altmarius

cultură şi spiritualitate

13:00 Pe urmele lui Ceaikovski | Acum la TV
Acest documentar explorează miturile care înconjoară viaţa celui mai cunoscut şi interpretat compozitor rus din lume – Piotr Ilici Ceaikovski.
Piotr Ilici Ceaikovski este cel mai cunoscut compozitor rus, ale cărui opere sunt interpretate în întreaga lume. În ţara sa natală, Ceaikovski este considerat însuşi simbolul muzicii clasice, iar melodiile sale sunt impregnate în conştiinţa rusă. S-au scris multe despre Ceaikovski, poate mai multe lucruri romantice decât critici. Dar ce este real şi ce este doar un mit ? Care a fost motorul geniului său creator ? Andre Lischke, muzicolog francez de origine rusă, renumit biograf şi specialist în Ceaikovski, ne serveşte drept ghid prin viaţa şi opera acestuia. La Sankt Petersburg şi Moscova vizităm locurile emblematice care au avut impact asupra carierei lui Ceaikovski. De asemenea, facem cunoştinţă cu o serie de oameni surprinzători şi interesanţi, cum ar fi tânărul Alex Prior, student al conservatorului din Sankt Petersburg, care, la vârsta de 14 ani, a dirijat Simfonia întâia de Ceaikovski, dând dovada unui enorm talent. Muzicieni, cântăreţi, balerini şi profesori ne vorbesc cu toţii despre relaţia lor artistică cu Ceaikovski şi ne permit astfel să învăţăm mai multe despre geniul său şi moştenirea pe care a lăsat-o în urmă.
 
14:00 Bătălia poloneză a Angliei
O poveste reală şi emoţionantă despre Escadronul Polonez de Vânătoare format în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Acest impresionant documentar îşi poartă telespectatorii într-o călătorie reală şi emoţionantă, pentru a descoperi povestea piloţilor polonezi care au luptat în escadronul 303 al RAF în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vă prezentăm cu vii detalii felul cum au ajuns în Marea Britanie aceşti piloţi căliţi în luptă şi cum au fost trataţi ca inferiori faţă de colegii lor britanici, trebuind să suporte umilinţa de a învăţa „stilul britanic” de pilotaj şi de luptă. Documentarul ilustrează lupta lor pentru a fi acceptaţi şi pentru a-şi avea propriile escadroane şi uriaşele succese pe care le-au obţinut, spre uimirea comandanţilor lor britanici. În sfârşit, documentarul prezintă trădarea finală a polonezilor de către britanici, care au încheiat un acord secret cu Rusia la sfârşitul războiului ce a permis Rusiei să preia controlul asupra Poloniei.
 
15:00 Cine crezi că eşti cu adevărat?
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora.
Comicul englez Bruce Forsyth primeşte o scrisoare din America, de la o femeie care pretinde a fi înrudită cu Bruce după străbunicul lui, Joseph Forsyth Johnson. Scrisoarea sugerează că Joseph Forsyth Johnson a fost căsătorit cu două femei în acelaşi timp şi că a murit pe mare. Bruce este hotărât să examineze aceste afirmaţii şi să afle adevărul.
Acest serial reconstituie arborele genealogic al celor mai iubite celebrităţi din Marea Britanie, revelând surprinzătoarele, extraordinarele şi adesea emoţionantele poveşti ale strămoşilor acestora. În acelaşi timp, el ne oferă o privire alternativă asupra istoriei moderne a Marii Britanii – o istorie a oamenilor.
 
16:00 Vara iubirii
Acest documentar explorează „vara iubirii”, fenomenul social petrecut în 1967, şi realizările culturale ale mişcării hippie.
Cu imagini de la concertele unor artişti şi trupe precum Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, The Rolling Stones, Cat Stevens, Led Zeppelin şi mulţi alţi artişti legendari ai vremii, acest documentar explorează subiectele centrale ale unui fenomen unic în istoria muzicii de mase: „vara iubirii”. Eliberarea sexuală şi căutarea unor moduri de exprimare noi, spirituale, au fost esenţiale pentru un stil de viaţă care, pentru prima dată în istorie, şi-a stabilit propria cultură muzicală. Serialul construit în jurul unor interviuri cu artişti precum Donovan, Art Garfunkel, Adam Green, Bob Marley, Yoko Ono şi Michelle Philipps de la The Mamas & The Papas.
 
17:00 Cele mai urâte joburi din istorie
Actorul Tony Robinson ne prezintă cele mai urâte joburi pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei şi care au fost cruciale pentru societate, de la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană.
Epoca georgiană.
Unele dintre joburile oribile pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei au jucat un rol esenţial în societate. Acest serial dezvăluie cum existenţa unor evenimente, instituţii, embleme şi mecanisme economice a fost făcută posibilă de miile de bărbaţi şi femei care trudeau la munca de jos. De la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană, actorul englez Tony Robinson caută cele mai urâte joburi din fiecare perioadă.
 
18:00 Vânaţi crucişătoarele Kaiserului !
Povestea răzbunării Marii Britanii asupra crucişătoarelor Kaiserului german, răspunzătoare de înfrângerea-şoc a Marii Britanii în bătălia navală de la Coronel, din Primul Război Mondial.
Caravana marinarilor.
n primii ani ai secolului XX, Kaiserul german a sfidat puterea navală a Marii Britanii cu o nouă şi puternică flotă militară. După înfrângerea-şoc suferită de britanici în bătălia de la Coronel, o bătălie în care 1.700 de marinari şi-au pierdut viaţa, Winston Churchill a cerut o răzbunare nemiloasă. Întreaga flotă germană de peste hotare, cu un echipaj de 2.200 de marinari, a fost scufundată. Numai două crucişătoare au scăpat de la distrugere, „Dresden” şi „Emden”. Churchill a pus un preţ „pe capul” acestora, transformându-le în cele mai vânate nave de pe oceanele lumii. În fiordurile îngheţate ale Patagoniei şi pe mările calde de la Tropice, „Dresden” şi „Emden” s-au luptat, literalmente, pentru supravieţuire. Nou-descoperite materiale de arhivă despre bătălii navale decisive, rapoarte navale şi jurnale particulare permit o reconstituire precisă a evenimentelor. Pentru prima dată, interviuri cu descendenţi ai participanţilor la evenimente şi cu istorici militari, imagini originale din timpul bătăliilor şi reconstituiri ne permit să povestim cum se cuvine aceste incitante evenimente.
 
19:00 Războinici
De la Spartacus la Napoleon, combinăm reconstituirile cu grafica pe computer pentru a descoperi punctele tari şi slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
Generalul samurai Tokugawa Ieyasu a devenit un personaj central al istoriei japoneze răsturnând dinastia care guverna Japonia şi devenind Shogun – liderul militar suprem al ţării. Ascensiunea la putere a lui Ieyasu a avut ca punct culminant cea mai mare bătălie a samurailor din istorie, în care 160.000 de soldaţi au luptat pentru viitorul Japoniei. Pe parcurs, spunem povestea iubirii pentru un fiu nechibzuit, a unui politician travestit, unui atac nocturn al războinicilor ninja, sinuciderilor şi trădărilor.
Episoadele dramatice şi pline de acţiune ale acestui serial sunt bazate pe vieţile a şase bărbaţi care au transformat lumea din jurul lor, fie prin puterea voinţei, fie prin geniul, curajul sau chiar lăcomia lor. Personalităţi magnetice şi pline de forţă care şi-au câştigat locul în imaginaţia colectivă, pregătiţi să moară pentru convingerile lor – fie că era vorba de Dumnezeu sau de aur, putere şi glorie sau un ideal magnific. De la Spartacus, gladiatorul care a îngenuncheat Roma, până la îndrăzneţul geniu militar Napoleon, acest serial combină reconstituirile dramatice cu grafica pe calculator pentru a descoperi motivele, punctele tari şi chiar slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
 
20:00 Istoria rasismului
Acest documentar face cronica concepţiilor schimbătoare despre „rasă” şi a istoriei rasismului în Europa, cele două Americi, Australasia şi Asia.
Acest episod examinează atitudinile prevalente privitoare la diferenţele dintre oameni din scrierile unora dintre cei mai importanţi filosofi şi istorici ai Iluminismului. Examinăm implicaţiile poveştilor din Vechiul Testament precum „blestemul lui Ham” în dezvoltarea ideii de rasă în Europa şi urmărim dezvoltarea rasismului ca răspuns la comerţul transatlantic cu sclavi şi la evenimentul care va influenţa ideile rasiale timp de secole: cucerirea Americilor de către spanioli şi distrugerea civilizaţiilor „Lumii Noi”. Acest episod arată cum sclavia şi înfiinţarea primelor colonii europene în cele două Americi a dus la dezumanizarea şi exploatarea africanilor – şi la exterminarea, de-a dreptul, a amerindienilor.
Acest documentar în serial face cronica ideilor despre rasă şi a istoriei rasismului în Europa, cele două Americi, Australasia şi Asia. Ne va arăta cum au evoluat ideile despre diferenţele rasiale ca răspuns la diverse evenimente istorice şi va identifica impactul profund pe care ideea de „rasă” şi realităţile rasismului le-au avut asupra ştiinţei, culturii, societăţii şi istoriei universale. Explorând istoria rasei de la începuturile apariţiei conştiinţei rasiale şi până la manifestările rasismului în societatea şi cultura contemporană, vom examina natura „peisajului rasial” care, de cinci secole încoace, ocupă un loc atât de important în imaginaţia colectivă a Occidentului.
 
21:00 Katiuşa, micuţa războinică
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice.
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice. Documentarul întreţese evenimente de astăzi şi de acum 45 de ani. Acum 45 de ani, s-a făcut un documentar despre Katia Diomina (născută Mihailova). Camarazii săi au căutat-o în toată ţara timp de douăzeci de ani şi, în cele din urmă, reîntâlnirea ei cu prietenii de pe front a făcut senzaţie. Nepoata eroinei Katiuşa, tânăra Katia Diomina, de 25 de ani, vizitează locurile din Kerci şi Sevastopol unde a luptat bunica ei.
 
22:00 Marea campanie din Dolomiţi
Acest documentar recreează una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial, lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi, văzută prin ochii a doi tineri soldaţi.
Lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi din inima lanţului muntos al Dolomiţilor italieni a fost una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial. Vârful ca o fortăreaţă adăpostea o puternică garnizoană austro-ungară. Italienii au decis să sape un tunel prin munte pe sub garnizoană, să-l umple cu explozibil şi apoi să arunce în aer duşmanul. Dar austriecii construiau, la rândul lor, un tunel care avea ca scop prăbuşirea stâncii deasupra italienilor. Campania de doi ani este privită prin ochii a doi soldaţi din tabere adverse: Fedele, care luptă pentru armata austro-ungară, şi Luigi, un recrut italian. Prin jurnalele şi scrisorile lor aflăm despre greutăţile de zi cu zi, despre frica şi epuizarea cu care s-au confruntat soldaţii pe munte.
 
23:00 n căutarea minelor lui Solomon
Acest documentar caută dovezi ale existenţei celor mai faimoşi regi biblici – Solomon şi tatăl său, David.
Conform Bibliei, David l-a ucis pe uriaşul Goliat şi a unit cele 12 triburi ale lui Israel. Fiul său, Solomon, a moştenit un regat puternic, care se întindea de la Marea Mediterană şi până la fluviul Eufrat. Dar sunt oare adevărate aceste legende ? Atraşi de poveştile biblice despre bogăţii fabuloase, exploratorii au căutat îndelung cea mai legendară dintre comori: minele regelui Solomon. Şi totuşi, până acum nu s-a găsit nicio dovadă a existenţei acestora. În fapt, există atât de puţine dovezi ale existenţei regelui Solomon şi a tatălui său, regele David, încât mulţi consideră că aceşti doi faimoşi regi ai Vechiului Testament nu au fost mai reali decât miticul rege Arthur. Acum, două expediţii pleacă în Ţara Sfântă în căutarea unor răspunsuri. Arheologul israelian Yosef Garfinkel şi cel american Thomas Levy sunt înarmaţi cu tehnologie de precizie care ar putea aduce dovezi că David şi Solomon nu numai că au existat, dar au condus un imperiu care a dominat secolul X înainte de Hristos.
 
00:00 Vara iubirii
Acest documentar explorează „vara iubirii”, fenomenul social petrecut în 1967, şi realizările culturale ale mişcării hippie.
Cu imagini de la concertele unor artişti şi trupe precum Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, The Rolling Stones, Cat Stevens, Led Zeppelin şi mulţi alţi artişti legendari ai vremii, acest documentar explorează subiectele centrale ale unui fenomen unic în istoria muzicii de mase: „vara iubirii”. Eliberarea sexuală şi căutarea unor moduri de exprimare noi, spirituale, au fost esenţiale pentru un stil de viaţă care, pentru prima dată în istorie, şi-a stabilit propria cultură muzicală. Serialul construit în jurul unor interviuri cu artişti precum Donovan, Art Garfunkel, Adam Green, Bob Marley, Yoko Ono şi Michelle Philipps de la The Mamas & The Papas.
 
01:00 Cele mai urâte joburi din istorie
Actorul Tony Robinson ne prezintă cele mai urâte joburi pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei şi care au fost cruciale pentru societate, de la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană.
Epoca georgiană.
Unele dintre joburile oribile pe care oamenii le-au avut de-a lungul istoriei au jucat un rol esenţial în societate. Acest serial dezvăluie cum existenţa unor evenimente, instituţii, embleme şi mecanisme economice a fost făcută posibilă de miile de bărbaţi şi femei care trudeau la munca de jos. De la invazia romană a Britaniei la epoca victoriană, actorul englez Tony Robinson caută cele mai urâte joburi din fiecare perioadă.
 
02:00 Vânaţi crucişătoarele Kaiserului !
Povestea răzbunării Marii Britanii asupra crucişătoarelor Kaiserului german, răspunzătoare de înfrângerea-şoc a Marii Britanii în bătălia navală de la Coronel, din Primul Război Mondial.
Caravana marinarilor.
n primii ani ai secolului XX, Kaiserul german a sfidat puterea navală a Marii Britanii cu o nouă şi puternică flotă militară. După înfrângerea-şoc suferită de britanici în bătălia de la Coronel, o bătălie în care 1.700 de marinari şi-au pierdut viaţa, Winston Churchill a cerut o răzbunare nemiloasă. Întreaga flotă germană de peste hotare, cu un echipaj de 2.200 de marinari, a fost scufundată. Numai două crucişătoare au scăpat de la distrugere, „Dresden” şi „Emden”. Churchill a pus un preţ „pe capul” acestora, transformându-le în cele mai vânate nave de pe oceanele lumii. În fiordurile îngheţate ale Patagoniei şi pe mările calde de la Tropice, „Dresden” şi „Emden” s-au luptat, literalmente, pentru supravieţuire. Nou-descoperite materiale de arhivă despre bătălii navale decisive, rapoarte navale şi jurnale particulare permit o reconstituire precisă a evenimentelor. Pentru prima dată, interviuri cu descendenţi ai participanţilor la evenimente şi cu istorici militari, imagini originale din timpul bătăliilor şi reconstituiri ne permit să povestim cum se cuvine aceste incitante evenimente.
 
03:00 Războinici
De la Spartacus la Napoleon, combinăm reconstituirile cu grafica pe computer pentru a descoperi punctele tari şi slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
Generalul samurai Tokugawa Ieyasu a devenit un personaj central al istoriei japoneze răsturnând dinastia care guverna Japonia şi devenind Shogun – liderul militar suprem al ţării. Ascensiunea la putere a lui Ieyasu a avut ca punct culminant cea mai mare bătălie a samurailor din istorie, în care 160.000 de soldaţi au luptat pentru viitorul Japoniei. Pe parcurs, spunem povestea iubirii pentru un fiu nechibzuit, a unui politician travestit, unui atac nocturn al războinicilor ninja, sinuciderilor şi trădărilor.
Episoadele dramatice şi pline de acţiune ale acestui serial sunt bazate pe vieţile a şase bărbaţi care au transformat lumea din jurul lor, fie prin puterea voinţei, fie prin geniul, curajul sau chiar lăcomia lor. Personalităţi magnetice şi pline de forţă care şi-au câştigat locul în imaginaţia colectivă, pregătiţi să moară pentru convingerile lor – fie că era vorba de Dumnezeu sau de aur, putere şi glorie sau un ideal magnific. De la Spartacus, gladiatorul care a îngenuncheat Roma, până la îndrăzneţul geniu militar Napoleon, acest serial combină reconstituirile dramatice cu grafica pe calculator pentru a descoperi motivele, punctele tari şi chiar slăbiciunile ce i-au condus pe războinicii legendari către realizări neatinse de alţii.
 
04:00 Istoria rasismului
Acest documentar face cronica concepţiilor schimbătoare despre „rasă” şi a istoriei rasismului în Europa, cele două Americi, Australasia şi Asia.
Acest episod examinează atitudinile prevalente privitoare la diferenţele dintre oameni din scrierile unora dintre cei mai importanţi filosofi şi istorici ai Iluminismului. Examinăm implicaţiile poveştilor din Vechiul Testament precum „blestemul lui Ham” în dezvoltarea ideii de rasă în Europa şi urmărim dezvoltarea rasismului ca răspuns la comerţul transatlantic cu sclavi şi la evenimentul care va influenţa ideile rasiale timp de secole: cucerirea Americilor de către spanioli şi distrugerea civilizaţiilor „Lumii Noi”. Acest episod arată cum sclavia şi înfiinţarea primelor colonii europene în cele două Americi a dus la dezumanizarea şi exploatarea africanilor – şi la exterminarea, de-a dreptul, a amerindienilor.
Acest documentar în serial face cronica ideilor despre rasă şi a istoriei rasismului în Europa, cele două Americi, Australasia şi Asia. Ne va arăta cum au evoluat ideile despre diferenţele rasiale ca răspuns la diverse evenimente istorice şi va identifica impactul profund pe care ideea de „rasă” şi realităţile rasismului le-au avut asupra ştiinţei, culturii, societăţii şi istoriei universale. Explorând istoria rasei de la începuturile apariţiei conştiinţei rasiale şi până la manifestările rasismului în societatea şi cultura contemporană, vom examina natura „peisajului rasial” care, de cinci secole încoace, ocupă un loc atât de important în imaginaţia colectivă a Occidentului.
 
05:00 Katiuşa, micuţa războinică
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice.
Povestea Ecaterinei Ilarionovna Diomina, una dintre cele trei luptătoare sovietice din linia întâi care au devenit Eroi ai Uniunii Sovietice. Documentarul întreţese evenimente de astăzi şi de acum 45 de ani. Acum 45 de ani, s-a făcut un documentar despre Katia Diomina (născută Mihailova). Camarazii săi au căutat-o în toată ţara timp de douăzeci de ani şi, în cele din urmă, reîntâlnirea ei cu prietenii de pe front a făcut senzaţie. Nepoata eroinei Katiuşa, tânăra Katia Diomina, de 25 de ani, vizitează locurile din Kerci şi Sevastopol unde a luptat bunica ei.
 
06:00 Marea campanie din Dolomiţi
Acest documentar recreează una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial, lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi, văzută prin ochii a doi tineri soldaţi.
Lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi din inima lanţului muntos al Dolomiţilor italieni a fost una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial. Vârful ca o fortăreaţă adăpostea o puternică garnizoană austro-ungară. Italienii au decis să sape un tunel prin munte pe sub garnizoană, să-l umple cu explozibil şi apoi să arunce în aer duşmanul. Dar austriecii construiau, la rândul lor, un tunel care avea ca scop prăbuşirea stâncii deasupra italienilor. Campania de doi ani este privită prin ochii a doi soldaţi din tabere adverse: Fedele, care luptă pentru armata austro-ungară, şi Luigi, un recrut italian. Prin jurnalele şi scrisorile lor aflăm despre greutăţile de zi cu zi, despre frica şi epuizarea cu care s-au confruntat soldaţii pe munte.

Vizualizări: 57

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor