altmarius

cultură şi spiritualitate

Newsletter Agentia de carte - 20 martie 2020

“100 de eBook-uri Cartier. Pentru prieteniile lungi” plus 7 more


100 de eBook-uri Cartier. Pentru prieteniile lungi

Posted: 19 Mar 2020 07:48 AM PDT

De joi, 19 martie 2020, o sută de ebook-uri Cartier pot fi descărcate gratuit de pe iBookstore. Oriunde ați fi – Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Germania, China, SUA, Maroc, Mexic sau Canada – puteți descărca și citi. Gestul nostru este, mai ales, pentru cei care sunt singuri, izolați, departe de casă. Cititul alină în vremuri de restriște. Acasă poate fi oriunde. Prietenii voștri în aceste timpuri sunt Dante, Stendhal, Oscar Wilde, Mark Twain, Alexandre Dumas, Mihai Eminescu, Ion Creangă, Vasile Alecsandri, Ion Luca Caragiale, Mircea Streinul, Liviu Rebreanu, Ion Druță, Aureliu Busuioc, Petru Cărare, Vladimir Beșleagă, Emilian Galaicu-Păun, Claudiu Komartin, Eugen Lungu, Andrei Țurcanu, Vladimir Lorcenkov, Constantin Cheianu, Oleg Serebrian, Emanuela Iurkin, Dumitru Crudu, Vsevolod Ciornei, Val Butnaru, Paula Erizanu, Igor Guzun, Tony Hawks, Matei Cazacu, Nicolas Trifon…

Puteți descărca gratuit cărțile digitale Cartier în decurs de 30 de zile.

Număr de vizualizări :8http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/J88AmtmodJc?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Donație de 5% pentru fondul de solidaritate umană în fața epidemiei

Posted: 19 Mar 2020 07:40 AM PDT

Artmark anunță public că va dona 5% din veniturile casei de licitație aferent sesiunilor de licitație organizate în lunile martie și aprilie, pentru achiziționarea urgentă de aparatură medicală performantă și bonificarea personalului medical român suprasolicitat. Astfel, un procent semnificativ din prețul plătit pentru frumusețe – un obiect de artă sau o bijuterie – se varsă de către Artmark, în numele său și al colecționarilor săi, către fondul de solidaritate umană și medicală în fața epidemiei.

Prima donație, care deschide apelul de solidaritate, va fi redirecționată din încasările Licitației de Primăvară, cel mai mare eveniment de artă de patrimoniu din primul trimestru, și din cele ale Licitației de Bijuterii Importante, care totalizează împreună un buget de 2,36 de milioane de euro. Licitațiile vor avea loc săptămâna viitoare, în seriile de marți, 24 martie și joi, 26 martie.

Licitațiile din lunile martie și aprilie se vor desfășura exclusiv online, prin intermediul platformei de licitare Artmark Live, iar toate operele de artă sau bijuteriile de colecție pot fi vizionate online pe www.artmark.ro. Platforma Artmark Live dă posibilitatea plasării de oferte online, participării online, în regim live, adjudecării și plății online. Totodată, la licitație se poate participa și prin depunerea unor oferte prealabile scrise ori prin telefon, în timpul licitației.

Număr de vizualizări :10http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/qRw-XaIu9VY?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Vânătoarea de comori a început!

Posted: 19 Mar 2020 07:35 AM PDT

În perioada 15 – 31 martie 2020, Editura Herald te invită să descoperi operele esențiale ale umanității!

 

Intră pe www.edituraherald.ro ca să faci cunoștință cu zeci de titluri fundamentale. În fiecare zi vor deveni disponibile doar câteva exemplare din cele mai rare cărți, adevărate comori ale marilor tradiții și curente spirituale, care au traversat întreagă noastră istorie.

 

Titluri precum, Despre natura umană de Edward O. Wilson, Psihoterapie. Experiența unui practician jungian de Marie – Louise Von Franz, Istoria aroganței – Psihologia și limitele dezvoltarii de Luigi Zoja, Bhagavad – Gita, Initierile mistice de Orfeu, Misticism si logica si alte eseuri de Bertrand Russell, Vorbe mestesugite despre Dao de Zhuangzi, sunt acum disponibile la prețuri speciale.

 

Ultimele exemplare pot fi ale tale!

Număr de vizualizări :10http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/p1dVMl83KbI?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Teatrul de Comedie sărbătorește online Ziua Mondială a Teatrului

Posted: 19 Mar 2020 07:28 AM PDT

Teatrul de Comedie anunță lansarea programului COMEDIA ÎN CARANTINĂ, care se va desfășura în perioada 27 martie – 15 mai 2020 și va cuprinde o serie de materiale video din arhivă, însoțite de un salut din partea unui actor din distribuție, dar și unele create special în contextul situației actuale. Toate acestea vor fi difuzate exclusiv în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit. Proiectul va debuta vineri 27 martie, ora 19.00, fiind primul an în care Ziua Mondială a Teatrului va fi sărbătorită, din păcate, doar în mediul virtual. Din dorința de a marca această zi, dar și de a aduce COMEDIA în casele oamenilor, pe canalul de youtube al Teatrului de Comedie va fi încărcată filmarea integrală a spectacolului O SCRISOARE PIERDUTĂ de I.L. Caragiale, regia Alexandru Dabija, decor Puiu Antemir, costume Anca Răduță, muzica Ada Milea.

Distribuția: Marius Florea Vizante (Ștefan Tipătescu), George Mihăiță (Agamemnon Dandanache), Valentin Teodosiu (Zaharia Trahanache), Florin Dobrovici (Tache Farfuridi), Eugen Racoți (Iordache Brânzovenescu), Marcel Iureș (Nae Cațavencu), Dragoș Huluba (Ghiță Pristanda), Dorina Chiriac (Un cetățean turmentat), Mihaela Teleoacă (Zoe Trahanache), Dan Rădulescu (Ionescu, Popescu).

Detaliile legate de modalitatea de accesare vor fi comunicate ulterior pe pagina de facebook a Teatrului și pe site. De asemenea, acesta reprezintă primul spectacol dintr-o selecție de șapte titluri, comedii care au la bază texte românești, urmând ca programul tuturor reprezentațiilor incluse în proiect să fie afișat pe site. Fiecare spectacol va fi disponibil online timp de o săptămână.

Număr de vizualizări :14http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/GFi3n0yThlE?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Aplicație de vizionare spectacole și evenimente de la OCC

Posted: 19 Mar 2020 05:52 AM PDT

În câteva zile, Opera Comică pentru Copii inovează încă odată în domeniul programelor interactive pentru copii și introduce, la cererea publicului, prima aplicație de vizionare a  spectacolelor și a evenimentelor produse de instituție.

”Opera Comică pentru Copii s-a aliniat măsurilor luate de autoritatea noastră, Primăria Municipiului București, și credem că acestea reprezintă cele mai bune variante de prevenție pe care le putem adopta. Din responsabilitate față de miile de spectatori mici și mari care ne-au trecut pragul în ultimii ani, am adoptat încă din primul moment o strategie de difuzare online pe pagina de Facebook a instituției a unor emisiuni, ateliere și chiar spectacole LIVE. Weekendul trecut am avut două reprezentații cu distribuții diferite ale celei mai recente premiere de operă, ,,Cenușăreasa” de G. Rossini, în regia maestrului Cristian Mihăilescu și ,,6 mâini și un pian”, concert-lecție susținut de Trio Equilibrium. De asemenea, în fiecare dimineață din timpul săptămânii, am învățat să plantăm cu ,,Micul Grădinar”,  am învățat să ne petrecem mai bine timpul cu jocurile din ,,Magazinul OCC”, am descoperit câteva dintre secretele unui machiaj de scenă, și ne-am relaxat cu artiștii noștri la interviurile nonconformiste din rubrica ,,Zâmbete la OCC„. În același timp, coordonatorii Atelierelor Micul Artist au ținut lecții online pentru fiecare dintre cele 32 de ateliere în parte, astfel încât cei aproape 1000 de copii înscriși să nu își întrerupă activitatea și să mențină legătura cu mentorii de care sunt atât de atașați.

 

Ne-am bucurat să constatăm că transmisiunile au ajuns la aproape 500.000 de spectatori din țară și străinătate, ceea ce ne onorează peste măsură și ne obligă să continuăm.

 

Premieră LIVE și cel mai jucat spectacol de la OCC

 

Pe 21 martie, de la ora 17, vom debuta prin a transmite online, o premieră: spectacolul de balet, ,,Scufița Roșie”, la Sala UnderGrant, debutul regizoral pentru Andreea Soare, una dintre cele mai talentate și inspirate balerine ale Operei Comice pentru Copii.

Pe 22 martie, tot de la ora 17, vom transmite înregistrarea celei mai celebre opere pentru copii a tuturor timpurilor, ,,Hansel și Gretel”, cel mai jucat spectacol de operă la Opera Comică pentru Copii, cu 53 de reprezentații în cei 5 ani de la premieră.

 

Toate cele de mai sus, plus alte spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii și programe în premieră: ,,Povești cu Felicia”, ,,Fabule cu Nino”, ,,În spatele cortinei”, ,,Filme de 10” și altele, vor putea fi vizionate zi de zi de către copii și părinți deopotrivă, prin intermediul aplicației care va fi disponibilă în cel mai scurt timp. Abonamentul lunar va fi de doar 30 de lei și va oferi acces nelimitat pentru fiecare familie la toată biblioteca noastră de spectacole și programe. Astfel, spectatorii din țară și din străinătate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca și cum ar fi alături de noi.

Mai mult, am adoptat și ,,gift subscribe”, un fel de  ,,bilet în așteptare” pentru aplicația pe care o vom lansa, astfel încât, dacă doriți să oferiți unor oameni care nu-și pot permite să vizioneze spectacolele, să o puteți face ușor. La fel ca la ,,biletele în așteptare”, Opera Comică pentru Copii va dubla suma, astfel încât să existe doi beneficiari la fiecare ,,abonament online” oferit de spectatorii generoși.

„Știm că această platformă nu va putea înlocui atmosfera minunată din sălile de spectacol, din foaier, din curtea și din atelierele noastre, dar promitem să revenim cât de curând va fi posibil și abia așteptăm să vă revedem cu mic, cu mare la Opera Comică pentru Copii!

Până atunci, ne dorim să ținem legătura ONLINE și sperăm să duceți vestea mai departe, astfel încât să aducem bucurie în cât mai multe case ale românilor din țară și străinătate, în aceste vremuri de încercare și curaj”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

 

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte – lecție, operetă, teatru muzical, cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat” etc.

 

Mulțumim tare mult spectatorilor care au achiziționat VOUCHERE valorice pe care le pot utiliza oricând pe parcursul anului și să le transforme în bilete la spectacolele sau programele noastre. Astfel, ne puteți ajuta să păstrăm un nivel bun al încasărilor și să menținem buna funcționare a instituției, chiar și în aceste vremuri. Vouchere, bilete în așteptare și bilete la spectacolele viitoare sunt disponibile în rețeaua bilete.ro. ”, transmite Biroul de Presă al Operei Comice pentru Copii.

 

Număr de vizualizări :7http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/gp5ngAJjPPY?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Fundația Calea Victoriei îți dă întâlnire la tine în sufragerie – 2...

Posted: 19 Mar 2020 05:12 AM PDT

Cei care sunt deja familiari cu programul Fundației Calea Victoriei știu că de 12 ani aceasta oferă cursanților o experiență de învățare inedită și o variantă de a-și petrece timpul liber într-un mod util și plăcut. Cursurile Fundației au promovat întotdeauna cultura, arta, curiozitatea și dorința de a te autodepăși.

”Nu ne oprim nici acum și vă dăm întâlnire, cu aceleași subiecte electrizante și lectori charismatici, chiar la voi în sufragerie! Fundația Calea Victoriei a trecut toate cursurile lunii aprilie în online. Ai nevoie doar de calculator sau telefon și o conexiune bună la internet, ca să participi live la Cursul de Actorie, Vorbire în public sau Fotografie de portret.

Și pentru că în această perioadă toți avem nevoie să ne păstrăm starea de bine și mintea în funcțiune, te invităm să participi la cursuri alături de întreaga familie. Poți plăti un singur loc la curs și apoi să vă desfătați împreună cu Istoria Religiilor, Barocul și clasicul în arhitectură, sau să acumulați noi cunoștințe la Cursul de Diplomație. În plus ai 20% reducere la orice curs online din aprilie, dacă faci plata în perioada 19-27 martie.

Vestea bună este că nu mai ești limitat de spațiu în nici un fel. Indiferent de locul din țară sau din străinătate în care te afli acum, poți să-ți petreci două ore pe seară descoperind Atelierul de Scenaristică, ritualurile din Magia românească, Cum să-ți îmbunătățești stima de sine sau orice alt subiect care te fascinează, dar pentru care nu ai avut timp până acum.

Programul complet al cursurilor ONLINE din luna Aprilie se află AICI.

Cursurile vor fi transmise seara, între 19-21, prin Zoom.us. Ca și până acum, trebuie să faci înscrierea de pe site, de pe pagina cursului, apoi să achiți taxa de participare. Cu câteva zile înainte de data începerii, noi îți vom transmite un link unde vei urmări cursul ales.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.”- anunță Fundația Calea Victoriei.

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/Rzed7q23Y5g?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Filarmonica “George Enescu” și Asociația „Clasic e fantastic” online

Posted: 19 Mar 2020 03:31 AM PDT

Începând cu joi, 19 martie 2020, pe site-ul www.fge.org.ro si pe pagina de Facebook a Filarmonicii „George Enescu” și ”Clasic e fantastic”, se vor posta la dispoziția publicului, concertele din colecția ”Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica 2011-2020”.

”Sperăm ca demersul nostru educativ, început în urmă cu 10 ani, să aibă un ecou pozitiv în întreaga țară. Concertele desfășurate în Sala Mare a Ateneului Român sunt, fiecare în parte, o vie și atrăgătoare lecție de muzică. Arta sunetelor va fi deseori pusă în tandem cu teatrul, dansul, literatura…într-o succesiune de teme care nu și-a dorit decât să stârnească interesul și să satisfacă surpriza unor combinații spectaculoase. Un concert va rămâne la dispoziția publicului două zile după care va fi schimbat cu cel care i-a urmat, ca dată, în stagiune. Sperăm ca cei care acum 10 ani erau copii ca și publicul de astăzi care, poate, se întreabă cum au fost concertele CEF în primele stagiuni, să se bucure din plin de demersul nostru menit să aducă un plus de educație artistică într-o lume cenușie și amenințătoare.

Programul primelor concerte:
Joi 19, vineri 20 martie – 6 Noiembrie, 2011 Orchestra inginerilor „Petru Ghenghea”
Sâmbătă 21, Duminică 22 martie – 4 Decembrie 2011, Orchestra medicilor „ Ermil Nichifor”
Luni 23, marți 24 martie – 15 Ianuarie 2012, Muzica in familia Cazacu
Miercuri 25, Joi, 16 martie – 4 Martie 2012, Lecția de jazz Irina Sârbu Band” – anunță Filarmonica “George Enescu”

Număr de vizualizări :12http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/tUgk5CQ_u0Q?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Viitorii fotbaliști de la Juventus Academy București se antrenează ...

Posted: 19 Mar 2020 02:57 AM PDT

Copiii de la Juventus Academy București continuă pregătirea acasă în perioada în care nu au voie să iasă pe teren. Antrenorii fiecărei grupe au pus la punct un program de exerciții zilnice, care să-i mențină în formă și în perioada în care pregătirea se face de la distanță. Exercițiile sunt transmise sub forma unor scurte filmulețe. Recomandarea antrenorilor: fiecare exercițiu dintr-un circuit trebuie repetat de 15-20 de ori.  Regulat, aceste exerciții vor fi înnoite. Cuvântul de ordine: #NeverGiveUp.

Copiii sunt înregistrați de părinți în timp ce se antrenează, iar filmulețele sunt analizate de antrenori,  care fac observații atunci când este necesar. Unele filmulețe sunt postate pe canalele Social media ale Academiei (YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn).

În același timp, antrenorii continuă pregătirea tehnică teoretică – caracteristici ale fiecărei poziții în teren, cu și fără posesia mingii.

Este foarte greu să ținem copiii departe de terenul de fotbal. Dar vom trece împreună peste aceste probleme. Îi rugăm pe părinți să ne ajute, să-i sprijine pe copii să-și lucreze exercițiile stabilite de antrenori. Și să-și facă temele pentru școală, e foarte important”, Iulian Branzelof, directorul tehnic al Juventus Academy București.

Se pune accent și pe exerciții pentru minte, cu ajutorul psihologilor de la SportPsy 1 (care lucrează și pentru naționala de fotbal a României). Există o platformă specială unde copiii participă la ședințe de 15-30 de minute. Sunt jocuri speciale care urmăresc să-i antreneze psihologic pe copii astfel încât să poată rămâne concentrați pe patru elemente în același timp: minge, coechipier, adversar, poartă. Fiecare joc antrenează câte o abilitate. Există studii care spun că după 6 luni de astfel de antrenament crește cu 15-25% capacitatea de concentrare a jucătorului.

De asemenea, la Juventus Academy București se fac în această perioadă cursuri online de limba italiană, pe pagina de Facebook a Academiei, iar copiii sunt încurajați să citească în fiecare zi – de cele mai multe ori prin exemplul personal al antrenorilor.

Înțelegem și respectăm toate recomandările făcute de autorități în această perioadă și găsim soluții pentru ca pregătirea copiilor să continue acasă”, declară Mihaela Pellegrini, CEO Juventus Academy București, care adaugă că, în același timp, împărtășește preocupările enunțate de cluburi și asociații sportive private, care au de plătit în continuare salarii, contribuții la bugetul de stat, facturi la utilități și chirii pentru baze sportive. Totul, în condițiile în care starea de urgență instaurată în România le suspendă activitatea și există riscul real să nu mai fie încasate taxe și cotizații în această perioadă, abonamentele să fie înghețate și unele sponsorizări retrase. „Credem și noi că, atunci când gândește măsuri de sprijinire a business-urilor din România, guvernul trebuie să le ia în calcul și pe cele din sport”, mai spune Mihaela Pellegrini.

Întreaga comunitate Juventus Academy București (peste 300 de copii și părinți) participă de asemenea la mișcarea europeană „Totul va fi bine”, prin care cei mici îi ajută pe cei mari să uite puțin că situația de acum este delicată și aduc culoare orașului în care se află. Copiii din Academie desenează curcubeie și mingi alb-negru și postează fotografii sau filmulețe cu creațiile lor.

Despre Juventus Academy București

Juventus Academy București este Academia de fotbal deschisă în România de Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio. Toată metodologia după care se face pregătirea urmează întocmai modelul de antrenamente practicat de campioana Italiei la toate categoriile de jucători. La Juventus Academy București se pregătesc copii născuți între anii 2006-2014.

Vizualizări: 35

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor