altmarius

cultură şi spiritualitate

Intrucit mai multe luări de poziţie au criticat ceea ce facem noi, şi considerăm că nimeni nu este perfect - in afara Celui-de-Sus - şi toţi suntem perfectibili, inclusiv Ningul nostru, am hotărît să lansăm un prim sondaj de opinie. La acest sondaj vom ruga pe toti membrii Ningului nostru să răspundă, anunţînd că vom repeta acest sondaj pe toate paginile si în toate zilele, pînă cind vom primi un numar de răspunsuri care să valideze demersul nostru. Acest sondaj are un caracter obligatoriu pentru toti membrii altmarius.ning, cei care nu răspund se va considera că nu mai doresc apartenenta la acet grup de elită, şi in consecintă vor fi excluşi. Începînd de astăzi, deviza noastra va fi: NON MULTA, SED MULTUM.

Dar iată la ce va trebui să răspundeţi, prin comentarii la acest post. (eventualele mesaje personale le voi publica eu, sub semnătura dvs)

1. Ce vă place la acest site? Detaliati: continut, grafica, conversaţie, chat, grupuri, concurs, alte - numiţi

2. Ce nu vă place la acest site? Detaliati: continut, grafica, conversatie, chat, grupuri, concurs, alte - numiţi

3. Ce ati propune să facă parte din site? Detaliaţi: teme, motive.

4. Ce nu ati dori să mai vedeţi in site? Detaliaţi: teme, motive

5. De cind faceţi parte din reţea? Aţi avut activitate in retea? Detaliati: tipul de activitate: bloguri, grupuri, videoclipuri, fotografii, note / articole, evenimente

6. Din ce alte reţele Ning faceti parte? Ce apreciaţi in mod deosebit la aceste reţele, şi nu puteţi regăsi la noi? Alte nemulţumiri - specificaţi

VĂ ROG SĂ RĂSPUNDEŢI PUNCTUAL, PENTRU A PUTEA DETERMINA PARAMETRII VIITORI ÎN CARE VA EVOLUA ALTMARIUS.NING.

^^^ pină in prezent au răspuns 70 membri altmarius. Mai sunt doar 2 zile in care puteti răspunde sondajului, dupa care vom incepe eliminarea din reţea a celor pentru care reţeaua nu inseamnă nimic.

Vizualizări: 326

Comentariu publicat de Viorica Fulop pe Octombrie 30, 2010 la 5:53pm
Nu pot raspunde punct cu punct,dar voi fii obictiva .Ningul este un site spectaculos cu o multitudine de aplicatii,deci continutul e spectaculos.Grafica se poate modele dupa fiecare gust,deci este permisiv.Fac parte din site de la aparitie.Cea mai mare nemultumire a mea este ca nu pot convinge, sau conving f.greu prietenii reali sau virtuali sa faca parte din ea.Activitatea ,competenta administratorilor e foarte importanta.Ma consider norocoasa ca fac parte din ning si ca a mai ramas in picioare dupa problemele financiare care au fost parcurse.
Comentariu publicat de Vajaianu Nancy pe Octombrie 30, 2010 la 6:04pm
Ca sa raspund la fiecare punct in parte ar ocupa prea mult spatiu, asa ca am sa sintetizez.Fac parte din acest site de peste un an de zile, este un site de tinuta foarte interesant avand grupuri cam in toate domeniile,apreciez activitatea si competenta administratorilor care de altfel este foarte importanta si mai ales eforturile facute ca acest site sa supravietuiasca si sa se dezvolte.Ma bucur ca fac parte din acest ning si sper ca pe viitor sa fie la fel de interesant ca si pana acum .
Comentariu publicat de altmarius pe Octombrie 30, 2010 la 6:17pm
CONSTANTINESCU NICOLAE
1) Nu am nemultumiri.
2) Nu ma pot plinge de nimic.
3) Nu am idee.
4) Vezi 2.
5) 2009. da ( mai putin decit as fi vrut )
6)Permiteti-mi sa nu raspund la aceasta intrebare
Comentariu publicat de altmarius pe Octombrie 30, 2010 la 6:22pm
ALTMARIUS
As dori sa primim raspunsuri punctuale, indiferent cit spatiu ar ocupa ele. Fiecare intrebare isi are rolul ei bine determinat in activitatea viitoare a acestui ning.
Comentariu publicat de Vajaianu Nancy pe Octombrie 30, 2010 la 6:37pm
1. nu am nemultumiri;
2. nu pot spune ca exista ceva ce nu imi place;
3. poate ar trebui imbunatatita grafica ning-ului;
4. vezi pct.2;
5. din 2009, da, am participat cu fotografii,videoclipuri,discutii,bloguri;
6. as dori sa nu raspund daca este posibil.
Comentariu publicat de judit ionescu pe Octombrie 30, 2010 la 7:42pm
1. Acest site a insemnat pentru mine mereu atat destindere cat si initiativa. Imi plac aproape toate grupurile si incerc sa tin pasul cu postarile altora, sa colaborez atat cat imi este posibil.
2. Nu pot spune ca este vreun grup care imi displace, eventual nu ma regasesc, de aceea nu reactionez la temele lor alese.
3. De mult ma gandesc sa propun pornirea unui blog sau grup de ortografie, deoarece am observat ca sunt foarte multi colaboratori care uneori fac greseli penibile pentru un adult O alta problema este limbajul de tip chat yahoo, care nu respecta nicio regula de ortografie sau de coerenta.Ma simt obligata sa sesizez aceste neajunsuri, fiindca noi singuri ne "mancam" reputatia de site cultural. Inca nu am o conceptie cum ar putea functiona, dar promit sa ma gandesc. Tot aici s-ar cuveni si un grup care sa indrepte orientarea multora spre o estetica valoroasa si eradicarea kitschului atat de prezent peste tot si - regretabil - si pe acest site cultural. Urmariti putin, va rog postarile de tip urare in special la unii membrii, care exceleaza in promovarea acestor valori contestabile.
4. Cred ca tocmai am raspuns ce n-as vrea sa vad pe acest site, dar detaliez. Imi displace si m-as bucura sa dispara acele postari care sub o forma de urare, sau felicitare trimit imagini stralucitoare, incarcate cu tot felul de briz-brizuri, care mai de care mai pline de stelute, inimioare, fete lascive etc. Credeti-ma , sunt la fel de "valoroase" ca florile din plastic...Pacat sa ne distrugem valorile prin acest mod hilar. Ma simt dezamagita si cand vad pe marginea stanga a pagini principale ca unii membrii folosesc acest NINg doar pentru a mentine un contact de socializare, ca pe h5, facebook sau altele, in loc sa-si aduca aportul la construirea site-ului prin articole, nu neaparat originale (adica scrise de ei), dar daca citesc ceva interesant, sa ne aduca si noua la cunostinta, postand linkul pe pagina de blog sau de grup, indiferent in ce limba, caci aici s-au dezvoltat si pagini in alte limbi decat limba romana.
5.Sunt membra in aceasta retea din 12.august 2009 si sunt destul de des pe pagina principala cu felurite texte, grupuri, idei etc.am apreciat inca de la bun inceput organizrea paginilor, care denota o rigurozitate , ordine, transparenta deosebita, ceea ce nu am intalnit pe alte site-uri. De aceea am ramas aici.
6. M-am inscris prin 2009 pe Reteaua literara, cateva site-turi de socializare, dar pe niciunul nu activez, nu doar din loialitate dar cu precadere din lipsa de timp efectiv.Ce au de oferit aceste site-uri? Au de toate, dar consider ca daca postez ceva, e bine s-o fac acolo unde ma simt bine si valoarea estetica este la un standard ridicat. Deci raman pe aceste pagini.
Comentariu publicat de Alexandru AMOQ pe Octombrie 30, 2010 la 8:57pm
1.Continut. 2.Chat (pt.ca inca sunt ignorant). 3.Mai mediatizat blogg-ul"Altmariusscience". 4.Informatii religioase. 5.Iulie 2010.Da.Am avut activitate,pe cateva blogguri(sau site-uri?) Comentarii,aprecieri,opinii,fragmente din propriile carti. 6.Fac parte si din "RoGrup".Apreciez prezentarea grafica.Nicio nemultumire.
Comentariu publicat de martineden55 pe Octombrie 30, 2010 la 9:41pm
1.In ansamblu, imi plac continuturile, grupurile, citesc cu placere scrierile pe teme religioase, istorice si desigur literare, concursul, etc. 2. Unele conversatii sunt nedemne de un astfel de ning, nici ca tinuta , nici ca tematica. 3. Poate ar fi nevoie de mai multe teme de dezbatere. Pacat ca altmariuspoliteia a ramas in urma fata de alte grupuri.4. Nu am pretentii. 5. Sunt in retea din ianuarie 2010.Am publicat cateva articole 6.M-am mai inscris si in alte retele, apoi m-am retras. Nu am nemultumiri.
Comentariu publicat de altmarius pe Octombrie 30, 2010 la 10:19pm
Domnule Amoq,
Informatiile religioase, ca si cele stiintifice, muzicale, de alta natura sunt oferite in pagini speciale; de altfel, si cele in limbi straine - nimeni nu va poate obliga sa cititi acele pagini; insa trebuie sa fiti constient ca toate aceste pagini isi au cititorii proprii.
Intr-adevar, altmariusscience este slab mediatizat, desi am o excelenta colaborare cu un site de profil foarte bun.
Doamna Judy,
Raspunsul dumneavoastra solicita o atentie aparte, data fiind complexitatea celor semnalate. Unele puincte le veti vedea materializate direct pe site, altele poate ca le veti realiza chiar dumneavoastra.
Domnule Martin Eden,
Si altmariuspoliteia (grup si pagina) au ramas in urma - recunosc cu regret, dar uneori sunt depasit de.... timp.
Daniela,
In primul rind, sunt de apreciat eforturile pe care le depui pentru o buna invatare a limbii romane. Multumesc pentru aprecierie, asa cum le multumesc tuturor.
Voi relua zilnic acest sondaj de opinie, timp de cel putin o saptamina, pentru a da posibilitate tuturor membrilor sa-si exprime opinia. In cursul lunii decembrie vom publica rezultatele acestui sondaj.
Comentariu publicat de Denisa-Lidia TOMA pe Octombrie 31, 2010 la 7:18am
Apreciez nespus site-ul. Sigur ca, data fiind viteza in care traim, selectez. Dar stiu ca am DE UNDE selecta si stiu ca gasesc informatii bune.
Traind in Ardeal, ma bucur mult ca am si pagini in maghiara si germana, e extraordinar.
Nu am nici o obiectie, nici o observatie.
Ma gindesc la ceva de genul "mari romani peste hotare", pe domenii, ar fi interesant, ca sa stie lumea ca nici pe departe tripleta Hagi, Nadia, Nastase este tot ce a impus Romania prin lumea larga.
Multumesc pentru bucuria zilnica.
Pentru cine n-a vazut/auzit, cu riscul sa fiu dojenita ca intru in alta sfera, redau cuvintele doamnei Cristiana Anghel (nu ale "unei profesoare aflate in greva foamei", are nume si prenume), deci: Toate lacrimile noastre se vor strange intr-o zi intr-un suvoi care-i va matura.
Si lacrimile vin ceva mai greu cind calatores pe site-ul d-voastra.
Va multumesc din suflet.

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

203 state 

(ultimul: Cabo Verde)

Numar de steaguri: 265

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 39

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

1 stat are peste 10.000 clickuri (Franta)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

16 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

6. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

7. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

8. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro 11. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

12. PALATUL VECHITURILOR

https://www.palatulvechiturilor.ro/carti

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. EDITURA CASA CĂRȚII

https://www.casacartii.ro/editura/

19.EDITURA MEGA

https://edituramega.ro/

20. TIMBREE

www.timbree.ro

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. DAFFY'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro 26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2022   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor