altmarius

cultură şi spiritualitate

09:00 Ferma victoriană | Acum la TV
Istoricul Ruth Goodman şi arheologii Alex Langlands şi Peter Ginn se întorc la moşia Acton Scott pentru a afla cum au creat oamenii epocii victoriene tradiţiile de Crăciun, aşa cum le cunoaştem azi.
Fermierii victorieni” – Ruth Goodman, Alex Langlands şi Peter Ginn – se întorc la moşia Acton Scott din Shropshire pentru a sărbători un Crăciun tradiţional victorian. Sunt extrem de multe de făcut la fermă înainte de Sărbători, printre care recoltarea fânului, pentru a asigura hrana animalelor peste iarnă.
După succesul serialului „Ferma victoriană”, au mai apărut trei episoade despre viaţa fermierilor din secolul al XIX-lea. La moşia Acton Scott din Shropshire Ruth, Peter şi Alex se întorc pentru a învăţa o serie de noi sarcini agricole, pentru a explora viaţa la ţară şi a descoperi cum au creat oamenii epocii victoriene tradiţiile de Crăciun, aşa cum le cunoaştem azi: de la felicitările de Crăciun şi colinde la paleta largă de mâncăruri de Sărbători pe care le puneau pe mese.
 
10:00 China, stăpâna mărilor
Privită prin ochii unui aventurier modern, aceasta este povestea unui capitol unic din istoria uneia dintre superputerile lumii – povestea realizărilor maritime ale Chinei la începutul secolului XV.
n zorii secolului al XV-lea, China surprindea lumea printr-o realizare curajoasă şi fără precedent. Cu peste optzeci de ani înainte de descoperirea Americii de către Columb, una dintre cele mai mari flote alcătuite vreodată începuse să poarte politica şi negoţul Chinei către noi orizonturi, într-o demonstraţie de forţă neegalată până atunci. Privită prin ochii unui aventurier modern, aceasta este povestea unui capitol unic din istoria uneia dintre superputerile lumii.
 
11:00 Sinatra, o stea întunecată
Acest documentar dezvăluie legăturile lui Frank Sinatra cu Mafia şi încearcă să determine impactul acestor legături asupra carierei sale.
n satul Lercara Friddi din Sicilia, familia lui Sinatra locuia pe aceeaşi stradă ca familia capului mafiot Lucky Luciano. Primul episod urmăreşte emigrarea ambelor familii pe Coasta de Est a SUA şi descrie cum s-au îmbogăţit acestea pe măsura creşterii puterii Mafiei. Povestim cum Frank a fost curier pentru Lucky Luciano, transportând milioane de dolari în Cuba într-o valiză, şi cum a invitat o fată la şampanie pe o canapea îmbibată de sânge pe care mafioţii tocmai omorâseră un om.
Frank Sinatra a fost un superstar care se învârtea în cercurile superioare ale politicii, dar şi ale crimei organizate. Interviuri cu membri ai familiei sale şi prieteni, inclusiv contemporani celebri de-ai săi, ni-l dezvăluie pe adevăratul Sinatra, un om plin de contradicţii. Aflaţi cum un democrat convins, acuzat în anii 1940 de cripto-comunism, va deveni ulterior un republican de frunte. Şi cum un om a cărui voce putea topi milioane de inimi avea legături dovedite cu Mafia, care au persistat pe durata întregii sale vieţi şi au devenit, în final, distructive. Primul showman care şi-a transformat cariera într-o afacere condusă de el şi pentru el, Sinatra a fost idolul şi mentorul unei generaţii.
 
12:00 Imperiul mărilor
Dezvăluim cum a transformat Marina Regală politica, cultura şi economia Marii Britanii, lăsându-şi amprenta asupra peisajului, democraţiei şi chiar identităţii ţării.
Acest episod ne arată cum s-a ridicat Marea Britanie pe scena mondială, sprijinită de un parteneriat între Marină şi comercianţi. Această relaţie a generat o enormă bogăţie şi i-a adus Marii Britanii, pentru prima oară, supremaţia pe mare.
Timp de patru secole, Marina a făcut din Marea Britanie cea mai puternică naţiune de pe Pământ. Dar impactul ei trece dincolo de bătăliile de pe mări. Aceasta este povestea felului cum a transformat Marina Regală politica, cultura şi economia Marii Britanii, lăsându-şi amprenta asupra peisajului, democraţiei şi chiar identităţii ţării. La apogeul său, ea devenise forţa motrice din spatele răspândirii unui sistem de comerţ şi de valori care va schimba lumea pentru totdeauna. Şi apoi, toate acestea s-au pierdut…Istoricul pasionat şi navigatorul Dan Snow ne spune povestea epică a istoriei Marii Britanii prin prisma celei mai măreţe instituţii a acesteia. Călătorind peste oceane şi în jurul lumii, el reinsuflă romantismul în trecutul marinăresc al Marii Britanii, descoperind fascinante viniete de curaj şi îndrăzneală şi poveşti umane ascunse în spatele dioramelor bătăliilor.
 
13:00 Vânaţi crucişătoarele Kaiserului !
Povestea răzbunării Marii Britanii asupra crucişătoarelor Kaiserului german, răspunzătoare de înfrângerea-şoc a Marii Britanii în bătălia navală de la Coronel, din Primul Război Mondial.
Caravana marinarilor.
n primii ani ai secolului XX, Kaiserul german a sfidat puterea navală a Marii Britanii cu o nouă şi puternică flotă militară. După înfrângerea-şoc suferită de britanici în bătălia de la Coronel, o bătălie în care 1.700 de marinari şi-au pierdut viaţa, Winston Churchill a cerut o răzbunare nemiloasă. Întreaga flotă germană de peste hotare, cu un echipaj de 2.200 de marinari, a fost scufundată. Numai două crucişătoare au scăpat de la distrugere, „Dresden” şi „Emden”. Churchill a pus un preţ „pe capul” acestora, transformându-le în cele mai vânate nave de pe oceanele lumii. În fiordurile îngheţate ale Patagoniei şi pe mările calde de la Tropice, „Dresden” şi „Emden” s-au luptat, literalmente, pentru supravieţuire. Nou-descoperite materiale de arhivă despre bătălii navale decisive, rapoarte navale şi jurnale particulare permit o reconstituire precisă a evenimentelor. Pentru prima dată, interviuri cu descendenţi ai participanţilor la evenimente şi cu istorici militari, imagini originale din timpul bătăliilor şi reconstituiri ne permit să povestim cum se cuvine aceste incitante evenimente.
 
14:00 Al Doilea Război Mondial în culori
Folosind cele mai recente tehnici de colorare, acest documentar în serial ne înfăţişează lumea celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu am mai văzut-o până acum.
Buldozerul sovietic. În iulie 1943, proporţiile eşecului lui Hitler pe frontul de Est deveniseră evidente. După nereuşita ofensivelor de la Stalingrad şi Moscova, armata germană era acum la discreţia maşinăriei de război sovietice. Cu uriaşele sale resurse şi parcă nelimitatul efectiv, Armata Roşie i-a împins încet-încet pe germani către Ucraina, Polonia, Balcani şi Ungaria. A fost o confruntare de proporţii, în care s-au luptat armate de milioane de oameni. Dar a fost şi un război al micilor bande de partizani, oameni precum Tito în Yugoslavia, care duceau o luptă de gherilă contra forţelor naziste.
Acest serial prezintă cea mai bună colecţie de imagini rare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial existentă în lume. Folosind cele mai recente tehnici de colorare, putem înfăţişa întreaga poveste a celui de-al Doilea Război Mondial aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Cu ajutorul hărţilor de teren obţinute din satelit şi a graficii pe computer de ultimă generaţie, această poveste poate fi spusă cu ajutorul unor date de care niciunul dintre serialele mai vechi nu a dispus. Din ce în ce mai multe secrete au fost dezvăluite în ultimii 5-10 ani, datorită eliberării din arhive a unor documente, dosare şi fotografii. Revelaţii din domeniul spargerii codurilor şi documente oficiale recent desecretizate de pe ambele maluri ale Atlanticului adaugă o nouă dimensiune la înţelegerea celui mai amplu conflict care a avut loc pe glob.
 
15:00 Guge, regatul pierdut din Tibet
O spectaculoasă călătorie în vestul Tibetului, unde odată a fiinţat regatul antic Guge, care a prosperat timp de şapte secole, dar a dispărut fără urmă în 1630.
n vestul arid al Tibetului zac ruinele unui regat misterios care le oferă arheologilor comori comparabile cu oraşul italian Pompeii. Odată, acest regat controla comerţul cu aur, mătase şi mirodenii dintre India şi China. Capitala sa era situată la 3.600 m deasupra nivelului mării, pe înălţimile platoului tibetan. Era un regat de o bogăţie fabuloasă şi de o mare importanţă religioasă. Timp de două secole, aici a fost leagănul budismului din Himalaya. Dar acest centru comercial şi spiritual care prospera de şapte secole a dispărut fără urmă în 1630. Până astăzi, misterul regatului tibetan Guge a rămas neelucidat.
 
16:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Comicul englez Bruce Forsyth primeşte o scrisoare din America, de la o femeie care pretinde a fi înrudită cu Bruce după străbunicul lui, Joseph Forsyth Johnson. Scrisoarea sugerează că Joseph Forsyth Johnson a fost căsătorit cu două femei în acelaşi timp şi că a murit pe mare. Bruce este hotărât să examineze aceste afirmaţii şi să afle adevărul.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
 
17:00 Geniul designului
Acest program examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
Pentru designeri, noile materiale şi noile tehnologii sunt ca aerul şi apa. După compromisurile războiului, anii 1950 şi 1960 au oferit un adevărat festin (ale cărui rămăşiţe au fost puse deoparte într-un uimitor nou produs pentru bucătărie numit „Tupperware”). Posibilităţile infinite ale plasticului, combinate cu miracolele miniaturizării electronice, le-au permis proiectanţilor să le ofere consumatorilor postbelici ceva nou: autonomie. În concordanţă cu stilul de viaţă experimental al anilor 1960, designerul Verner Panton a încercat să realizeze visul aparent imposibil al unui scaun făcut dintr-o unică bucată de plastic şi al unui „uter cu vedere”, în timp ce Joe Colombo propunea "patul cabrio" în stil Austin Powers, cu brichetă şi casetofon. În acest timp, în Japonia, proiectanţii de la Sony micşorau radiourile la dimensiuni cât palma, pavând calea pentru primul casetofon portabil, "walkman"-ul. Dar optimismul epocii s-a împotmolit brusc când au început să iasă la iveală problemele de mediu generate de plastic.
Un documentar care urmează după seria „Geniul fotografiei”, acest serial examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
 
18:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose spune povestea a trei francezi din secolul XVIII care au pornit în periculoasa misiune de măsurare a Pământului.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
 
19:00 Ioana d’Arc
Această dramă-documentar merge dincolo de imaginea legendarei eroine pentru a descoperi o tânără fascinantă care s-a străduit să-şi ducă la îndeplinire viziunea într-o lume brutală şi periculoasă.
O ţărancă analfabetă pe nume Jeanne d’Arc s-a desprins la 17 ani dintr-un colţ obscur al Franţei sfâşiate de război, a adunat în jurul ei o armată demoralizată şi a schimbat cursul istoriei. Inspirată de „vocile ei”, Ioana d’Arc i-a uluit pe invadatorii englezi, a făcut posibilă încoronarea Delfinului şi i-a uimit chiar şi pe torţionarii ei cu inteligenţa şi graţia de care a dat dovadă. Acum, vom trece dincolo de imaginea acestei legendare eroine pentru a descoperi o tânără fascinantă care s-a străduit să-şi ducă la îndeplinire propria viziune într-o lume brutală şi periculoasă.
 
20:00 Silverado
Acest documentar explorează istoria oraşelor Schwaz şi Hall – două burguri medievale cu mine de argint din provincia austriacă Tirol.
Acest documentar explorează istoria oraşelor Schwaz şi Hall – două burguri medievale cu mine de argint din provincia austriacă Tirol. La apogeul lor, aceste două oraşe erau cele mai mari din Imperiul Habsburgic după Viena. Aici era extras 80% din argintul folosit în lume. Investigăm viaţa de zi cu zi a minerilor de aici şi-l cunoaştem pe legendarul medic renascentist Paracelsus, care i-a tratat pe mineri în 1533 şi a lucrat aici la cărţile sale despre răul de înălţime al acestora.
 
21:00 Aliaţii în Germania postbelică
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică.
Vinovaţi şi victime
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică de la ocupaţia Aliată din 1945 şi până la apariţia celor două Germanii în 1949, perioadă care a avut un efect profund nu doar asupra Germaniei de azi, ci şi asupra restului lumii. Datorită unei noi generaţii de istorici, care au avut acces la informaţii recent desecretizate, şi disponibilităţii celor implicaţi de a purta un dialog deschis, a fost posibilă o analiză în profunzime a evenimentelor istorice din perioada respectivă.
 
22:00 1066
Acest serial face cronica anului 1066 şi spune povestea conflictului dintre Anglia şi vikingi din perspectiva soldatului de rând.
Armata engleză soseşte la podul Stamford, luându-i pe vikingi prin surprindere. Un atac timpuriu ar putea fi singura şansă de victorie a englezilor. Dar vikingii au o armă secretă: pe Gyrd „uriaşul”, care trebuie să păstreze controlul asupra podului până sosesc întăririle vikinge.
n anul 1066, Anglia s-a schimbat pentru totdeauna. Această poveste epică despre invazie, rezistenţă şi război descrie evenimentele acelui an din punctul de vedere al soldaţilor de rând şi al familiilor acestora, surprinse de tumultul războiului. Doi tineri, Tofi şi Leofric, sunt recrutaţi în armata regelui Harold şi ajută la înfrângerea vikingilor în bătălia de la podul Stamford. Dar până să apuce să se refacă, sosesc veşti că normanzii au debarcat în Sussex. Satul lor este atacat şi trebuie să fugă spre sud... pentru a lupta în epica bătălie de la Hastings.
 
23:00 Adevărul din culise
De la cercurile din lanuri la Triunghiul Bermudelor – acest captivant serial testează veridicitatea diverselor credinţe populare sau teorii ale conspiraţiei şi încearcă să separe adevărul de ficţiune.
Povestea Arcei lui Noe şi a Potopului este una dintre cele mai controversate poveşti biblice despre dezastre. Măsurând 137 de metri în lungime şi având trei punţi, Arca lui Noe rămâne cea mai mare corabie de lemn construită vreodată... dar a existat sau este doar o poveste biblică ? Milioane de oameni cred această poveste, alţii o consideră o viziune greşit înţeleasă. Dar în munţii izolaţi din estul Turciei stă o dovadă care ne-ar putea schimba percepţia despre Arcă pentru totdeauna. Biblia spune că Arca s-a oprit pe munţii din Ararat şi mulţi dintre cei care cred această poveste au interpretat această locaţie ca fiind Muntele Ararat din estul Turciei. Folosind cea mai modernă tehnologie, călătorim alături de Ron Wyatt pentru a dezlega misterul care înconjoară formaţiunea cu aspect de corabie.
Pot cele mai cunoscute mituri şi fenomene să ţină piept analizei ştiinţifice ? Acest incitant documentar serial testează credinţe populare şi teorii ale conspiraţiei. De la cercurile din lanuri la Arca lui Noe şi la misterele care înconjoară Triunghiul Bermudelor – alăturaţi-vă experţilor care încearcă să separe adevărul de ficţiune.
 
00:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Cariera diversă a lui Rupert Everett include roluri în filme hollywoodiene precum „Iubitul meu se însoară”, „Shrek 2” şi „Ce-nseamnă să fii onest”. Rupert vine dintr-un mediu rigid şi conservator şi consideră că o mare parte din viaţa sa a fost o rebeliune împotriva acestuia. În urma morţii recente a tatălui său, el vrea să-şi investigheze linia paternă a familiei.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
 
01:00 Geniul designului
Acest program examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
Pentru designeri, noile materiale şi noile tehnologii sunt ca aerul şi apa. După compromisurile războiului, anii 1950 şi 1960 au oferit un adevărat festin (ale cărui rămăşiţe au fost puse deoparte într-un uimitor nou produs pentru bucătărie numit „Tupperware”). Posibilităţile infinite ale plasticului, combinate cu miracolele miniaturizării electronice, le-au permis proiectanţilor să le ofere consumatorilor postbelici ceva nou: autonomie. În concordanţă cu stilul de viaţă experimental al anilor 1960, designerul Verner Panton a încercat să realizeze visul aparent imposibil al unui scaun făcut dintr-o unică bucată de plastic şi al unui „uter cu vedere”, în timp ce Joe Colombo propunea "patul cabrio" în stil Austin Powers, cu brichetă şi casetofon. În acest timp, în Japonia, proiectanţii de la Sony micşorau radiourile la dimensiuni cât palma, pavând calea pentru primul casetofon portabil, "walkman"-ul. Dar optimismul epocii s-a împotmolit brusc când au început să iasă la iveală problemele de mediu generate de plastic.
Un documentar care urmează după seria „Geniul fotografiei”, acest serial examinează istoria designului, concentrându-se asupra unor invenţii – precum inelul de desfacere sau bucătăria utilată – care au transformat viaţa modernă.
 
02:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Paul Rose spune povestea a trei francezi din secolul XVIII care au pornit în periculoasa misiune de măsurare a Pământului.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
 
03:00 Ioana d’Arc
Această dramă-documentar merge dincolo de imaginea legendarei eroine pentru a descoperi o tânără fascinantă care s-a străduit să-şi ducă la îndeplinire viziunea într-o lume brutală şi periculoasă.
O ţărancă analfabetă pe nume Jeanne d’Arc s-a desprins la 17 ani dintr-un colţ obscur al Franţei sfâşiate de război, a adunat în jurul ei o armată demoralizată şi a schimbat cursul istoriei. Inspirată de „vocile ei”, Ioana d’Arc i-a uluit pe invadatorii englezi, a făcut posibilă încoronarea Delfinului şi i-a uimit chiar şi pe torţionarii ei cu inteligenţa şi graţia de care a dat dovadă. Acum, vom trece dincolo de imaginea acestei legendare eroine pentru a descoperi o tânără fascinantă care s-a străduit să-şi ducă la îndeplinire propria viziune într-o lume brutală şi periculoasă.
 
04:00 Silverado
Acest documentar explorează istoria oraşelor Schwaz şi Hall – două burguri medievale cu mine de argint din provincia austriacă Tirol.
Acest documentar explorează istoria oraşelor Schwaz şi Hall – două burguri medievale cu mine de argint din provincia austriacă Tirol. La apogeul lor, aceste două oraşe erau cele mai mari din Imperiul Habsburgic după Viena. Aici era extras 80% din argintul folosit în lume. Investigăm viaţa de zi cu zi a minerilor de aici şi-l cunoaştem pe legendarul medic renascentist Paracelsus, care i-a tratat pe mineri în 1533 şi a lucrat aici la cărţile sale despre răul de înălţime al acestora.
 
05:00 Aliaţii în Germania postbelică
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică.
Vinovaţi şi victime
Combinând părerile istoricilor şi relatări ale martorilor oculari din ambele tabere, a „ocupaţilor” şi a „ocupanţilor”, acest serial ne oferă o privire inedită asupra vieţii din Germania postbelică de la ocupaţia Aliată din 1945 şi până la apariţia celor două Germanii în 1949, perioadă care a avut un efect profund nu doar asupra Germaniei de azi, ci şi asupra restului lumii. Datorită unei noi generaţii de istorici, care au avut acces la informaţii recent desecretizate, şi disponibilităţii celor implicaţi de a purta un dialog deschis, a fost posibilă o analiză în profunzime a evenimentelor istorice din perioada respectivă.
 
06:00 1066
Acest serial face cronica anului 1066 şi spune povestea conflictului dintre Anglia şi vikingi din perspectiva soldatului de rând.
Armata engleză soseşte la podul Stamford, luându-i pe vikingi prin surprindere. Un atac timpuriu ar putea fi singura şansă de victorie a englezilor. Dar vikingii au o armă secretă: pe Gyrd „uriaşul”, care trebuie să păstreze controlul asupra podului până sosesc întăririle vikinge.
n anul 1066, Anglia s-a schimbat pentru totdeauna. Această poveste epică despre invazie, rezistenţă şi război descrie evenimentele acelui an din punctul de vedere al soldaţilor de rând şi al familiilor acestora, surprinse de tumultul războiului. Doi tineri, Tofi şi Leofric, sunt recrutaţi în armata regelui Harold şi ajută la înfrângerea vikingilor în bătălia de la podul Stamford. Dar până să apuce să se refacă, sosesc veşti că normanzii au debarcat în Sussex. Satul lor este atacat şi trebuie să fugă spre sud... pentru a lupta în epica bătălie de la Hastings.

Vizualizări: 29

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor