altmarius

cultură şi spiritualitate

08:00 In căutarea lui Beethoven | Acum la TV
Acest documentar dă la o parte multiplele nivele de mit şi legendă care îl înconjoară pe unul dintre cei mai respectaţi şi influenţi compozitori din toate timpurile, Ludwig van Beethoven.
Niciun alt compozitor nu a fost atât de citat sau pictat, despre niciunul nu s-a scris atât de mult şi niciunul nu a fost folosit atât de mult pe post de emblemă a diverselor cauze politice şi revoluţionare. Dar cine a fost adevăratul Beethoven ? Cine a fost omul din spatele imaginii romantice a artistului chinuit cu părul vâlvoi, dezaxat şi încruntat ? Acest documentar explorează adevărul din spatele multiplelor nivele de mit şi legendă care îl înconjoară pe omul considerat nu doar primul compozitor independent din lume, ci şi cel mai important.
 
09:00 Civilizaţii
Matthew Collings, artist şi critic, arată cum marile momente şi monumente artistice ale istoriei au transformat lumea şi ne oferă o perspectivă unică asupra problemelor social-politice contemporane.
Sentimentele. Ideea de a pune omul în centrul preocupărilor artistice, în locul „celor sfinte”, a fost, la vremea ei, o revoluţionară desprindere de arta predominant religioasă a trecutului. Acest episod se concentrează asupra a doi mari artişti ai secolului XVIII care au exprimat în arta lor, în moduri diametral opuse, acest nou sentiment al potenţialului uman – pictorul francez Jacques-Louis David şi pictorul spaniol Francisco Goya. De asemenea, călătorim înapoi în timp pentru a descoperi primele ilustrări ale „artei sentimentelor umane” în perioada Renaşterii italiene.
Acest serial în patru episoade îl urmăreşte pe artistul şi criticul de artă Matthew Collings în încercarea de a face o selecţie personală a celor mai mari momente şi monumente ale istoriei. Din Grecia antică până în timpurile moderne, Collings examinează cum acestea ne-au transformat lumea şi, în acelaşi timp, ne oferă o perspectivă unică asupra problemelor sociale şi politice contemporane. Explorările lui Collings îl poartă într-o călătorie epică spre locaţii uimitoare din Europa, Egipt, China şi Statele Unite.
 
10:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
n 1892, Fridtjof Nansen şi-a anunţat un plan aparent suicidar: acela de a fi primul care ajunge la Polul Nord. Astăzi, el este considerat unul dintre părinţii explorării polare.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
 
11:00 Pilat din Pont: Omul care l-a ucis pe Hristos
O biografie detaliată a lui Pilat din Pont, care oferă o imagine inegalabilă a Iudeei din secolul întâi: realpolitikul guvernării romane şi facţiunile din societatea ebraică.
Cine a fost Pilat din Pont? Dacă dăm la o parte mitologia creştină, iese la iveală un portret însufleţit al unui roman în carne şi oase: un roman care avea dificila sarcină de a menţine ordinea în imperiu. A ţinut sub control timp de zece ani poporul gata să izbucnească oricând, înăbuşind răscoale şi răzmeriţe. Dar relatarea istorică a lungii cariere a lui Pilat a fost eclipsată de un singur eveniment: judecarea şi răstignirea lui Iisus Hristos. În centrul acestui documentar se află povestea judecării şi răstignirii lui Iisus Hristos, imaginată din punctul de vedere al lui Pilat. Prefectul roman n-a găsit un motiv real de a-l condamna pe Hristos la moarte şi nici motive temeinice de a periclita pacea, împotrivindu-se condamnării lui.
 
12:00 Indestructibilul Titanic
n 1912, scufundarea Titanicului a făcut 1.517 victime. Acest fascinant documentar demontează multe mituri care înconjoară soarta faimosului vapor.
Toată lumea ştie că un aisberg a scufundat indestructibilul Titanic, ducând la moartea a peste 1.500 de oameni, într-unul dintre cele mai mari dezastre maritime din istorie. Dar acest fascinant nou documentar arată că a fost vorba, de fapt, de un lung şir de erori de judecată, erori de acţiune şi ghinioane, care au pecetluit soarta celui mai mare vas de linie al vremii sale, a pasagerilor şi echipajului său. Dacă din acest lanţ al nenorocirilor ar fi lipsit măcar o za, dezastrul ar fi putut fi evitat. Documentarul se bazează pe ultimele cercetări şi pe mărturiile martorilor oculari pentru a reconstitui povestea din punctul de vedere al celor implicaţi şi a demonta multe dintre miturile care înconjoară soarta Titanicului.
 
13:00 Hannibal
Spectaculoasa poveste a eroului cartaginez Hannibal, într-un film care combină drama cu ultimele cercetări istorice şi cu grafica computerizată de ultimă oră.
Din exilul său în Spania, la doar 26 de ani, Hannibal Barca a conceput una dintre cele mai îndrăzneţe manevre militare din istorie. Cu 50.000 de soldaţi şi 37 de elefanţi, el a mărşăluit 2.500 de kilometri din Spania până la Roma, distrugând mitul invincibilităţii romane după ce a înfrânt armata măreţei naţiuni nu o dată, ci de trei ori. Dar aceasta nu este o poveste despre grandoare şi spectacol. Este o poveste care atinge întreaga gamă de emoţii, de la provocările cărora armata le făcea faţă în fiecare zi în cursul marşului peste râul Rhône şi peste Alpi, până la rivalitatea personală distructivă a lui Hannibal cu Scipio Africanul – singurul om care l-a învins vreodată pe eroul cartaginez.
 
14:30 Mari comandanţi britanici
Un fascinant serial biografic istoric despre şase mari comandanţi militari britanici, prezentat de un entuziast şi fermecător expert militar, maiorul Gordon Corrigan.
John Churchill, duce de Marlborough a fost fiul lui Sir Winston Churchill, un nobil obscur şi scăpătat (şi strămoşul unui alt Sir Winston), dar prin victoriile sale, a câştigat faimă şi bogăţie. Locaţii-cheie pentru acest episod sunt magnificul Blenheim Palace, pe care un monarh recunoscător l-a ridicat pentru duce, şi locurile de desfăşurare a două dintre bătăliile sale, Malplaquet şi Blenheim.
Un fascinant serial biografic istoric despre şase dintre cei mai mari comandanţi militari britanici. Personaje istorice cunoscute în toată lumea, ei au trăit în epoci diferite şi fiecare a avut o influenţă covârşitoare asupra istoriei Marii Britanii. Documentarul este prezentat de un entuziast şi fermecător expert militar, maiorul Gordon Corrigan, care se referă şi în termeni generali la calităţile unui mare comandant, permiţând trasarea de paralele moderne.
 
15:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Comicul englez Bruce Forsyth primeşte o scrisoare din America, de la o femeie care pretinde a fi înrudită cu Bruce după străbunicul lui, Joseph Forsyth Johnson. Scrisoarea sugerează că Joseph Forsyth Johnson a fost căsătorit cu două femei în acelaşi timp şi că a murit pe mare. Bruce este hotărât să examineze aceste afirmaţii şi să afle adevărul.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
 
16:00 n căutarea lui Beethoven
Acest documentar dă la o parte multiplele nivele de mit şi legendă care îl înconjoară pe unul dintre cei mai respectaţi şi influenţi compozitori din toate timpurile, Ludwig van Beethoven.
Niciun alt compozitor nu a fost atât de citat sau pictat, despre niciunul nu s-a scris atât de mult şi niciunul nu a fost folosit atât de mult pe post de emblemă a diverselor cauze politice şi revoluţionare. Dar cine a fost adevăratul Beethoven ? Cine a fost omul din spatele imaginii romantice a artistului chinuit cu părul vâlvoi, dezaxat şi încruntat ? Acest documentar explorează adevărul din spatele multiplelor nivele de mit şi legendă care îl înconjoară pe omul considerat nu doar primul compozitor independent din lume, ci şi cel mai important.
 
17:00 Cele mai urâte joburi din istorie
Actorul Tony Robinson ne prezintă cele mai urâte joburi pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei şi care au fost cruciale pentru societate, de la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană.
Epoca georgiană.
Unele dintre joburile oribile pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei au jucat un rol esenţial în societate. Acest serial dezvăluie cum existenţa unor evenimente, instituţii, embleme şi mecanisme economice a fost făcută posibilă de miile de bărbaţi şi femei care trudeau la munca de jos. De la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană, actorul englez Tony Robinson caută cele mai urâte joburi din fiecare perioadă.
 
18:00 Inundaţiile uitate
O investigaţie asupra revărsării Canalului Mânecii în 1607 – unul dintre cele mai devastatoare dezastre naturale care au lovit Marea Britanie, considerat de unii savanţi drept tsunami.
Tsunami sunt printre cele mai distrugătoare forţe cunoscute de om, dar cei mai mulţi locuitori ai Marii Britanii cred că nu au de ce să-şi facă griji din pricina lor. Profesorii Simon Haslett şi Ted Bryant contrazic însă această părere, considerând că revărsarea Canalului Mânecii din 1607 – unul dintre cele mai devastatoare dezastre naturale din Marea Britanie – a fost cauzată, de fapt, de un tsunami. Dar povestea nu se opreşte aici. În acest documentar, Simon şi Ted investighează dovezi pentru ceea ce ei consideră că au fost cel puţin patru alte tsunami „britanice”.
 
19:00 Vincent: Întreaga poveste
Un documentar în trei părţi despre unul dintre cei mai deosebiţi artişti ai lumii, Vincent van Gogh, care îi prezintă capodoperele, infamele luni de nebunie şi noi poveşti despre anii tinereţii sale.
Acum unul dintre artiştii preferaţi ai lumii, care ne suscită curiozitatea mai mult ca oricând, povestea lui Vincent van Gogh începe în oraşul său natal, Zundert, din Olanda. Acest episod relatează copilăria lui van Gogh, dragostea lui pentru o verişoară văduvă şi încercările sale zadarnice de a se înscrie la Universitatea din Amsterdam.
Un documentar ambiţios în trei părţi, care comemorează viaţa şi moartea unui artist deosebit şi extrem de popular, Vincent van Gogh. Documentarul se concentrează nu doar pe infamele luni de nebunie ale lui van Gogh, perioadă în care a pictat cele mai cunoscute tablouri ale sale, ci şi pe poveştile necunoscute până acum despre anii săi ca profesor, lingvist, fanatic religios şi obsedat sexual.
 
20:00 Noi, europenii
Pe baza ultimelor cercetări şi unor expediţii în numeroase locaţii geografice, acest serial explorează bazele culturale, politice, economice şi sociale ale lungii istorii a Europei.
Europa începe să raţioneze (secolul XV)
Cine suntem ? Ce ne defineşte ca europeni ? În acest serial explorăm bazele culturale, politice, economice şi sociale ale lungii istorii a Europei. În centrul fiecărui episod stă câte o idee definitorie pentru era căreia i-a aparţinut – de la individualismul secolului XV până la conceptul naţiunilor din secolul XIX. Bazat pe ultimele cercetări şi pe expediţii în diverse locaţii originale, acest incitant şi cuprinzător serial va fi interesant pentru telespectatorii aparţinând tuturor generaţiilor.
 
21:00 O crimă învăluită în mister
Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, porneşte într-o misiune detectivistică de elucidare a cinci misterioase crime petrecute în secolele XIX şi XX.
Pe 21 aprilie 1876, Charles Bravo (Michael Fassbender), un proaspăt însurăţel care avea mulţi duşmani, a murit otrăvit cu antimoniu. Julian Fellowes investighează extraordinarul caz care a scandalizat Anglia victoriană şi care a rămas nerezolvat până în ziua de azi.
Un serial dramatic care povesteşte crime adevărate, rămase neelucidate. Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, se transformă într-un detectiv istoric care îşi duce publicul înapoi în timp pentru a observa şi investiga crime misterioase. Toate cele cinci cazuri neelucidate sunt deliberat unice şi distincte în ce priveşte vârsta, sexul şi clasa socială a victimei, mediul social, regiunea şi epoca, precum şi modul de operare al criminalului.
 
22:00 Primul război aerian
Acest documentar urmăreşte doi foşti piloţi din RAF şi Săgeţile Roşii, care pornesc în misiunea de a descoperi originile războiului aerian purtat în Primul Război Mondial.
Doi foşti piloţi din RAF şi Săgeţile Roşii (acum piloţi civili în echipa de acrobaţii aeriene The Blades) pornesc în misiunea de a descoperi originile războiului aerian purtat în timpul Primului Război Mondial. Ei descoperă cum, în doar patru ani, avioanele s-au transformat din delicate maşini zburătoare în aeronavele de război pe care le cunoaştem azi şi află că toate aspectele războiului aerian modern – de la spionaj la bombardamente de la mare altitudine – au fost deja rafinate de pionierii zborului care au trăit cu aproape o sută de ani în urmă. Cei doi pilotează avioane de epocă şi replici ale acestora şi se confruntă cu provocări similare celor întâlnite de piloţii din Primul Război Mondial. Ei pornesc în misiuni simulate de recunoaştere, misiuni de testare a distanţelor de tragere şi misiuni de bombardament, culminând cu o luptă aeriană unu la unu în avioane de epocă echipate cu camere video.
 
23:30 Brigitte Bardot, idolul francez
Remarcabila poveste a lui Brigitte Bardot – actriţă, manechin şi cântăreaţă – devenită idol şi simbol al Franţei.
Acest documentar ne spune povestea incredibilei ascensiuni a lui Brigitte Bardot şi a felului cum întreaga lume a fost vrăjită de farmecul şi frumuseţea sa. Îi descriem copilăria, pasiunea pentru balet şi cariera ulterioară de manechin şi aflăm cum a devenit Bardot una dintre cele mai mari vedete de cinema din lume şi cum numele ei a devenit sinonim cu strălucirea festivalului de film de la Cannes. Cu ajutorul unei serii de interviuri cu experţi în filmul francez, acest dinamic documentar dezvăluie remarcabila şi pe alocuri tragica poveste a femeii care a devenit idol şi simbol al Franţei.
 
00:00 n căutarea lui Beethoven
Acest documentar dă la o parte multiplele nivele de mit şi legendă care îl înconjoară pe unul dintre cei mai respectaţi şi influenţi compozitori din toate timpurile, Ludwig van Beethoven.
Niciun alt compozitor nu a fost atât de citat sau pictat, despre niciunul nu s-a scris atât de mult şi niciunul nu a fost folosit atât de mult pe post de emblemă a diverselor cauze politice şi revoluţionare. Dar cine a fost adevăratul Beethoven ? Cine a fost omul din spatele imaginii romantice a artistului chinuit cu părul vâlvoi, dezaxat şi încruntat ? Acest documentar explorează adevărul din spatele multiplelor nivele de mit şi legendă care îl înconjoară pe omul considerat nu doar primul compozitor independent din lume, ci şi cel mai important.
 
01:00 Cele mai urâte joburi din istorie
Actorul Tony Robinson ne prezintă cele mai urâte joburi pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei şi care au fost cruciale pentru societate, de la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană.
Epoca georgiană.
Unele dintre joburile oribile pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei au jucat un rol esenţial în societate. Acest serial dezvăluie cum existenţa unor evenimente, instituţii, embleme şi mecanisme economice a fost făcută posibilă de miile de bărbaţi şi femei care trudeau la munca de jos. De la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană, actorul englez Tony Robinson caută cele mai urâte joburi din fiecare perioadă.
 
02:00 Inundaţiile uitate
O investigaţie asupra revărsării Canalului Mânecii în 1607 – unul dintre cele mai devastatoare dezastre naturale care au lovit Marea Britanie, considerat de unii savanţi drept tsunami.
Tsunami sunt printre cele mai distrugătoare forţe cunoscute de om, dar cei mai mulţi locuitori ai Marii Britanii cred că nu au de ce să-şi facă griji din pricina lor. Profesorii Simon Haslett şi Ted Bryant contrazic însă această părere, considerând că revărsarea Canalului Mânecii din 1607 – unul dintre cele mai devastatoare dezastre naturale din Marea Britanie – a fost cauzată, de fapt, de un tsunami. Dar povestea nu se opreşte aici. În acest documentar, Simon şi Ted investighează dovezi pentru ceea ce ei consideră că au fost cel puţin patru alte tsunami „britanice”.
 
03:00 Vincent: Întreaga poveste
Un documentar în trei părţi despre unul dintre cei mai deosebiţi artişti ai lumii, Vincent van Gogh, care îi prezintă capodoperele, infamele luni de nebunie şi noi poveşti despre anii tinereţii sale.
Acum unul dintre artiştii preferaţi ai lumii, care ne suscită curiozitatea mai mult ca oricând, povestea lui Vincent van Gogh începe în oraşul său natal, Zundert, din Olanda. Acest episod relatează copilăria lui van Gogh, dragostea lui pentru o verişoară văduvă şi încercările sale zadarnice de a se înscrie la Universitatea din Amsterdam.
Un documentar ambiţios în trei părţi, care comemorează viaţa şi moartea unui artist deosebit şi extrem de popular, Vincent van Gogh. Documentarul se concentrează nu doar pe infamele luni de nebunie ale lui van Gogh, perioadă în care a pictat cele mai cunoscute tablouri ale sale, ci şi pe poveştile necunoscute până acum despre anii săi ca profesor, lingvist, fanatic religios şi obsedat sexual.
 
04:00 Noi, europenii
Pe baza ultimelor cercetări şi unor expediţii în numeroase locaţii geografice, acest serial explorează bazele culturale, politice, economice şi sociale ale lungii istorii a Europei.
Europa începe să raţioneze (secolul XV)
Cine suntem ? Ce ne defineşte ca europeni ? În acest serial explorăm bazele culturale, politice, economice şi sociale ale lungii istorii a Europei. În centrul fiecărui episod stă câte o idee definitorie pentru era căreia i-a aparţinut – de la individualismul secolului XV până la conceptul naţiunilor din secolul XIX. Bazat pe ultimele cercetări şi pe expediţii în diverse locaţii originale, acest incitant şi cuprinzător serial va fi interesant pentru telespectatorii aparţinând tuturor generaţiilor.
 
05:00 O crimă învăluită în mister
Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, porneşte într-o misiune detectivistică de elucidare a cinci misterioase crime petrecute în secolele XIX şi XX.
Pe 21 aprilie 1876, Charles Bravo (Michael Fassbender), un proaspăt însurăţel care avea mulţi duşmani, a murit otrăvit cu antimoniu. Julian Fellowes investighează extraordinarul caz care a scandalizat Anglia victoriană şi care a rămas nerezolvat până în ziua de azi.
Un serial dramatic care povesteşte crime adevărate, rămase neelucidate. Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, se transformă într-un detectiv istoric care îşi duce publicul înapoi în timp pentru a observa şi investiga crime misterioase. Toate cele cinci cazuri neelucidate sunt deliberat unice şi distincte în ce priveşte vârsta, sexul şi clasa socială a victimei, mediul social, regiunea şi epoca, precum şi modul de operare al criminalului.
 
06:00 Primul război aerian
Acest documentar urmăreşte doi foşti piloţi din RAF şi Săgeţile Roşii, care pornesc în misiunea de a descoperi originile războiului aerian purtat în Primul Război Mondial.
Doi foşti piloţi din RAF şi Săgeţile Roşii (acum piloţi civili în echipa de acrobaţii aeriene The Blades) pornesc în misiunea de a descoperi originile războiului aerian purtat în timpul Primului Război Mondial. Ei descoperă cum, în doar patru ani, avioanele s-au transformat din delicate maşini zburătoare în aeronavele de război pe care le cunoaştem azi şi află că toate aspectele războiului aerian modern – de la spionaj la bombardamente de la mare altitudine – au fost deja rafinate de pionierii zborului care au trăit cu aproape o sută de ani în urmă. Cei doi pilotează avioane de epocă şi replici ale acestora şi se confruntă cu provocări similare celor întâlnite de piloţii din Primul Război Mondial. Ei pornesc în misiuni simulate de recunoaştere, misiuni de testare a distanţelor de tragere şi misiuni de bombardament, culminând cu o luptă aeriană unu la unu în avioane de epocă echipate cu camere video

Vizualizări: 13

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor