altmarius

cultură şi spiritualitate

13:00

Insula rechinilor | Acum la TV

http://programetv.program24.ro/program-tv-list.php

Fascinat de aceşti prădători de top de când era copil, Nigel Marven porneşte către Insula Cocos din Oceanul Pacific, pe care a supranumit-o „Insula rechinilor”.
După o călătorie lungă către insula izolată din Oceanul Pacific, aventura lui Neil este gata să înceapă. La prima scufundare, el se ţine de o bătrână ţestoasă de mare pentru a vizita reciful şi se întâlneşte cu nişte rechini cu înotătoare albe care se împerechează, apoi pătrunde în lumea fascinantă a unora dintre locuitorii mai puţin cunoscuţi ai Insulei rechinilor.
Nigel Marven a auzit de o insulă nelocuită aflată la 450 km de coasta Americii Centrale, unde se spune că sunt mai mulţi rechini decât oriunde pe Pământ. Fascinat de aceşti prădători de top de când era copil, Nigel porneşte către Insula Cocos din Oceanul Pacific, pe care a supranumit-o „Insula rechinilor”. El are la dispoziţie patru săptămâni pentru a afla de ce vin atât de mulţi rechini în această zonă. Îl interesează în mod special rechinii-ciocan, care vin în apele Insulei Cocos în număr mare.
 
14:00 Amfibieni în pericol
Este posibil ca testele de sarcină să fie răspunzătoare de declinul populaţiei de amfibieni ?
La sfârşitul anilor 1920, s-a descoperit că dacă urina unei femei însărcinate este injectată într-o broască africană, aceasta va depune ouă. Aşa s-a născut primul test comercial de sarcină. De la începutul anilor 1930 şi până la începutul anilor 1960, un număr mare de broaşte africane au fost exportate din Africa de Sud către diverse destinaţii din întreaga lume pentru a servi acestui scop. În ultimii ani, broaştele de pe toate continentele au o rată a mortalităţii neobişnuit de ridicată, ceea ce are ca rezultat reducerea drastică a populaţiei unor specii şi aducerea altora în pragul extincţiei. E posibil ca testul de sarcină să fie răspunzător pentru declinul global al populaţiei amfibienilor ?
 
15:00 Urşii cu ochelari: Umbrele pădurii
Se credea că urşii cu ochelari din America de Sud sunt strict vegetarieni, dar acum mulţi fermieri spun că aceşti urşi le-au atacat vitele. Călătorim peste Anzi pentru a afla adevărul.
Până de curând, se credea că urşii cu ochelari din America de Sud sunt animale timide şi strict vegetariene care îşi fac veacul în pădurile înalte andine. Dar fermierii din regiunea unde trăiesc urşii cu ochelari spun că aceştia le-au atacat şi omorât vitele. Opiniile specialiştilor diferă însă mult şi unii încă mai cred că, în afara câtorva insecte, aceşti urşi sunt strict vegetarieni. Realizatorii acestui documentar călătoresc peste Anzi pentru a afla adevărul. În misiunea noastră de căutare a dovezilor vom include interviuri cu fermieri, precum şi imagini rare cu urşii şi vizuinile lor.
 
16:00 Povestea codalbului
n trecut foarte răspândit în întreaga Europă, codalbul este acum, din păcate, pe cale de dispariţie. Acest emoţionant documentar prezintă viaţa unei asemenea păsări pe parcursul unui an.
n trecut foarte răspândit în întreaga Europă, codalbul este acum, din păcate, pe cale de dispariţie. Acest emoţionant documentar prezintă viaţa unei asemenea păsări pe parcursul unui an de zile. Echipa noastră surprinde momentul ieşirii sale din ou într-o pădure europeană, apoi primul său „zbor de familie” şi migraţia sa până în Norvegia, în Peninsula Scandinavă. Camerele surprind şi dramatica intoxicaţie cu plumb suferită de pasăre şi însănătoşirea sa şi, în cele din urmă, stabilirea într-o rezervaţie naturală.
 
17:00 Câinii care au schimbat lumea
Cum a evoluat lupul pentru a deveni câine ? Acest serial examinează felul în care oamenii au modelat lumea câinelui şi au creat cea mai diversificată specie de pe planetă.
Analizăm felul cum a fost creată cea mai variată specie de pe planetă. Există vreo limită a acestei varietăţi sau va creşte numărul raselor dincolo de cele 400 pe care le cunoaştem astăzi ?
Milioane dintre noi trăiesc alături de câini, ajutoarele şi tovarăşii noştri, dar geneticienii ne spun că aceştia au fost odată lupi. Cum au evoluat lupii sălbatici, transformându-se în câini domestici ? Acest serial examinează felul în care oamenii au modelat lumea câinelui şi au creat cea mai diversificată specie de pe planetă. Niciun alt mamifer nu are nici măcar un sfert din variaţiile de formă şi mărime ale câinelui.
 
18:00 Doici sălbatice
Doicile sălbatice îşi dedică viaţa ajutorării animalelor rămase orfane, deschizându-şi căminele şi inimile în faţa tuturor provocărilor creşterii unei tinere vieţi – indiferent cât de mare sau mică ! 
Dorothy, cangurul de copac
Doicile sălbatice îşi dedică viaţa ajutorării animalelor rămase orfane, deschizându-şi căminele şi inimile în faţa tuturor provocărilor creşterii unei tinere vieţi – indiferent cât de mare sau mică ! 
 
18:30 Veterinarii animalelor sălbatice
Acest incitant serial ne prezintă câţiva veterinari specialişti în animale sălbatice care s-au dedicat protejării numeroaselor specii exotice din Noua Zeelandă.
n această seară, v-o prezentăm pe Rosie, primul cangur-pitic care face scufundări, un pinguin-cu-ochi-galbeni demonstrează că nu e uşor de păcălit şi nişte pui bruni de kiwi nu se lasă prinşi uşor.
Urmăriţi un grup de veterinari specialişti a căror muncă este foarte variată. De la transferul a 30 de exemplare de kiwi până la creşterea unui pui de leu abandonat, eliberarea unui albatros rar sau urmărirea celor mai rari lei-de-mare din lume, aceşti veterinari nu cunosc rutina. Este nevoie de ei la grădinile zoologice şi în parcurile naţionale din întreaga Nouă Zeelandă – pentru a face o ecografie unei femele gestante de rinocer, pentru a vindeca ochiul unui takahe, pentru a duce un cimpanzeu la tomograf sau pentru a opera un pinguin care a fost atacat de un rechin. Veterinarii animalelor sălbatice călătoresc prin toată Noua Zeelandă, salvând şi îngrijind fauna ţării. Pe lângă vindecarea animalelor, descoperim şi înţelesurile adânci ale muncii lor şi înţelegem mai bine legăturile care ne apropie de alte specii.
 
19:00 Balena albastră
Călătoriţi spre oceanul sudic al Australiei şi dezvăluiţi-i unul dintre secrete: un fenomen natural care declanşează o frenezie a hrănirii până la cea mai mare creatură de pe planetă, balena albastră.
Călătoriţi spre oceanul sudic al Australiei şi dezvăluiţi-i unul dintre cele mai bine păzite secrete: un fenomen natural cunoscut sub numele de „convergenţa Bonney”, care declanşează o frenezie a hrănirii pe tot parcursul lanţului trofic, de la cel mai mic animal şi până la cea mai mare creatură de pe planeta noastră, balena albastră. Cu o inimă de mărimea unei broscuţe Volkswagen, o limbă care cântăreşte mai mult decât un elefant şi o gură în care încap 50 de tone de apă de mare, o balenă albastră care se hrăneşte oferă o privelişte uluitoare. Filmat în HD, acest documentar surprinde pentru prima oară spectacolul extraordinar al acestui eveniment unic.
 
20:00 Anna şi animalele sălbatice
Acest distractiv serial îi urmăreşte pe vedeta TV Anna Ryder Richardson şi pe soţul ei, restauratorul Colin McDougall, în vreme ce descoperă cum este să conduci o grădină zoologică. 
Lisa, femela de gibon, pare să fie însărcinată, iar Anna se pregăteşte pentru o vizită a unui prieten faimos. În final, un alt nou-sosit îi răpeşte inima.
Acest distractiv serial îi urmăreşte pe prezentatoarea Anna Ryder Richardson şi pe soţul ei, restauratorul Colin McDougall, în vreme ce descoperă cum este să conduci o grădină zoologică. Când Anna şi Colin au cumpărat parcul sălbatic Manor House, au moştenit odată cu acesta peste o sută de animale rare şi exotice. Cei doi nu au experienţă în lucrul cu animalele şi află curând că este mult mai greu decât îşi imaginau să le ofere noilor tovarăşi o viaţă decentă.
 
20:30 Africa necunoscută
Acest serial explorează jungle întunecoase şi vulcani semeţi, deşerturi sterpe şi recifele de corali, insule pierdute şi giuvaere ascunse.
n acest grup de patru insuliţe, îndepărtat şi puţin cunoscut, de pe coasta Madagascarului, se găsesc peşti-dinozaur, lilieci uriaşi şi vulcani clocotind. Să fie aceste insule uitate adevăratul Jurassic Park? Aceste insule tropicale cu plaje aurii au o istorie îndelungată. Aflate cândva pe rutele antice ale negustorilor de condimente şi parfumuri, acum au fost date uitării. Însă aroma florilor preţioase de ylang ylang încă persistă în aer... 
Aţi crede că ştiţi tot despre Africa – întinderile pline de lei şi antilope gnu au devenit atât de cunoscute. Însă prezentatoarea Saba Douglas-Hamilton ştie mai bine ca oricine că acest continent înseamnă mult mai mult. În acest serial, Saba explorează jungle întunecoase, vulcani semeţi, deşerturi sterpe şi recife de corali, insule pierdute şi giuvaere ascunse. E o călătorie plină de descoperiri, cu peisaje spectaculoase, un amestec surprinzător de natură sălbatică şi culturi fascinante.
 
21:00 Insula rechinilor
Fascinat de aceşti prădători de top de când era copil, Nigel Marven porneşte către Insula Cocos din Oceanul Pacific, pe care a supranumit-o „Insula rechinilor”.
Nigel vrea să afle mai multe despre numărul uriaş de rechini-ciocan care vin în Insula Cocos, aşa că porneşte către un loc unde speră să se întâlnească cu aceştia. Este încântat când uriaşii rechini înoată la doar câţiva metri distanţă, folosindu-se de curenţi pentru a rămâne aproape nemişcaţi ca să fie curăţaţi de un banc de micuţi peşti-doctor. Dar ceea ce vede – toţi rechinii sunt femele şi toţi sunt acoperiţi de cicatrice – naşte mai multe întrebări decât răspunsuri.
Nigel Marven a auzit de o insulă nelocuită aflată la 450 km de coasta Americii Centrale, unde se spune că sunt mai mulţi rechini decât oriunde pe Pământ. Fascinat de aceşti prădători de top de când era copil, Nigel porneşte către Insula Cocos din Oceanul Pacific, pe care a supranumit-o „Insula rechinilor”. El are la dispoziţie patru săptămâni pentru a afla de ce vin atât de mulţi rechini în această zonă. Îl interesează în mod special rechinii-ciocan, care vin în apele Insulei Cocos în număr mare.
 
22:00 Râul fără frontiere
Natura sălbatică din jurul râului Morava este un sanctuar pentru gâsca de vară, bâtlani, berze, cerbi nobili şi mistreţi, acvila de câmp şi o mare varietate de păsări de apă.
Nu de mult, râul Morava făcea parte din marea frontieră dintre Europa de Est şi de Vest, curgând de-a lungul Cortinei de Fier şi marcând graniţa a trei ţări. Astăzi, el curge prin inima Europei Centrale şi malurile sale sălbatice fac parte din coridorul verde fără graniţe care leagă Marea Baltică de Marea Neagră. Natura sălbatică din jurul râului Morava este un sanctuar pentru gâsca de vară, bâtlani, berze, cerbi nobili şi mistreţi, acvila de câmp şi o mare varietate de păsări de apă. Este un popas în migraţia est-vest a multor animale terestre şi în migraţia nord-sud a păsărilor.
 
23:00 n pielea prădătorilor
Folosind ultimele tehnologii de filmare, acest serial despre natură ne prezintă din interior viaţa şi simţurile prădătorilor.
La poli
Imaginaţi-vă că zburaţi deasupra savanei africane, că înotaţi sub gheaţa Antarcticii, că escaladaţi copacii din pădurea amazoniană sau că vă scufundaţi în abisul gropii Marianelor. Imaginaţi-vă că puteţi vedea noaptea, că puteţi auzi ultrasunete, decoda undele radar şi detecta câmpuri electrice – ca şi cum aţi fi un leu, un delfin, un urs sau un vultur ! Folosind ultimele tehnologii de filmare, acest serial despre natură ne prezintă din interior viaţa şi simţurile prădătorilor. Incitant şi distractiv, el ne oferă o privire modernă asupra naturii şi asupra celor mai spectaculoşi ambasadori ai acesteia: prădătorii.
 
00:00 Povestea codalbului
n trecut foarte răspândit în întreaga Europă, codalbul este acum, din păcate, pe cale de dispariţie. Acest emoţionant documentar prezintă viaţa unei asemenea păsări pe parcursul unui an.
n trecut foarte răspândit în întreaga Europă, codalbul este acum, din păcate, pe cale de dispariţie. Acest emoţionant documentar prezintă viaţa unei asemenea păsări pe parcursul unui an de zile. Echipa noastră surprinde momentul ieşirii sale din ou într-o pădure europeană, apoi primul său „zbor de familie” şi migraţia sa până în Norvegia, în Peninsula Scandinavă. Camerele surprind şi dramatica intoxicaţie cu plumb suferită de pasăre şi însănătoşirea sa şi, în cele din urmă, stabilirea într-o rezervaţie naturală.
 
01:00 Câinii care au schimbat lumea
Cum a evoluat lupul pentru a deveni câine ? Acest serial examinează felul în care oamenii au modelat lumea câinelui şi au creat cea mai diversificată specie de pe planetă.
Analizăm felul cum a fost creată cea mai variată specie de pe planetă. Există vreo limită a acestei varietăţi sau va creşte numărul raselor dincolo de cele 400 pe care le cunoaştem astăzi ?
Milioane dintre noi trăiesc alături de câini, ajutoarele şi tovarăşii noştri, dar geneticienii ne spun că aceştia au fost odată lupi. Cum au evoluat lupii sălbatici, transformându-se în câini domestici ? Acest serial examinează felul în care oamenii au modelat lumea câinelui şi au creat cea mai diversificată specie de pe planetă. Niciun alt mamifer nu are nici măcar un sfert din variaţiile de formă şi mărime ale câinelui.
 
02:00 Doici sălbatice
Doicile sălbatice îşi dedică viaţa ajutorării animalelor rămase orfane, deschizându-şi căminele şi inimile în faţa tuturor provocărilor creşterii unei tinere vieţi – indiferent cât de mare sau mică ! 
Dorothy, cangurul de copac
Doicile sălbatice îşi dedică viaţa ajutorării animalelor rămase orfane, deschizându-şi căminele şi inimile în faţa tuturor provocărilor creşterii unei tinere vieţi – indiferent cât de mare sau mică ! 
 
02:30 Veterinarii animalelor sălbatice
Acest incitant serial ne prezintă câţiva veterinari specialişti în animale sălbatice care s-au dedicat protejării numeroaselor specii exotice din Noua Zeelandă.
n această seară, v-o prezentăm pe Rosie, primul cangur-pitic care face scufundări, un pinguin-cu-ochi-galbeni demonstrează că nu e uşor de păcălit şi nişte pui bruni de kiwi nu se lasă prinşi uşor.
Urmăriţi un grup de veterinari specialişti a căror muncă este foarte variată. De la transferul a 30 de exemplare de kiwi până la creşterea unui pui de leu abandonat, eliberarea unui albatros rar sau urmărirea celor mai rari lei-de-mare din lume, aceşti veterinari nu cunosc rutina. Este nevoie de ei la grădinile zoologice şi în parcurile naţionale din întreaga Nouă Zeelandă – pentru a face o ecografie unei femele gestante de rinocer, pentru a vindeca ochiul unui takahe, pentru a duce un cimpanzeu la tomograf sau pentru a opera un pinguin care a fost atacat de un rechin. Veterinarii animalelor sălbatice călătoresc prin toată Noua Zeelandă, salvând şi îngrijind fauna ţării. Pe lângă vindecarea animalelor, descoperim şi înţelesurile adânci ale muncii lor şi înţelegem mai bine legăturile care ne apropie de alte specii.
 
03:00 Balena albastră
Călătoriţi spre oceanul sudic al Australiei şi dezvăluiţi-i unul dintre secrete: un fenomen natural care declanşează o frenezie a hrănirii până la cea mai mare creatură de pe planetă, balena albastră.
Călătoriţi spre oceanul sudic al Australiei şi dezvăluiţi-i unul dintre cele mai bine păzite secrete: un fenomen natural cunoscut sub numele de „convergenţa Bonney”, care declanşează o frenezie a hrănirii pe tot parcursul lanţului trofic, de la cel mai mic animal şi până la cea mai mare creatură de pe planeta noastră, balena albastră. Cu o inimă de mărimea unei broscuţe Volkswagen, o limbă care cântăreşte mai mult decât un elefant şi o gură în care încap 50 de tone de apă de mare, o balenă albastră care se hrăneşte oferă o privelişte uluitoare. Filmat în HD, acest documentar surprinde pentru prima oară spectacolul extraordinar al acestui eveniment unic.
 
04:00 Anna şi animalele sălbatice
Acest distractiv serial îi urmăreşte pe vedeta TV Anna Ryder Richardson şi pe soţul ei, restauratorul Colin McDougall, în vreme ce descoperă cum este să conduci o grădină zoologică. 
Lisa, femela de gibon, pare să fie însărcinată, iar Anna se pregăteşte pentru o vizită a unui prieten faimos. În final, un alt nou-sosit îi răpeşte inima.
Acest distractiv serial îi urmăreşte pe prezentatoarea Anna Ryder Richardson şi pe soţul ei, restauratorul Colin McDougall, în vreme ce descoperă cum este să conduci o grădină zoologică. Când Anna şi Colin au cumpărat parcul sălbatic Manor House, au moştenit odată cu acesta peste o sută de animale rare şi exotice. Cei doi nu au experienţă în lucrul cu animalele şi află curând că este mult mai greu decât îşi imaginau să le ofere noilor tovarăşi o viaţă decentă.
 
04:30 Africa necunoscută
Acest serial explorează jungle întunecoase şi vulcani semeţi, deşerturi sterpe şi recifele de corali, insule pierdute şi giuvaere ascunse.
n acest grup de patru insuliţe, îndepărtat şi puţin cunoscut, de pe coasta Madagascarului, se găsesc peşti-dinozaur, lilieci uriaşi şi vulcani clocotind. Să fie aceste insule uitate adevăratul Jurassic Park? Aceste insule tropicale cu plaje aurii au o istorie îndelungată. Aflate cândva pe rutele antice ale negustorilor de condimente şi parfumuri, acum au fost date uitării. Însă aroma florilor preţioase de ylang ylang încă persistă în aer... 
Aţi crede că ştiţi tot despre Africa – întinderile pline de lei şi antilope gnu au devenit atât de cunoscute. Însă prezentatoarea Saba Douglas-Hamilton ştie mai bine ca oricine că acest continent înseamnă mult mai mult. În acest serial, Saba explorează jungle întunecoase, vulcani semeţi, deşerturi sterpe şi recife de corali, insule pierdute şi giuvaere ascunse. E o călătorie plină de descoperiri, cu peisaje spectaculoase, un amestec surprinzător de natură sălbatică şi culturi fascinante.
 
05:00 Insula rechinilor
Fascinat de aceşti prădători de top de când era copil, Nigel Marven porneşte către Insula Cocos din Oceanul Pacific, pe care a supranumit-o „Insula rechinilor”.
Nigel vrea să afle mai multe despre numărul uriaş de rechini-ciocan care vin în Insula Cocos, aşa că porneşte către un loc unde speră să se întâlnească cu aceştia. Este încântat când uriaşii rechini înoată la doar câţiva metri distanţă, folosindu-se de curenţi pentru a rămâne aproape nemişcaţi ca să fie curăţaţi de un banc de micuţi peşti-doctor. Dar ceea ce vede – toţi rechinii sunt femele şi toţi sunt acoperiţi de cicatrice – naşte mai multe întrebări decât răspunsuri.
Nigel Marven a auzit de o insulă nelocuită aflată la 450 km de coasta Americii Centrale, unde se spune că sunt mai mulţi rechini decât oriunde pe Pământ. Fascinat de aceşti prădători de top de când era copil, Nigel porneşte către Insula Cocos din Oceanul Pacific, pe care a supranumit-o „Insula rechinilor”. El are la dispoziţie patru săptămâni pentru a afla de ce vin atât de mulţi rechini în această zonă. Îl interesează în mod special rechinii-ciocan, care vin în apele Insulei Cocos în număr mare.
 
06:00 Râul fără frontiere
Natura sălbatică din jurul râului Morava este un sanctuar pentru gâsca de vară, bâtlani, berze, cerbi nobili şi mistreţi, acvila de câmp şi o mare varietate de păsări de apă.
Nu de mult, râul Morava făcea parte din marea frontieră dintre Europa de Est şi de Vest, curgând de-a lungul Cortinei de Fier şi marcând graniţa a trei ţări. Astăzi, el curge prin inima Europei Centrale şi malurile sale sălbatice fac parte din coridorul verde fără graniţe care leagă Marea Baltică de Marea Neagră. Natura sălbatică din jurul râului Morava este un sanctuar pentru gâsca de vară, bâtlani, berze, cerbi nobili şi mistreţi, acvila de câmp şi o mare varietate de păsări de apă. Este un popas în migraţia est-vest a multor animale terestre şi în migraţia nord-sud a păsărilor.

Vizualizări: 48

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor