altmarius

cultură şi spiritualitate

10:00 Voiaje ale descoperirilor | Acum la TV
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose spune povestea a trei francezi din secolul XVIII care au pornit în periculoasa misiune de măsurare a Pământului.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
 
11:00 Ioana d’Arc
Această dramă-documentar merge dincolo de imaginea legendarei eroine pentru a descoperi o tânără fascinantă care s-a străduit să-şi ducă la îndeplinire viziunea într-o lume brutală şi periculoasă.
O ţărancă analfabetă pe nume Jeanne d’Arc s-a desprins la 17 ani dintr-un colţ obscur al Franţei sfâşiate de război, a adunat în jurul ei o armată demoralizată şi a schimbat cursul istoriei. Inspirată de „vocile ei”, Ioana d’Arc i-a uluit pe invadatorii englezi, a făcut posibilă încoronarea Delfinului şi i-a uimit chiar şi pe torţionarii ei cu inteligenţa şi graţia de care a dat dovadă. Acum, vom trece dincolo de imaginea acestei legendare eroine pentru a descoperi o tânără fascinantă care s-a străduit să-şi ducă la îndeplinire propria viziune într-o lume brutală şi periculoasă.
 
12:00 Silverado
Acest documentar explorează istoria oraşelor Schwaz şi Hall – două burguri medievale cu mine de argint din provincia austriacă Tirol.
Acest documentar explorează istoria oraşelor Schwaz şi Hall – două burguri medievale cu mine de argint din provincia austriacă Tirol. La apogeul lor, aceste două oraşe erau cele mai mari din Imperiul Habsburgic după Viena. Aici era extras 80% din argintul folosit în lume. Investigăm viaţa de zi cu zi a minerilor de aici şi-l cunoaştem pe legendarul medic renascentist Paracelsus, care i-a tratat pe mineri în 1533 şi a lucrat aici la cărţile sale despre răul de înălţime al acestora.
 
13:00 Aliaţii în Germania postbelică
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică.
Vinovaţi şi victime
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică de la ocupaţia Aliată din 1945 şi până la apariţia celor două Germanii în 1949, perioadă care a avut un efect profund nu doar asupra Germaniei de azi, ci şi asupra restului lumii. Datorită unei noi generaţii de istorici, care au avut acces la informaţii recent desecretizate, şi disponibilităţii celor implicaţi de a purta un dialog deschis, a fost posibilă o analiză în profunzime a evenimentelor istorice din perioada respectivă.
 
14:00 1066
Acest serial face cronica anului 1066 şi spune povestea conflictului dintre Anglia şi vikingi din perspectiva soldatului de rând.
Armata engleză soseşte la podul Stamford, luându-i pe vikingi prin surprindere. Un atac timpuriu ar putea fi singura şansă de victorie a englezilor. Dar vikingii au o armă secretă: pe Gyrd „uriaşul”, care trebuie să păstreze controlul asupra podului până sosesc întăririle vikinge.
n anul 1066, Anglia s-a schimbat pentru totdeauna. Această poveste epică despre invazie, rezistenţă şi război descrie evenimentele acelui an din punctul de vedere al soldaţilor de rând şi al familiilor acestora, surprinse de tumultul războiului. Doi tineri, Tofi şi Leofric, sunt recrutaţi în armata regelui Harold şi ajută la înfrângerea vikingilor în bătălia de la podul Stamford. Dar până să apuce să se refacă, sosesc veşti că normanzii au debarcat în Sussex. Satul lor este atacat şi trebuie să fugă spre sud... pentru a lupta în epica bătălie de la Hastings.
 
15:00 Adevărul din culise
De la cercurile din lanuri la Triunghiul Bermudelor – acest captivant serial testează veridicitatea diverselor credinţe populare sau teorii ale conspiraţiei şi încearcă să separe adevărul de ficţiune.
Povestea Arcei lui Noe şi a Potopului este una dintre cele mai controversate poveşti biblice despre dezastre. Măsurând 137 de metri în lungime şi având trei punţi, Arca lui Noe rămâne cea mai mare corabie de lemn construită vreodată... dar a existat sau este doar o poveste biblică ? Milioane de oameni cred această poveste, alţii o consideră o viziune greşit înţeleasă. Dar în munţii izolaţi din estul Turciei stă o dovadă care ne-ar putea schimba percepţia despre Arcă pentru totdeauna. Biblia spune că Arca s-a oprit pe munţii din Ararat şi mulţi dintre cei care cred această poveste au interpretat această locaţie ca fiind Muntele Ararat din estul Turciei. Folosind cea mai modernă tehnologie, călătorim alături de Ron Wyatt pentru a dezlega misterul care înconjoară formaţiunea cu aspect de corabie.
Pot cele mai cunoscute mituri şi fenomene să ţină piept analizei ştiinţifice ? Acest incitant documentar serial testează credinţe populare şi teorii ale conspiraţiei. De la cercurile din lanuri la Arca lui Noe şi la misterele care înconjoară Triunghiul Bermudelor – alăturaţi-vă experţilor care încearcă să separe adevărul de ficţiune.
 
16:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Cariera diversă a lui Rupert Everett include roluri în filme hollywoodiene precum „Iubitul meu se însoară”, „Shrek 2” şi „Ce-nseamnă să fii onest”. Rupert vine dintr-un mediu rigid şi conservator şi consideră că o mare parte din viaţa sa a fost o rebeliune împotriva acestuia. În urma morţii recente a tatălui său, el vrea să-şi investigheze linia paternă a familiei.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
 
17:00 Cum a modelat arta lumea
Acest documentar relevă că imaginile cu care ne înconjurăm astăzi provin dintr-o lume veche de mii de ani.
Descoperirea în secolul trecut a desenelor rupestre preistorice din peşteri a condus la şocanta revelaţie că oamenii creează artă de peste 30.000 de ani. Dezvăluim cum au fost create primele picturi şi cum este posibil ca imaginile să fi declanşat cea mai mare schimbare din istoria omului.
Porniţi într-o incitantă călătorie prin timp şi de-a latul a cinci continente, către esenţa creativităţii. Îngemănând istoria socială, politica, ştiinţa, natura, arheologia şi religia, acest serial internaţional dezleagă un mister universal – de ce lumea din jurul nostru arată aşa cum arată. Mistere moderne sunt explicate prin întoarcerea în timp la începuturile civilizaţiei, prin intermediul unora dintre cele mai uimitoare creaţii ale omului. Demonstraţii ştiinţifice incitante relevă cum mintea noastră – şi a înaintaşilor noştri – se raportează la artă. Frumoasă, surprinzătoare, captivantă şi relevantă, cu o realizare vizuală demnă de subiectul său, această uimitoare aventură va plăcea nu doar pasionaţilor de artă, ci şi oricui şi-a pus vreodată întrebări despre locul omenirii în lume.
 
18:00 Secrete din adâncuri
De la investigarea cunoştinţelor navale ale egiptenilor antici până la căutarea avioanelor pierdute în al Doilea Război Mondial, aruncăm o privire asupra descoperirilor şi evenimentelor de pe mări.
Familia Fisher din Key West este prima familie de căutători subacvatici de comori. Acum două decenii, Mel Fisher a descoperit 450 de milioane de dolari în aur şi argint pe epava galionului spaniol Atocha. De atunci, succesul familiei a cam „secat”. Astăzi, ei îşi câştigă existenţa ca ghizi subacvatici ai altor căutători de comori şi, în acelaşi timp, continuă să-şi caute propria comoară. Într-unul dintre tururi, familia face o misterioasă descoperire care, speră ei, le va aduce din nou gloria…
Filmat exclusiv în HD, acest serial aruncă o privire asupra descoperirilor şi evenimentelor istorice petrecute pe mări. Echipe de istorici pasionaţi, oameni de ştiinţă renumiţi şi căutători de comori redescoperă corăbiile egiptenilor antici, găsesc avioane pierdute în al Doilea Război Mondial şi caută comori scufundate pe epave.
 
19:00 Războinici
De la Spartacus la Napoleon, combinăm reconstituirile cu grafica pe computer pentru a descoperi punctele tari şi slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
A fost Spartacus luptătorul pentru libertate cu gropiţă în bărbie înfăţişat în celebrul film al lui Kubrick ? Acest episod îl relevă pe adevăratul Spartacus, genialul lider al unei trupe de gherilă, dar un om imperfect şi indecis.
Episoadele dramatice şi pline de acţiune ale acestui serial sunt bazate pe vieţile a şase bărbaţi care au transformat lumea din jurul lor, fie prin puterea voinţei, fie prin geniul, curajul sau chiar lăcomia lor. Personalităţi magnetice şi pline de forţă care şi-au câştigat locul în imaginaţia colectivă, pregătiţi să moară pentru convingerile lor – fie că era vorba de Dumnezeu sau de aur, putere şi glorie sau un ideal magnific. De la Spartacus, gladiatorul care a îngenuncheat Roma, până la îndrăzneţul geniu militar Napoleon, acest serial combină reconstituirile dramatice cu grafica pe calculator pentru a descoperi motivele, punctele tari şi chiar slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
 
20:00 Bătălia poloneză a Angliei
O poveste reală şi emoţionantă despre Escadronul Polonez de Vânătoare format în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest impresionant documentar îşi poartă telespectatorii într-o călătorie reală şi emoţionantă, pentru a descoperi povestea piloţilor polonezi care au luptat în escadronul 303 al RAF în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vă prezentăm cu vii detalii felul cum au ajuns în Marea Britanie aceşti piloţi căliţi în luptă şi cum au fost trataţi ca inferiori faţă de colegii lor britanici, trebuind să suporte umilinţa de a învăţa „stilul britanic” de pilotaj şi de luptă. Documentarul ilustrează lupta lor pentru a fi acceptaţi şi pentru a-şi avea propriile escadroane şi uriaşele succese pe care le-au obţinut, spre uimirea comandanţilor lor britanici. În sfârşit, documentarul prezintă trădarea finală a polonezilor de către britanici, care au încheiat un acord secret cu Rusia la sfârşitul războiului ce a permis Rusiei să preia controlul asupra Poloniei.
 
21:00 Călătoria omului
Descoperiţi originile noastre urmărind călătoria făcută de primii Homo sapiens porniţi din Africa de Est cu misiunea de a popula planeta şi felul cum ne-am schimbat pe parcurs.
Continuăm călătoria în Asia, cel mai întins continent de pe Pământ. Cum au reuşit primii vânători-culegători să supravieţuiască în câteva din cele mai neospitaliere locuri de pe Pământ şi de ce au adoptat acest traseu ? Un indiciu s-ar putea găsi în stilul de viaţă al tribului Evenki din nordul Siberiei, a cărui viaţă este strâns legată de reni (atât domestici, cât şi sălbatici) şi ale cărui tehnici de supravieţuire par să fi fost transmise din generaţie în generaţie.
Când Homo sapiens a pornit din Africa de Est într-o periculoasă călătorie pentru a popula lumea, nu era singura specie umanoidă de pe planetă. Dar a fost singura care a supravieţuit, până la final. De ce ? Şi cum ne-am schimbat pe parcursul cele mai mari călătorii din istorie, devenind cei care suntem azi ? Acest fascinant serial face cinci călătorii epice pe întregul glob, urmând traseele antice ale strămoşilor noştri pentru a dezvălui extraordinarele şi durele provocări cu care s-au confruntat. Folosind ultimele dovezi genetice şi arheologice, arătăm cum oamenii s-au adaptat gradat, cultural şi fizic, ca răspuns la mediul în care au trăit.
 
22:00 Izbucnirea
Un documentar emoţionant care recreează izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial în Marea Britanie, folosind filmări de arhivă şi mărturiile celor care au trăit acea zi fatidică.
Un documentar emoţionant care recreează izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial în Marea Britanie, folosind filmări de arhivă şi mărturiile celor care au trăit acea zi fatidică. Duminică, pe 3 septembrie 1939, prim-ministrul britanic Neville Chamberlain a dat un comunicat radio plin de emoţie, în care anunţa că Germania nu a răspuns unui ultimatum de a pune capăt invaziei Poloniei. Marea Britanie intrase în război. Descendenţii personajelor politice implicate citesc din memoriile acestora şi adaugă propriile lor amintiri, iar personalităţi şi civili din ţările implicate în război îşi amintesc ce au simţit în ziua când s-a declarat războiul.
 
23:00 O crimă învăluită în mister
Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, porneşte într-o misiune detectivistică de elucidare a cinci misterioase crime petrecute în secolele XIX şi XX.
La începutul secolului trecut, într-o comunitate izolată din Suffolk, în timpul uneia dintre cele mai violente furtuni înregistrate vreodată, o tânără şi frumoasă servitoare pe nume Rose Harsent a avut parte de o moarte violentă. Rose nu era căsătorită, dar era însărcinată în câteva luni. Julian Fellowes investighează o poveste în care o comunitate profund religioasă este dezbinată de violenţă, patimă şi scandal.
Un serial dramatic care povesteşte crime adevărate, rămase neelucidate. Scenaristul Julian Fellowes, premiat cu Oscar, se transformă într-un detectiv istoric care îşi duce publicul înapoi în timp pentru a observa şi investiga crime misterioase. Toate cele cinci cazuri neelucidate sunt deliberat unice şi distincte în ce priveşte vârsta, sexul şi clasa socială a victimei, mediul social, regiunea şi epoca, precum şi modul de operare al criminalului.
 
00:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Actriţa irlandeză Dervla Kirwan nu a vorbit niciodată despre fratele străbunicii sale, generalul Michael Collins, erou naţional care a schimbat istoria Irlandei şi a luptat pentru independenţa acesteia. Acum, Dervla vrea să afle cum a călcat bunicul ei Finian, nepotul lui Michael, pe urmele faimosului său unchi.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
 
01:00 Cum a modelat arta lumea
Acest documentar relevă că imaginile cu care ne înconjurăm astăzi provin dintr-o lume veche de mii de ani.
Descoperirea în secolul trecut a desenelor rupestre preistorice din peşteri a condus la şocanta revelaţie că oamenii creează artă de peste 30.000 de ani. Dezvăluim cum au fost create primele picturi şi cum este posibil ca imaginile să fi declanşat cea mai mare schimbare din istoria omului.
Porniţi într-o incitantă călătorie prin timp şi de-a latul a cinci continente, către esenţa creativităţii. Îngemănând istoria socială, politica, ştiinţa, natura, arheologia şi religia, acest serial internaţional dezleagă un mister universal – de ce lumea din jurul nostru arată aşa cum arată. Mistere moderne sunt explicate prin întoarcerea în timp la începuturile civilizaţiei, prin intermediul unora dintre cele mai uimitoare creaţii ale omului. Demonstraţii ştiinţifice incitante relevă cum mintea noastră – şi a înaintaşilor noştri – se raportează la artă. Frumoasă, surprinzătoare, captivantă şi relevantă, cu o realizare vizuală demnă de subiectul său, această uimitoare aventură va plăcea nu doar pasionaţilor de artă, ci şi oricui şi-a pus vreodată întrebări despre locul omenirii în lume.
 
02:00 Secrete din adâncuri
De la investigarea cunoştinţelor navale ale egiptenilor antici până la căutarea avioanelor pierdute în al Doilea Război Mondial, aruncăm o privire asupra descoperirilor şi evenimentelor de pe mări.
Familia Fisher din Key West este prima familie de căutători subacvatici de comori. Acum două decenii, Mel Fisher a descoperit 450 de milioane de dolari în aur şi argint pe epava galionului spaniol Atocha. De atunci, succesul familiei a cam „secat”. Astăzi, ei îşi câştigă existenţa ca ghizi subacvatici ai altor căutători de comori şi, în acelaşi timp, continuă să-şi caute propria comoară. Într-unul dintre tururi, familia face o misterioasă descoperire care, speră ei, le va aduce din nou gloria…
Filmat exclusiv în HD, acest serial aruncă o privire asupra descoperirilor şi evenimentelor istorice petrecute pe mări. Echipe de istorici pasionaţi, oameni de ştiinţă renumiţi şi căutători de comori redescoperă corăbiile egiptenilor antici, găsesc avioane pierdute în al Doilea Război Mondial şi caută comori scufundate pe epave.
 
03:00 Războinici
De la Spartacus la Napoleon, combinăm reconstituirile cu grafica pe computer pentru a descoperi punctele tari şi slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
A fost Spartacus luptătorul pentru libertate cu gropiţă în bărbie înfăţişat în celebrul film al lui Kubrick ? Acest episod îl relevă pe adevăratul Spartacus, genialul lider al unei trupe de gherilă, dar un om imperfect şi indecis.
Episoadele dramatice şi pline de acţiune ale acestui serial sunt bazate pe vieţile a şase bărbaţi care au transformat lumea din jurul lor, fie prin puterea voinţei, fie prin geniul, curajul sau chiar lăcomia lor. Personalităţi magnetice şi pline de forţă care şi-au câştigat locul în imaginaţia colectivă, pregătiţi să moară pentru convingerile lor – fie că era vorba de Dumnezeu sau de aur, putere şi glorie sau un ideal magnific. De la Spartacus, gladiatorul care a îngenuncheat Roma, până la îndrăzneţul geniu militar Napoleon, acest serial combină reconstituirile dramatice cu grafica pe calculator pentru a descoperi motivele, punctele tari şi chiar slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
 
04:00 Bătălia poloneză a Angliei
O poveste reală şi emoţionantă despre Escadronul Polonez de Vânătoare format în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest impresionant documentar îşi poartă telespectatorii într-o călătorie reală şi emoţionantă, pentru a descoperi povestea piloţilor polonezi care au luptat în escadronul 303 al RAF în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vă prezentăm cu vii detalii felul cum au ajuns în Marea Britanie aceşti piloţi căliţi în luptă şi cum au fost trataţi ca inferiori faţă de colegii lor britanici, trebuind să suporte umilinţa de a învăţa „stilul britanic” de pilotaj şi de luptă. Documentarul ilustrează lupta lor pentru a fi acceptaţi şi pentru a-şi avea propriile escadroane şi uriaşele succese pe care le-au obţinut, spre uimirea comandanţilor lor britanici. În sfârşit, documentarul prezintă trădarea finală a polonezilor de către britanici, care au încheiat un acord secret cu Rusia la sfârşitul războiului ce a permis Rusiei să preia controlul asupra Poloniei.
 
05:00 Călătoria omului
Descoperiţi originile noastre urmărind călătoria făcută de primii Homo sapiens porniţi din Africa de Est cu misiunea de a popula planeta şi felul cum ne-am schimbat pe parcurs.
Continuăm călătoria în Asia, cel mai întins continent de pe Pământ. Cum au reuşit primii vânători-culegători să supravieţuiască în câteva din cele mai neospitaliere locuri de pe Pământ şi de ce au adoptat acest traseu ? Un indiciu s-ar putea găsi în stilul de viaţă al tribului Evenki din nordul Siberiei, a cărui viaţă este strâns legată de reni (atât domestici, cât şi sălbatici) şi ale cărui tehnici de supravieţuire par să fi fost transmise din generaţie în generaţie.
Când Homo sapiens a pornit din Africa de Est într-o periculoasă călătorie pentru a popula lumea, nu era singura specie umanoidă de pe planetă. Dar a fost singura care a supravieţuit, până la final. De ce ? Şi cum ne-am schimbat pe parcursul cele mai mari călătorii din istorie, devenind cei care suntem azi ? Acest fascinant serial face cinci călătorii epice pe întregul glob, urmând traseele antice ale strămoşilor noştri pentru a dezvălui extraordinarele şi durele provocări cu care s-au confruntat. Folosind ultimele dovezi genetice şi arheologice, arătăm cum oamenii s-au adaptat gradat, cultural şi fizic, ca răspuns la mediul în care au trăit.
 
06:00 Izbucnirea
Un documentar emoţionant care recreează izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial în Marea Britanie, folosind filmări de arhivă şi mărturiile celor care au trăit acea zi fatidică.
Un documentar emoţionant care recreează izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial în Marea Britanie, folosind filmări de arhivă şi mărturiile celor care au trăit acea zi fatidică. Duminică, pe 3 septembrie 1939, prim-ministrul britanic Neville Chamberlain a dat un comunicat radio plin de emoţie, în care anunţa că Germania nu a răspuns unui ultimatum de a pune capăt invaziei Poloniei. Marea Britanie intrase în război. Descendenţii personajelor politice implicate citesc din memoriile acestora şi adaugă propriile lor amintiri, iar personalităţi şi civili din ţările implicate în război îşi amintesc ce au simţit în ziua când s-a declarat războiul

Vizualizări: 16

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor