altmarius

cultură şi spiritualitate

09:00 Naabi, prinţesa hienă | Acum la TV
ra „moştenitoarea tronului”, dar mama ei a fost ucisă şi o rivală i-a uzurpat locul. Aceasta e povestea unei tinere hiene care se luptă să devină regina celui mai mare clan din Africa de Est.
La câteva minute după naştere, o mică hienă se luptă deja cu surorile ei pentru supremaţia în clan. Chiar înainte de a deschide ochii, a făcut câteva răni. Născută în „familia regală”, ea este fiica femelei alfa şi îi domină pe toţi ceilalţi membri ai clanului. Dar viaţa ei privilegiată se încheie când mama ei este ucisă şi o femelă rivală îi uzurpă tronul. Însărcinată şi singură, ea este aruncată pe cea mai de jos treaptă a clanului. Fără protecţia mamei sale, este în pericol să devină o proscrisă sau chiar să fie ucisă. Puii femelelor inferioare rareori supravieţuiesc, deci viaţa puilor ei depinde de ridicarea sa în rang. Dar femela noastră nu poate realiza acest lucru singură şi are nevoie să formeze o coaliţie cu surorile ei. Deşi pe alocuri brutală, această dramă de familie ne va schimba complet părerile despre hiene. Prezentate ca personaje negative în documentarele cu lei, reputaţia proastă a hienelor este nejustificată. În acest documentar vedem cealaltă latură a hienelor: loiale, iubitoare, jucăuşe şi foarte bune la vânătoare.
 
10:00 Gorilele bunicului meu
n 1902, Robert von Beringe a împuşcat o misterioasă creatură neagră în timpul unei escalade în Africa centrală. Această întâlnire întâmplătoare a dat naştere unei poveşti dramatice.
n 1902, căpitanul german Robert von Beringe a împuşcat o misterioasă creatură neagră în timp ce urca pe un vulcan neexplorat din Africa centrală. Această întâlnire întâmplătoare a dat naştere unei poveşti dramatice. Creatura făcea parte dintr-o specie necunoscută: gorilele de munte. Au urmat decenii de conflicte şi tragedii înainte ca înfiorătoarea imagine a lui King Kong să fie dovedită de cercetători ca fiind un mit. La o sută de ani după această descoperire, nepotul lui Robert, Andreas von Beringe, porneşte într-o călătorie pe urmele bunicului său, pentru a releva întreaga poveste a gorilei de munte.
 
11:00 Tatra Superioară: Farmecul sălbăticiei
Tatra Superioară e în Slovacia. Acest parc naţional cuprinde peste trei sute de vârfuri, multe mai înalte de 2.500 de metri, văi romantice, pâraie cristaline şi păduri locuite de lupi, urşi şi râşi.
n Slovacia, Tatra Superioară are statut de parc naţional. Aici găsim peste trei sute de vârfuri muntoase, multe dintre ele mai înalte de 2.500 de metri, văi romantice fără drumuri de acces, pârâie cristaline şi păduri locuite de lupi, urşi şi râşi. Frumuseţea sălbatică din Tatra Superioară ne duce cu gândul înapoi la o lume în care plugurile erau încă trase de cai şi copacii erau tăiaţi cu securea, înapoi la vremea unei Europe sălbatice, în care animalele de pradă mai cutreierau încă pădurile.
 
12:00 Doici sălbatice
Doicile sălbatice îşi dedică viaţa ajutorării animalelor rămase orfane, deschizându-şi căminele şi inimile în faţa tuturor provocărilor creşterii unei tinere vieţi – indiferent cât de mare sau mică ! 
Puiul de elan
Doicile sălbatice îşi dedică viaţa ajutorării animalelor rămase orfane, deschizându-şi căminele şi inimile în faţa tuturor provocărilor creşterii unei tinere vieţi – indiferent cât de mare sau mică ! 
 
12:30 Veterinar la Zoo 
Câţi veterinari de ţară pot castra un rinocer ? Matt Brash poate. Specialist în animale exotice, Brash este protagonistul acestui documentar filmat în captivantele peisaje din Yorkshire. 
Matt Brash trebuie să afle de ce Izzy, un cacadu, şi-a smuls aproape toate penele şi face o operaţie urgentă pentru a salva viaţa lui Jerry, femela de şarpele regal care urmează să depună ouă. De asemenea, Matt pune două pisici grase la regim.
Câţi veterinari pot castra un rinocer ? Ei bine, Matt Brash poate. Îl urmărim pe Brash, specialist în animale exotice, în timp ce face pe moaşa pentru o cămilă sau pe pedichiuristul pentru un măgar. Brash are grijă de o şopârlă cu prolaps de penis, tratează infertilitatea la flamingo, operează un leu morocănos cu pietre la rinichi şi repară piciorul fracturat al unui urs polar. De asemenea, el este consultant veterinar pentru bufniţele din seria Harry Potter şi călătoreşte prin toată lumea făcând inspecţii la grădinile zoologice. 
 
13:00 Scufundări cu balenele ucigaşe
l urmărim pe Stig Aavall Severinsen, actualul campion mondial la scufundări libere, în încercarea sa de a interacţiona cu balenele ucigaşe şi de a explora fascinanta lor lume subacvatică.
Acest documentar îl urmăreşte pe Stig Aavall Severinsen, actualul campion mondial la scufundări libere, în încercarea sa de a interacţiona cu balenele ucigaşe şi de a explora fascinanta lor lume subacvatică, scufundându-se doar cu ajutorul unei măşti şi unui tub de snorkeling. Purtăm telespectatorii într-o călătorie de neuitat la nord de Cercul Polar, la Tysfjorden, în Norvegia, unde balenele ucigaşe vin în fiecare an să vâneze heringi. În uluitorul peisaj natural străbătut de balene, Stig îşi demonstrează extraordinarele capacităţi de scufundător, ţinându-şi respiraţia un timp îndelungat în timp ce plonjează în adâncuri. Stig ne transmite atât cunoştinţele sale ştiinţifice de biolog marin, cât şi entuziasmul său infecţios pentru apropierea de aceste creaturi fascinante.
 
14:00 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Leoparzii 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.
 
14:30 La Auckland Zoo
Un popular serial care aruncă o privire asupra vieţii de ambele părţi ale gratiilor de la grădina zoologică Auckland Zoo din Noua Zeelandă.
Viaţa tigroaicei Nisha se va schimba curând; se fac pregătiri pentru mult-aşteptata sosire a partenerului ei.
Acest popular serial, multiplu premiat şi iubit de familii din întreaga lume, se întoarce cu noi şi irezistibile pozne ale animalelor, oferind telespectatorilor o fascinantă privire asupra vieţii secrete a acestora. Ajuns la al optulea sezon, „La Auckland Zoo” a devenit un succes internaţional şi ne aduce mai multe poveşti despre animalele de la zoo şi îngrijitorii acestora. Serialul surprinde toate momentele speciale – de la nou-sosiţi sau naşteri, la lupte, boli sau ritualuri de împerechere. Descoperiţi cum trăiesc şi cum sunt hrănite, antrenate, distrate şi protejate animalele, 365 de zile pe an, de către devotaţii lor îngrijitori !
 
15:00 Grizzly
Grizzly” este un documentar care spune povestea urşilor grizzly din Parcul Naţional Yellowstone.
Filmat pe parcursul a trei ani, acest documentar urmăreşte în detaliu dramatica poveste a doi urşi grizzly: o mamă care se străduieşte să-şi apere şi înveţe puii şi un tânăr mascul care se luptă pentru supravieţuire într-o vale plină de lupi, urşi negri şi grizzly mai mari. „Grizzly” conţine imagini spectaculoase, inclusiv filmări ale unor comportamente rar observate precum lupte între grizzly, vânători de bizoni şi de elani. Este primul documentar prestigios despre urşii grizzly din Yellowstone şi este narat de Susan Sarandon.
 
16:00 Super-insecte
Cât de mari şi de periculoşi sunt gândacii din lume ? Pornim într-o odisee entomologică în jurul globului pentru a le găsi pe cele mai mari şi mai „supărate” insecte din lume. 
Cei mai mari gândaci
Cât de mari şi de periculoşi sunt gândacii din lume ? Entomologul Ruud Kleinpaste ne poartă într-o odisee entomologică în jurul globului în căutarea celor mai mari şi mai „supărate” insecte din lume. Pe drum, Ruud ne explică ce le face atât de uimitoare pe „vedetele” documentarului, iar entuziasmul său neţărmurit pentru unele dintre cele mai detestate creaturi îi face chiar şi pe arahnofobi să le vadă într-o nouă lumină !
 
17:00 Animale tribale
Elefanţii, crocodilii, şerpii, primatele, felinele mari sau rechinii sunt animale temute şi duşmănite în unele culturi sau admirate şi considerate super-fiinţe în altele.
Rechinii. Rechinul este de mult o vedetă a imaginaţiei noastre. În cultura occidentală, este adesea considerat un monstru care inspiră o frică viscerală şi de multe ori iraţională. În Orient, este privit într-o manieră mai puţin uniformă. Temut sau adorat, rechinul este încarnarea forţelor naturii. Este un creator şi un distrugător... este un zeu. Dar de ce apare această diferenţă de percepţie ? Vom descoperi răspunsul într-o călătorie care ne poartă din Orient către Occident, prin credinţe, legende şi mituri. 
Unele animale ne-au fascinat întotdeauna datorită misterului şi forţei lor. Elefanţii, crocodilii, şerpii, primatele, felinele mari sau rechinii sunt animale temute şi duşmănite în unele culturi sau admirate şi considerate super-fiinţe în altele. Fie că sunt actori ai coşmarurilor sau speranţelor noastre, această fascinaţie l-a împins pe om să se măsoare cu aceste animale deosebite şi a dat naştere unor surprinzătoare legende şi credinţe care ne bântuie şi astăzi. Impresionante ritualuri, ceremonii şi scene de luptă sunt adunate în şase incredibile poveşti care explică legătura dintre animalele tribale şi oameni şi motivele pentru care acestea sunt atât de prezente în imaginaţia noastră. În primul sezon, ne concentrăm asupra crocodililor, şerpilor şi rechinilor.
 
18:00 Un elefant şi oaia sa
Extraordinara poveste a uimitoarei prietenii care s-a născut între un pui de elefant, o oaie şi câţiva oameni.
Un pui de elefant pe nume Themba şi-a pierdut mama după ce aceasta a căzut de pe o stâncă. El a fost salvat de echipa de la Centrul de reabilitare Shamwari, care şi-a dedicat următorii doi ani reîntoarcerii acestui orfan special în sălbăticie. Avea să fie o poveste extraordinară. Themba s-a împrietenit cu o oaie foarte răbdătoare pe nume Albert şi legătura dintre ei a devenit la fel de puternică ca orice prietenie dintre oameni. Albert i-a redat puiului de elefant dorinţa de a trăi, iar Themba i-a dat un scop unei oi aparent obişnuite.
 
19:00 Balcanii sălbatici
Lupii îşi vânează prada în văile dintre dunele înalte, urşii şi râşii hoinăresc prin pădurile virgine dese, iar marile lacuri sunt ca un magnet pentru sute de specii de păsări din Balcanii sălbatici.
Lupii îşi vânează prada în văile dintre dunele înalte, urşii şi râşii hoinăresc prin pădurile virgine dese, iar marile lacuri sunt ca un magnet pentru sute de specii de păsări. Munţii din Muntenegru adăpostesc una dintre ultimele păduri virgine ale Europei, cu copaci bătrâni de peste 400 de ani. În acest paradis greu accesibil, găsim Parcul naţional Tara, în care se cască defileul Tara, adânc de 1.300 de metri. Porniţi într-o călătorie prin sălbăticia neatinsă, într-o regiune considerată un butoi de pulbere al Europei, în care conflictele armate au distras atenţia de la comorile sale ascunse.
 
20:00 Fulg-de-nea: Povestea unei gorile
Emoţionanta poveste a lui Fulg-de-nea, gorila albinoasă care a câştigat afecţiunea a milioane de oameni şi ne-a ajutat să înţelegem mai bine comportamentul gorilelor. 
Emoţionanta poveste a lui Fulg-de-nea, gorila albinoasă care a câştigat afecţiunea a milioane de oameni şi ne-a ajutat să înţelegem mai bine comportamentul gorilelor. În 1964, în desişul junglei vest-africane s-a născut o vedetă. Fulg-de-nea nu era o gorilă obişnuită, ci una albă – o gorilă albinoasă extrem de rară. Chiar şi ca pui, el a fost respectat şi chiar venerat de localnici. Acum aproape 40 de ani, puiul de gorilă rămas orfan a fost adus la grădina zoologică din Barcelona, unde şi-a petrecut restul vieţii şi a fost tată a 22 de pui, ajutându-ne să înţelegem mai bine necesităţile sociale şi psihologice ale gorilelor. În martie 2006, acest documentar a câştigat premiul pentru cea mai bună interacţiune dintre om şi animal la ediţia a 29-a a festivalului Internaţional de Film despre Natură de la Missoula, 
 
21:00 Marea aventură africană în balon
n acest documentar în trei părţi, Stephen Tompkinson, starul serialului „Viaţa în Africa”, porneşte într-o călătorie epică pe deasupra continentului african, la bordul unui balon cu aer cald.
Stephen Tompkinson, starul serialului „Viaţa în Africa”, vrea să survoleze întregul continent african la bordul unui balon cu aer cald. Stephen s-a îndrăgostit de peisajul şi animalele din Serengeti şi aceasta este încercarea sa de a explora relaţia dintre oamenii Africii şi uluitoarele sale animale. El trece prin experienţe diverse, de la aterizări forţate la vânătoare de crocodili, întâlneşte orfani ruandezi, se apropie de gorilele de munte şi le dă câtorva localnici şansa de a-şi vedea căminul din aer.
 
22:00 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Rezervaţiile de vânătoare 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.
 
22:30 La Auckland Zoo
Un popular serial care aruncă o privire asupra vieţii de ambele părţi ale gratiilor de la grădina zoologică Auckland Zoo din Noua Zeelandă.
Acest popular serial, multiplu premiat şi iubit de familii din întreaga lume, se întoarce cu noi şi irezistibile pozne ale animalelor, oferind telespectatorilor o fascinantă privire asupra vieţii secrete a acestora. Ajuns la al optulea sezon, „La Auckland Zoo” a devenit un succes internaţional şi ne aduce mai multe poveşti despre animalele de la zoo şi îngrijitorii acestora. Serialul surprinde toate momentele speciale – de la nou-sosiţi sau naşteri, la lupte, boli sau ritualuri de împerechere. Descoperiţi cum trăiesc şi cum sunt hrănite, antrenate, distrate şi protejate animalele, 365 de zile pe an, de către devotaţii lor îngrijitori !
 
23:00 Drumul sardinelor
Filmăm o mică focă curajoasă care înfruntă oceanul şi pericolele sale pentru a străbate Drumul sardinelor.
n fiecare an, milioane de sardine părăsesc apele din jurul Capului Bunei Speranţe şi urmăresc curenţii reci hibernali preţ de aproape 1.000 de kilometri; este un drum periculos, pentru că migraţia lor atrage mulţi prădători redutabili care atacă din apă şi din aer. Filmăm o mică focă curajoasă care înfruntă oceanul şi pericolele sale pentru a străbate „Drumul sardinelor”.
 
00:00 Super-insecte
Cât de mari şi de periculoşi sunt gândacii din lume ? Pornim într-o odisee entomologică în jurul globului pentru a le găsi pe cele mai mari şi mai „supărate” insecte din lume. 
Cei mai mari gândaci
Cât de mari şi de periculoşi sunt gândacii din lume ? Entomologul Ruud Kleinpaste ne poartă într-o odisee entomologică în jurul globului în căutarea celor mai mari şi mai „supărate” insecte din lume. Pe drum, Ruud ne explică ce le face atât de uimitoare pe „vedetele” documentarului, iar entuziasmul său neţărmurit pentru unele dintre cele mai detestate creaturi îi face chiar şi pe arahnofobi să le vadă într-o nouă lumină !
 
01:00 Animale tribale
Elefanţii, crocodilii, şerpii, primatele, felinele mari sau rechinii sunt animale temute şi duşmănite în unele culturi sau admirate şi considerate super-fiinţe în altele.
Rechinii. Rechinul este de mult o vedetă a imaginaţiei noastre. În cultura occidentală, este adesea considerat un monstru care inspiră o frică viscerală şi de multe ori iraţională. În Orient, este privit într-o manieră mai puţin uniformă. Temut sau adorat, rechinul este încarnarea forţelor naturii. Este un creator şi un distrugător... este un zeu. Dar de ce apare această diferenţă de percepţie ? Vom descoperi răspunsul într-o călătorie care ne poartă din Orient către Occident, prin credinţe, legende şi mituri. 
Unele animale ne-au fascinat întotdeauna datorită misterului şi forţei lor. Elefanţii, crocodilii, şerpii, primatele, felinele mari sau rechinii sunt animale temute şi duşmănite în unele culturi sau admirate şi considerate super-fiinţe în altele. Fie că sunt actori ai coşmarurilor sau speranţelor noastre, această fascinaţie l-a împins pe om să se măsoare cu aceste animale deosebite şi a dat naştere unor surprinzătoare legende şi credinţe care ne bântuie şi astăzi. Impresionante ritualuri, ceremonii şi scene de luptă sunt adunate în şase incredibile poveşti care explică legătura dintre animalele tribale şi oameni şi motivele pentru care acestea sunt atât de prezente în imaginaţia noastră. În primul sezon, ne concentrăm asupra crocodililor, şerpilor şi rechinilor.
 
02:00 Un elefant şi oaia sa
Extraordinara poveste a uimitoarei prietenii care s-a născut între un pui de elefant, o oaie şi câţiva oameni.
Un pui de elefant pe nume Themba şi-a pierdut mama după ce aceasta a căzut de pe o stâncă. El a fost salvat de echipa de la Centrul de reabilitare Shamwari, care şi-a dedicat următorii doi ani reîntoarcerii acestui orfan special în sălbăticie. Avea să fie o poveste extraordinară. Themba s-a împrietenit cu o oaie foarte răbdătoare pe nume Albert şi legătura dintre ei a devenit la fel de puternică ca orice prietenie dintre oameni. Albert i-a redat puiului de elefant dorinţa de a trăi, iar Themba i-a dat un scop unei oi aparent obişnuite.
 
03:00 Balcanii sălbatici
Lupii îşi vânează prada în văile dintre dunele înalte, urşii şi râşii hoinăresc prin pădurile virgine dese, iar marile lacuri sunt ca un magnet pentru sute de specii de păsări din Balcanii sălbatici.
Lupii îşi vânează prada în văile dintre dunele înalte, urşii şi râşii hoinăresc prin pădurile virgine dese, iar marile lacuri sunt ca un magnet pentru sute de specii de păsări. Munţii din Muntenegru adăpostesc una dintre ultimele păduri virgine ale Europei, cu copaci bătrâni de peste 400 de ani. În acest paradis greu accesibil, găsim Parcul naţional Tara, în care se cască defileul Tara, adânc de 1.300 de metri. Porniţi într-o călătorie prin sălbăticia neatinsă, într-o regiune considerată un butoi de pulbere al Europei, în care conflictele armate au distras atenţia de la comorile sale ascunse.
 
04:00 Fulg-de-nea: Povestea unei gorile
Emoţionanta poveste a lui Fulg-de-nea, gorila albinoasă care a câştigat afecţiunea a milioane de oameni şi ne-a ajutat să înţelegem mai bine comportamentul gorilelor. 
Emoţionanta poveste a lui Fulg-de-nea, gorila albinoasă care a câştigat afecţiunea a milioane de oameni şi ne-a ajutat să înţelegem mai bine comportamentul gorilelor. În 1964, în desişul junglei vest-africane s-a născut o vedetă. Fulg-de-nea nu era o gorilă obişnuită, ci una albă – o gorilă albinoasă extrem de rară. Chiar şi ca pui, el a fost respectat şi chiar venerat de localnici. Acum aproape 40 de ani, puiul de gorilă rămas orfan a fost adus la grădina zoologică din Barcelona, unde şi-a petrecut restul vieţii şi a fost tată a 22 de pui, ajutându-ne să înţelegem mai bine necesităţile sociale şi psihologice ale gorilelor. În martie 2006, acest documentar a câştigat premiul pentru cea mai bună interacţiune dintre om şi animal la ediţia a 29-a a festivalului Internaţional de Film despre Natură de la Missoula, 
 
05:00 Marea aventură africană în balon
n acest documentar în trei părţi, Stephen Tompkinson, starul serialului „Viaţa în Africa”, porneşte într-o călătorie epică pe deasupra continentului african, la bordul unui balon cu aer cald.
Stephen Tompkinson, starul serialului „Viaţa în Africa”, vrea să survoleze întregul continent african la bordul unui balon cu aer cald. Stephen s-a îndrăgostit de peisajul şi animalele din Serengeti şi aceasta este încercarea sa de a explora relaţia dintre oamenii Africii şi uluitoarele sale animale. El trece prin experienţe diverse, de la aterizări forţate la vânătoare de crocodili, întâlneşte orfani ruandezi, se apropie de gorilele de munte şi le dă câtorva localnici şansa de a-şi vedea căminul din aer.
 
06:00 Incursiune în sălbăticie
Acest serial unic despre conservarea speciilor se apropie de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire.
Rezervaţiile de vânătoare 
n acest serial unic despre conservarea speciilor, prezentatorul nostru va purta telespectatorii în inima Africii sălbatice, unde aceştia se vor apropia de câteva dintre cele mai periclitate, exotice, temute sau iubite animale, precum şi de oamenii care le ajută să lupte pentru supravieţuire. Aceasta este prima emisiune de genul său care prezintă animalele şi istoria naturală din punctul de vedere al conservării speciilor.
 
06:30 La Auckland Zoo
Un popular serial care aruncă o privire asupra vieţii de ambele părţi ale gratiilor de la grădina zoologică Auckland Zoo din Noua Zeelandă.
Acest popular serial, multiplu premiat şi iubit de familii din întreaga lume, se întoarce cu noi şi irezistibile pozne ale animalelor, oferind telespectatorilor o fascinantă privire asupra vieţii secrete a acestora. Ajuns la al optulea sezon, „La Auckland Zoo” a devenit un succes internaţional şi ne aduce mai multe poveşti despre animalele de la zoo şi îngrijitorii acestora. Serialul surprinde toate momentele speciale – de la nou-sosiţi sau naşteri, la lupte, boli sau ritualuri de împerechere. Descoperiţi cum trăiesc şi cum sunt hrănite, antrenate, distrate şi protejate animalele, 365 de zile pe an, de către devotaţii lor îngrijitori !

Vizualizări: 54

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor