altmarius

cultură şi spiritualitate

11:00 Fuga lui Ludovic al XVI-lea | Acum la TV
Dramatizarea evenimentelor din 21 iunie 1791, când, în timpul Revoluţiei Franceze, regele Ludovic al XVI-lea, regina Maria Antoaneta şi copiii lor au încercat să fugă din Paris, dar au fost arestaţi.
Paris, 21 iunie 1791. La 30 de minute după miezul nopţii, regele Ludovic al XVI-lea al Franţei, soţia sa Maria Antoaneta şi copiii lor au încercat să fugă din Parisul asaltat de revoluţionari. Deghizaţi, ei au ieşit din palatul Tuileries, dar au fost arestaţi la Varennes şi duşi înapoi la Paris. Un an mai târziu, regele şi regina Franţei au fost decapitaţi.
 
12:30 Banii: Profiturile recesiunii
Acest documentar explorează multiplele feluri în care se pot face bani în timpul unei recesiuni.
Acest documentar ne arată cum pot face oamenii bani de pe urma crizelor economice. Adesea, să faci bani în perioadele de recesiune înseamnă să profiţi de nenorocirea altuia – cum fac, de exemplu, casele de amanet sau lichidatorii. Cei care pot furniza variante mai ieftine ale bunurilor şi serviciilor de bază se pot descurca bine şi ei.
 
13:00 Fiii lui Avraam
Acest serial porneşte în explorarea rădăcinilor comune şi inamiciţiilor dintre trei religii principale ale lumii – creştinismul, iudaismul şi Islamul – pentru a descoperi dacă au un viitor comun.
Profetul Avraam este o figură crucială pentru trei religii monoteiste – creştinismul, iudaismul şi Islamul. În ciuda originilor comune şi a promisiunii primite de Avraam cum că „toate triburile de pe Pământ vor fi binecuvântate de tine”, descendenţii săi seamănă mai degrabă cu o familie disfuncţională. Acest captivant serial în trei episoade încearcă să găsească răspunsuri la marile întrebări: de ce, dacă există un singur Dumnezeu, există trei aşa-zise credinţe monoteiste? Şi de ce unii oameni folosesc religia pentru a-şi demoniza duşmanii, în timp ce alţii o folosesc pentru a crea legături cu alţi oameni? Pornim într-o călătorie de descoperire prin Ţara Sfântă, Egipt, Turcia, Bosnia şi SUA, pentru a explora rădăcinile comune ale celor trei religii, dar şi inamiciţiile profunde dintre ele şi pentru a afla dacă există speranţa unui viitor comun.
 
14:00 Războiul lui Hitler cu America
Povestea planului lui Hitler de a ataca SUA folosind avioane de vânătoare ca „bombe vii” care să se ciocnească de zgârie-norii din Manhattan.
Megalomania lui Adolf Hitler nu a cunoscut limite: încă de la izbucnirea războiului, strategii săi au conceput planuri de atac asupra SUA. Cele mai îndrăzneţe dintre aceste planuri implicau escadroane de avioane germane care urmau să se ciocnească de zgârie-norii din Manhattan, ca nişte „bombe vii”. Un proiect care va fi dus la îndeplinire în toată oroarea sa distructivă cu peste 50 de ani mai târziu, de către teroriştii din 11 septembrie. Hitler a înţeles uriaşa forţă simbolică a zgârie-norilor din Manhattan. El considera New Yorkul drept „centrul conspiraţiei iudaice capitaliste mondiale” şi urmărea să-l distrugă. Cu ajutorul martorilor oculari, materialelor de arhivă şi planurilor originale, arătăm cum această fantezie distructivă cu monstruosul ei produs, „Bombardierul Americii”, s-a transformat într-o sete colectivă şi nediscriminatorie de distrugere. În final, documentarul arată cum au aflat SUA de planul secret al lui Hitler şi care a fost reacţia.
 
15:00 Avro Lancaster la război
Povestea lui „Avro Lancaster” – uimitorul bombardier britanic cu patru motoare folosit în cel de-al Doilea Război Mondial.
Avro Lancaster a fost descris ca fiind cel mai eficient bombardier din cel de-al Doilea Război Mondial. Într-un moment când armatele lui Hitler răspândeau ideologia şi hegemonia nazistă în Europa ocupată, bombardierele grele erau singurele mijloace de ofensivă asupra sediului puterii naziste. Detaliem abilităţile Lancasterului şi excepţionalul său palmares, care a inclus raiduri de precizie împotriva punctelor de lansare a rachetelor „V” ale lui Hitler. Istoricul operaţiunilor la care a participat Lancasterul merge de la distrugerea oraşului Hamburg la masivele paraşutări de hrană în teritoriile ocupate, care au salvat vieţile a milioane de oameni. Încorporând materiale de arhivă obţinute în urma unor cercetări atente şi interviuri exclusive cu echipaje supravieţuitoare de pe bombardiere Lancaster, acest documentar nu se adresează doar celor pasionaţi de aviaţia militară, ci şi celor care apreciază spiritul, hotărârea, rezistenţa şi curajul de care pot da dovadă oamenii obişnuiţi.
 
16:00 Drumul ceaiului
Acest documentar în trei părţi porneşte pe urmele caravanelor care, timp de secole, au transportat ceaiul prin Asia, de unde a fost, apoi, trimis în toate colţurile lumii.
Pe acoperişul lumii. Din Sudul subtropical, călătoria este lungă – durează 12 luni. Şase pentru a ajunge la Lhasa, „sfântul potir” al Budismului şi o extraordinară platformă între China şi India şi şase pe drumul de întoarcere. De la Lhasa, unde caravanele chineze îşi încheie călătoria, altele le preiau preţioasa povară pentru a o purta mai departe – către India, Nepal, Pakistan, Persia, Rusia şi alte ţări îndepărtate.
Străbate acoperişul lumii, şerpuind pe mai mult de 4.000 de kilometri, peste 20 de lanţuri muntoase şi două platouri deşertice. Traversează patru mari fluvii şi teritoriile a 25 de grupuri etnice diferite. Acesta este anticul „Drum al ceaiului”, care porneşte din sud-estul Chinei către Tibet şi trece prin Nepal, India, Persia, Mongolia şi Rusia, ajungînd pînă în Europa. Legendarul „Drum al ceaiului”, străbătut de Marco Polo, dar folosit de nenumărate caravane cu mult înainte de el. Urmele acestora sunt întipărite adînc în stîncă şi, totuşi, această moştenire este pe cale să se piardă. Acest documentar în trei părţi porneşte pe urmele caravanelor care, timp de secole, au transportat ceaiul prin Asia, de unde a fost, apoi, trimis în toate colţurile lumii.
 
17:00 Prerafaeliţii: Revoluţionarii victorieni
Serialul examinează Frăţia Prerafaelită, gruparea care a adus notorietate artei britanice în secolul XIX.
Primul episod explorează originile Frăţiei şi realizările sale iniţiale şi examinează câteva dintre lucrările cheie din perioada de început a grupării, criticile cărora a trebuit să le facă faţă şi secolele de dogme academice pe care picturile membrilor Frăţiei le-au răsturnat.
Intrată sub lumina reflectoarelor în 1848, Frăţia Prerafaelită a şocat lumea printr-un nou tip de artă radicală. Acest serial explorează originile şi realizările grupului, examinează câteva dintre lucrările lor timpurii, critica ostilă cu care s-au confruntat şi secolele de dogme academice pe care picturile lor le-au răsturnat. Aflăm cum a revoluţionat Frăţia arta britanică, transfigurând peisagistica cu 10 ani înainte de Impresioniştii francezi şi cum au trecut de la avangardismul din primii lor ani la comercialism, creând tablouri menite să placă maselor. Astfel au câştigat bogăţie şi celebritate, devenind precursorii artiştilor comerciali moderni.
 
17:30 Mari comandanţi britanici
Un fascinant serial biografic istoric despre şase mari comandanţi militari britanici, prezentat de un entuziast şi fermecător expert militar, maiorul Gordon Corrigan.
Henric al V-lea. Cheia succesului lui Henric ca şi comandant militar – care i-a învins pe galezi şi apoi pe francezi, deşi armata sa era inferioară numeric – a fost „profesionalizarea” armatei engleze. El a fost primul monarh britanic care a înţeles cu adevărat funcţionarea unei armate.
Un fascinant serial biografic istoric despre şase dintre cei mai mari comandanţi militari britanici. Personaje istorice cunoscute în toată lumea, ei au trăit în epoci diferite şi fiecare a avut o influenţă covârşitoare asupra istoriei Marii Britanii. Documentarul este prezentat de un entuziast şi fermecător expert militar, maiorul Gordon Corrigan, care se referă şi în termeni generali la calităţile unui mare comandant, permiţând trasarea de paralele moderne.
 
18:00 Pe aripile nebuniei
O emoţionantă poveste despre Alberto Santos-Dumont, părintele spiritual al aviaţiei, care s-a sinucis, adus la disperare de faptul că invenţia sa, avionul, devenise o armă distrugătoare.
Acest documentar spune emoţionanta poveste a lui Alberto Santos-Dumont, de origine braziliană, unui dintre cei mai mari inventatori ai lumii şi părintele spiritual al aviaţiei, care a făcut îndrăzneţe demonstraţii cu maşinăriile sale zburătoare la Paris, Londra, New York şi St Louis. Spectaculoasele sale realizări au zăcut, până acum, pierdute în coşul de gunoi al istoriei. Santos-Dumont a înnebunit la 30 de ani după zborul său istoric în jurul Turnului Eiffel. S-a sinucis, adus la disperare de faptul că invenţia sa, avionul, devenise nu un purtător al păcii, ci o armă distrugătoare. Această poveste este o bogată combinaţie de imagini de arhivă şi reconstituiri istorice şi trezeşte la viaţă frumuseţea şi grandoarea zorilor epocii zborului – de la baloanele staţionare la dirijabile şi avioane.
 
19:00 Blair
Acest documentar oferă o privire unică asupra celor 10 ani ai lui Tony Blair ca prim ministru al Marii Britanii. Pentru prima oară, el vorbeşte deschis şi în detaliu despre mandatul său.
Blair la putere. Acest episod spune povestea transformării treptate a lui Blair dintr-un politician al consensului, care împăca mai multe curente ale opiniei publice, într-un lider care a divizat Marea Britanie şi, în multe privinţe, a fost izolat de partidul şi de ţara sa. Acest episod dezvăluie şi adâncimea depresiei în care s-a scufundat Blair în 2004 şi cum l-a ajutat credinţa să depăşească aceste momente.
Acest documentar oferă o privire unică asupra celor 10 ani ai lui Tony Blair ca prim ministru al Marii Britanii. Pentru prima oară, Blair vorbeşte deschis şi în detaliu despre binefacerile şi necazurile mandatul său. Blair dezvăluie presiunile exercitate de funcţie asupra lui personal, asupra familiei şi prietenilor şi vorbeşte despre importanţa pe care o acordă credinţei sale religioase. Colegi, adversari politici şi lideri mondiali precum preşedintele George W Bush discută despre Blair ca politician şi om şi reflectează asupra deceniului petrecut de acesta la putere.
 
20:00 Krakatoa, ultimele zile
Povestea dramatică a uneia dintre cele mai distrugătoare erupţii vulcanice din epoca modernă – erupţia vulcanului Krakatoa din 1883.
Erupţia vulcanului Krakatoa din 1883 a fost una dintre cele mai catastrofale din istorie. A fost şi una dintre cele mai bine documentate. Pe baza unei largi palete de mărturii oculare, fotografii şi articole de ziar şi a ultimelor cercetări ştiinţifice, această dramă ne oferă un portret devastator de autentic al evenimentelor care au precedat catastrofa, a erupţiei şi urmărilor acesteia. Povestea este spusă prin intermediul unor personaje-cheie: telegrafistul din Java care se străduia să păstreze deschisă comunicarea cu restul lumii, guvernatorul Sumatrei şi soţia lui, care şi-au pierdut copilul, şi căpitanul olandez care a fost cel mai apropiat supravieţuitor al dezastrului.
 
21:00 Misterul celor trei Magi
Identitatea celor trei Magi a înflăcărat mereu imaginaţia populară. Acest documentar investighează fascinantul mister al unuia dintre cele mai faimoase evenimente din istoria creştinătăţii.
Identitatea celor trei Magi a înflăcărat mereu imaginaţia populară. Dezvăluim locurile, oamenii, sărbătorile şi faptele din spatele legendei. Folosind uimitoare filmări din locurile sfinte, reconstituiri atente şi interviuri cu renumiţi experţi biblici, aflăm mai multe despre fascinantul mister al unuia dintre cele mai faimoase evenimente din istoria creştinătăţii.
 
22:00 O zi în bătaia puştii
Urmărim faptele unor soldaţi care se luptă să supravieţuiască o zi în cele mai aprige bătălii ale Americii.
Ulysses S. Grant şi Robert E. Lee s-au întâlnit pe câmpul de luptă pentru prima dată pe 5 mai 1864, într-o pădure din Virginia, cunoscută drept Sălbăticia. Aproximativ 60.000 de soldaţi confederaţi şi aproape de două ori mai mulţi soldaţi unionişti. Povestea primelor 24 de ore ale bătăliei este povestită prin prisma a patru soldaţi unionişti.
Acest serial surprinde drama unei singure zile din timpul celor mai aprige bătălii din istoria Americii. Întâmplările din fiecare zi sunt povestite prin intermediul relatărilor celor care au îndurat aceste confruntări intense şi au supravieţuit în ciuda sorţii. Concentrându-ne asupra experienţelor esenţiale a câtorva oameni într-o scurtă perioadă de timp, putem oferi detalii precise şi cutremurătoare pentru a da confruntării o neobişnuită perspectivă umană.
 
23:00 Rechizitoriul lui Rembrandt
Rechizitoriul lui Rembrandt” e un documentar eseistic în care critica lui Peter Greenaway la adresa analfabetismului vizual de azi e susţinută printr-o analiză a „Rondului de noapte” de Rembrandt.
n tabloul „Rondul de noapte” este prezentată o conspiraţie. Noul documentar al lui Peter Greenaway explică totul – întâmplările, motivul, conspiratorii, criminalii, numeroasele indicii şi deznodământul. Şi toate dovezile sunt conţinute în acest rechizitoriu pe pânză, pictat de Rembrandt. Cele mai multe „acuzaţii artistice” sunt cuprinse în texte scrise, precum celebrul „J’accuse”, publicat de Zola în 1898. Aici, însă, avem pe pânză un adevărat episod CSI, cu Rembrandt în rol de detectiv, procuror şi judecător. Regizorul Peter Greenaway examinează cele 50 de indicii din tablou şi dezvăluie crima care i-a încurcat pe istoricii artei din 1642, când a pictat-o Rembrandt. Greenaway mai dezvăluie şi de ce bogatul şi elegantul Rembrandt şi-a pierdut averea şi faima în numai 15 ani şi a ajuns sărac, singur şi discreditat. Dar Rembrandt ar fi fericit să constate că marele său portret de grup a fost recunoscut în acest documentar al lui Greenaway drept rechizitoriul intenţionat de artist.
 
01:00 Prerafaeliţii: Revoluţionarii victorieni
Serialul examinează Frăţia Prerafaelită, gruparea care a adus notorietate artei britanice în secolul XIX.
Primul episod explorează originile Frăţiei şi realizările sale iniţiale şi examinează câteva dintre lucrările cheie din perioada de început a grupării, criticile cărora a trebuit să le facă faţă şi secolele de dogme academice pe care picturile membrilor Frăţiei le-au răsturnat.
Intrată sub lumina reflectoarelor în 1848, Frăţia Prerafaelită a şocat lumea printr-un nou tip de artă radicală. Acest serial explorează originile şi realizările grupului, examinează câteva dintre lucrările lor timpurii, critica ostilă cu care s-au confruntat şi secolele de dogme academice pe care picturile lor le-au răsturnat. Aflăm cum a revoluţionat Frăţia arta britanică, transfigurând peisagistica cu 10 ani înainte de Impresioniştii francezi şi cum au trecut de la avangardismul din primii lor ani la comercialism, creând tablouri menite să placă maselor. Astfel au câştigat bogăţie şi celebritate, devenind precursorii artiştilor comerciali moderni.
 
01:30 Mari comandanţi britanici
Un fascinant serial biografic istoric despre şase mari comandanţi militari britanici, prezentat de un entuziast şi fermecător expert militar, maiorul Gordon Corrigan.
Henric al V-lea. Cheia succesului lui Henric ca şi comandant militar – care i-a învins pe galezi şi apoi pe francezi, deşi armata sa era inferioară numeric – a fost „profesionalizarea” armatei engleze. El a fost primul monarh britanic care a înţeles cu adevărat funcţionarea unei armate.
Un fascinant serial biografic istoric despre şase dintre cei mai mari comandanţi militari britanici. Personaje istorice cunoscute în toată lumea, ei au trăit în epoci diferite şi fiecare a avut o influenţă covârşitoare asupra istoriei Marii Britanii. Documentarul este prezentat de un entuziast şi fermecător expert militar, maiorul Gordon Corrigan, care se referă şi în termeni generali la calităţile unui mare comandant, permiţând trasarea de paralele moderne.
 
02:00 Pe aripile nebuniei
O emoţionantă poveste despre Alberto Santos-Dumont, părintele spiritual al aviaţiei, care s-a sinucis, adus la disperare de faptul că invenţia sa, avionul, devenise o armă distrugătoare.
Acest documentar spune emoţionanta poveste a lui Alberto Santos-Dumont, de origine braziliană, unui dintre cei mai mari inventatori ai lumii şi părintele spiritual al aviaţiei, care a făcut îndrăzneţe demonstraţii cu maşinăriile sale zburătoare la Paris, Londra, New York şi St Louis. Spectaculoasele sale realizări au zăcut, până acum, pierdute în coşul de gunoi al istoriei. Santos-Dumont a înnebunit la 30 de ani după zborul său istoric în jurul Turnului Eiffel. S-a sinucis, adus la disperare de faptul că invenţia sa, avionul, devenise nu un purtător al păcii, ci o armă distrugătoare. Această poveste este o bogată combinaţie de imagini de arhivă şi reconstituiri istorice şi trezeşte la viaţă frumuseţea şi grandoarea zorilor epocii zborului – de la baloanele staţionare la dirijabile şi avioane.
 
03:00 Blair
Acest documentar oferă o privire unică asupra celor 10 ani ai lui Tony Blair ca prim ministru al Marii Britanii. Pentru prima oară, el vorbeşte deschis şi în detaliu despre mandatul său.
Blair la putere. Acest episod spune povestea transformării treptate a lui Blair dintr-un politician al consensului, care împăca mai multe curente ale opiniei publice, într-un lider care a divizat Marea Britanie şi, în multe privinţe, a fost izolat de partidul şi de ţara sa. Acest episod dezvăluie şi adâncimea depresiei în care s-a scufundat Blair în 2004 şi cum l-a ajutat credinţa să depăşească aceste momente.
Acest documentar oferă o privire unică asupra celor 10 ani ai lui Tony Blair ca prim ministru al Marii Britanii. Pentru prima oară, Blair vorbeşte deschis şi în detaliu despre binefacerile şi necazurile mandatul său. Blair dezvăluie presiunile exercitate de funcţie asupra lui personal, asupra familiei şi prietenilor şi vorbeşte despre importanţa pe care o acordă credinţei sale religioase. Colegi, adversari politici şi lideri mondiali precum preşedintele George W Bush discută despre Blair ca politician şi om şi reflectează asupra deceniului petrecut de acesta la putere.
 
04:00 Krakatoa, ultimele zile
Povestea dramatică a uneia dintre cele mai distrugătoare erupţii vulcanice din epoca modernă – erupţia vulcanului Krakatoa din 1883.
Erupţia vulcanului Krakatoa din 1883 a fost una dintre cele mai catastrofale din istorie. A fost şi una dintre cele mai bine documentate. Pe baza unei largi palete de mărturii oculare, fotografii şi articole de ziar şi a ultimelor cercetări ştiinţifice, această dramă ne oferă un portret devastator de autentic al evenimentelor care au precedat catastrofa, a erupţiei şi urmărilor acesteia. Povestea este spusă prin intermediul unor personaje-cheie: telegrafistul din Java care se străduia să păstreze deschisă comunicarea cu restul lumii, guvernatorul Sumatrei şi soţia lui, care şi-au pierdut copilul, şi căpitanul olandez care a fost cel mai apropiat supravieţuitor al dezastrului.
 
05:00 Misterul celor trei Magi
Identitatea celor trei Magi a înflăcărat mereu imaginaţia populară. Acest documentar investighează fascinantul mister al unuia dintre cele mai faimoase evenimente din istoria creştinătăţii.
Identitatea celor trei Magi a înflăcărat mereu imaginaţia populară. Dezvăluim locurile, oamenii, sărbătorile şi faptele din spatele legendei. Folosind uimitoare filmări din locurile sfinte, reconstituiri atente şi interviuri cu renumiţi experţi biblici, aflăm mai multe despre fascinantul mister al unuia dintre cele mai faimoase evenimente din istoria creştinătăţii.
 
06:00 O zi în bătaia puştii
Urmărim faptele unor soldaţi care se luptă să supravieţuiască o zi în cele mai aprige bătălii ale Americii.
Ulysses S. Grant şi Robert E. Lee s-au întâlnit pe câmpul de luptă pentru prima dată pe 5 mai 1864, într-o pădure din Virginia, cunoscută drept Sălbăticia. Aproximativ 60.000 de soldaţi confederaţi şi aproape de două ori mai mulţi soldaţi unionişti. Povestea primelor 24 de ore ale bătăliei este povestită prin prisma a patru soldaţi unionişti.
Acest serial surprinde drama unei singure zile din timpul celor mai aprige bătălii din istoria Americii. Întâmplările din fiecare zi sunt povestite prin intermediul relatărilor celor care au îndurat aceste confruntări intense şi au supravieţuit în ciuda sorţii. Concentrându-ne asupra experienţelor esenţiale a câtorva oameni într-o scurtă perioadă de timp, putem oferi detalii precise şi cutremurătoare pentru a da confruntării o neobişnuită perspectivă umană.

Vizualizări: 10

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor