altmarius

cultură şi spiritualitate

11:00 Normanzii | Acum la TV
Istoria normanzilor – o cronică a rădăcinilor societăţii, religiei şi politicii moderne şi legenda originilor noastre ancestrale ca europeni.
Istoria normanzilor este o istorie globală, o cronică a rădăcinilor societăţii, religiei şi politicii moderne şi o legendă a originilor noastre ancestrale ca europeni. Au fost un grup de asasini care a civilizat o naţiune, a cucerit un regat şi a descoperit un continent. Odinioară, au fost cei mai civilizaţi oameni de stat, cei mai neînfricaţi şi abili războinici şi cei mai galanţi şi pricepuţi exploratori. Au fost pionierii Lumii noi şi deschizătorii de drumuri ai societăţii moderne. Au urcat pe scara ierarhică la domnia Franţei, au cucerit Anglia prin frică şi teroare, apoi Scoţia prin invitaţie, după care au trecut în Irlanda cu permisiunea Papei. Oriunde au mers, au pătruns în elita puterii – axa dublă a Bisericii şi Monarhiei – şi şi-au lăsat amprenta.
12:00 Krakatoa, ultimele zile
Povestea dramatică a uneia dintre cele mai distrugătoare erupţii vulcanice din epoca modernă – erupţia vulcanului Krakatoa din 1883.
Erupţia vulcanului Krakatoa din 1883 a fost una dintre cele mai catastrofale din istorie. A fost şi una dintre cele mai bine documentate. Pe baza unei largi palete de mărturii oculare, fotografii şi articole de ziar şi a ultimelor cercetări ştiinţifice, această dramă ne oferă un portret devastator de autentic al evenimentelor care au precedat catastrofa, a erupţiei şi urmărilor acesteia. Povestea este spusă prin intermediul unor personaje-cheie: telegrafistul din Java care se străduia să păstreze deschisă comunicarea cu restul lumii, guvernatorul Sumatrei şi soţia lui, care şi-au pierdut copilul, şi căpitanul olandez care a fost cel mai apropiat supravieţuitor al dezastrului.
13:00 Călători în timp
Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, acest popular serial cu temă arheologică dezvăluie secretele lungii şi bogatei istorii britanice.
Călătorii în timp ajung în insulele Shetland pentru a dezvălui adevărul din spatele unui mit local, o movilă de pe vârful unei stânci numită „Mormântul Uriaşului”. Dar ce ascunde aceasta de fapt ? Şi ar putea fi ea legată de ceramica vikingă găsită într-o grădină din apropiere ? Luptând cu timpul şi cu vremea rea, echipa face câteva descoperiri rare şi extraordinare. Vor găsi ei oare indiciile de care au nevoie ?
Dintr-un subiect aparent banal, echipa de la „Călători în timp” face din arheologie un subiect popular datorită entuziasmului dovedit în dezgroparea secretelor lungii şi bogatei istorii britanice. Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, realizatorii acestui documentar vă vor distra şi, în acelaşi timp, vă vor îmbunătăţi cunoştinţele de istorie.
14:00 Conac la ţară
Voluntari din epoca modernă vin să experimenteze viaţa dusă de cei bogaţi şi servitorii lor într-un conac de ţară autentic din Anglia, în zilele fericite de dinaintea Primului Război Mondial.
nvingători şi învinşi. La Manderston, emoţiile sunt puternice, pentru că serialul se apropie de sfârşit şi toată lumea trebuie să se întoarcă la viaţa normală din secolul XXI. După trei luni saturate de cultură eduardiană, stăpânii şi servitorii cugetă asupra viitorului pe care l-ar fi putut avea în perioada aceea… Un bal al servitorilor aduce familia şi personalul în contact direct pe „terenul” servitorilor.
n primii ani ai erei eduardiene, Marea Britanie îi găzduia pe unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Apetitul lui Edward al VII-lea pentru distracţii şi lux le-a permis şi comercianţilor şi industriaşilor să se împăuneze cu bogăţiile lor. Luând conacul „Manderston”, un palat al plăcerilor scoţian autentic din perioada eduardiană, o familie de cinci persoane şi un personal de 14 servitori, acest serial în şase episoade dă timpul înapoi pentru a recrea viaţa celor bogaţi şi a servitorilor lor în zilele fericite ale Angliei de dinaintea Primului Război Mondial. Totul este britanic prin excelenţă: un conac magnific cu un lac pe care te poţi plimba cu barca, fermă de lapte şi salon de ceai, teren de croquet şi tenis în grădină, un grajd plin de cai şi trăsuri – şi un grup de oameni separaţi total şi guvernaţi de sistemul claselor sociale.
15:00 Cineaştii independenţi
O fascinantă explorare a istoriei cineaştilor independenţi, de la pionierii vremurilor de început ale Hollywoodului şi până la cei care lucrează în industria cinematografică din prezent.
O fascinantă explorare a istoriei cineaştilor independenţi, de la pionierii vremurilor de început ale Hollywoodului şi până la cei care lucrează în industria cinematografică din prezent. Pasiunile şi tehnicile acestor cineaşti sunt dezvăluite prin examinarea carierei unor regizori precum Stanley Kubrick, Orson Welles, Sam Peckinpah şi Samuel Fuller. Documentarul mai prezintă şi interviuri captivante cu Seymour Cassell, Martin Scorsese, Peter Falk, Spike Lee şi alţi cineaşti de renume. Printre multe secrete, ei dezvăluie de ce este atât de importantă păstrarea libertăţii de creaţie în producţia unui film.
16:00 Vânătorii de nazişti
Poveştile organizaţiilor, grupărilor şi indivizilor care i-au vânat pe criminalii de război nazişti, a hăituirii acestora şi a luptei pentru echilibrarea balanţei justiţiei.
Albert Speer a fost arhitectul principal al lui Hitler, iar crimele lui includeau folosirea şi organizarea muncii silnice în lagărele morţii şi prelungirea războiului prin eforturile sale fanatice de a dezvolta maşinăria de război nazistă. A fost vânat de Strategic Bombing Survey SUA, care avea autorizaţie de la cel mai înalt nivel să nu-l lase pe Speer pe mâna anchetatorilor ONU. Speer a fost interogat intens şi le-a dat americanilor informaţii detaliate despre eficienţa bombardamentelor SUA. Apoi a fost dat pe mâna ONU, unde, printr-o mişcare care i-a şocat pe ceilalţi inculpaţi, Speer şi-a recunoscut multe dintre crime. Acest aparent act de remuşcare i-a determinat pe judecători să-l condamne la închisoare, nu la moarte. După ce a fost eliberat din închisoare în 1966, Speer s-a promovat drept „nazistul bun”, singurul care şi-a recunoscut greşelile. Totuşi, mai târziu, a început să se laude cu viaţa lui de nazist de frunte.
Vânătorii de nazişti i-au hăituit pe unii dintre cei mai detestaţi oameni de pe pământ, criminalii de război nazişti. Uneori au făcut-o cu cele mai nobile scopuri, alteori în feluri care, dezvăluite, i-ar oripila chiar şi pe propriii lor susţinători. Crimele celor urmăriţi fuseseră oribile şi, pentru ele, aceştia trebuiau să plătească. Mulţi erau pregătiţi să-i urmărească pe făptaşi până când se va fi făcut dreptate – de la Churchill la SAS, de la strategii care au plănuit debarcarea din Normandia până la Mossad. Aceste poveşti despre hăituire şi despre lupta pentru echilibrarea balanţei justiţiei sunt pline de dramă şi tragedie.
17:00 Arta războiului
Acest documentar ne arată cum a transformat Primul Război Mondial lumea artei şi cum a schimbat felul în care este înfăţişat războiul în imagini.
Primul Război Mondial a fost examinat în multe documentare din punct de vedere politic şi militar, dar rareori a fost văzut prin ochii pictorilor. Perioada dintre 1914 şi 1918 a cuprins un adevărat catalog de mişcări artistice: impresionism, expresionism, realism, cubism şi futurism. Toate au înfăţişat imagini fidele şi intense de pe câmpul de luptă.
18:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose spune povestea a trei francezi din secolul XVIII care au pornit în periculoasa misiune de măsurare a Pământului.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
19:00 Anna Letenska: Actriţa şi naziştii
Tragica poveste a actriţei cehe Anna Letenska, arestată de nazişti în 1942, apoi eliberată pentru a putea termina comedia în care juca şi, în cele din urmă, ucisă.
n mai 1942, la faimoasele studiouri Barrandov din Praga se filma comedia „Prijdu hned” („Voi fi acolo”), cu Anna Letenska. După asasinarea liderului nazist Reinhard Heydrich, răzbunarea naziştilor a fost cruntă. Anna Letenska a fost printre cei arestaţi, pentru că soţul ei a ajutat să fugă un doctor care îl tratase pe unul dintre asasini. Apoi, incredibilul s-a întâmplat. Naziştii au eliberat-o pe Anna Letenska pentru a termina filmul. Dar când pe platou s-a auzit pentru ultima oară „Tăiaţi !”, în august 1942, Letenska a fost arestată din nou şi dusă în lagărul de concentrare Mauthausen, unde a fost ucisă, fără să mai apuce premiera ultimului său film. Acest documentar tratează subiecte delicate precum vinovăţia şi complicaţiile, colaborarea şi trădarea şi conţine secvenţe originale de film, materiale de arhivă şi un interviu cu fiul Annei Letenska.
20:00 Trăiască Pakistanul !
Folosind filmări de arhivă şi interviuri necunoscute până acum, acest documentar oferă cheia înţelegerii prezentului Pakistanului prin intermediul istoriei sale politice.
ncă de la crearea sa în 1947, Pakistanul pare să fi fost prizonier al unei moşteniri geopolitice încărcate de conflicte care impietează asupra dezvoltării sale politice şi economice. Folosind filmări de arhivă şi interviuri, acest documentar prezintă personajele-cheie care au influenţat istoria ţării: Mohamed Ali Jinnah, fondatorul Pakistanului, Zulfikar Ali Bhutto, generalul Zia ul-Haq, Nawaz Sharif, Benazir Bhutto şi preşedintele actual, generalul Pervez Musharraf. Divizarea politică are cauze multiple, precum antagonismul faţă de India, relaţiile cu vecinul Afganistan, strategia alianţelor schimbătoare cu marile puteri ale lumii, precum şi steagul Islamului, care, în loc să unească sub el diferitele grupuri etnice, a exacerbat uneori conflictele dintre musulmanii din această ţară cu 150 de milioane de locuitori care joacă – şi va continua să joace mult timp de acum înainte – un rol important în strategiile şi politica internaţională.
21:00 Gruparea Hamburg
O înfiorătoare analiză a rădăcinilor extremismului şi o bine documentată reconstituire a evenimentelor care au condus la 11 septembrie, concentrată asupra celor care au plănuit şi executat atacurile.
Regizoarea britanică Antonia Bird ne oferă o înfiorătoare analiză a rădăcinilor extremismului în această bine documentată reconstituire a evenimentelor care au condus la tragedia din 11 septembrie 2001. Ziad Jarrah a fost, probabil, cel mai laic şi ezitant membru al celulei Al Qaeda care avea să schimbe pentru totdeauna felul în care lumea priveşte terorismul. În acest documentar, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească istoria pas cu pas, pe măsură ce Jarrah şi grupul său de extremişti religioşi fanatici se pregătesc să deturneze zborul 93 al companiei United Airlines şi să semene groaza în inimile celor care îndrăzneau să se opună vederilor lor radicale.
23:00 Meciul vieţii lor
Documentarul prezintă primele interviuri cu membrii misterioasei echipe de fotbal a Coreei de Nord care, în 1966, a generat cea mai mare surpriză din istoria Cupei Mondiale de fotbal.
n 1966, echipa Coreei de Nord, cotată cu şanse de 1000 la 1, a făcut minuni la a opta ediţie a Cupei Mondiale de fotbal desfăşurată în Anglia. La sosirea la Londra, nord-coreenii fost etichetaţi drept o enigmă, străini şi exotici sub toate aspectele. Pentru scurt timp, ei au fost febleţea englezilor. Dar după ce aventura lor s-a terminat, avionul care i-a dus acasă putea să-i ducă şi pe Lună, pentru că astăzi se ştie la fel de puţin despre ei cât se ştia în 1966. Până acum, nimeni nu a avut voie să intre în Coreea de Nord pentru a intervieva jucătorii despre experienţa lor de la a 8-a Cupă Mondială. În acest documentar, jucătorii nord-coreeni vorbesc deschis despre amintirile lor din 1966, despre reconstrucţia Coreei după devastatorul război dintre Coreea de Nord şi cea de Sud şi despre vieţile lor de astăzi într-una dintre cele mai puţin cunoscute societăţi moderne.
00:00 Vânătorii de nazişti
Poveştile organizaţiilor, grupărilor şi indivizilor care i-au vânat pe criminalii de război nazişti, a hăituirii acestora şi a luptei pentru echilibrarea balanţei justiţiei.
După război, ofiţerul SS şi medicul Joseph Mengele, care a experimentat pe adulţi şi copii în lagărele de concentrare de la Auschwitz, a devenit unul dintre cei mai vânaţi criminali de război nazişti. Simon Wiesenthal, Comisia Crimelor de Război a ONU, până şi Mossadul au fost pe urmele lui. Dar nimeni n-a reuşit să-l prindă. Wiesenthal n-a avut resurse suficiente. Anchetatorii oficiali au făcut greşeli, lăsându-l de două ori să le scape printre degete. Şi în acea vreme, Mossadul a preferat să se concentreze pe prinderea lui Adolf Eichmann.
Vânătorii de nazişti i-au hăituit pe unii dintre cei mai detestaţi oameni de pe pământ, criminalii de război nazişti. Uneori au făcut-o cu cele mai nobile scopuri, alteori în feluri care, dezvăluite, i-ar oripila chiar şi pe propriii lor susţinători. Crimele celor urmăriţi fuseseră oribile şi, pentru ele, aceştia trebuiau să plătească. Mulţi erau pregătiţi să-i urmărească pe făptaşi până când se va fi făcut dreptate – de la Churchill la SAS, de la strategii care au plănuit debarcarea din Normandia până la Mossad. Aceste poveşti despre hăituire şi despre lupta pentru echilibrarea balanţei justiţiei sunt pline de dramă şi tragedie.
01:00 Arta războiului
Acest documentar ne arată cum a transformat Primul Război Mondial lumea artei şi cum a schimbat felul în care este înfăţişat războiul în imagini.
Primul Război Mondial a fost examinat în multe documentare din punct de vedere politic şi militar, dar rareori a fost văzut prin ochii pictorilor. Perioada dintre 1914 şi 1918 a cuprins un adevărat catalog de mişcări artistice: impresionism, expresionism, realism, cubism şi futurism. Toate au înfăţişat imagini fidele şi intense de pe câmpul de luptă.
02:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose spune povestea a trei francezi din secolul XVIII care au pornit în periculoasa misiune de măsurare a Pământului.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
03:00 Anna Letenska: Actriţa şi naziştii
Tragica poveste a actriţei cehe Anna Letenska, arestată de nazişti în 1942, apoi eliberată pentru a putea termina comedia în care juca şi, în cele din urmă, ucisă.
n mai 1942, la faimoasele studiouri Barrandov din Praga se filma comedia „Prijdu hned” („Voi fi acolo”), cu Anna Letenska. După asasinarea liderului nazist Reinhard Heydrich, răzbunarea naziştilor a fost cruntă. Anna Letenska a fost printre cei arestaţi, pentru că soţul ei a ajutat să fugă un doctor care îl tratase pe unul dintre asasini. Apoi, incredibilul s-a întâmplat. Naziştii au eliberat-o pe Anna Letenska pentru a termina filmul. Dar când pe platou s-a auzit pentru ultima oară „Tăiaţi !”, în august 1942, Letenska a fost arestată din nou şi dusă în lagărul de concentrare Mauthausen, unde a fost ucisă, fără să mai apuce premiera ultimului său film. Acest documentar tratează subiecte delicate precum vinovăţia şi complicaţiile, colaborarea şi trădarea şi conţine secvenţe originale de film, materiale de arhivă şi un interviu cu fiul Annei Letenska.
04:00 Trăiască Pakistanul !
Folosind filmări de arhivă şi interviuri necunoscute până acum, acest documentar oferă cheia înţelegerii prezentului Pakistanului prin intermediul istoriei sale politice.
ncă de la crearea sa în 1947, Pakistanul pare să fi fost prizonier al unei moşteniri geopolitice încărcate de conflicte care impietează asupra dezvoltării sale politice şi economice. Folosind filmări de arhivă şi interviuri, acest documentar prezintă personajele-cheie care au influenţat istoria ţării: Mohamed Ali Jinnah, fondatorul Pakistanului, Zulfikar Ali Bhutto, generalul Zia ul-Haq, Nawaz Sharif, Benazir Bhutto şi preşedintele actual, generalul Pervez Musharraf. Divizarea politică are cauze multiple, precum antagonismul faţă de India, relaţiile cu vecinul Afganistan, strategia alianţelor schimbătoare cu marile puteri ale lumii, precum şi steagul Islamului, care, în loc să unească sub el diferitele grupuri etnice, a exacerbat uneori conflictele dintre musulmanii din această ţară cu 150 de milioane de locuitori care joacă – şi va continua să joace mult timp de acum înainte – un rol important în strategiile şi politica internaţională.
05:00 Gruparea Hamburg
O înfiorătoare analiză a rădăcinilor extremismului şi o bine documentată reconstituire a evenimentelor care au condus la 11 septembrie, concentrată asupra celor care au plănuit şi executat atacurile.
Regizoarea britanică Antonia Bird ne oferă o înfiorătoare analiză a rădăcinilor extremismului în această bine documentată reconstituire a evenimentelor care au condus la tragedia din 11 septembrie 2001. Ziad Jarrah a fost, probabil, cel mai laic şi ezitant membru al celulei Al Qaeda care avea să schimbe pentru totdeauna felul în care lumea priveşte terorismul. În acest documentar, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească istoria pas cu pas, pe măsură ce Jarrah şi grupul său de extremişti religioşi fanatici se pregătesc să deturneze zborul 93 al companiei United Airlines şi să semene groaza în inimile celor care îndrăzneau să se opună vederilor lor radicale

Vizualizări: 6

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor