altmarius

cultură şi spiritualitate


16:00 Călători în timp | Acum la TV
Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, acest popular serial cu temă arheologică dezvăluie secretele lungii şi bogatei istorii britanice.
Tony Robinson se îndreaptă către vechiul oraş-târg Appleby din regiunea Cumbria şi este pus faţă în faţă cu realităţile dure ale închisorilor britanice de pe vremuri. O secţie de poliţie a fost construită pe locul a nu mai puţin de trei vechi puşcării, acum îngropate sub parcarea secţiei. În timp ce caută vechile celule sub asfalt, echipa călătorilor în timp caută şi dovezile unei evadări legendare din secolul al XVIII-lea şi descoperă infama „sală de spânzurătoare”.
Dintr-un subiect aparent banal, echipa de la „Călători în timp” face din arheologie un subiect popular datorită entuziasmului dovedit în dezgroparea secretelor lungii şi bogatei istorii britanice. Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, realizatorii acestui documentar vă vor distra şi, în acelaşi timp, vă vor îmbunătăţi cunoştinţele de istorie.
 
17:00 Colonia
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni sunt transportaţi în timp în Australia înaintaşilor. Ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din New South Wales, întocmai ca acum 200 de ani.
Ambiţioşii. Ziarul Sydney Gazette scrie despre frământări politice recente al căror rezultat este răsturnarea guvernatorului Bligh de către armata din New South Wales. Acestea au impact asupra aşezării noastre, unde negustorul aduce mărfuri la preţuri mult mai mari şi în cantităţi reduse. Nemulţumirea coloniştilor creşte la aflarea veştii că armata a cerut retragerea a doi condamnaţi şi sunt vărsate lacrimi atunci când coloniştii trebuie să aleagă de cine se vor despărţi. Oare penuria de hrană va alimenta tensiunile dintre vecini sau se vor uni coloniştii pentru a se ajuta unii pe alţii să supravieţuiască? Episodul se încheie cu sosirea guvernatorului Macquarie şi cu o invitaţie la cină adresată de către acesta participanţilor. Cu toţii mănâncă cea mai bună masă a vieţii lor şi noaptea se umple de cântece şi dansuri.
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni (atât aborigeni, cât şi de origine europeană) sunt transportaţi înapoi în timp, în Australia strămoşilor lor. Trăind la fel ca şi coloniştii, condamnaţii şi aborigenii de atunci, ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din colonia New South Wales, aşa cum se desfăşura ea acum 200 de ani. Primul serial istoric australian de tip reality-show este un amestec de calitate între descoperirea istorică, ameninţările sociale, provocările aventurii şi învăţarea prin experienţă. Răsfăţaţii “pionieri” ai secolului XXI încearcă să demonstreze că sunt suficient de puternici pentru a supravieţui acestei încercări “istorice”. Serialul explorează captivanta poveste a primelor colonii, pline de cruzime, vărsare de sânge şi conflicte inter rasiale (între aborigeni, irlandezi şi englezi), între clase (condamnaţi, coloniştii liberi şi soldaţi), între bărbaţi şi femei.
 
18:00 Roma n-a fost construită într-o zi
ase constructori moderni încearcă să construiască o vilă romană autentică lucrând doar cu instrumentele şi materialele pe care le-ar fi folosit romanii înşişi.
Este luna septembrie şi vila prinde contur. Începe lucrul pentru finalizarea băii şi tencuitorul Tim poate demara în sfârşit sarcina monumentală de a tencui peste 3.000 de metri pătraţi de perete folosind o reţetă romană experimentală. Tim este hotărât să se achite singur de această sarcină şi intră în conflict cu maistrul Jim, care consideră că ar trebui să îi aducă ajutor.
Ce se întâmplă când chemi şase constructori moderni, le iei instrumentele moderne şi le ceri să construiască o vilă romană doar cu ajutorul manualului roman de construcţii Vitruvius, scris în anul 25 î.Hr. ? Noi vom recruta o echipă contemporană de construcţii – de la director de şantier la zidar, instalator sau tencuitor – şi le vom impune provocarea de a construi o vilă romană autentică. Acest serial inedit, interesant şi plăcut ne oferă o nouă perspectivă asupra tehnologiei şi proiectării înaintaşilor noştri.
 
19:00 Drumul lui Muhammad Ali
Acest documentar explorează rolul esenţial jucat de oraşul Miami în evoluţia lui Muhammad Ali, considerat unul dintre cei mai buni boxeri de categorie grea din toate timpurile.
n 1960, un tânăr boxer pe nume Cassius Clay venea la Miami hotărât să devină campionul mondial al „greilor”. Dar în final, el a reuşit mai mult de atât: a devenit o legendă. Combinând imagini de arhivă cu interviuri ale apropiaţilor săi – printre care antrenorul său, Angelo Dundee, doctorul Ferdie Pacheco şi vecinii şi prietenii din Miami ai lui Ali – acest documentar spune povestea evoluţiei marelui campion şi face o cronică a istoriei comunităţii de culoare din Miami şi a faimoasei săli de antrenament Fifth Street Gym. Aflaţi de ce fără Miami nu ar fi existat Muhammad Ali.
 
20:00 Drumul spre Orient
Acest serial aruncă lumină asupra misterioasei dispariţii a expediţiei lui John Franklin din 1845 în căutarea Pasajului de Nord-Vest şi arată de ce norvegianul Roald Amundsen a reuşit să-l găsească.
Căutarea unei rute polare care să lege Europa de Asia – legendarul Pasaj de Nord-Vest – a fost una dintre cele mai dificile şi periculoase din istoria explorărilor. Expediţia originală din 1845, condusă de Sir John Franklin, a avut ca rezultat dispariţia a 128 de oameni. Soarta acestora este unul dintre cele mai perene mistere ale Oceanului Arctic… Abia în 1903, o expediţie condusă de norvegianul Roald Amundsen a găsit, în sfârşit, o cale de trecere. Acest serial din două părţi se concentrează asupra celor două faimoase expediţii şi spune povestea lor folosind reconstituiri şi imagini CGI. Noi informaţii ne arată ce s-a întâmplat cu expediţia lui Franklin şi arată cum Amundsen a reuşit acolo unde mulţi alţii dăduseră greş.
 
21:00 Gladiatorii renăscuţi
Pe baza unor senzaţionale noi descoperiri arheologice, acest documentar recreează lumea arenelor romane de lupte prin descrierea vieţii şi morţii violente a şase gladiatori britanici.
ase gladiatori, ucişi în arenă în urmă cu 1.800 de ani, sunt readuşi la viaţă în acest documentar. Brutale, sângeroase, spectaculoase... luptele de gladiatori simbolizează însuşi spiritul violent al Imperiului Roman. Dar oamenii din spatele măştilor rămân o enigmă. Acum, scheletele excavate dintr-un cimitir roman din York, Anglia, dezvăluie informaţii despre viaţa şi moartea a şase gladiatori în detalii mai vii decât oricând: regulile luptei, oponenţii cu care s-au confruntat şi loviturile care i-au ucis. Dovezile criminalistice extrase din rămăşiţele lor retrezesc la viaţă legendele arenei: Bestiarius, Secutor, „urmăritorul”, Equites, „călăreţul”, Murmillo, „luptătorul de categorie grea”, Retiarius, „luptătorul cu plasa” şi Thracian, „spadasinul”. Pe baza urmelor descoperite pe scheletele lor şi a rezultatelor testelor efectuate asupra rămăşiţelor, vieţile lor dure sunt recreate cu ajutorul reconstituirii dramatice a luptelor şi graficii computerizate de ultimă generaţie.
 
22:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Nori de furtună. Serialul începe cu un uriaş paradox. Cum a fost posibil ca tratatul semnat la sfârşitul Primului Război Mondial – supranumit „războiul care pune capăt tuturor războaielor” – să conducă la un conflict şi mai amplu cu doar câţiva ani mai târziu ? Răspunsul este o poveste care astăzi are o rezonanţă înfiorătoare. Acest episod arată cum Marea Criză a văduvit democraţiile occidentale de dorinţa de a ţine piept unui nou şi îngrijorător fenomen politic: ascensiunea dictatorilor militari în Germania, Italia, Japonia şi Spania. Rezultatul a fost că marile puteri au ignorat toate semnele prevestitoare şi le-au permis celor precum Mussolini sau, mai ales, Hitler să pună în mişcare evenimentele care au aruncat lumea în catastrofa celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
 
23:00 Egipt
Documentarul se întoarce în timp pentru a releva adevărul din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie, concentrându-se asupra a trei descoperiri esenţiale ale Egiptului antic.
Povestea felului cum Giovanni Belzoni a făcut câteva dintre cele mai mari descoperiri ale sale – printre care mormântul faraonului Seti I şi intrarea în misteriosul templu acoperit de nisipuri al lui Ramses de la Abu Simbel.
Concentrându-se asupra a trei dintre cele mai importante descoperiri din lumea Egiptului antic, acest serial se întoarce în timp pentru a explora descoperirea mormântului lui Tutankhamon de către Howard Carter, descoperirile Marelui Belzoni datând din timpul domniei lui Ramses al II-lea şi descifrarea hieroglifelor de către Champollion. Însoţiţi-i pe cei trei mari exploratori care depăşesc obstacole uriaşe pentru a dezvălui secretele unei lumi încă nedescoperite. Descoperiţi secretele, miturile şi adevărurile din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie – o lume antică aproape pierdută sub nisipuri.
 
00:00 Pionieri milionari
De la Levi Strauss la Henry J Heinz, acest serial spune poveştile a cinci giganţi ai afacerilor care şi-au lăsat amprenta asupra economiei şi culturii americane.
Uimitoarea poveste a lui Wilhelm Edward Boeing – pionierul aviaţiei care a înfiinţat compania Boeing.
Cinci întreprinzători vizionari din „lumea veche” au redefinit economia „lumii noi” şi au lăsat o amprentă majoră asupra culturii americane. Levi Strauss, Henry E Steinway, William E Boeing, John Jacob Astor şi Henry J Heinz – numele sau produsele lor sunt cunoscute peste tot în lume. Inovaţia, curajul, perseverenţa şi hărnicia au fost atributele care le-au asigurat succesul într-o ţară nouă şi deosebită. Cu ajutorul reconstituirilor de înaltă calitate şi a materialelor de arhivă, acest serial ne prezintă una dintre cele mai fascinante şi incitante epoci din istoria economică a Statelor Unite. Cum au reuşit aceşti cinci bărbaţi, care au început ca imigranţi, să devină prin propriile forţe milionarii prin excelenţă care simbolizează şi astăzi succesul american ?
 
01:00 Colonia
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni sunt transportaţi în timp în Australia înaintaşilor. Ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din New South Wales, întocmai ca acum 200 de ani.
Ambiţioşii. Ziarul Sydney Gazette scrie despre frământări politice recente al căror rezultat este răsturnarea guvernatorului Bligh de către armata din New South Wales. Acestea au impact asupra aşezării noastre, unde negustorul aduce mărfuri la preţuri mult mai mari şi în cantităţi reduse. Nemulţumirea coloniştilor creşte la aflarea veştii că armata a cerut retragerea a doi condamnaţi şi sunt vărsate lacrimi atunci când coloniştii trebuie să aleagă de cine se vor despărţi. Oare penuria de hrană va alimenta tensiunile dintre vecini sau se vor uni coloniştii pentru a se ajuta unii pe alţii să supravieţuiască? Episodul se încheie cu sosirea guvernatorului Macquarie şi cu o invitaţie la cină adresată de către acesta participanţilor. Cu toţii mănâncă cea mai bună masă a vieţii lor şi noaptea se umple de cântece şi dansuri.
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni (atât aborigeni, cât şi de origine europeană) sunt transportaţi înapoi în timp, în Australia strămoşilor lor. Trăind la fel ca şi coloniştii, condamnaţii şi aborigenii de atunci, ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din colonia New South Wales, aşa cum se desfăşura ea acum 200 de ani. Primul serial istoric australian de tip reality-show este un amestec de calitate între descoperirea istorică, ameninţările sociale, provocările aventurii şi învăţarea prin experienţă. Răsfăţaţii “pionieri” ai secolului XXI încearcă să demonstreze că sunt suficient de puternici pentru a supravieţui acestei încercări “istorice”. Serialul explorează captivanta poveste a primelor colonii, pline de cruzime, vărsare de sânge şi conflicte inter rasiale (între aborigeni, irlandezi şi englezi), între clase (condamnaţi, coloniştii liberi şi soldaţi), între bărbaţi şi femei.
 
02:00 Roma n-a fost construită într-o zi
ase constructori moderni încearcă să construiască o vilă romană autentică lucrând doar cu instrumentele şi materialele pe care le-ar fi folosit romanii înşişi.
Este luna septembrie şi vila prinde contur. Începe lucrul pentru finalizarea băii şi tencuitorul Tim poate demara în sfârşit sarcina monumentală de a tencui peste 3.000 de metri pătraţi de perete folosind o reţetă romană experimentală. Tim este hotărât să se achite singur de această sarcină şi intră în conflict cu maistrul Jim, care consideră că ar trebui să îi aducă ajutor.
Ce se întâmplă când chemi şase constructori moderni, le iei instrumentele moderne şi le ceri să construiască o vilă romană doar cu ajutorul manualului roman de construcţii Vitruvius, scris în anul 25 î.Hr. ? Noi vom recruta o echipă contemporană de construcţii – de la director de şantier la zidar, instalator sau tencuitor – şi le vom impune provocarea de a construi o vilă romană autentică. Acest serial inedit, interesant şi plăcut ne oferă o nouă perspectivă asupra tehnologiei şi proiectării înaintaşilor noştri.
 
03:00 Drumul lui Muhammad Ali
Acest documentar explorează rolul esenţial jucat de oraşul Miami în evoluţia lui Muhammad Ali, considerat unul dintre cei mai buni boxeri de categorie grea din toate timpurile.
n 1960, un tânăr boxer pe nume Cassius Clay venea la Miami hotărât să devină campionul mondial al „greilor”. Dar în final, el a reuşit mai mult de atât: a devenit o legendă. Combinând imagini de arhivă cu interviuri ale apropiaţilor săi – printre care antrenorul său, Angelo Dundee, doctorul Ferdie Pacheco şi vecinii şi prietenii din Miami ai lui Ali – acest documentar spune povestea evoluţiei marelui campion şi face o cronică a istoriei comunităţii de culoare din Miami şi a faimoasei săli de antrenament Fifth Street Gym. Aflaţi de ce fără Miami nu ar fi existat Muhammad Ali.
 
04:00 Drumul spre Orient
Acest serial aruncă lumină asupra misterioasei dispariţii a expediţiei lui John Franklin din 1845 în căutarea Pasajului de Nord-Vest şi arată de ce norvegianul Roald Amundsen a reuşit să-l găsească.
Căutarea unei rute polare care să lege Europa de Asia – legendarul Pasaj de Nord-Vest – a fost una dintre cele mai dificile şi periculoase din istoria explorărilor. Expediţia originală din 1845, condusă de Sir John Franklin, a avut ca rezultat dispariţia a 128 de oameni. Soarta acestora este unul dintre cele mai perene mistere ale Oceanului Arctic… Abia în 1903, o expediţie condusă de norvegianul Roald Amundsen a găsit, în sfârşit, o cale de trecere. Acest serial din două părţi se concentrează asupra celor două faimoase expediţii şi spune povestea lor folosind reconstituiri şi imagini CGI. Noi informaţii ne arată ce s-a întâmplat cu expediţia lui Franklin şi arată cum Amundsen a reuşit acolo unde mulţi alţii dăduseră greş.
 
05:00 Gladiatorii renăscuţi
Pe baza unor senzaţionale noi descoperiri arheologice, acest documentar recreează lumea arenelor romane de lupte prin descrierea vieţii şi morţii violente a şase gladiatori britanici.
ase gladiatori, ucişi în arenă în urmă cu 1.800 de ani, sunt readuşi la viaţă în acest documentar. Brutale, sângeroase, spectaculoase... luptele de gladiatori simbolizează însuşi spiritul violent al Imperiului Roman. Dar oamenii din spatele măştilor rămân o enigmă. Acum, scheletele excavate dintr-un cimitir roman din York, Anglia, dezvăluie informaţii despre viaţa şi moartea a şase gladiatori în detalii mai vii decât oricând: regulile luptei, oponenţii cu care s-au confruntat şi loviturile care i-au ucis. Dovezile criminalistice extrase din rămăşiţele lor retrezesc la viaţă legendele arenei: Bestiarius, Secutor, „urmăritorul”, Equites, „călăreţul”, Murmillo, „luptătorul de categorie grea”, Retiarius, „luptătorul cu plasa” şi Thracian, „spadasinul”. Pe baza urmelor descoperite pe scheletele lor şi a rezultatelor testelor efectuate asupra rămăşiţelor, vieţile lor dure sunt recreate cu ajutorul reconstituirii dramatice a luptelor şi graficii computerizate de ultimă generaţie.
 
06:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Nori de furtună. Serialul începe cu un uriaş paradox. Cum a fost posibil ca tratatul semnat la sfârşitul Primului Război Mondial – supranumit „războiul care pune capăt tuturor războaielor” – să conducă la un conflict şi mai amplu cu doar câţiva ani mai târziu ? Răspunsul este o poveste care astăzi are o rezonanţă înfiorătoare. Acest episod arată cum Marea Criză a văduvit democraţiile occidentale de dorinţa de a ţine piept unui nou şi îngrijorător fenomen politic: ascensiunea dictatorilor militari în Germania, Italia, Japonia şi Spania. Rezultatul a fost că marile puteri au ignorat toate semnele prevestitoare şi le-au permis celor precum Mussolini sau, mai ales, Hitler să pună în mişcare evenimentele care au aruncat lumea în catastrofa celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.

Vizualizări: 14

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

200 state 

(ultimul: Micronesia)

Numar de steaguri: 264

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 42

1 stat are peste 660,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

1 stat are peste 10.000 clickuri (Franta)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

 

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29. EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24.

© 2021   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor