altmarius

cultură şi spiritualitate

12:30 Brigitte Bardot, idolul francez | Acum la TV
Remarcabila poveste a lui Brigitte Bardot – actriţă, manechin şi cântăreaţă – devenită idol şi simbol al Franţei.
Acest documentar ne spune povestea incredibilei ascensiuni a lui Brigitte Bardot şi a felului cum întreaga lume a fost vrăjită de farmecul şi frumuseţea sa. Îi descriem copilăria, pasiunea pentru balet şi cariera ulterioară de manechin şi aflăm cum a devenit Bardot una dintre cele mai mari vedete de cinema din lume şi cum numele ei a devenit sinonim cu strălucirea festivalului de film de la Cannes. Cu ajutorul unei serii de interviuri cu experţi în filmul francez, acest dinamic documentar dezvăluie remarcabila şi pe alocuri tragica poveste a femeii care a devenit idol şi simbol al Franţei.
13:00 O crimă învăluită în mister
Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, porneşte într-o misiune detectivistică de elucidare a cinci misterioase crime petrecute în secolele XIX şi XX.
Când Violet Sydney, cea mai vârstnică membră a unei familii din marea burghezie care locuia în Croydon la sfârşitul anilor 1920, a murit în urma unei suferinţe scurte, s-au născut suspiciuni că ar fi fost otrăvită. Autopsia a dezvăluit urme de arsenic. După încă două exhumări, poliţia a început să caute un criminal în serie. Julian Fellowes aruncă o incitantă privire în spatele perdelelor din suburbiile englezeşti ale anilor 1920.
Un serial dramatic care povesteşte crime adevărate, rămase neelucidate. Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, se transformă într-un detectiv istoric care îşi duce publicul înapoi în timp pentru a observa şi investiga crime misterioase. Toate cele cinci cazuri neelucidate sunt deliberat unice şi distincte în ce priveşte vârsta, sexul şi clasa socială a victimei, mediul social, regiunea şi epoca, precum şi modul de operare al criminalului.
14:00 Sabia
Din Epoca Bronzului şi până la Hollywood, acest documentar alert urmăreşte evoluţia sabiei ca armă şi simbol al luptei împotriva oprimării.
Povestea sabiei este o călătorie culturală plină de spirit, care durează din Epoca Bronzului şi până în prezent, în anii Hollywoodului. Acest documentar alert urmăreşte evoluţia sabiei ca armă şi simbol al luptei împotriva răului şi oprimării. Respectaţi şi consideraţi adevăraţi magicieni, săbierii produceau obiecte de artă care slujeau, în acelaşi timp, pentru protecţie şi supravieţuire. Urmărim turnarea săbiilor de bronz şi suntem martorii măiestriei săbierilor din Europa medievală, Japonia şi Orientul Îndepărtat.
15:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Faimosul bucătar, restaurator şi prezentator TV englez Rick Stein explorează viaţa tatălui său Eric, care s-a sinucis în anii 1960. El caută cauzele psihozei maniaco-depresive de care suferea tatăl său în abuzurile rasiale pe care acesta le-a suferit din cauza originii sale germane pe când era copil, în timpul Primului Război Mondial, şi în terapia cu şocuri electrice la care a fost supus ca adult. Înainte de a se căsători cu Eric, mama lui Rick, Dorothy, a avut o scurtă căsnicie cu un fost coleg de la universitatea Cambridge. Rick cercetează tinereţea mamei sale şi discută cu fratele său vitreg, Jeremy, pe care Dorothy a fost obligată să-l părăsească atunci când s-a căsătorit cu Eric. În final, Rick pleacă în China, pe urmele străbunicului său Henry Parkes, un misionar metodist din secolul XIX. Henry a fost unul dintre primii misionari care au ajuns în China după Războaiele Opiului. Rick află în ce condiţii grele a trăit Henry şi despre tragedia personală pe care a suferit-o acesta.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
16:00 Războiul subteran
Urmărim căutarea unuia dintre ultimele adăposturi Aliate, aflat la peste 10 m sub pământ, în Belgia. Aici, într-un labirint de tuneluri, bătălii feroce au avut loc în timpul Primului Război Mondial.
n timpul Primului Război Mondial, un război feroce s-a purtat dedesubtul tranşeelor, într-un labirint de tuneluri şi adăposturi aflate la peste 10 metri sub pământ. Acest front secret a găzduit mii de soldaţi care au luptat cu duşmanul folosind cuţite, explozibili... sau chiar cu mâinile goale. „Războiul subteran” urmăreşte eforturile tehnologizate, fără precedent, de căutare a unuia dintre ultimele adăposturi Aliate, îngropat sub lanurile de porumb din Flandra, în Belgia. O echipă internaţională de arheologi şi istorici trebuie să găsească intrarea, să pompeze afară mii de litri de apă şi apoi să încerce să excaveze această relicvă a Marelui Război. Ei trebuie să descopere cât de mare este de fapt adăpostul şi ce rol a jucat acesta după bătălia de la Passchendaele.
17:00 Ferma victoriană
Un serial în şase episoade care urmăreşte o echipă de voluntari ce devin fermieri victorieni şi îşi petrec un an lucrând la o fermă datând din sec XIX, folosind doar materialele şi resursele vremii.
Este Anul Nou şi ferma are nevoie de câteva reparaţii urgente. Aşa că echipa se întoarce la „ora de Atelier”, cu ajutorul pădurarului, fierarului şi împletitorului de coşuri.
Neafectată de trecerea timpului, pierdută parcă în Anglia rurală victoriană, moşia Acton Scott din comitatul Shropshire este locul de desfăşurare al acestui serial de observaţie. În cadrul unui proiect unic, istoricul Ruth Goodman şi arheologii Alex Langlands şi Peter Ginn fac o incursiune în viaţa fermierului victorian. Pe parcursul unui an calendaristic, folosind vechile unelte şi echipamente adunate de familia Acton în decursul timpului, echipa redescoperă o lume uitată de abilităţi, cunoştinţe şi secrete ale meseriilor, ajutată de grupul din ce în ce mai mic de experţi care încearcă să menţină în viaţă aceste meserii, şi ne oferă o fascinantă privire asupra unei perioade cruciale din istoria agriculturii.
18:00 Gândirea Evului Mediu
Unul dintre cei mai importanţi experţi în Studii Medievale, profesorul Robert Bartlett de la Universitatea St Andrew's, investighează peisajul intelectual al lumii medievale.
Cunoaşterea. În primul episod explorăm felul în care oamenii Evului Mediu înţelegeau lumea – ca pe un spaţiu al misterelor, un tărâm al minunilor. Lumea era o carte scrisă de Dumnezeu. Dar spre sfârşitul Evului Mediu, lumea a devenit un loc care trebuia stăpânit, chiar exploatat.
n acest serial, unul dintre cei mai importanţi experţi în Studii Medievale, profesorul Robert Bartlett de la Universitatea St Andrew's, investighează peisajul intelectual al lumii medievale. Încă din vremea Renaşterii ne-am dorit să înţelegem lumea pentru a o putea controla şi a o modela după placul nostru. Profesorul Bartlett consideră că lumea medievală nu putea fi atât stăpânită, cât contemplată.
19:00 Casa galbenă
O poveste tulburătoare despre cele 63 de zile petrecute de Vincent van Gogh şi Paul Gauguin sub acelaşi acoperiş, când ei au creat o mulţime de picturi considerate acum capodopere ale artei moderne.
O poveste tulburătoare despre cei mai influenţi şi mai explozivi colocatari din istoria artei: Vincent van Gogh şi Paul Gauguin. În noiembrie şi decembrie 1888, ei au locuit împreună în “Casa galbenă”, în Arles, în sudul Franţei. Apropriindu-se de vârsta mijlocie, dar fără un ban, cei doi au abandonat respectabilitatea, familia şi prietenii pentru a se consacra picturii. Ultima lor speranţă o aveau unul în celălalt, cu condiţia să se înţeleagă. Gauguin se temea pe bună dreptate că van Gogh era pe punctul de a face o depresie nervoasă, iar van Gogh afirma că Gauguin punea prea multă sare în tocană. Beau, se certau, frecventau prostituate, dar, mai mult decât orice, pictau împreună, împărtăşindu-şi această obsesie feroce. În aceste două luni, ei au creat o mulţime de picturi considerate acum capodopere ale artei moderne, dar cu ce preţ? Putea prietenia lor, ultima şansă a oricăruia dintre ei de a avea o relaţie, să supravieţuiască la o asemenea intensitate?
20:30 Banii: Secrete murdare
O analiză a aspectelor spionajului industrial – înregistrarea convorbirilor, filmări cu camera ascunsă, intrări prin efracţie şi tactici de inducere în eroare a concurenţei.
n dura lume contemporană a afacerilor, tentaţia de a câştiga un avantaj ilegal asupra concurenţei este mai puternică decât oricând. Foarte multe companii folosesc acum detectivi particulari pentru a afla ce pregătesc competitorii lor. Max Flint ridică vălul de deasupra unei lumi întunecate a înregistrărilor telefonice ilegale, filmărilor cu camera ascunsă, intrărilor prin efracţie şi tacticilor de inducere în eroare a concurenţei – toate cu scopul de a maximiza profitul.
21:00 Geniul designului
Acest program examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
Designul industrial a fost unul dintre produsele secundare neprevăzute ale Revoluţiei industriale, alături de încălzirea globală şi de trei secole de frământări sociale. Spunem povestea primei generaţii de designeri, care s-au războit cu „maşinăria industrială” creată pentru a satisface dorinţa capitalismului de a produce mai mult cu bani mai puţini. Alături de numele celebre precum Wedgwood sau William Morris, aducem un omagiu şi designerilor anonimi care au creat prozaicele, dar clasicele forme atât de familiare astăzi – de la cratiţe până la foarfecele de tuns oile – precursoarele unei întregi game de produse industriale.
Un documentar care urmează după seria „Geniul fotografiei”, acest serial examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
22:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Victorie în Pacific. Sfârşitul războiului din Pacific este una dintre cele mai măreţe, dar şi înfiorătoare poveşti ale istoriei moderne. Japonezii nu se predau şi continuau să lupte, insulă cu insulă, tranşee cu tranşee. Aviaţia SUA a încercat să îngenuncheze Japonia prin bombardamente aeriene asupra capitalei Tokyo. Peste 200.000 de oameni au murit, dar Japonia nu s-a predat. În final, preşedintele Truman fost obligat să facă uz de bomba nucleară şi soarta oraşelor Hiroşima şi Nagasaki a fost pecetluită. Serialul se încheie cu înfrângerea Japoniei şi relevarea crimelor de război ale armatei japoneze.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
23:00 Filmele războiului
Al Doilea Război Mondial în Marea Britanie şi Germania, privit prin lentila camerelor de amator. Filmări remarcabile ne poartă în inima experienţelor trăite în război de oamenii obişnuiţi.
Câţiva dintre soldaţi şi-au adus camerele pe front şi au filmat aspectele vieţii de zi cu zi a trupelor de uscat şi aviatorilor aflaţi în luptă. În Marea Britanie această practică a fost descurajată, dar soldaţii germani erau încurajaţi să filmeze triumfurile iminente ale celui de-al Treilea Reich. Acest episod prezintă filmele de amator făcute de patru soldaţi, britanicii Derek Brown şi Leslie Fowler şi germanii Paul Kellermann şi Klaus Eismann. Prin imaginile filmate de ei pe frontul de Vest şi pe cel de Est, în timpul bătăliei de la Stalingrad sau al debarcării din Normandia, retrăim experienţele soldaţilor în focul bătăliei.
Al Doilea Război Mondial în Marea Britanie şi Germania, privit prin lentila camerelor de amator. Unii dintre aceşti cineaşti amatori au fost soldaţii care şi-au luat camerele pe front şi au filmat ostilităţile; alţii au fost oamenii rămaşi acasă, care au înregistrat aspecte din viaţa lor de zi cu zi. Aceste remarcabile filme de amator şi poveştile soldaţilor, femeilor şi copiilor din ele ne poartă în inima experienţelor trăite în război de oamenii obişnuiţi şi ne arată cum au supravieţuit aceştia unor împrejurări extreme.
00:00 Muzica sacră
Faimosul actor şi corist Simon Russell Beale explorează frumuseţea muzicii sacre a Occidentului.
Revoluţia gotică. În primul episod, Simon îşi începe călătoria la catedrala St Paul’s din Londra, unde şi-a petrecut mulţi ani în corul de copii al catedralei. De aici, el pleacă spre Paris pentru a descoperi cum, la sfârşitul secolului XII, monofonia a devenit polifonie: naşterea armoniei în Occident.
Purtând telespectatorul într-un pelerinaj pe parcursul a şase secole, renumitul actor şi fost corist Simon Russell Beale ne prezintă un amestec bogat de poveşti personale, politice şi muzicale. Fiecare episod prezintă câteva dintre cele mai frumoase piese scrise vreodată, interpretate de corul „The Sixteen” condus de Harry Christophers, pe un fundal arhitectural adecvat episodului.
01:00 Ferma victoriană
Un serial în şase episoade care urmăreşte o echipă de voluntari ce devin fermieri victorieni şi îşi petrec un an lucrând la o fermă datând din sec XIX, folosind doar materialele şi resursele vremii.
Este Anul Nou şi ferma are nevoie de câteva reparaţii urgente. Aşa că echipa se întoarce la „ora de Atelier”, cu ajutorul pădurarului, fierarului şi împletitorului de coşuri.
Neafectată de trecerea timpului, pierdută parcă în Anglia rurală victoriană, moşia Acton Scott din comitatul Shropshire este locul de desfăşurare al acestui serial de observaţie. În cadrul unui proiect unic, istoricul Ruth Goodman şi arheologii Alex Langlands şi Peter Ginn fac o incursiune în viaţa fermierului victorian. Pe parcursul unui an calendaristic, folosind vechile unelte şi echipamente adunate de familia Acton în decursul timpului, echipa redescoperă o lume uitată de abilităţi, cunoştinţe şi secrete ale meseriilor, ajutată de grupul din ce în ce mai mic de experţi care încearcă să menţină în viaţă aceste meserii, şi ne oferă o fascinantă privire asupra unei perioade cruciale din istoria agriculturii.
02:00 Gândirea Evului Mediu
Unul dintre cei mai importanţi experţi în Studii Medievale, profesorul Robert Bartlett de la Universitatea St Andrew's, investighează peisajul intelectual al lumii medievale.
Cunoaşterea. În primul episod explorăm felul în care oamenii Evului Mediu înţelegeau lumea – ca pe un spaţiu al misterelor, un tărâm al minunilor. Lumea era o carte scrisă de Dumnezeu. Dar spre sfârşitul Evului Mediu, lumea a devenit un loc care trebuia stăpânit, chiar exploatat.
n acest serial, unul dintre cei mai importanţi experţi în Studii Medievale, profesorul Robert Bartlett de la Universitatea St Andrew's, investighează peisajul intelectual al lumii medievale. Încă din vremea Renaşterii ne-am dorit să înţelegem lumea pentru a o putea controla şi a o modela după placul nostru. Profesorul Bartlett consideră că lumea medievală nu putea fi atât stăpânită, cât contemplată.
03:00 Casa galbenă
O poveste tulburătoare despre cele 63 de zile petrecute de Vincent van Gogh şi Paul Gauguin sub acelaşi acoperiş, când ei au creat o mulţime de picturi considerate acum capodopere ale artei moderne.
O poveste tulburătoare despre cei mai influenţi şi mai explozivi colocatari din istoria artei: Vincent van Gogh şi Paul Gauguin. În noiembrie şi decembrie 1888, ei au locuit împreună în “Casa galbenă”, în Arles, în sudul Franţei. Apropriindu-se de vârsta mijlocie, dar fără un ban, cei doi au abandonat respectabilitatea, familia şi prietenii pentru a se consacra picturii. Ultima lor speranţă o aveau unul în celălalt, cu condiţia să se înţeleagă. Gauguin se temea pe bună dreptate că van Gogh era pe punctul de a face o depresie nervoasă, iar van Gogh afirma că Gauguin punea prea multă sare în tocană. Beau, se certau, frecventau prostituate, dar, mai mult decât orice, pictau împreună, împărtăşindu-şi această obsesie feroce. În aceste două luni, ei au creat o mulţime de picturi considerate acum capodopere ale artei moderne, dar cu ce preţ? Putea prietenia lor, ultima şansă a oricăruia dintre ei de a avea o relaţie, să supravieţuiască la o asemenea intensitate?
04:30 Banii: Secrete murdare
O analiză a aspectelor spionajului industrial – înregistrarea convorbirilor, filmări cu camera ascunsă, intrări prin efracţie şi tactici de inducere în eroare a concurenţei.
n dura lume contemporană a afacerilor, tentaţia de a câştiga un avantaj ilegal asupra concurenţei este mai puternică decât oricând. Foarte multe companii folosesc acum detectivi particulari pentru a afla ce pregătesc competitorii lor. Max Flint ridică vălul de deasupra unei lumi întunecate a înregistrărilor telefonice ilegale, filmărilor cu camera ascunsă, intrărilor prin efracţie şi tacticilor de inducere în eroare a concurenţei – toate cu scopul de a maximiza profitul.
05:00 Geniul designului
Acest program examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
Designul industrial a fost unul dintre produsele secundare neprevăzute ale Revoluţiei industriale, alături de încălzirea globală şi de trei secole de frământări sociale. Spunem povestea primei generaţii de designeri, care s-au războit cu „maşinăria industrială” creată pentru a satisface dorinţa capitalismului de a produce mai mult cu bani mai puţini. Alături de numele celebre precum Wedgwood sau William Morris, aducem un omagiu şi designerilor anonimi care au creat prozaicele, dar clasicele forme atât de familiare astăzi – de la cratiţe până la foarfecele de tuns oile – precursoarele unei întregi game de produse industriale.
Un documentar care urmează după seria „Geniul fotografiei”, acest serial examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
06:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Victorie în Pacific. Sfârşitul războiului din Pacific este una dintre cele mai măreţe, dar şi înfiorătoare poveşti ale istoriei moderne. Japonezii nu se predau şi continuau să lupte, insulă cu insulă, tranşee cu tranşee. Aviaţia SUA a încercat să îngenuncheze Japonia prin bombardamente aeriene asupra capitalei Tokyo. Peste 200.000 de oameni au murit, dar Japonia nu s-a predat. În final, preşedintele Truman fost obligat să facă uz de bomba nucleară şi soarta oraşelor Hiroşima şi Nagasaki a fost pecetluită. Serialul se încheie cu înfrângerea Japoniei şi relevarea crimelor de război ale armatei japoneze.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob

Vizualizări: 16

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor