altmarius

cultură şi spiritualitate

11:00 Blair | Acum la TV
Acest documentar oferă o privire unică asupra celor 10 ani ai lui Tony Blair ca prim ministru al Marii Britanii. Pentru prima oară, el vorbeşte deschis şi în detaliu despre mandatul său.
Blair la putere. Acest episod spune povestea transformării treptate a lui Blair dintr-un politician al consensului, care împăca mai multe curente ale opiniei publice, într-un lider care a divizat Marea Britanie şi, în multe privinţe, a fost izolat de partidul şi de ţara sa. Acest episod dezvăluie şi adâncimea depresiei în care s-a scufundat Blair în 2004 şi cum l-a ajutat credinţa să depăşească aceste momente.
Acest documentar oferă o privire unică asupra celor 10 ani ai lui Tony Blair ca prim ministru al Marii Britanii. Pentru prima oară, Blair vorbeşte deschis şi în detaliu despre binefacerile şi necazurile mandatul său. Blair dezvăluie presiunile exercitate de funcţie asupra lui personal, asupra familiei şi prietenilor şi vorbeşte despre importanţa pe care o acordă credinţei sale religioase. Colegi, adversari politici şi lideri mondiali precum preşedintele George W Bush discută despre Blair ca politician şi om şi reflectează asupra deceniului petrecut de acesta la putere.
 
12:00 Animalele sacre ale faraonilor
Acest documentar explorează de ce animalele faraonilor erau venerate ca sacre şi imortalizate în uluitoarea artă a Egiptului antic.
Animalele faraonilor erau venerate ca sacre şi imortalizate în uluitoarea artă a Egiptului antic. Acest fascinant documentar explorează lumea antică prin ochii animalelor sale, descoperind surprinzătoare informaţii despre cum erau folosite animalele şi cum şi-au schimbat egiptenii lumea.
 
13:00 Legea lui Garrow
Plasat în Londra epocii georgiene, într-un mediu corupt şi dominat de injustiţie socială, acest serial este inspirat de viaţa avocatului William Garrow, un pionier în domeniul legislativ.
La sfârşitul secolului XVIII, tânărul şi idealistul avocat William Garrow primeşte primul său caz ca apărător la tribunalul Old Bailey, de la mentorul său, avocatul John Southouse. El îl apără pe Peter Pace, acuzat de renumitul vânător de hoţi Edward Forrester că a jefuit un om sub ameninţarea armei. Cazul este câştigat de adversarul lui Garrow, Silvester, dar impresionanta prestaţie a lui Garrow în sala de judecată atrage atenţia lui lady Sarah Hill. Aceasta îl angajează ca apărător al unei servitoare neajutorate, Elizabeth Jarvis, acuzată de uciderea pruncului său nou-născut.
Această dramă, a cărei acţiune este plasată în epoca georgiană la tribunalul londonez Old Bailey, într-un mediu dominat de corupţie şi injustiţie socială, este bazată pe un şir de procese reale de la sfârşitul secolului XVIII. Fiecare episod începe cu investigarea unui caz extras din arhivele tribunalului vremii, de la viol şi crimă la înaltă trădare şi corupţie, şi îi urmăreşte pe William Garrow şi asociatul său John Southouse în timp ce încearcă să descopere adevărul sau să lupte pentru dreptate. Într-o epocă în care puţini oameni beneficiau de apărători, tânărul Garrow i-a apărat pe cei defavorizaţi şi a promovat interogatoriul încrucişat al martorilor acuzării, care face parte astăzi din sistemul nostru legislativ.
 
14:00 L-ar fi oprit Stalin pe Hitler ?
Pe baza unor documente recent desecretizate, încercăm să răspundem la una dintre cele mai importante întrebări ale istoriei moderne: ar fi fost posibilă prevenirea celui de-al Doilea Război Mondial ?
Acum 70 de ani începea cel mai devastator război din istoria umanităţii: al Doilea Război Mondial. Dar ar fi fost posibilă prevenirea acestuia ? Ar fi putut Stalin să-l oprească pe Hitler ? Acest documentar încearcă să răspundă la una dintre cele mai importante întrebări ale istoriei moderne. Aruncăm o privire şi asupra istoriei politicii de agresiune a lui Hitler şi examinăm cum Uniunea Sovietică, Marea Britanie, Franţa şi Germania s-au pregătit de război şi ce responsabilitate poartă fiecare dintre ţări pentru declanşarea celui de-al Doilea Război Mondial.
 
15:00 Guge, regatul pierdut din Tibet
O spectaculoasă călătorie în vestul Tibetului, unde odată a fiinţat regatul antic Guge, care a prosperat timp de şapte secole, dar a dispărut fără urmă în 1630.
n vestul arid al Tibetului zac ruinele unui regat misterios care le oferă arheologilor comori comparabile cu oraşul italian Pompeii. Odată, acest regat controla comerţul cu aur, mătase şi mirodenii dintre India şi China. Capitala sa era situată la 3.600 m deasupra nivelului mării, pe înălţimile platoului tibetan. Era un regat de o bogăţie fabuloasă şi de o mare importanţă religioasă. Timp de două secole, aici a fost leagănul budismului din Himalaya. Dar acest centru comercial şi spiritual care prospera de şapte secole a dispărut fără urmă în 1630. Până astăzi, misterul regatului tibetan Guge a rămas neelucidat.
 
16:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Războiul-fulger. Acest episod arată cum au dezvoltat naziştii o înfricoşătoare nouă tactică militară – „Blitzkrieg”, războiul-fulger – şi cum au luat Polonia şi apoi Marea Britanie şi Franţa complet prin surprindere. Facem cronica ocupării Poloniei şi a cuceririi Franţei de către armata lui Hitler în doar câteva săptămâni, o realizare de care Germania nu a fost capabilă în toţi cei patru ani ai Primului Război Mondial. De asemenea, dezvăluim cum eroica Rezistenţă franceză le-a permis britanicilor să scape cu viaţă de la Dunkerque şi să lupte în continuare.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
 
17:00 Eroi, culturi şi gastronomie
O călătorie culinară în zona mediteraneeană, din Antichitate până în prezent, ce explorează legătura dintre faptele eroilor şi mâncărurile naţionale‚ un mozaic al gastronomiei, zvonurilor şi istoriei.
Soare şi umbră – Cele două feţe ale Spaniei.
Din vremuri străvechi, mâncarea şi modurile de preparare au fost strâns legate de fapte istorice, mituri şi aventuri. Acest serial documentar poartă telespectatorii într-o călătorie culinară din Antichitate până în prezent şi îmbină cu dibăcie atât isprăvile şi greşelile războinicilor şi eroilor, cât şi miracolele de zi cu zi, într-un mozaic de mâncăruri, zvonuri şi istorie. De la faraonii Egiptului antic la fenicieni şi romani, cruciaţi şi veneţieni. De la spanioli la turci şi de la aventurierii solitari ai Antichităţii la reţelele internaţionale de hoţi de artă de azi. Nenumărate şi variate peisaje, precum şi redarea fidelă a locuitorilor lor, a bucătăriei şi mentalităţii lor, aduc la viaţă misterioasa istorie a regiunii mediteraneene în imagini spectaculoase.
 
18:00 Vânaţi crucişătoarele Kaiserului !
Povestea răzbunării Marii Britanii asupra crucişătoarelor Kaiserului german, răspunzătoare de înfrângerea-şoc a Marii Britanii în bătălia navală de la Coronel, din Primul Război Mondial.
Ultima navă care mai pluteşte.
n primii ani ai secolului XX, Kaiserul german a sfidat puterea navală a Marii Britanii cu o nouă şi puternică flotă militară. După înfrângerea-şoc suferită de britanici în bătălia de la Coronel, o bătălie în care 1.700 de marinari şi-au pierdut viaţa, Winston Churchill a cerut o răzbunare nemiloasă. Întreaga flotă germană de peste hotare, cu un echipaj de 2.200 de marinari, a fost scufundată. Numai două crucişătoare au scăpat de la distrugere, „Dresden” şi „Emden”. Churchill a pus un preţ „pe capul” acestora, transformându-le în cele mai vânate nave de pe oceanele lumii. În fiordurile îngheţate ale Patagoniei şi pe mările calde de la Tropice, „Dresden” şi „Emden” s-au luptat, literalmente, pentru supravieţuire. Nou-descoperite materiale de arhivă despre bătălii navale decisive, rapoarte navale şi jurnale particulare permit o reconstituire precisă a evenimentelor. Pentru prima dată, interviuri cu descendenţi ai participanţilor la evenimente şi cu istorici militari, imagini originale din timpul bătăliilor şi reconstituiri ne permit să povestim cum se cuvine aceste incitante evenimente.
 
19:00 Monarhiile Asiei
Asia este în prezent regiunea globului cu cea mai rapidă dezvoltare economică. Vor reuşi monarhiile Asiei să ţină pasul cu celelalte ţări ?
Monarhia din Nepal a fost înlăturată de la putere şi dată afară din palate, iar ţara a intrat într-o nouă eră, cea a republicii. Căderea casei regale a fost o poveste a vărsării de sânge, trădării şi intrigilor. Colapsul brusc al monarhiei pe parcursul a doar câţiva ani, recunosc chiar şi foştii roialişti, nu este o victorie a comunismului, ci un eşec al regelui Gyanendra. Regele nu a reuşit să-şi câştige de partea sa supuşii, suspicioşi faţă de un monarh întronat după cel mai groaznic măcel regal din istoria ţării.
Fiecare dintre monarhiile Asiei este unică în felul său, dar toate au un lucru în comun: se găsesc într-un punct fascinant al istoriei lor naţionale. Călătorim către inima acestor frumoase ţinuturi pentru a înţelege relaţia dintre oameni şi monarhii lor. Pentru mulţi, monarhia este un anacronism, o instituţie care stă în calea progresului. Pentru alţii, însă, ea este sufletul naţiunii lor, o parte a istoriei comune şi o pavăză împotriva pericolelor modernismului. Pentru a explora aceste variate puncte de vedere, vom începe prin a examina poziţia fiecăreia dintre monarhii în lumea contemporană, felul cum definesc acestea politica naţională şi relaţia pe care o au cu propriul popor şi cu lumea în ansamblu.
 
20:00 Egipt
Documentarul se întoarce în timp pentru a releva adevărul din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie, concentrându-se asupra a trei descoperiri esenţiale ale Egiptului antic.
Aceasta este povestea felului cum un personaj extraordinar, Giovanni Belzoni, un circar italian naturalizat în Anglia, a ajuns în Egipt în 1814, în vremea când ţara începuse să se deschidă faţă de europeni, şi a devenit cel mai mare explorator al său.
Concentrându-se asupra a trei dintre cele mai importante descoperiri din lumea Egiptului antic, acest serial se întoarce în timp pentru a explora descoperirea mormântului lui Tutankhamon de către Howard Carter, descoperirile Marelui Belzoni datând din timpul domniei lui Ramses al II-lea şi descifrarea hieroglifelor de către Champollion. Însoţiţi-i pe cei trei mari exploratori care depăşesc obstacole uriaşe pentru a dezvălui secretele unei lumi încă nedescoperite. Descoperiţi secretele, miturile şi adevărurile din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie – o lume antică aproape pierdută sub nisipuri.
 
21:00 Michelangelo dezvăluit
Acest documentar relevă o parte misterioasă a vieţii lui Michelangelo (1475 – 1564), pe care Biserica Catolică s-a luptat timp de aproape cinci secole să o ascundă de restul lumii.
n timp ce restauratorul italian Antonio Forcellino curăţă urmele lăsate de trecerea a cinci secole pe statuia lui Moise dintr-o biserică din Roma, el descoperă un secret din viaţa marelui maestru renascentist care a rămas multă vreme ascuns. Forcellino ajunge la o concluzie tulburătoare – aceea că portretul oficial al artistului ca slujitor obedient al papalităţii şi propagandist pasionat al Bisericii Catolice este un mit. Adevărul, descoperă Forcellino, este că artistul a conspirat împreună cu un grup de reformatori pentru a deschide Biserica Catolică faţă de învăţăturile spirituale ale celor mai mari duşmani şi rivali ai acesteia, protestanţii. Astfel, el şi-a riscat extraordinara carieră şi a riscat să fie pedepsit cu brutalitate ca eretic de către Inchiziţie.
 
22:00 Katiuşa, micuţa războinică
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice.
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice. Documentarul întreţese evenimente de astăzi şi de acum 45 de ani. Acum 45 de ani, s-a făcut un documentar despre Katia Diomina (născută Mihailova). Camarazii săi au căutat-o în toată ţara timp de douăzeci de ani şi, în cele din urmă, reîntâlnirea ei cu prietenii de pe front a făcut senzaţie. Nepoata eroinei Katiuşa, tânăra Katia Diomina, de 25 de ani, vizitează locurile din Kerci şi Sevastopol unde a luptat bunica ei.
 
23:00 Misterul războinicilor de teracotă
Povestea elucidării misterului „războinicilor dezorganizaţi” – 4.000 de războinici din teracotă descoperiţi în China în 1984, care păreau să fi fost îngropaţi neglijent şi în mare grabă.
n 1984, patru mii de războinici din teracotă au fost descoperiţi îngropaţi în provincia Jiangsu din China. Era o armată în toată puterea cuvântului – pedestraşi, arcaşi, călăreţi... Dar erau „dezordonaţi”. Fuseseră îngropaţi neglijent şi în mare grabă. Arheologii bănuiau că războinicii erau străjerii mormântului unui împărat de demult. Dar care ? Unde era mormântul său ? Şi de ce erau războinicii atât de dezordonat îngropaţi ? Acest documentar spune povestea căutării mormântului imperial şi elucidării misterului „războinicilor dezorganizaţi”.
 
00:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Anglia la ananghie. În iulie 1940, Marea Britanie a ţinut singură piept Germaniei naziste. Hitler era convins că englezii vor cere pacea în câteva zile. Germania beneficia de superioritate numerică, o aviaţie mai eficientă şi arme mai puternice. Acest episod ne arată cât de aproape a fost Marea Britanie de înfrângere atunci când aviaţia sa epuizată se lupta să respingă atacurile Luftwaffe. Totuşi, din cauza unor erori grave comise de comandantul Luftwaffe, Hermann Goering, Marea Britanie a reuşit să se regrupeze. Apoi, folosindu-şi extraordinara echipă de spărgători de coduri şi spioni, Anglia a început contraofensiva, alături de mişcările de rezistenţă din teritoriile ocupate.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
 
01:00 Eroi, culturi şi gastronomie
O călătorie culinară în zona mediteraneeană, din Antichitate până în prezent, ce explorează legătura dintre faptele eroilor şi mâncărurile naţionale‚ un mozaic al gastronomiei, zvonurilor şi istoriei.
Soare şi umbră – Cele două feţe ale Spaniei.
Din vremuri străvechi, mâncarea şi modurile de preparare au fost strâns legate de fapte istorice, mituri şi aventuri. Acest serial documentar poartă telespectatorii într-o călătorie culinară din Antichitate până în prezent şi îmbină cu dibăcie atât isprăvile şi greşelile războinicilor şi eroilor, cât şi miracolele de zi cu zi, într-un mozaic de mâncăruri, zvonuri şi istorie. De la faraonii Egiptului antic la fenicieni şi romani, cruciaţi şi veneţieni. De la spanioli la turci şi de la aventurierii solitari ai Antichităţii la reţelele internaţionale de hoţi de artă de azi. Nenumărate şi variate peisaje, precum şi redarea fidelă a locuitorilor lor, a bucătăriei şi mentalităţii lor, aduc la viaţă misterioasa istorie a regiunii mediteraneene în imagini spectaculoase.
 
02:00 Vânaţi crucişătoarele Kaiserului !
Povestea răzbunării Marii Britanii asupra crucişătoarelor Kaiserului german, răspunzătoare de înfrângerea-şoc a Marii Britanii în bătălia navală de la Coronel, din Primul Război Mondial.
Ultima navă care mai pluteşte.
n primii ani ai secolului XX, Kaiserul german a sfidat puterea navală a Marii Britanii cu o nouă şi puternică flotă militară. După înfrângerea-şoc suferită de britanici în bătălia de la Coronel, o bătălie în care 1.700 de marinari şi-au pierdut viaţa, Winston Churchill a cerut o răzbunare nemiloasă. Întreaga flotă germană de peste hotare, cu un echipaj de 2.200 de marinari, a fost scufundată. Numai două crucişătoare au scăpat de la distrugere, „Dresden” şi „Emden”. Churchill a pus un preţ „pe capul” acestora, transformându-le în cele mai vânate nave de pe oceanele lumii. În fiordurile îngheţate ale Patagoniei şi pe mările calde de la Tropice, „Dresden” şi „Emden” s-au luptat, literalmente, pentru supravieţuire. Nou-descoperite materiale de arhivă despre bătălii navale decisive, rapoarte navale şi jurnale particulare permit o reconstituire precisă a evenimentelor. Pentru prima dată, interviuri cu descendenţi ai participanţilor la evenimente şi cu istorici militari, imagini originale din timpul bătăliilor şi reconstituiri ne permit să povestim cum se cuvine aceste incitante evenimente.
 
03:00 Monarhiile Asiei
Asia este în prezent regiunea globului cu cea mai rapidă dezvoltare economică. Vor reuşi monarhiile Asiei să ţină pasul cu celelalte ţări ?
Monarhia din Nepal a fost înlăturată de la putere şi dată afară din palate, iar ţara a intrat într-o nouă eră, cea a republicii. Căderea casei regale a fost o poveste a vărsării de sânge, trădării şi intrigilor. Colapsul brusc al monarhiei pe parcursul a doar câţiva ani, recunosc chiar şi foştii roialişti, nu este o victorie a comunismului, ci un eşec al regelui Gyanendra. Regele nu a reuşit să-şi câştige de partea sa supuşii, suspicioşi faţă de un monarh întronat după cel mai groaznic măcel regal din istoria ţării.
Fiecare dintre monarhiile Asiei este unică în felul său, dar toate au un lucru în comun: se găsesc într-un punct fascinant al istoriei lor naţionale. Călătorim către inima acestor frumoase ţinuturi pentru a înţelege relaţia dintre oameni şi monarhii lor. Pentru mulţi, monarhia este un anacronism, o instituţie care stă în calea progresului. Pentru alţii, însă, ea este sufletul naţiunii lor, o parte a istoriei comune şi o pavăză împotriva pericolelor modernismului. Pentru a explora aceste variate puncte de vedere, vom începe prin a examina poziţia fiecăreia dintre monarhii în lumea contemporană, felul cum definesc acestea politica naţională şi relaţia pe care o au cu propriul popor şi cu lumea în ansamblu.
 
04:00 Egipt
Documentarul se întoarce în timp pentru a releva adevărul din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie, concentrându-se asupra a trei descoperiri esenţiale ale Egiptului antic.
Aceasta este povestea felului cum un personaj extraordinar, Giovanni Belzoni, un circar italian naturalizat în Anglia, a ajuns în Egipt în 1814, în vremea când ţara începuse să se deschidă faţă de europeni, şi a devenit cel mai mare explorator al său.
Concentrându-se asupra a trei dintre cele mai importante descoperiri din lumea Egiptului antic, acest serial se întoarce în timp pentru a explora descoperirea mormântului lui Tutankhamon de către Howard Carter, descoperirile Marelui Belzoni datând din timpul domniei lui Ramses al II-lea şi descifrarea hieroglifelor de către Champollion. Însoţiţi-i pe cei trei mari exploratori care depăşesc obstacole uriaşe pentru a dezvălui secretele unei lumi încă nedescoperite. Descoperiţi secretele, miturile şi adevărurile din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie – o lume antică aproape pierdută sub nisipuri.
 
05:00 Michelangelo dezvăluit
Acest documentar relevă o parte misterioasă a vieţii lui Michelangelo (1475 – 1564), pe care Biserica Catolică s-a luptat timp de aproape cinci secole să o ascundă de restul lumii.
n timp ce restauratorul italian Antonio Forcellino curăţă urmele lăsate de trecerea a cinci secole pe statuia lui Moise dintr-o biserică din Roma, el descoperă un secret din viaţa marelui maestru renascentist care a rămas multă vreme ascuns. Forcellino ajunge la o concluzie tulburătoare – aceea că portretul oficial al artistului ca slujitor obedient al papalităţii şi propagandist pasionat al Bisericii Catolice este un mit. Adevărul, descoperă Forcellino, este că artistul a conspirat împreună cu un grup de reformatori pentru a deschide Biserica Catolică faţă de învăţăturile spirituale ale celor mai mari duşmani şi rivali ai acesteia, protestanţii. Astfel, el şi-a riscat extraordinara carieră şi a riscat să fie pedepsit cu brutalitate ca eretic de către Inchiziţie.
 
06:00 Katiuşa, micuţa războinică
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice.
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice. Documentarul întreţese evenimente de astăzi şi de acum 45 de ani. Acum 45 de ani, s-a făcut un documentar despre Katia Diomina (născută Mihailova). Camarazii săi au căutat-o în toată ţara timp de douăzeci de ani şi, în cele din urmă, reîntâlnirea ei cu prietenii de pe front a făcut senzaţie. Nepoata eroinei Katiuşa, tânăra Katia Diomina, de 25 de ani, vizitează locurile din Kerci şi Sevastopol unde a luptat bunica ei.

Vizualizări: 20

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor