altmarius

cultură şi spiritualitate

10:00 Secrete din adâncuri | Acum la TV
De la investigarea cunoştinţelor navale ale egiptenilor antici până la căutarea avioanelor pierdute în al Doilea Război Mondial, aruncăm o privire asupra descoperirilor şi evenimentelor de pe mări.
Nu am găsit încă Atlantida, dar oraşele scufundate sunt răspândite în toată lumea. Pornim alături de vedeta hollywoodiană Paul Johansson, scafandru experimentat, într-o călătorie de investigare a oraşelor scufundate – unele reale, unele imaginare. Călătoria noastră începe în oraşul legendar Dwarka al lui Krishna, de lângă coasta Indiei, şi continuă cu Alexandria, faimosul oraş egiptean scufundat. Apoi călătorim către cele mai misterioase destinaţii subacvatice: oraşe scufundate din India, Japonia şi Caraibe. Pe drum, Paul ilustrează cu ajutorul graficii computerizate efectele unei mici creşteri a nivelului mării, de nu mai mult de doi metri, asupra oraşelor Los Angeles, New York, Londra şi Tokio.
Filmat exclusiv în HD, acest serial aruncă o privire asupra descoperirilor şi evenimentelor istorice petrecute pe mări. Echipe de istorici pasionaţi, oameni de ştiinţă renumiţi şi căutători de comori redescoperă corăbiile egiptenilor antici, găsesc avioane pierdute în al Doilea Război Mondial şi caută comori scufundate pe epave.
11:00 Ginghis Han
Acest documentar explorează imaginea negativă a lui Ginghis Han, fondatorul Imperiului Mongol.
ntotdeauna să loveşti primul şi întotdeauna să te răzbuni”. Ginghis Han a învăţat aceste reguli dure în timpul unei copilării marcate de violenţă. Tatăl său a fost ucis şi Ginghis a crescut în stepa mongolă neiertătoare. Dar cum a reuşit un paria, crescut în sărăcie, să devină un mare Han ? Şi de ce este înfăţişat adesea ca un psihopat care şi-a ucis fratele şi a pus să fie omorât cel mai bun prieten al său ? Este corect să ni-l amintim pe Ginghis ca pe un măcelar nemilos ? Veţi hotărî singuri după ce veţi urmări faptele istorice prezentate în acest documentar.
12:00 Masacru pe plaja Omaha
Combinând ultimele cercetări arheologice şi strategii militare cu relatări ale martorilor oculari, veteranii americani, acest documentar spune povestea întâmplărilor din ziua Z de pe plaja Omaha.
Ziua Z” a fost cea mai amplă operaţiune militară amfibie organizată vreodată şi s-a dovedit a fi momentul de cotitură al celui de-al Doilea Război Mondial. Dar dacă totul mergea rău ? Şi pe una dintre plaje, nenorocirea era să se întâmple – şi i-ar fi costat pe Aliaţi victoria. Pe plaja Omaha, forţele americane au dus lupte mai intense decât pe oricare altă plajă şi au pierdut peste 2.000 de oameni. Dar pe plaja Utah, de alături, debarcarea a fost incomparabil mai uşoară. De ce ? Timp de peste 60 de ani, experţii au căutat răspunsuri la această enigmă – şi acum, în sfârşit, noile descoperiri fac ca ceaţa războiului să se risipească. Combinând ultimele cercetări arheologice şi strategii militare cu relatări ale martorilor oculari, veteranii americani, acest documentar spune povestea întâmplărilor de pe plaja Omaha.
13:00 O crimă învăluită în mister
Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, porneşte într-o misiune detectivistică de elucidare a cinci misterioase crime petrecute în secolele XIX şi XX.
n timp ce al Doilea Război Mondial făcea ravagii în Occidentul european, în Kenya cei privilegiaţi petreceau din plin. Dar pentru Lordul Erroll, totul avea să se termine abrupt. Într-o seară, Erroll a fost împuşcat în cap de la mică distanţă la periferia oraşului Nairobi. Julian Fellowes merge în Kenya pentru a explora o crimă infamă petrecută în arşiţa Africii şi în atmosfera rarefiată a Clubului Colonial Muthaiga.
Un serial dramatic care povesteşte crime adevărate, rămase neelucidate. Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, se transformă într-un detectiv istoric care îşi duce publicul înapoi în timp pentru a observa şi investiga crime misterioase. Toate cele cinci cazuri neelucidate sunt deliberat unice şi distincte în ce priveşte vârsta, sexul şi clasa socială a victimei, mediul social, regiunea şi epoca, precum şi modul de operare al criminalului.
14:00 Sabia
Din Epoca Bronzului şi până la Hollywood, acest documentar alert urmăreşte evoluţia sabiei ca armă şi simbol al luptei împotriva oprimării.
Povestea sabiei este o călătorie culturală plină de spirit, care durează din Epoca Bronzului şi până în prezent, în anii Hollywoodului. Acest documentar alert urmăreşte evoluţia sabiei ca armă şi simbol al luptei împotriva răului şi oprimării. Respectaţi şi consideraţi adevăraţi magicieni, săbierii produceau obiecte de artă care slujeau, în acelaşi timp, pentru protecţie şi supravieţuire. Urmărim turnarea săbiilor de bronz şi suntem martorii măiestriei săbierilor din Europa medievală, Japonia şi Orientul Îndepărtat.
15:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Actorul englez Kevin Whately, celebru pentru interpretarea unor personaje din „clasa muncitoare”, provine, surprinzător, dintr-o familie foarte bogată. Kevin îşi începe călătoria în oraşul său natal, Newcastle, unde investighează cariera bunicii sale Doris, o cântăreaţă despre care Kevin crede că nu şi-a atins adevăratul potenţial. Tatăl lui Doris era „regele pescarilor” din nord-estul Angliei şi Kevin încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu averea lui şi cu imperiul economic pe care l-a construit. Adâncindu-se mai mult în istoria familiei sale, Kevin descoperă un strămoş din secolul XVIII care a fost negustor de curcani. Intrigat de faptul că descinde dintr-un „Bernard Matthews georgian”, Kevin investighează în continuare, iar adevărul pe care-l descoperă este şi mai surprinzător. Indiciile îl poartă către Banca Angliei, Monetăria regală şi, în final, către o vastă moşie din comitatul Surrey. Kevin îşi extinde cercetările genealogice şi mai departe, până în secolul XVII, unde descoperă cu uimire că strămoşii săi, fraţii Thomson, erau printre cei mai bogaţi şi mai puternici oameni ai vremii lor. Nu numai că erau apropiaţi ai lui Oliver Cromwell, dar averea lor, făcută în noile colonii America şi Indiile de Vest, a sprijinit financiar tabăra Parlamentarilor în Războiul Civil englez.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
16:00 Drumul ceaiului
Acest documentar în trei părţi porneşte pe urmele caravanelor care, timp de secole, au transportat ceaiul prin Asia, de unde a fost, apoi, trimis în toate colţurile lumii.
Pe acoperişul lumii. Din Sudul subtropical, călătoria este lungă – durează 12 luni. Şase pentru a ajunge la Lhasa, „sfântul potir” al Budismului şi o extraordinară platformă între China şi India şi şase pe drumul de întoarcere. De la Lhasa, unde caravanele chineze îşi încheie călătoria, altele le preiau preţioasa povară pentru a o purta mai departe – către India, Nepal, Pakistan, Persia, Rusia şi alte ţări îndepărtate.
Străbate acoperişul lumii, şerpuind pe mai mult de 4.000 de kilometri, peste 20 de lanţuri muntoase şi două platouri deşertice. Traversează patru mari fluvii şi teritoriile a 25 de grupuri etnice diferite. Acesta este anticul „Drum al ceaiului”, care porneşte din sud-estul Chinei către Tibet şi trece prin Nepal, India, Persia, Mongolia şi Rusia, ajungînd pînă în Europa. Legendarul „Drum al ceaiului”, străbătut de Marco Polo, dar folosit de nenumărate caravane cu mult înainte de el. Urmele acestora sunt întipărite adînc în stîncă şi, totuşi, această moştenire este pe cale să se piardă. Acest documentar în trei părţi porneşte pe urmele caravanelor care, timp de secole, au transportat ceaiul prin Asia, de unde a fost, apoi, trimis în toate colţurile lumii.
17:00 Ferma victoriană
Un serial în şase episoade care urmăreşte o echipă de voluntari ce devin fermieri victorieni şi îşi petrec un an lucrând la o fermă datând din sec XIX, folosind doar materialele şi resursele vremii.
Echipa se mută într-o căsuţă victoriană de pe moşia Acton Scott care nu a mai fost folosită de aproape jumătate de secol. Prima lor sarcină este renovarea căsuţei. După ce se instalează, ei ajută la treieratul recoltei de grâu din vara precedentă – prima lor întâlnire cu maşinăriile cu abur.
Neafectată de trecerea timpului, pierdută parcă în Anglia rurală victoriană, moşia Acton Scott din comitatul Shropshire este locul de desfăşurare al acestui serial de observaţie. În cadrul unui proiect unic, istoricul Ruth Goodman şi arheologii Alex Langlands şi Peter Ginn fac o incursiune în viaţa fermierului victorian. Pe parcursul unui an calendaristic, folosind vechile unelte şi echipamente adunate de familia Acton în decursul timpului, echipa redescoperă o lume uitată de abilităţi, cunoştinţe şi secrete ale meseriilor, ajutată de grupul din ce în ce mai mic de experţi care încearcă să menţină în viaţă aceste meserii, şi ne oferă o fascinantă privire asupra unei perioade cruciale din istoria agriculturii.
18:00 Corabia pierdută a lui Barbă-neagră
Acest documentar explorează epava corăbiei „Răzbunarea reginei Anne”, un faimos vas de piraţi care s-a scufundat în împrejurări misterioase lângă coasta de est a Americii.
Barbă-neagră a fost, odată, cel mai temut şi mai de succes pirat de pe mări. Dar în culmea gloriei sale, nava sa amiral, „Răzbunarea reginei Anne”, s-a scufundat în împrejurări misterioase lângă coasta de est a Americii. O echipă de arheologi submarini se scufundă sub valuri pentru a explora epava şi a afla de ce s-a scufundat faimoasa corabie. A căzut oare victimă unei erori de navigaţie sau s-a scufundat din motive mai întunecate ?
19:00 Vincent: Întreaga poveste
Un documentar în trei părţi despre unul dintre cei mai deosebiţi artişti ai lumii, Vincent van Gogh, care îi prezintă capodoperele, infamele luni de nebunie şi noi poveşti despre anii tinereţii sale.
Ultimul episod dezvăluie colaborarea dificilă a lui van Gogh cu Paul Gauguin la Arles, Franţa, celebrul incident când şi-a tăiat urechea şi ultimele sale zile în suburbia pariziană Auvers-sur-Oise.
Un documentar ambiţios în trei părţi, care comemorează viaţa şi moartea unui artist deosebit şi extrem de popular, Vincent van Gogh. Documentarul se concentrează nu doar pe infamele luni de nebunie ale lui van Gogh, perioadă în care a pictat cele mai cunoscute tablouri ale sale, ci şi pe poveştile necunoscute până acum despre anii săi ca profesor, lingvist, fanatic religios şi obsedat sexual.
20:00 Aliaţii în Germania postbelică
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică.
Un nou început
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică de la ocupaţia Aliată din 1945 şi până la apariţia celor două Germanii în 1949, perioadă care a avut un efect profund nu doar asupra Germaniei de azi, ci şi asupra restului lumii. Datorită unei noi generaţii de istorici, care au avut acces la informaţii recent desecretizate, şi disponibilităţii celor implicaţi de a purta un dialog deschis, a fost posibilă o analiză în profunzime a evenimentelor istorice din perioada respectivă.
21:00 Rasputin: Diavolul încarnat
Cu ajutorul unor mărturii recent descoperite ale cunoştinţelor şi prietenilor apropiaţi, acest documentar readuce la viaţă lumea întunecată, erotică şi animalică a lui Rasputin, Antihristul Rusiei.
n parte film de groază, în parte investigaţie jurnalistică, acest documentar readuce la viaţă lumea întunecată, erotică şi animalică a lui Rasputin, Antihristul Rusiei. De la pustietatea de coşmar a Siberiei şi sectele ei clandestine, până la grandoarea Sankt Petersburgului care ascundea o lume ilicită a saunelor şi frustrărilor sexuale, aceasta este povestea unui personaj neînţeles care a venit din est predicând un nou tip de „sfinţenie” şi aducând distrugerea ţarilor. În urma descoperiri unui dosar secret care conţine mărturii la prima mână a multora dintre cunoştinţele şi prietenii apropiaţi ai lui Rasputin, vom trezi la viaţă vocile celor care l-au cunoscut îndeaproape – amante, rivali sau discipoli. Vocile lor însoţesc imagini revelatoare, care ne oferă o privire tulburătoare asupra întâmplărilor din mănăstirile şi băile din lumea lui Rasputin.
22:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Războiul din insule. Din decembrie 1941, în Pacific se purta un război intens împotriva Japoniei. Japonezii erau împinşi înapoi peste ocean insulă cu insulă, în sălbatice confruntări corp la corp. Dominaţia americană pe mare a fost, în sfârşit, consacrată prin „Vânătoarea de curcani din Mariane”, când radarul a avertizat Marina SUA în legătură cu un uriaş atac japonez şi ultimele vestigii ale puterii aeriene navale japoneze au fost nimicite. Dar acest episod examinează şi războiul din junglă, din locuri ca Birmania, unde noi unităţi de luptă specializate au împins încet-încet japonezii înapoi în ciuda condiţiilor de luptă îngrozitoare.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
23:00 Cu picioarele nelegate
Acest documentar urmăreşte traseul trupelor chineze în anii 1930 şi dezvăluie povestea tragică, înfiorătoare a distrugerii Armatei de Vest şi povestea epică a soldaţilor femei din aceasta.
O odisee chinezească – aceasta este povestea epică a soldaţilor femei care au participat la Marşul cel Lung, o retragere militară de proporţii, implicând peste 200.000 de pedestraşi pe o distanţă de 12.500 km, între 1934 şi 1937. Doar 1% dintre aceşti soldaţi erau femei. Cele mai multe erau adolescente care fugiseră să scape de sărăcie, tortură şi discriminare. Elly, o ziaristă din Beijing, le urmăreşte traseul, dezvăluind povestea tragică şi înfiorătoare a distrugerii Armatei de Vest – cel mai mare eşec militar al Armatei Roşii chineze.
00:00 Bătălia poloneză a Angliei
O poveste reală şi emoţionantă despre Escadronul Polonez de Vânătoare format în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest impresionant documentar îşi poartă telespectatorii într-o călătorie reală şi emoţionantă, pentru a descoperi povestea piloţilor polonezi care au luptat în escadronul 303 al RAF în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vă prezentăm cu vii detalii felul cum au ajuns în Marea Britanie aceşti piloţi căliţi în luptă şi cum au fost trataţi ca inferiori faţă de colegii lor britanici, trebuind să suporte umilinţa de a învăţa „stilul britanic” de pilotaj şi de luptă. Documentarul ilustrează lupta lor pentru a fi acceptaţi şi pentru a-şi avea propriile escadroane şi uriaşele succese pe care le-au obţinut, spre uimirea comandanţilor lor britanici. În sfârşit, documentarul prezintă trădarea finală a polonezilor de către britanici, care au încheiat un acord secret cu Rusia la sfârşitul războiului ce a permis Rusiei să preia controlul asupra Poloniei.
01:00 Ferma victoriană
Un serial în şase episoade care urmăreşte o echipă de voluntari ce devin fermieri victorieni şi îşi petrec un an lucrând la o fermă datând din sec XIX, folosind doar materialele şi resursele vremii.
Echipa se mută într-o căsuţă victoriană de pe moşia Acton Scott care nu a mai fost folosită de aproape jumătate de secol. Prima lor sarcină este renovarea căsuţei. După ce se instalează, ei ajută la treieratul recoltei de grâu din vara precedentă – prima lor întâlnire cu maşinăriile cu abur.
Neafectată de trecerea timpului, pierdută parcă în Anglia rurală victoriană, moşia Acton Scott din comitatul Shropshire este locul de desfăşurare al acestui serial de observaţie. În cadrul unui proiect unic, istoricul Ruth Goodman şi arheologii Alex Langlands şi Peter Ginn fac o incursiune în viaţa fermierului victorian. Pe parcursul unui an calendaristic, folosind vechile unelte şi echipamente adunate de familia Acton în decursul timpului, echipa redescoperă o lume uitată de abilităţi, cunoştinţe şi secrete ale meseriilor, ajutată de grupul din ce în ce mai mic de experţi care încearcă să menţină în viaţă aceste meserii, şi ne oferă o fascinantă privire asupra unei perioade cruciale din istoria agriculturii.
02:00 Corabia pierdută a lui Barbă-neagră
Acest documentar explorează epava corăbiei „Răzbunarea reginei Anne”, un faimos vas de piraţi care s-a scufundat în împrejurări misterioase lângă coasta de est a Americii.
Barbă-neagră a fost, odată, cel mai temut şi mai de succes pirat de pe mări. Dar în culmea gloriei sale, nava sa amiral, „Răzbunarea reginei Anne”, s-a scufundat în împrejurări misterioase lângă coasta de est a Americii. O echipă de arheologi submarini se scufundă sub valuri pentru a explora epava şi a afla de ce s-a scufundat faimoasa corabie. A căzut oare victimă unei erori de navigaţie sau s-a scufundat din motive mai întunecate ?
03:00 Vincent: Întreaga poveste
Un documentar în trei părţi despre unul dintre cei mai deosebiţi artişti ai lumii, Vincent van Gogh, care îi prezintă capodoperele, infamele luni de nebunie şi noi poveşti despre anii tinereţii sale.
Ultimul episod dezvăluie colaborarea dificilă a lui van Gogh cu Paul Gauguin la Arles, Franţa, celebrul incident când şi-a tăiat urechea şi ultimele sale zile în suburbia pariziană Auvers-sur-Oise.
Un documentar ambiţios în trei părţi, care comemorează viaţa şi moartea unui artist deosebit şi extrem de popular, Vincent van Gogh. Documentarul se concentrează nu doar pe infamele luni de nebunie ale lui van Gogh, perioadă în care a pictat cele mai cunoscute tablouri ale sale, ci şi pe poveştile necunoscute până acum despre anii săi ca profesor, lingvist, fanatic religios şi obsedat sexual.
04:00 Aliaţii în Germania postbelică
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică.
Un nou început
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică de la ocupaţia Aliată din 1945 şi până la apariţia celor două Germanii în 1949, perioadă care a avut un efect profund nu doar asupra Germaniei de azi, ci şi asupra restului lumii. Datorită unei noi generaţii de istorici, care au avut acces la informaţii recent desecretizate, şi disponibilităţii celor implicaţi de a purta un dialog deschis, a fost posibilă o analiză în profunzime a evenimentelor istorice din perioada respectivă.
05:00 Rasputin: Diavolul încarnat
Cu ajutorul unor mărturii recent descoperite ale cunoştinţelor şi prietenilor apropiaţi, acest documentar readuce la viaţă lumea întunecată, erotică şi animalică a lui Rasputin, Antihristul Rusiei.
n parte film de groază, în parte investigaţie jurnalistică, acest documentar readuce la viaţă lumea întunecată, erotică şi animalică a lui Rasputin, Antihristul Rusiei. De la pustietatea de coşmar a Siberiei şi sectele ei clandestine, până la grandoarea Sankt Petersburgului care ascundea o lume ilicită a saunelor şi frustrărilor sexuale, aceasta este povestea unui personaj neînţeles care a venit din est predicând un nou tip de „sfinţenie” şi aducând distrugerea ţarilor. În urma descoperiri unui dosar secret care conţine mărturii la prima mână a multora dintre cunoştinţele şi prietenii apropiaţi ai lui Rasputin, vom trezi la viaţă vocile celor care l-au cunoscut îndeaproape – amante, rivali sau discipoli. Vocile lor însoţesc imagini revelatoare, care ne oferă o privire tulburătoare asupra întâmplărilor din mănăstirile şi băile din lumea lui Rasputin.
06:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Războiul din insule. Din decembrie 1941, în Pacific se purta un război intens împotriva Japoniei. Japonezii erau împinşi înapoi peste ocean insulă cu insulă, în sălbatice confruntări corp la corp. Dominaţia americană pe mare a fost, în sfârşit, consacrată prin „Vânătoarea de curcani din Mariane”, când radarul a avertizat Marina SUA în legătură cu un uriaş atac japonez şi ultimele vestigii ale puterii aeriene navale japoneze au fost nimicite. Dar acest episod examinează şi războiul din junglă, din locuri ca Birmania, unde noi unităţi de luptă specializate au împins încet-încet japonezii înapoi în ciuda condiţiilor de luptă îngrozitoare.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe gl

Vizualizări: 35

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

200 state 

(ultimul: Micronesia)

Numar de steaguri: 264

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 42

1 stat are peste 660,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

1 stat are peste 10.000 clickuri (Franta)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29. EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24.

© 2021   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor