altmarius

cultură şi spiritualitate

11:00 Monarhiile Asiei | Acum la TV
Asia este în prezent regiunea globului cu cea mai rapidă dezvoltare economică. Vor reuşi monarhiile Asiei să ţină pasul cu celelalte ţări ?
Monarhia din Nepal a fost înlăturată de la putere şi dată afară din palate, iar ţara a intrat într-o nouă eră, cea a republicii. Căderea casei regale a fost o poveste a vărsării de sânge, trădării şi intrigilor. Colapsul brusc al monarhiei pe parcursul a doar câţiva ani, recunosc chiar şi foştii roialişti, nu este o victorie a comunismului, ci un eşec al regelui Gyanendra. Regele nu a reuşit să-şi câştige de partea sa supuşii, suspicioşi faţă de un monarh întronat după cel mai groaznic măcel regal din istoria ţării.
Fiecare dintre monarhiile Asiei este unică în felul său, dar toate au un lucru în comun: se găsesc într-un punct fascinant al istoriei lor naţionale. Călătorim către inima acestor frumoase ţinuturi pentru a înţelege relaţia dintre oameni şi monarhii lor. Pentru mulţi, monarhia este un anacronism, o instituţie care stă în calea progresului. Pentru alţii, însă, ea este sufletul naţiunii lor, o parte a istoriei comune şi o pavăză împotriva pericolelor modernismului. Pentru a explora aceste variate puncte de vedere, vom începe prin a examina poziţia fiecăreia dintre monarhii în lumea contemporană, felul cum definesc acestea politica naţională şi relaţia pe care o au cu propriul popor şi cu lumea în ansamblu.
 
12:00 Egipt
Documentarul se întoarce în timp pentru a releva adevărul din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie, concentrându-se asupra a trei descoperiri esenţiale ale Egiptului antic.
Aceasta este povestea felului cum un personaj extraordinar, Giovanni Belzoni, un circar italian naturalizat în Anglia, a ajuns în Egipt în 1814, în vremea când ţara începuse să se deschidă faţă de europeni, şi a devenit cel mai mare explorator al său.
Concentrându-se asupra a trei dintre cele mai importante descoperiri din lumea Egiptului antic, acest serial se întoarce în timp pentru a explora descoperirea mormântului lui Tutankhamon de către Howard Carter, descoperirile Marelui Belzoni datând din timpul domniei lui Ramses al II-lea şi descifrarea hieroglifelor de către Champollion. Însoţiţi-i pe cei trei mari exploratori care depăşesc obstacole uriaşe pentru a dezvălui secretele unei lumi încă nedescoperite. Descoperiţi secretele, miturile şi adevărurile din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie – o lume antică aproape pierdută sub nisipuri.
 
13:00 Michelangelo dezvăluit
Acest documentar relevă o parte misterioasă a vieţii lui Michelangelo (1475 – 1564), pe care Biserica Catolică s-a luptat timp de aproape cinci secole să o ascundă de restul lumii.
n timp ce restauratorul italian Antonio Forcellino curăţă urmele lăsate de trecerea a cinci secole pe statuia lui Moise dintr-o biserică din Roma, el descoperă un secret din viaţa marelui maestru renascentist care a rămas multă vreme ascuns. Forcellino ajunge la o concluzie tulburătoare – aceea că portretul oficial al artistului ca slujitor obedient al papalităţii şi propagandist pasionat al Bisericii Catolice este un mit. Adevărul, descoperă Forcellino, este că artistul a conspirat împreună cu un grup de reformatori pentru a deschide Biserica Catolică faţă de învăţăturile spirituale ale celor mai mari duşmani şi rivali ai acesteia, protestanţii. Astfel, el şi-a riscat extraordinara carieră şi a riscat să fie pedepsit cu brutalitate ca eretic de către Inchiziţie.
 
14:00 Katiuşa, micuţa războinică
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice.
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice. Documentarul întreţese evenimente de astăzi şi de acum 45 de ani. Acum 45 de ani, s-a făcut un documentar despre Katia Diomina (născută Mihailova). Camarazii săi au căutat-o în toată ţara timp de douăzeci de ani şi, în cele din urmă, reîntâlnirea ei cu prietenii de pe front a făcut senzaţie. Nepoata eroinei Katiuşa, tânăra Katia Diomina, de 25 de ani, vizitează locurile din Kerci şi Sevastopol unde a luptat bunica ei.
 
15:00 Misterul războinicilor de teracotă
Povestea elucidării misterului „războinicilor dezorganizaţi” – 4.000 de războinici din teracotă descoperiţi în China în 1984, care păreau să fi fost îngropaţi neglijent şi în mare grabă.
n 1984, patru mii de războinici din teracotă au fost descoperiţi îngropaţi în provincia Jiangsu din China. Era o armată în toată puterea cuvântului – pedestraşi, arcaşi, călăreţi... Dar erau „dezordonaţi”. Fuseseră îngropaţi neglijent şi în mare grabă. Arheologii bănuiau că războinicii erau străjerii mormântului unui împărat de demult. Dar care ? Unde era mormântul său ? Şi de ce erau războinicii atât de dezordonat îngropaţi ? Acest documentar spune povestea căutării mormântului imperial şi elucidării misterului „războinicilor dezorganizaţi”.
 
16:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Anglia la ananghie. În iulie 1940, Marea Britanie a ţinut singură piept Germaniei naziste. Hitler era convins că englezii vor cere pacea în câteva zile. Germania beneficia de superioritate numerică, o aviaţie mai eficientă şi arme mai puternice. Acest episod ne arată cât de aproape a fost Marea Britanie de înfrângere atunci când aviaţia sa epuizată se lupta să respingă atacurile Luftwaffe. Totuşi, din cauza unor erori grave comise de comandantul Luftwaffe, Hermann Goering, Marea Britanie a reuşit să se regrupeze. Apoi, folosindu-şi extraordinara echipă de spărgători de coduri şi spioni, Anglia a început contraofensiva, alături de mişcările de rezistenţă din teritoriile ocupate.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
 
17:00 Eroi, culturi şi gastronomie
O călătorie culinară în zona mediteraneeană, din Antichitate până în prezent, ce explorează legătura dintre faptele eroilor şi mâncărurile naţionale‚ un mozaic al gastronomiei, zvonurilor şi istoriei.
Marţipan şi anateme – Influenţa mâncării asupra istoriei.
Din vremuri străvechi, mâncarea şi modurile de preparare au fost strâns legate de fapte istorice, mituri şi aventuri. Acest serial documentar poartă telespectatorii într-o călătorie culinară din Antichitate până în prezent şi îmbină cu dibăcie atât isprăvile şi greşelile războinicilor şi eroilor, cât şi miracolele de zi cu zi, într-un mozaic de mâncăruri, zvonuri şi istorie. De la faraonii Egiptului antic la fenicieni şi romani, cruciaţi şi veneţieni. De la spanioli la turci şi de la aventurierii solitari ai Antichităţii la reţelele internaţionale de hoţi de artă de azi. Nenumărate şi variate peisaje, precum şi redarea fidelă a locuitorilor lor, a bucătăriei şi mentalităţii lor, aduc la viaţă misterioasa istorie a regiunii mediteraneene în imagini spectaculoase.
 
18:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose povesteşte aventurile nautice care l-au transformat pe căpitanul James Cook din nimeni în erou naţional.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
 
19:00 Baroana jazzului
Povestea baroanei engleze Pannonica Rothschild, care s-a îndrăgostit de geniul jazzului american, Thelonious Monk, şi şi-a părăsit ţara şi familia pentru a începe o viaţă nouă în America.
Povestea baroanei engleze Pannonica Rothschild, care s-a îndrăgostit de geniul jazzului american, Thelonious Monk. Pannonica Rothschild s-a născut într-o familie extrem de bogată, s-a căsătorit şi a născut cinci copii, dar o melodie a unui bărbat pe care nu-l întâlnise niciodată a făcut-o să lase totul în urmă şi să ia viaţa de la capăt în America. Acest documentar, realizat de strănepoata baroanei Rothschild, cuprinde secvenţe cu Sonny Rollins, TS Monk Junior, ducesa de Devonshire, Quincy Jones şi multe alte celebrităţi. Helen Mirren este vocea „baroanei jazzului”.
 
20:30 Misterele istoriei
O echipă de experţi călătoreşte prin Marea Britanie pentru a elucida misterele legendelor locale: tunele ale contrabandiştilor, un oraş scufundat sau o întâlnire între o regină şi amantul său.
Turnul, regina şi proscrişii. John şi Adele Richardson sunt fascinaţi de legenda locală conform căreia Maria, regina Scoţiei, a trecut călare prin partea locului şi s-a oprit la turnul Pele, acum în ruine, aflat pe moşia lor.
Echipa de la „Misterele istoriei” caută adevărul din spatele legendelor locale din Marea Britanie, folosind resurse accesibile oricui. Experţii îi vor instrui cum să separe faptele de ficţiune, ajutându-i să navigheze prin arhive şi să descifreze arhitectura clădirilor şi peisajelor. Fiecare episod examinează un zvon local: despre tunele ale contrabandiştilor, despre un spion din vreme de război, despre un oraş scufundat şi uitat, despre o întâlnire dintre o regină şi amantul ei rănit şi despre o misterioasă crimă petrecută acum peste 300 de ani.
 
21:00 Oraşele pierdute ale anticilor
O „poveste poliţistă” arheologică ce redescoperă comorile îngropate ale lumii antice. Cum arătau aceste locuri legendare, cine trăia în ele şi de ce au dispărut ?
Oraşul pierdut Tucume conţine cele mai multe piramide din America de Sud – 26 de structuri colosale construite în jurul unui munte sacru pe coasta nordică din Peru. Până de curând, nimeni nu ştia de ce fusese construit acest extraordinar oraş, cine a locuit acolo sau de ce a fost părăsit. Sângeroase sacrificii umane au avut loc la Tucume, culminând cu o frenezie a vărsării de sânge care a condus la abandonarea oraşului.
Unele dintre cele mai mari minuni ale lumii antice sunt încă îngropate, nevăzute şi neexplorate, sub picioarele noastre; locuri aproape legendare, care au dispărut cu mii de ani în urmă şi n-au mai fost văzute de atunci. Acest serial urmăreşte meticulos o serie de indicii arheologice şi istorice pentru a descoperi câteva dintre cele mai importante oraşe pierdute ale lumii antice. Prin reconstituiri dramatice, urmărim voiajele originale ale descoperirii şi cu ajutorul graficii pe calculator, aceste minuni pierdute sunt reconstruite şi readuse la splendoarea lor de altădată. Unele dintre aceste misterioase situri în ruine sunt atât de vaste, atât de magnifice, încât trebuie să fi fost de neconceput pentru locuitorii lor că aveau să dispară vreodată. Ar fi ca şi cum Manhattanul ar fi înghiţit de ape sau Parisul acoperit de ţărână. Dar după cum arată această serie, orice civilizaţie, oricât de magnifică, trebuie în cele din urmă să moară şi să devină o lume dispărută.
 
22:00 Bătălia de la Prokhorovka
Acest documentar este dedicat grandioasei bătălii de la Prokhorovka, în care două armate de tancuri cum nu se mai văzuseră au luptat pentru a decide soarta celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest documentar spune povestea apogeului bătăliei de la Kursk – grandioasa bătălie de pe câmpul de la Prokhorovka, în care două armate de tancuri cum nu se mai văzuseră au luptat pentru a decide soarta celui de-al Doilea Război Mondial. Puţini martori şi participanţi la aceste evenimente au supravieţuit până astăzi. Cei mai mulţi au decedat, luând cu ei nepreţuite informaţii despre această măreaţă şi tragică bătălie. Mărturii unice ale supravieţuitorilor, zguduitoare şi pline de emoţie, combinate cu fapte nou-descoperite recreează în acest documentar adevărata imagine a anvergurii celui de-al Doilea Război Mondial.
 
22:30 Copiii de la Stalingrad
Acest documentar intervievează supravieţuitori ai Bătăliei de la Stalingrad care erau adolescenţi în 1942.
n 1942, eroii acestui documentar aveau 10-14 ani. Poveştile martorilor, combinate cu informaţii istorice despre bătălie necunoscute publicului larg, creează o privire de ansamblu asupra acestui moment definitoriu al celui de-al Doilea Război Mondial.
 
23:00 Piramidele morţii
Acest documentar urmăreşte revoluţionarele excavaţii care au schimbat complet tot ce ştiam şi tot ce credeam despre civilizaţia de la Teotihuacán.
Oraşul antic Teotihuacán din Mexic a găzduit una dintre cele mai puternice şi mai puţin înţelese civilizaţii. Această civilizaţie a apărut parcă din neant şi a construit unele dintre cele mai mari piramide din lume, dispărând la fel de misterios aproape un mileniu mai târziu. Urmărim revoluţionarele excavaţii care au schimbat complet tot ce ştiam şi tot ce credeam despre civilizaţia de la Teotihuacán.
 
00:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Hitler atacă Estul. Când Hitler şi-a declarat intenţia de a invada Rusia, generalii săi l-au privit într-o tăcere îngrozită. Uniunea Sovietică era vastă şi dispunea de resurse neegalate. Succesul întregului plan al lui Hitler depindea de o lovitură rapidă şi fatală aplicată URSS. Într-un război lung, de uzură, Germania ar fi fost înfrântă cu siguranţă. Hitler era sigur că trupele sale pot reuşi. Nimeni nu le învinsese până acum. Dar nu avuseseră parte de o provocare militară de asemenea factură...
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
 
01:00 Eroi, culturi şi gastronomie
O călătorie culinară în zona mediteraneeană, din Antichitate până în prezent, ce explorează legătura dintre faptele eroilor şi mâncărurile naţionale‚ un mozaic al gastronomiei, zvonurilor şi istoriei.
Marţipan şi anateme – Influenţa mâncării asupra istoriei.
Din vremuri străvechi, mâncarea şi modurile de preparare au fost strâns legate de fapte istorice, mituri şi aventuri. Acest serial documentar poartă telespectatorii într-o călătorie culinară din Antichitate până în prezent şi îmbină cu dibăcie atât isprăvile şi greşelile războinicilor şi eroilor, cât şi miracolele de zi cu zi, într-un mozaic de mâncăruri, zvonuri şi istorie. De la faraonii Egiptului antic la fenicieni şi romani, cruciaţi şi veneţieni. De la spanioli la turci şi de la aventurierii solitari ai Antichităţii la reţelele internaţionale de hoţi de artă de azi. Nenumărate şi variate peisaje, precum şi redarea fidelă a locuitorilor lor, a bucătăriei şi mentalităţii lor, aduc la viaţă misterioasa istorie a regiunii mediteraneene în imagini spectaculoase.
 
02:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose povesteşte aventurile nautice care l-au transformat pe căpitanul James Cook din nimeni în erou naţional.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
 
03:00 Baroana jazzului
Povestea baroanei engleze Pannonica Rothschild, care s-a îndrăgostit de geniul jazzului american, Thelonious Monk, şi şi-a părăsit ţara şi familia pentru a începe o viaţă nouă în America.
Povestea baroanei engleze Pannonica Rothschild, care s-a îndrăgostit de geniul jazzului american, Thelonious Monk. Pannonica Rothschild s-a născut într-o familie extrem de bogată, s-a căsătorit şi a născut cinci copii, dar o melodie a unui bărbat pe care nu-l întâlnise niciodată a făcut-o să lase totul în urmă şi să ia viaţa de la capăt în America. Acest documentar, realizat de strănepoata baroanei Rothschild, cuprinde secvenţe cu Sonny Rollins, TS Monk Junior, ducesa de Devonshire, Quincy Jones şi multe alte celebrităţi. Helen Mirren este vocea „baroanei jazzului”.
 
04:30 Misterele istoriei
O echipă de experţi călătoreşte prin Marea Britanie pentru a elucida misterele legendelor locale: tunele ale contrabandiştilor, un oraş scufundat sau o întâlnire între o regină şi amantul său.
Turnul, regina şi proscrişii. John şi Adele Richardson sunt fascinaţi de legenda locală conform căreia Maria, regina Scoţiei, a trecut călare prin partea locului şi s-a oprit la turnul Pele, acum în ruine, aflat pe moşia lor.
Echipa de la „Misterele istoriei” caută adevărul din spatele legendelor locale din Marea Britanie, folosind resurse accesibile oricui. Experţii îi vor instrui cum să separe faptele de ficţiune, ajutându-i să navigheze prin arhive şi să descifreze arhitectura clădirilor şi peisajelor. Fiecare episod examinează un zvon local: despre tunele ale contrabandiştilor, despre un spion din vreme de război, despre un oraş scufundat şi uitat, despre o întâlnire dintre o regină şi amantul ei rănit şi despre o misterioasă crimă petrecută acum peste 300 de ani.
 
05:00 Oraşele pierdute ale anticilor
O „poveste poliţistă” arheologică ce redescoperă comorile îngropate ale lumii antice. Cum arătau aceste locuri legendare, cine trăia în ele şi de ce au dispărut ?
Oraşul pierdut Tucume conţine cele mai multe piramide din America de Sud – 26 de structuri colosale construite în jurul unui munte sacru pe coasta nordică din Peru. Până de curând, nimeni nu ştia de ce fusese construit acest extraordinar oraş, cine a locuit acolo sau de ce a fost părăsit. Sângeroase sacrificii umane au avut loc la Tucume, culminând cu o frenezie a vărsării de sânge care a condus la abandonarea oraşului.
Unele dintre cele mai mari minuni ale lumii antice sunt încă îngropate, nevăzute şi neexplorate, sub picioarele noastre; locuri aproape legendare, care au dispărut cu mii de ani în urmă şi n-au mai fost văzute de atunci. Acest serial urmăreşte meticulos o serie de indicii arheologice şi istorice pentru a descoperi câteva dintre cele mai importante oraşe pierdute ale lumii antice. Prin reconstituiri dramatice, urmărim voiajele originale ale descoperirii şi cu ajutorul graficii pe calculator, aceste minuni pierdute sunt reconstruite şi readuse la splendoarea lor de altădată. Unele dintre aceste misterioase situri în ruine sunt atât de vaste, atât de magnifice, încât trebuie să fi fost de neconceput pentru locuitorii lor că aveau să dispară vreodată. Ar fi ca şi cum Manhattanul ar fi înghiţit de ape sau Parisul acoperit de ţărână. Dar după cum arată această serie, orice civilizaţie, oricât de magnifică, trebuie în cele din urmă să moară şi să devină o lume dispărută.
 
06:00 Bătălia de la Prokhorovka
Acest documentar este dedicat grandioasei bătălii de la Prokhorovka, în care două armate de tancuri cum nu se mai văzuseră au luptat pentru a decide soarta celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest documentar spune povestea apogeului bătăliei de la Kursk – grandioasa bătălie de pe câmpul de la Prokhorovka, în care două armate de tancuri cum nu se mai văzuseră au luptat pentru a decide soarta celui de-al Doilea Război Mondial. Puţini martori şi participanţi la aceste evenimente au supravieţuit până astăzi. Cei mai mulţi au decedat, luând cu ei nepreţuite informaţii despre această măreaţă şi tragică bătălie. Mărturii unice ale supravieţuitorilor, zguduitoare şi pline de emoţie, combinate cu fapte nou-descoperite recreează în acest documentar adevărata imagine a anvergurii celui de-al Doilea Război Mondial.
 
06:30 Copiii de la Stalingrad
Acest documentar intervievează supravieţuitori ai Bătăliei de la Stalingrad care erau adolescenţi în 1942.
n 1942, eroii acestui documentar aveau 10-14 ani. Poveştile martorilor, combinate cu informaţii istorice despre bătălie necunoscute publicului larg, creează o privire de ansamblu asupra acestui moment definitoriu al celui de-al Doilea Război Mondial.
 

Vizualizări: 35

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor