altmarius

cultură şi spiritualitate

Intrucit mai multe luari de pozitie au criticat ceea ce facem noi, si consideram ca nimeni nu este perfect - in afara Celui-de-Sus - si toti suntem perfectibili, inclusiv Ningul nostru, am hotarit sa lansam un prim sondaj de opinie. La acest sondaj vom ruga pe toti membrii Ningului nostru sa raspunda, anuntind ca vom repeta acest sondaj pe toate paginile si in toate zilele, pina cind vom primi un numar de raspunsuri care sa valideze demersul nostru. Acest sondaj are un caracter obligatoriu pentru toti membrii altmarius.ning, cei care nu raspund se va considera ca nu mai doresc apartenenta la acet grup de elita, si in consecinta vor fi exclusi. Incepind de astazi, deviza noastra va fi: NON MULTA, SED MULTUM.

Dar iata la ce va trebui sa raspundeti, prin comentarii la acest post. (eventualele mesaje personale le voi publica eu, sub semnatura dvs)

1. Ce va place la acest site? Detaliati: continut, grafica, conversatie, chat, grupuri, concurs, alte - numiti

2. Ce nu va place la acest site? Detaliati: continut, grafica, conversatie, chat, grupuri, concurs, alte - numiti

3. Ce ati propune sa faca parte din site? Detaliati: teme, motive.

4. Ce nu ati dori sa mai vedeti in site? Detaliati: teme, motive

5. De cind faceti parte din retea? Ati avut activitate in retea? Detaliati: tipul de activitate: bloguri, grupuri, videoclipuri, fotografii, note / articole, evenimente

6. Din ce alte retele Ning faceti parte? Ce apreciati in mod deosebit la aceste retele, si nu puteti regasi la noi? Alte nemultumiri - specificati

VA ROG RASPUNDETI PUNCTUAL, PENTRU A PUTEA DETERMINA PARAMETRII VIITORI IN CARE VA EVOLUA ALTMARIUS.NING.

PINA IN PREZENT AU RASPUNS 14 PERSOANE SONDAJULUI NOSTRU (DIN CARE 4 NU AU RASPUNS PUNCTUAL) DINTR-UN TOTAL DE PESTE 800 DE MEMBRI APELATI. REPETAM: RASPUNSUL LA ACEST SONDAJ DE OPINIE NU ESTE FACULTATIV - NOI DORIM CONSTRUIREA UNEI COMUNITATI CU PREOCUPARI CULTURALE SI SPIRITUALE, IAR RASPUNSURILE LA SONDAJ POT FI UN MIC PRIM PAS.

Vizualizări: 43

Comentariu publicat de Nicoleta Cimpoae pe Octombrie 31, 2010 la 4:17pm
Pentru mine Altmarius-cultura este un mediu civilizat si instructiv, un loc in care am intalnit oameni deosebiti si unde poposesc ori de cate ori timpul imi permite!
1. Imi plac postarile pe blog-urile personale sau in paginile dedicate, ele acoperind domenii diverse si o mare varietate de gusturi. Imi plac grupurile infiintate aici si posibilitatea membrilor de a opta pentru ceea ce-i intereseaza si/sau le face placere. Imi plac discutiile deschise pe anumite teme, multe dintre ele deosebit de interesante. Imi place ideea organizarii unui concurs de cultura generala, modalitate prin care membrii site-ului sunt chemati sa-si verifice cunostintele si sa afle lucruri noi. Imi place grafica frumoasa, ingrijita si decenta a site-ului … Deci, cam tot!
2. Nu-mi plac anumite discutii in contradictoriu care au loc (mai bine zis, au avut loc) aici … nu pentru ca as avea ceva impotriva unor astfel de discutii - doar stim ca din contradictii se naste progresul :), dar as dori ca ele sa fie purtate in limita bunului simt si intr-un limbaj civilizat. Nu-mi plac greselile de scriere care se strecoara in textele publicate si care deranjeaza - as dori ca fiecare membru sa fie mai atent la formularea si scrierea textelor publicate (blog, comentarii, mesaje etc.), pentru a evita astfel de greseli. Nu-mi place faptul ca foarte putini membri citesc/comenteaza postarile – cred ca este un gest de minima politete, de respect pentru munca celor care adauga informatii, ca fiecare membru care poposeste in pagina respectiva sa adauge o impresie personala, un comentariu, o completare … ceva care sa arate ca apreciaza materialul sau, din contra, are ceva de criticat.
3. Cred ca site-ul este deja foarte diversificat. Pe moment nu pot spune ce lipseste, dar daca imi vine vreo idee, voi incerca sa o pun in practica :)
4. As dori sa nu mai primesc mesaje de genul “am nevoie de un vot” sau “o afacere noua, cu castig sigur”.
5. M-am inscris in aceasta retea in luna august 2009. Activitatea mea in retea s-a limitat, in mare parte, la comentarii si completari aduse unor materiale publicate de alti membri, postari in cadrul unor grupuri, cateva discutii deschise si adaugarea unor fotografii proprii … din pacate nu este o activitate foarte bogata, asa cum mi-as dori!
6. Am fost inscrisa in multe ning-uri, dar am renuntat la mare parte dintre ele. Mai activez inca, desi foarte putin, in Reteaua literara, Cititor de proza, RoGrup si alte cateva - selectez doar anumite materiale pe care le consider interesate si raspund la mesajele pe care le primesc. Nu cred ca aceste retele ofera mai mult decat Altmarius-cultura, insa … poate ca ele nu impun un regulament atat de strict si, in felul acesta, membrii se simt mai in largul lor!?! Este doar o impresie, judecand dupa numarul mare de postari si comentarii din aceste retele. Sunt sigura insa ca acest lucru este determinat si de specificul retelei respective!
Nemultumiri nu am!
Apreciez in mod deosebit activitatea sustinuta a administratorului si efortul depus pentru pastrarea acestei retele departe de “lumea dezlantuita” a politicului si vulgaritatii.
Comentariu publicat de altmarius pe Octombrie 31, 2010 la 6:09pm
Ma simt obligat sa raspund acum doamnei Nicoleta Cimpoae, deoarece una din observatiile facute, foarte pertinenta, vizeaza in mod clar reteaua: este vorba de regulamentul foarte strict pe care l-am impus acestei retele, si care regulament, mi-a adus foarte multe pierderi in rindul membrilor. Am fost nevoit sa introduc un regulament strict (preluat in mare parte de pe Reteaua literara), determinar de reactiile de maidan pe care le-am primit intr-o alta retea (Weblog.ro), de la niste pusti cu o facultate terminata, dar fara cei sapte ani de-acasa. Am hotarit ca este mai bine sa impun un regulament si sa pierd un numar de membri, decit sa aduc mizeria strazii in aceest spatiu - pe care-l doresc al prieteniei si culturii active. Cred, de altfel, ca din ce in ce mai multi bloggeri se vor satura de ineptiile debitate sub masca libertatii, si vor adopta norme de convietuire pasnica in lumea virtuala.
Comentariu publicat de Persida pe Octombrie 31, 2010 la 9:11pm
Imi cer scuze ca raspund atat de tarziu, insa am fost plecata din localitate si nu am avut internet la indemana.
1.Nu cred ca exista vreo rubrica sau tema ce nu as citi cu placere, insa nu prea am timp de comentarii/interventii.Mi--am propus sa particip activ la concursul cel nou, dar nu prea ajung la calculator.
2. Nu-mi plac discutiile vehemente iscate din senin, fiindca aici trebuie sa fie o atmosfera calma si calda, asa cum ne--am obisnuit in mai bine de un an de existenta al site-ului. Este un loc al culturii si discutiile trebuie purtate sub acest semn al frumosului. Imi displac unele postari care folosesc un limbaj sau ortografie neglijenta. Din pacate sunt unele persoane care in exces de zel folosesc un mod de scriere, care nu respecta nici o regula a ortografiei.Poate nu ar strica sa avem si un grup de "cenzura" ortografica.
3.Cred ca acest site abordeaza toate laturile culturii si acum nu as putea propune nimic deosebit. Daca voi avea vreo idee salutara, va voi contacta.
4.Ceea ce nu vreau sa vad, din fericire sunt interzise pe acest site: manelele! Mi se pare o idee buna ca nu se permit astfel de postari.
5. In 2009 m-am inscris pe acest site si am fost invitata de o cunostinta, deja inscrisa.Sincer ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate si va felicit pentru munca pe care o depuneti.
6. Am mai colindat si pe alte site-uri mai mult sau mai putin culturale, dar am renuntat la ele, fiindca nu m-am regasit pe paginile lor. Nu sunt foarte activa pe site din lipsa timpului efectiv, dar sper ca nu voi fi eliminata dintre membrii. Va multumesc ca existati si ca oferiti, asa cum spuneati, " o oaza de liniste si frumusete".
Comentariu publicat de Credo - Lumina pe Octombrie 31, 2010 la 10:17pm
1. Sunt activ pe acest site - deci sunt multumit din toate punctele de vedere
2. Nu m-am gindit la ce nu-mi place - s-ar putea sa nu-mi placa lipsa de reactie a foarte multor membri
3. Eu militez pentru inmultirea temelor de religie - teologie, spiritualitate, credinta. Ce se intimpla cu pagina Civilizatii?
4. Site-ul este bine construit. As dori sa nu mai vad kitschuri pe post de urari, de muzici, pe post de flori de plastic.
5. De anul trecut. Am destule postari cu teme religioase
6. Este singura retea in care am intrat. Timpul nu-mi permite sa ma ocup in mod serios nici macar de doua retele

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

201 state 

(ultimul: Mauritania)

Numar de steaguri: 263

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 41

1 stat are peste 660,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

1 stat are peste 10.000 clickuri (Franta)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

16 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

6. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

7. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

8. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro 11. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

12. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. EDITURA ARGONAUT

https://www.editura-argonaut.ro/

19.EDITURA MEGA

https://edituramega.ro/

20. TIMBREE

www.timbree.ro

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

25. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro 26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24.

© 2021   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor