altmarius

cultură şi spiritualitate

11:00 Pionieri milionari | Acum la TV
De la Levi Strauss la Henry J Heinz, acest serial spune poveştile a cinci giganţi ai afacerilor care şi-au lăsat amprenta asupra economiei şi culturii americane.
Impresionanta poveste a lui Henry E Steinway, care a imigrat din Braunschweig la New York în 1851 şi a devenit cel mai faimos fabricant de piane din toate timpurile.
Cinci întreprinzători vizionari din „lumea veche” au redefinit economia „lumii noi” şi au lăsat o amprentă majoră asupra culturii americane. Levi Strauss, Henry E Steinway, William E Boeing, John Jacob Astor şi Henry J Heinz – numele sau produsele lor sunt cunoscute peste tot în lume. Inovaţia, curajul, perseverenţa şi hărnicia au fost atributele care le-au asigurat succesul într-o ţară nouă şi deosebită. Cu ajutorul reconstituirilor de înaltă calitate şi a materialelor de arhivă, acest serial ne prezintă una dintre cele mai fascinante şi incitante epoci din istoria economică a Statelor Unite. Cum au reuşit aceşti cinci bărbaţi, care au început ca imigranţi, să devină prin propriile forţe milionarii prin excelenţă care simbolizează şi astăzi succesul american ?
12:00 Drumul spre Orient
Acest serial aruncă lumină asupra misterioasei dispariţii a expediţiei lui John Franklin din 1845 în căutarea Pasajului de Nord-Vest şi arată de ce norvegianul Roald Amundsen a reuşit să-l găsească.
Căutarea unei rute polare care să lege Europa de Asia – legendarul Pasaj de Nord-Vest – a fost una dintre cele mai dificile şi periculoase din istoria explorărilor. Expediţia originală din 1845, condusă de Sir John Franklin, a avut ca rezultat dispariţia a 128 de oameni. Soarta acestora este unul dintre cele mai perene mistere ale Oceanului Arctic… Abia în 1903, o expediţie condusă de norvegianul Roald Amundsen a găsit, în sfârşit, o cale de trecere. Acest serial din două părţi se concentrează asupra celor două faimoase expediţii şi spune povestea lor folosind reconstituiri şi imagini CGI. Noi informaţii ne arată ce s-a întâmplat cu expediţia lui Franklin şi arată cum Amundsen a reuşit acolo unde mulţi alţii dăduseră greş.
13:00 Faraonii care au construit Egiptul
Captivanta poveste a avansurilor tehnologice care au făcut posibilă construcţia uluitoarelor temple, piramide, baraje şi garnizoane din Egiptul antic.
Egiptul antic a fost cel mai măreţ imperiu de pe Pământ, un super-stat condus de puternici faraoni. Dar moştenirea sa durabilă este reprezentată de masivele monumente care au rezistat timp de trei milenii. Pentru aceste reuşite inginereşti, egiptenii antici nu au re-scris manualele de ştiinţe... ci le-au inventat ! Aceasta este uimitoarea poveste a avansurilor tehnologice care au făcut posibilă construcţia unor uluitoare temple, piramide, baraje şi garnizoane. Cu ajutorul graficii pe computer, documentarul demontează, literalmente, imperiul, bucată cu bucată, pentru a descoperi cum a fost construit.
14:00 Marea campanie din Dolomiţi
Acest documentar recreează una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial, lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi, văzută prin ochii a doi tineri soldaţi.
Lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi din inima lanţului muntos al Dolomiţilor italieni a fost una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial. Vârful ca o fortăreaţă adăpostea o puternică garnizoană austro-ungară. Italienii au decis să sape un tunel prin munte pe sub garnizoană, să-l umple cu explozibil şi apoi să arunce în aer duşmanul. Dar austriecii construiau, la rândul lor, un tunel care avea ca scop prăbuşirea stâncii deasupra italienilor. Campania de doi ani este privită prin ochii a doi soldaţi din tabere adverse: Fedele, care luptă pentru armata austro-ungară, şi Luigi, un recrut italian. Prin jurnalele şi scrisorile lor aflăm despre greutăţile de zi cu zi, despre frica şi epuizarea cu care s-au confruntat soldaţii pe munte.
15:00 Egipt
Documentarul se întoarce în timp pentru a releva adevărul din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie, concentrându-se asupra a trei descoperiri esenţiale ale Egiptului antic.
Aceasta este povestea felului cum un personaj extraordinar, Giovanni Belzoni, un circar italian naturalizat în Anglia, a ajuns în Egipt în 1814, în vremea când ţara începuse să se deschidă faţă de europeni, şi a devenit cel mai mare explorator al său.
Concentrându-se asupra a trei dintre cele mai importante descoperiri din lumea Egiptului antic, acest serial se întoarce în timp pentru a explora descoperirea mormântului lui Tutankhamon de către Howard Carter, descoperirile Marelui Belzoni datând din timpul domniei lui Ramses al II-lea şi descifrarea hieroglifelor de către Champollion. Însoţiţi-i pe cei trei mari exploratori care depăşesc obstacole uriaşe pentru a dezvălui secretele unei lumi încă nedescoperite. Descoperiţi secretele, miturile şi adevărurile din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie – o lume antică aproape pierdută sub nisipuri.
16:00 Adevărul din culise
De la cercurile din lanuri la Triunghiul Bermudelor – acest captivant serial testează veridicitatea diverselor credinţe populare sau teorii ale conspiraţiei şi încearcă să separe adevărul de ficţiune.
O jumătate de milion de mile marine pătrate încărcate de mister, mituri şi presupuneri. A fost numit în bătaie de joc „tărâmul dispăruţilor”, dar dacă îl menţionaţi, aproape oricine va şti la ce vă referiţi. Milioane de oameni cred în această legendă, dar alţii se îndoiesc de veridicitatea ei. Un fapt, însă, este indiscutabil: sute de aeronave şi vapoare au dispărut aici, adesea fără urmă şi frecvent fără nicio explicaţie. Care este, până la urmă, adevărul din spatele Triunghiului Bermudelor ? Unii pun dispariţiile pe seama unor forţe extraterestre sau puteri supranaturale, alţii oferă explicaţii mai practice, dar aproape la fel de şocante. Ar putea fi de vină câmpuri electromagnetice, vortexuri temporale, sinistre ceţe electronice sau bule letale de metan ? Mulţi spun că aceşti factori acţionează în zonă şi noi vom testa fiecare dintre aceste teorii, în încercarea de a descoperi secretele Triunghiului.
Pot cele mai cunoscute mituri şi fenomene să ţină piept analizei ştiinţifice ? Acest incitant documentar serial testează credinţe populare şi teorii ale conspiraţiei. De la cercurile din lanuri la Arca lui Noe şi la misterele care înconjoară Triunghiul Bermudelor – alăturaţi-vă experţilor care încearcă să separe adevărul de ficţiune.
17:00 Sickert versus Sargent
Acest documentar explorează moştenirea lui Walter Sickert şi John Singer Sargent, doi pictori imigranţi care s-au luptat în epoca eduardiană pentru titlul de exponent al viitorului artei britanice.
Acest fascinant documentar aduce la lumină viaţa a doi faimoşi imigranţi care s-au luptat pentru titlul de exponent principal al viitorului picturii britanice: Walter Sickert, grosolanul şi agresivul „om din popor” şi John Singer Sargent, fermecătorul filfizon de oraş. Concentrându-se asupra câtorva dintre cele mai frumoase şi neliniştitoare tablouri pictate vreodată – imagini cu aristocraţi şi prostituate, încoronări şi crime, opere şi vodeviluri – documentarul evocă atmosfera de mult uitată a Londrei eduardiene şi ilustrează războiul purtat între cei doi artişti, a cărui moştenire ne bântuie şi astăzi.
18:00 Cele mai urâte joburi din istorie
Actorul Tony Robinson ne prezintă cele mai urâte joburi pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei şi care au fost cruciale pentru societate, de la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană.
Evul Mediu timpuriu.
Unele dintre joburile oribile pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei au jucat un rol esenţial în societate. Acest serial dezvăluie cum existenţa unor evenimente, instituţii, embleme şi mecanisme economice a fost făcută posibilă de miile de bărbaţi şi femei care trudeau la munca de jos. De la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană, actorul englez Tony Robinson caută cele mai urâte joburi din fiecare perioadă.
19:00 Corpul lui...
Acest serial reface, cu ajutorul computerului, trei personaje-simbol ale secolului XX: Marilyn Monroe, John Kennedy şi Adolf Hitler, examinându-le vieţile, calităţile şi defectele într-o nouă lumină.
Adolf Hitler s-a sinucis în 1945, când Armata Roşie se apropia de buncărul său din Berlin. Soldaţii germani i-au ars corpul, făcându-l imposibil de recunoscut, ceea ce a dat naştere multor mituri despre liderul nazist. Recreăm corpul lui Hitler, de la naştere la moarte, pentru a afla adevărul şi a vedea cum bolile sale şi medicamentele pe care le lua au schimbat soarta celui de-al Doilea Război Mondial.
Se iau trei personaje definitorii pentru secolul XX, ale căror corpuri sunt reconstruite folosind tehnologia CGI într-o sală futuristă de autopsie. Acest serial îi examinează pe Marilyn Monroe, John F Kennedy şi Adolf Hitler în episoade individuale, evaluându-le vieţile, calităţile şi defectele într-o nouă lumină.
20:00 Krakatoa, ultimele zile
Povestea dramatică a uneia dintre cele mai distrugătoare erupţii vulcanice din epoca modernă – erupţia vulcanului Krakatoa din 1883.
Erupţia vulcanului Krakatoa din 1883 a fost una dintre cele mai catastrofale din istorie. A fost şi una dintre cele mai bine documentate. Pe baza unei largi palete de mărturii oculare, fotografii şi articole de ziar şi a ultimelor cercetări ştiinţifice, această dramă ne oferă un portret devastator de autentic al evenimentelor care au precedat catastrofa, a erupţiei şi urmărilor acesteia. Povestea este spusă prin intermediul unor personaje-cheie: telegrafistul din Java care se străduia să păstreze deschisă comunicarea cu restul lumii, guvernatorul Sumatrei şi soţia lui, care şi-au pierdut copilul, şi căpitanul olandez care a fost cel mai apropiat supravieţuitor al dezastrului.
21:00 Călători în timp
Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, acest popular serial cu temă arheologică dezvăluie secretele lungii şi bogatei istorii britanice.
Tony Robinson se îndreaptă către vechiul oraş-târg Appleby din regiunea Cumbria şi este pus faţă în faţă cu realităţile dure ale închisorilor britanice de pe vremuri. O secţie de poliţie a fost construită pe locul a nu mai puţin de trei vechi puşcării, acum îngropate sub parcarea secţiei. În timp ce caută vechile celule sub asfalt, echipa călătorilor în timp caută şi dovezile unei evadări legendare din secolul al XVIII-lea şi descoperă infama „sală de spânzurătoare”.
Dintr-un subiect aparent banal, echipa de la „Călători în timp” face din arheologie un subiect popular datorită entuziasmului dovedit în dezgroparea secretelor lungii şi bogatei istorii britanice. Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, realizatorii acestui documentar vă vor distra şi, în acelaşi timp, vă vor îmbunătăţi cunoştinţele de istorie.
22:00 Colonia
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni sunt transportaţi în timp în Australia înaintaşilor. Ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din New South Wales, întocmai ca acum 200 de ani.
Jocuri de putere. Dinamica aşezării se modifică esenţial atunci când soseşte un grup de condamnaţi de sex feminin. Noile venite îşi negociază poziţia în cadrul unei culturi preponderent masculine. Tensiunile dintre stăpâni şi servitori explodează atunci când un tânăr condamnat australian are un conflict cu stăpânul său şi abandonează colonia în favoarea traiului în sălbăticie. Sensibilităţile rasiale sunt zgândărite când una dintre fetele irlandeze pătrunde într-una dintre zonele exclusiv masculine de pe teritoriu. Apariţia unui preot irlandez aprinde vechile antagonisme dintre englezi şi irlandezi.
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni (atât aborigeni, cât şi de origine europeană) sunt transportaţi înapoi în timp, în Australia strămoşilor lor. Trăind la fel ca şi coloniştii, condamnaţii şi aborigenii de atunci, ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din colonia New South Wales, aşa cum se desfăşura ea acum 200 de ani. Primul serial istoric australian de tip reality-show este un amestec de calitate între descoperirea istorică, ameninţările sociale, provocările aventurii şi învăţarea prin experienţă. Răsfăţaţii “pionieri” ai secolului XXI încearcă să demonstreze că sunt suficient de puternici pentru a supravieţui acestei încercări “istorice”. Serialul explorează captivanta poveste a primelor colonii, pline de cruzime, vărsare de sânge şi conflicte inter rasiale (între aborigeni, irlandezi şi englezi), între clase (condamnaţi, coloniştii liberi şi soldaţi), între bărbaţi şi femei.
23:00 Ecranul oblic
Un documentar premiat care examinează portretizarea asiaticilor în filmele şi serialele TV hollywoodiene.
De la Sessue Hayakawa, vedetă a filmului mut, la „Harold şi Kumar merg la Whitecastle”, acest documentar examinează portretizarea asiaticilor în filmele şi serialele TV hollywoodiene, incluzând interviuri cu actorul Mako, nominalizat la Oscar, comicul Bobby Lee (MAD TV), actorul Jason Scott Lee („Viaţa lui Bruce Lee”), producătorul Terence Chang („Bătălia de la Stânca Roşie” regizat de John Woo) şi regizorul Justin Lin („Furios şi iute: Tokyo Drift”). Documentarul conţine peste 50 de clipuri înfăţişând personaje asiatice din filmele hollywoodiene, pe parcursul aproape unui secol.
00:00 Drumul ceaiului
Acest documentar în trei părţi porneşte pe urmele caravanelor care, timp de secole, au transportat ceaiul prin Asia, de unde a fost, apoi, trimis în toate colţurile lumii.
n regatul Aurului Verde. Călătoria în lumea ceaiului începe la cei şase legendari „munţi ai ceaiului”, în pădurile subtropicale din sud-estul Chinei. Aici, fiecare producător de ceai are propriile secrete profesionale, transmise din generaţie în generaţie.
Străbate acoperişul lumii, şerpuind pe mai mult de 4.000 de kilometri, peste 20 de lanţuri muntoase şi două platouri deşertice. Traversează patru mari fluvii şi teritoriile a 25 de grupuri etnice diferite. Acesta este anticul „Drum al ceaiului”, care porneşte din sud-estul Chinei către Tibet şi trece prin Nepal, India, Persia, Mongolia şi Rusia, ajungînd pînă în Europa. Legendarul „Drum al ceaiului”, străbătut de Marco Polo, dar folosit de nenumărate caravane cu mult înainte de el. Urmele acestora sunt întipărite adînc în stîncă şi, totuşi, această moştenire este pe cale să se piardă. Acest documentar în trei părţi porneşte pe urmele caravanelor care, timp de secole, au transportat ceaiul prin Asia, de unde a fost, apoi, trimis în toate colţurile lumii.
01:00 Sickert versus Sargent
Acest documentar explorează moştenirea lui Walter Sickert şi John Singer Sargent, doi pictori imigranţi care s-au luptat în epoca eduardiană pentru titlul de exponent al viitorului artei britanice.
Acest fascinant documentar aduce la lumină viaţa a doi faimoşi imigranţi care s-au luptat pentru titlul de exponent principal al viitorului picturii britanice: Walter Sickert, grosolanul şi agresivul „om din popor” şi John Singer Sargent, fermecătorul filfizon de oraş. Concentrându-se asupra câtorva dintre cele mai frumoase şi neliniştitoare tablouri pictate vreodată – imagini cu aristocraţi şi prostituate, încoronări şi crime, opere şi vodeviluri – documentarul evocă atmosfera de mult uitată a Londrei eduardiene şi ilustrează războiul purtat între cei doi artişti, a cărui moştenire ne bântuie şi astăzi.
02:00 Cele mai urâte joburi din istorie
Actorul Tony Robinson ne prezintă cele mai urâte joburi pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei şi care au fost cruciale pentru societate, de la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană.
Evul Mediu timpuriu.
Unele dintre joburile oribile pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei au jucat un rol esenţial în societate. Acest serial dezvăluie cum existenţa unor evenimente, instituţii, embleme şi mecanisme economice a fost făcută posibilă de miile de bărbaţi şi femei care trudeau la munca de jos. De la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană, actorul englez Tony Robinson caută cele mai urâte joburi din fiecare perioadă.
03:00 Corpul lui...
Acest serial reface, cu ajutorul computerului, trei personaje-simbol ale secolului XX: Marilyn Monroe, John Kennedy şi Adolf Hitler, examinându-le vieţile, calităţile şi defectele într-o nouă lumină.
Adolf Hitler s-a sinucis în 1945, când Armata Roşie se apropia de buncărul său din Berlin. Soldaţii germani i-au ars corpul, făcându-l imposibil de recunoscut, ceea ce a dat naştere multor mituri despre liderul nazist. Recreăm corpul lui Hitler, de la naştere la moarte, pentru a afla adevărul şi a vedea cum bolile sale şi medicamentele pe care le lua au schimbat soarta celui de-al Doilea Război Mondial.
Se iau trei personaje definitorii pentru secolul XX, ale căror corpuri sunt reconstruite folosind tehnologia CGI într-o sală futuristă de autopsie. Acest serial îi examinează pe Marilyn Monroe, John F Kennedy şi Adolf Hitler în episoade individuale, evaluându-le vieţile, calităţile şi defectele într-o nouă lumină.
04:00 Krakatoa, ultimele zile
Povestea dramatică a uneia dintre cele mai distrugătoare erupţii vulcanice din epoca modernă – erupţia vulcanului Krakatoa din 1883.
Erupţia vulcanului Krakatoa din 1883 a fost una dintre cele mai catastrofale din istorie. A fost şi una dintre cele mai bine documentate. Pe baza unei largi palete de mărturii oculare, fotografii şi articole de ziar şi a ultimelor cercetări ştiinţifice, această dramă ne oferă un portret devastator de autentic al evenimentelor care au precedat catastrofa, a erupţiei şi urmărilor acesteia. Povestea este spusă prin intermediul unor personaje-cheie: telegrafistul din Java care se străduia să păstreze deschisă comunicarea cu restul lumii, guvernatorul Sumatrei şi soţia lui, care şi-au pierdut copilul, şi căpitanul olandez care a fost cel mai apropiat supravieţuitor al dezastrului.
05:00 Călători în timp
Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, acest popular serial cu temă arheologică dezvăluie secretele lungii şi bogatei istorii britanice.
Tony Robinson se îndreaptă către vechiul oraş-târg Appleby din regiunea Cumbria şi este pus faţă în faţă cu realităţile dure ale închisorilor britanice de pe vremuri. O secţie de poliţie a fost construită pe locul a nu mai puţin de trei vechi puşcării, acum îngropate sub parcarea secţiei. În timp ce caută vechile celule sub asfalt, echipa călătorilor în timp caută şi dovezile unei evadări legendare din secolul al XVIII-lea şi descoperă infama „sală de spânzurătoare”.
Dintr-un subiect aparent banal, echipa de la „Călători în timp” face din arheologie un subiect popular datorită entuziasmului dovedit în dezgroparea secretelor lungii şi bogatei istorii britanice. Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, realizatorii acestui documentar vă vor distra şi, în acelaşi timp, vă vor îmbunătăţi cunoştinţele de istorie.
06:00 Colonia
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni sunt transportaţi în timp în Australia înaintaşilor. Ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din New South Wales, întocmai ca acum 200 de ani.
Jocuri de putere. Dinamica aşezării se modifică esenţial atunci când soseşte un grup de condamnaţi de sex feminin. Noile venite îşi negociază poziţia în cadrul unei culturi preponderent masculine. Tensiunile dintre stăpâni şi servitori explodează atunci când un tânăr condamnat australian are un conflict cu stăpânul său şi abandonează colonia în favoarea traiului în sălbăticie. Sensibilităţile rasiale sunt zgândărite când una dintre fetele irlandeze pătrunde într-una dintre zonele exclusiv masculine de pe teritoriu. Apariţia unui preot irlandez aprinde vechile antagonisme dintre englezi şi irlandezi.
Un grup de englezi, irlandezi şi australieni (atât aborigeni, cât şi de origine europeană) sunt transportaţi înapoi în timp, în Australia strămoşilor lor. Trăind la fel ca şi coloniştii, condamnaţii şi aborigenii de atunci, ei vor experimenta pe propria piele duritatea vieţii din colonia New South Wales, aşa cum se desfăşura ea acum 200 de ani. Primul serial istoric australian de tip reality-show este un amestec de calitate între descoperirea istorică, ameninţările sociale, provocările aventurii şi învăţarea prin experienţă. Răsfăţaţii “pionieri” ai secolului XXI încearcă să demonstreze că sunt suficient de puternici pentru a supravieţui acestei încercări “istorice”. Serialul explorează captivanta poveste a primelor colonii, pline de cruzime, vărsare de sânge şi conflicte inter rasiale (între aborigeni, irlandezi şi englezi), între clase (condamnaţi, coloniştii liberi şi soldaţi), între bărbaţi şi femei.

Vizualizări: 30

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

200 state 

(ultimul: Micronesia)

Numar de steaguri: 264

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 42

1 stat are peste 660,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

1 stat are peste 10.000 clickuri (Franta)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29. EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24.

© 2021   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor