altmarius

cultură şi spiritualitate

08:00

Caii sălbatici: Întoarcerea în China | Acum la TV

http://programetv.program24.ro/program-tv-list.php

Pot oare singurii cai cu adevărat sălbatici din lume să supravieţuiască întoarcerii pe pământul lor ancestral ?
Pot oare singurii cai cu adevărat sălbatici din lume să supravieţuiască întoarcerii pe pământul lor ancestral ? Un armăsar de zece ani conduce herghelia de nouă iepe, unsprezece juniori şi şase mânji în prima lor călătorie prin această lume nouă şi necunoscută. Herghelia este eliberată, dar caii nu vor să se îndepărteze prea mult de padocuri şi se întorc întotdeauna la sfârşitul zilei. Treptat, caii încep să se îndepărteze din ce în ce mai mult. Dar trebuie să împartă teritoriul şi hrana cu caii de povară ai nomazilor kazahi, iar primele luni de independenţă sunt dure, pe măsură ce tinerii armăsari încep să lupte cu şeful pentru conducerea hergheliei. Filmat în uluitorul peisaj arid al vestului Chinei, documentarul dezvăluie viaţa secretă a cailor sălbatici, cum se adaptează la mediul dificil din sălbăticie şi recâştigă teritoriul care, demult, a aparţinut strămoşilor lor.
 
09:00 Simfonia naturii
Istoria naturii şi arta se întâlnesc în această minunat orchestrată simfonie de imagini şi sunete.
De la furtuni electrice la valuri uriaşe, de la Marea Barieră de Corali la stelele căzătoare... imagini inedite şi uimitoare ale planetei noastre sunt prezentate pe un fundal sonor realizat de Nitin Sawhney, câştigător al premiului MOBO şi nominalizat la premiile Mercury, alături de orchestra de concerte a BBC. Este cel mai răscolitor omagiu adus vitalităţii Pământului.
 
10:00 Veterinar la Zoo 
Câţi veterinari de ţară pot castra un rinocer ? Matt Brash poate. Specialist în animale exotice, Brash este protagonistul acestui documentar filmat în captivantele peisaje din Yorkshire. 
Un pui orfan de bursuc nu se lasă prea uşor când veterinarul Matt Brash îl pune pe masa de operaţie. Şi viaţa nu e roz pentru un pui de girafă respins de mama sa la naştere. Îşi va reveni acesta suficient de mult încât să facă faţă unei reîntâlniri cu mama ?
Câţi veterinari pot castra un rinocer ? Ei bine, Matt Brash poate. Îl urmărim pe Brash, specialist în animale exotice, în timp ce face pe moaşa pentru o cămilă sau pe pedichiuristul pentru un măgar. Brash are grijă de o şopârlă cu prolaps de penis, tratează infertilitatea la flamingo, operează un leu morocănos cu pietre la rinichi şi repară piciorul fracturat al unui urs polar. De asemenea, el este consultant veterinar pentru bufniţele din seria Harry Potter şi călătoreşte prin toată lumea făcând inspecţii la grădinile zoologice. 
 
10:30 Veterinari şi pacienţi
Acest serial urmăreşte satisfacţiile şi provocările cu care se confruntă trei cabinete veterinare de pe coasta sudică a Angliei, din comitatul Dorset.
Clubul de slăbit pentru căţei trece la treabă, iar pisicii Jasmine i se curăţă dantura.
Acest serial urmăreşte satisfacţiile şi provocările cu care se confruntă trei cabinete veterinare de pe coasta sudică a Angliei, din comitatul Dorset.
 
11:00 Pusta, ţinut de sare şi nisip
Situată în centrul Europei, pusta ungară găzduieşte o comunitate unică de animale sălbatice, printre care lupi, dihori de stepă, stoluri de dropii şi multe păsări exotice.
La mai puţin de o oră de mers cu maşina către sud faţă de capitala Ungariei, Budapesta, ultimele dune de nisipuri mişcătoare ale Europei îl surprind pe călător. Dunele au aproape 200 de metri înălţime şi sunt în continuă mişcare. Ele conturează un peisaj pe care ne aşteptăm să-l vedem doar în Africa şi găzduiesc o comunitate unică de animale sălbatice.
 
12:00 Bebeluşii de la Zoo
Acesta este un serial emoţionant şi informativ care urmăreşte povestea diverselor sarcini şi naşteri din lumea animalelor de la zoo.
Aşteptare şi împerechere: girafa Danaca intră în cel mai lung travaliu din istoria parcului de safari Woburn, iar elefănţica Raja este încurajată să arate mai mult interes faţă de sexul opus.
De la împerechere la sarcină, de la naştere la creşterea puilor, „Bebeluşii de la Zoo” dezvăluie remarcabila biologie a animalelor aflate în cele mai precare momente din viaţă. Prezentând toate bucuriile, dar şi tragediile asociate cu animalele şi puii acestora, documentarul examinează fiecare aspect al ciclului reproductiv – curte, împerechere, sarcină, naştere şi creşterea puilor în delicatele prime săptămâni de viaţă.
 
12:30 Ceata mangustelor
Acest fascinant serial sondează viaţa mangustelor vărgate care trăiesc în parcul naţional Queen Elizabeth din Uganda mai detaliat decât oricând, descoperind că sunt animale mai complexe decât credeam.
O ceată extrem de năzdrăvană de manguste vărgate trăieşte în parcul naţional Queen Elizabeth din Uganda. Ele sunt echivalentul unei mafii locale, „deţinând” spaţii şi ducând bătălii feroce cu alte bande care apar în zona lor. Nu le este teamă să se confrunte cu animale mult mai mari decât ele şi când nu se bat cu vecinii lor din sălbăticie, pot fi găsite în satele din partea locului, făcând orice pentru a găsi de mâncare. Când vine vorba de puii lor, sunt dispuse să înfrunte vulturii şi chiar leii pentru a-i proteja. Dar au şi o latură întunecată: zeci de pui se pot naşte peste noapte, dar în doar câteva săptămâni, mulţi dintre ei sunt morţi. Cine omoară puii şi de ce ? Acest fascinant serial descoperă viaţa acestei mini-mafii mai detaliat decât oricând, aflând că mangustele vărgate sunt animale mult mai complexe decât par.
 
13:00 Monştrii din adâncuri
Realizatorii acestui documentar surprind imagini nemaivăzute până acum cu uimitoarele creaturi submarine care trăiesc în strâmtoarea Lembeh din nordul Indoneziei – un creuzet al biodiversităţii marine
Strâmtoarea Lembeh din nordul insulei indoneziene Sulawesi este un creuzet unic al biodiversităţii marine. Nenumărate animale uimitoare prosperă în peisajul submarin. Pe parcursul a patru ani, realizatorii acestui documentar au surprins pe peliculă sute de ore de comportamente care n-au mai fost filmate până acum. Căluţi de mare eleganţi, creveţi-călugăriţă periculoşi şi caracatiţe letale sunt doar câteva dintre cele mai remarcabile creaturi pe care au reuşit să le filmeze. Pentru că majoritatea dramelor subacvatice sunt ascunse de ochiul omenesc, numai macrofotografia din acest documentar poate descoperi frumuseţea şi minunile vieţii „monştrilor din adâncuri”.
 
14:00 Gesäuse, munţii urlători
Nicăieri în Alpi apa, pădurea şi stâncile nu sunt atât de verticale ca în Parcul naţional Gesäuse, cel mai mare canion din Europa.
Când soarele răsare şi vesteşte începutul unei noi zile magnifice, Gesäuse este imaginea unui munte perfect. Dar când vremea este rea, versanţii de aici dau naştere unui fenomen înfricoşător: ravena se comportă ca un fluier de locomotivă.
 
15:00 Curăţători, prădători şi profitori
Peştii şi-au dezvoltat simţuri extraordinare, pentru a găsi hrană şi a evita să devină ei hrana altora. Unii au învăţat cum să devină indispensabili altor peşti care altminteri i-ar mânca.
Peştii şi-au dezvoltat simţuri extraordinare, atât pentru a găsi hrană, cât şi pentru a evita să devină ei înşişi hrana altora. De asemenea, au perfecţionat camuflaje eficiente chiar şi în „ape deschise”. Şi chiar mai important, unii peşti au învăţat cum să devină indispensabili pentru alţi peşti, care altminteri i-ar mânca.
 
16:00 Bebeluşi sălbatici
Acest fascinant serial ne prezintă câţiva dintre cei mai interesanţi, incitanţi şi adorabili „bebeluşi” din regatul animalelor.
Legături în sălbăticie: Relaţia dintre mamă şi pui este vitală pentru dezvoltarea şi supravieţuirea „bebeluşilor sălbatici” şi nu se reduce la nevoia de protecţie şi hrană. În acest episod, urmărim cum rolul mamei sau părinţilor continuă mult după naştere, datorită, de pildă, dependenţei micilor mamifere de laptele matern ca sursă de hrană.
Acest fascinant serial ne prezintă câţiva dintre cei mai interesanţi, incitanţi şi adorabili „bebeluşi” din regatul animalelor. Aflăm cum, în fiecare stadiu de dezvoltare, puii animalelor sălbatice învaţă câte puţin să se descurce singuri. Felul cum asimilează aceste experienţe marchează trecerea tinerelor animale către statutul de adult. Fiecare episod este independent şi prezintă o varietate de specii – cele mai simpatice, pufoase sau fascinante vieţuitoare din tot regnul animal: mamifere, reptile, amfibieni şi insecte.
 
17:00 Potăile napolitane
n acest documentar plin de intrigi şi plasat în fermecătorul port din Napoli, urmărim o haită de câini vagabonzi care se luptă pentru supravieţuire. Idilele şi luptele între bande sunt garantate ! 
n acest documentar care seamănă mai mult a film, urmărim o haită de câini vagabonzi care se luptă pentru supravieţuire. Şapte câini formează nucleul unei faimoase bande patrupede de stradă, „Potăile napolitane”. Sunt cunoscuţi şi temuţi peste tot în Napoli. „Potăile napolitane” spune povestea unor câini domestici fugiţi de acasă care înfruntă jungla oraşului, a impresionantelor lor strategii de supravieţuire şi a ritualurilor care reconfirmă legăturile dintre membrii haitei.
 
18:00 Animale nonstop
Animalele sălbatice şi domestice cad adesea victimă cruzimii şi nepăsării. Un grup de oameni dedicaţi încearcă să le protejeze şi să le îngrijească permanent – vi-i prezentăm în „Animale nonstop”. 
Tom Heap este martorul primei operaţii de cataractă făcute vreodată pe un vultur auriu.
Animalele sălbatice şi domestice din Marea Britanie sunt în pericol. Ele cad prea adesea victime cruzimii şi nepăsării. Un grup de oameni dedicaţi încearcă să le protejeze şi să le îngrijească permanent – pe ei vi-i prezentăm în „Animale nonstop”. În aer, pe pământ sau în apă, Marea Britanie mişună de animale. Dar când acestea vin în contact cu oamenii, viaţa lor este adesea în pericol. Din oraşele noastre aglomerate până pe câmpuri şi pe gardurile vii, din ţinuturile înalte şi până pe coastă, iubitorii animalelor muncesc nonstop pentru a salva animalele sălbatice aflate în pericol şi a proteja animalele domestice vulnerabile. Acestea sunt poveştile lor.
 
19:00 Creaturi submarine
Studiem comportamentul cefalopodelor – curtarea, împerecherea şi depunerea ouălor – sub misterioasele ape de lângă coasta provinciei spaniole Galicia.
Coasta provinciei spaniole Galicia a fost multă vreme considerată capătul lumii cunoscute. Apele sale sunt agitate şi misterioase, iar sub ele se găseşte una dintre cele mai mari biodiversităţi de pe planetă; un ocean fremătând de viaţă şi de creaturi uimitoare. Cefalopodele, animale cu o inteligenţă dezvoltată şi binecunoscute abilităţi de învăţare şi camuflaj, şi-au stabilit aici regatul. Cu ajutorul lui Roger T. Hanlon, cel mai reputat specialist în cefalopode, acest documentar dezvăluie comportamente nemaivăzute ale acestor animale, precum cel de curtare, împerechere şi depunere a ouălor. Echipamentele sofisticate de scufundări care nu sperie animalele ne-au permis să vă prezentăm creaturile submarine într-un habitat unic.
 
20:00 Knut şi prietenii săi
Un documentar despre cel mai faimos orfan din regatul animalelor, ursul polar Knut, şi extraordinara sa viaţă.
Născut în captivitate, ursul polar Knut a fost respins de mama sa. Crescut de îngrijitorii de la zoo, el a fost primul pui de urs care a supravieţuit la grădina zoologică din Berlin după mai bine de 30 de ani. Din cauza poveştii sale emoţionante şi remarcabile, Knut a devenit repede vedetă când a fost prezentat publicului, la vârsta de trei luni. Acest documentar urmăreşte primul an din viaţa micului Knut şi ne oferă un portret intim nu doar al ursuleţului polar (primii săi paşi, lecţiile de înot...), ci şi al legăturii impresionante care s-a format între Knut şi părintele său surogat, Thomas Dörflein.
 
21:00 Valea morţii
Parcul naţional Death Valley din California se întinde pe un milion şi jumătate de hectare şi este cel mai mare din Statele Unite. Niciun loc din emisfera vestică nu e mai fierbinte, uscat sau ostil.
Timp de opt luni pe an, temperatura de aici depăşeşte 40 de grade. Unele animale, precum şoarecele-cangur, încearcă să se răcorească băgându-se în pământ. Dar la suprafaţă are loc un eveniment neobişnuit. Un grup de oameni chiar caută arşiţa: concurenţii din Ultramaratonul Badwater, o cursă de 217 km pe jos prin Valea morţii. Este tortură pură, dusă la extrem. În timp ce concurenţii epuizaţi încearcă să ţină moartea în şah, sub picioarele lor stă ascunsă o oază secretă.
 
22:00 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Balenele sudice 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.
 
22:30 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Tigrii africani 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.
 
23:00 Oameni şi rechini
Oameni şi rechini” prezintă pentru prima oară în HD povestea completă a relaţiei dintre oameni şi rechini, cu toată frica, vărsarea de sânge şi respectul pe care aceasta le implică.
Chipurile fricii. În timp ce alte animale marine ca balenele sau delfinii au fost studiate în profunzime, multe aspecte ale vieţii rechinilor rămân un mister chiar şi astăzi. Concentrându-se asupra rechinului-taur, acest episod dezvăluie informaţii surprinzătoare descoperite de oamenii de ştiinţă despre comportamentul rechinilor.
Examinăm relaţia dintre rechini şi oameni – cum este acum, cum era în trecut şi de ce a evoluat astfel. Explicăm ce înseamnă cu adevărat rechinii pentru noi – şi ce însemnăm noi pentru ei. Şi călătorim din Africa de Sud către Florida şi Bahamas pentru a înfăţişa impactul profund pe care extincţia rechinilor l-ar avea asupra oamenilor.
 
00:00 Bebeluşi sălbatici
Acest fascinant serial ne prezintă câţiva dintre cei mai interesanţi, incitanţi şi adorabili „bebeluşi” din regatul animalelor.
Legături în sălbăticie: Relaţia dintre mamă şi pui este vitală pentru dezvoltarea şi supravieţuirea „bebeluşilor sălbatici” şi nu se reduce la nevoia de protecţie şi hrană. În acest episod, urmărim cum rolul mamei sau părinţilor continuă mult după naştere, datorită, de pildă, dependenţei micilor mamifere de laptele matern ca sursă de hrană.
Acest fascinant serial ne prezintă câţiva dintre cei mai interesanţi, incitanţi şi adorabili „bebeluşi” din regatul animalelor. Aflăm cum, în fiecare stadiu de dezvoltare, puii animalelor sălbatice învaţă câte puţin să se descurce singuri. Felul cum asimilează aceste experienţe marchează trecerea tinerelor animale către statutul de adult. Fiecare episod este independent şi prezintă o varietate de specii – cele mai simpatice, pufoase sau fascinante vieţuitoare din tot regnul animal: mamifere, reptile, amfibieni şi insecte.
 
01:00 Potăile napolitane
n acest documentar plin de intrigi şi plasat în fermecătorul port din Napoli, urmărim o haită de câini vagabonzi care se luptă pentru supravieţuire. Idilele şi luptele între bande sunt garantate ! 
n acest documentar care seamănă mai mult a film, urmărim o haită de câini vagabonzi care se luptă pentru supravieţuire. Şapte câini formează nucleul unei faimoase bande patrupede de stradă, „Potăile napolitane”. Sunt cunoscuţi şi temuţi peste tot în Napoli. „Potăile napolitane” spune povestea unor câini domestici fugiţi de acasă care înfruntă jungla oraşului, a impresionantelor lor strategii de supravieţuire şi a ritualurilor care reconfirmă legăturile dintre membrii haitei.
 
02:00 Animale nonstop
Animalele sălbatice şi domestice cad adesea victimă cruzimii şi nepăsării. Un grup de oameni dedicaţi încearcă să le protejeze şi să le îngrijească permanent – vi-i prezentăm în „Animale nonstop”. 
Tom Heap este martorul primei operaţii de cataractă făcute vreodată pe un vultur auriu.
Animalele sălbatice şi domestice din Marea Britanie sunt în pericol. Ele cad prea adesea victime cruzimii şi nepăsării. Un grup de oameni dedicaţi încearcă să le protejeze şi să le îngrijească permanent – pe ei vi-i prezentăm în „Animale nonstop”. În aer, pe pământ sau în apă, Marea Britanie mişună de animale. Dar când acestea vin în contact cu oamenii, viaţa lor este adesea în pericol. Din oraşele noastre aglomerate până pe câmpuri şi pe gardurile vii, din ţinuturile înalte şi până pe coastă, iubitorii animalelor muncesc nonstop pentru a salva animalele sălbatice aflate în pericol şi a proteja animalele domestice vulnerabile. Acestea sunt poveştile lor.
 
03:00 Creaturi submarine
Studiem comportamentul cefalopodelor – curtarea, împerecherea şi depunerea ouălor – sub misterioasele ape de lângă coasta provinciei spaniole Galicia.
Coasta provinciei spaniole Galicia a fost multă vreme considerată capătul lumii cunoscute. Apele sale sunt agitate şi misterioase, iar sub ele se găseşte una dintre cele mai mari biodiversităţi de pe planetă; un ocean fremătând de viaţă şi de creaturi uimitoare. Cefalopodele, animale cu o inteligenţă dezvoltată şi binecunoscute abilităţi de învăţare şi camuflaj, şi-au stabilit aici regatul. Cu ajutorul lui Roger T. Hanlon, cel mai reputat specialist în cefalopode, acest documentar dezvăluie comportamente nemaivăzute ale acestor animale, precum cel de curtare, împerechere şi depunere a ouălor. Echipamentele sofisticate de scufundări care nu sperie animalele ne-au permis să vă prezentăm creaturile submarine într-un habitat unic.
 
04:00 Knut şi prietenii săi
Un documentar despre cel mai faimos orfan din regatul animalelor, ursul polar Knut, şi extraordinara sa viaţă.
Născut în captivitate, ursul polar Knut a fost respins de mama sa. Crescut de îngrijitorii de la zoo, el a fost primul pui de urs care a supravieţuit la grădina zoologică din Berlin după mai bine de 30 de ani. Din cauza poveştii sale emoţionante şi remarcabile, Knut a devenit repede vedetă când a fost prezentat publicului, la vârsta de trei luni. Acest documentar urmăreşte primul an din viaţa micului Knut şi ne oferă un portret intim nu doar al ursuleţului polar (primii săi paşi, lecţiile de înot...), ci şi al legăturii impresionante care s-a format între Knut şi părintele său surogat, Thomas Dörflein.
 
05:00 Valea morţii
Parcul naţional Death Valley din California se întinde pe un milion şi jumătate de hectare şi este cel mai mare din Statele Unite. Niciun loc din emisfera vestică nu e mai fierbinte, uscat sau ostil.
Timp de opt luni pe an, temperatura de aici depăşeşte 40 de grade. Unele animale, precum şoarecele-cangur, încearcă să se răcorească băgându-se în pământ. Dar la suprafaţă are loc un eveniment neobişnuit. Un grup de oameni chiar caută arşiţa: concurenţii din Ultramaratonul Badwater, o cursă de 217 km pe jos prin Valea morţii. Este tortură pură, dusă la extrem. În timp ce concurenţii epuizaţi încearcă să ţină moartea în şah, sub picioarele lor stă ascunsă o oază secretă.
 
06:00 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Balenele sudice 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.
 
06:30 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Tigrii africani 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.

Vizualizări: 52

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor