altmarius

cultură şi spiritualitate

Newsletter Agentia de carte - 4 februarie 2020

“Disney in Concert – Magical Music From The Movies revine la Bucure...


Disney in Concert – Magical Music From The Movies revine la Bucureș...

Posted: 03 Feb 2020 08:22 AM PST

Vineri și sâmbătă, pe 7 și 8 februarie 2020, la Circul Metropolitan din București, World Arts Production prezintă publicului producția artistică DISNEY IN CONCERT – MAGICAL MUSIC FROM THE MOVIES, pusă în scenă într-o nouă abordare, în care atât copiii, cât și părinții vor putea evada într-un lume fantastică și plină de surprize. Spectatorii se vor putea bucura în acest weekend la Circul Metropolitan de coloanele sonore ale unor filme emblematice pentru generații întregi – LION KING, MARY POPPINS, ALADDIN, FROZEN, CARTEA JIUNGLEI, FRUMOASA ȘI BESTIA, COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME, PIRAȚII DIN CARAIBE și MICA SIRENĂ, transpuse într-o regie aparte, care include efecte speciale, zboruri, lumini performante și proiecții inedite. Astfel, Disney in Concert – Magical Music From The Movies va aduce în capitală minunata sonoritate a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică București dirijată de Alexandru Ilie și întregită cu imagini din filmele consacrate. Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoțite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante și un ecran de proiecție de 360 de grade. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Evenimentul va fi desăvârșit de unele dintre cele mai bune voci ale momentului, precum și de momente coregrafice uluitoare. De asemenea, copiii din corurile Programului Național Cantus Mundi se vor alătura producției cu una dintre cele mai emoționante piese din universul muzical Disney: „Circle of Life” din clasicul LION KING.

Regia producției Disney in Concert – Magical Music From The Movies 2020 este semnată de Emil Pantelimon, iar coregrafia de către Andreea Soare.

Cel mai important concert al acestui început de an din capitală, Disney in Concert – Magical Music From The Movies se adresează tuturor iubitorilor muzicii, artelor spectacolului și, mai ales, celor care vor să retrăiască atmosfera fermecată a lumii Disney. Vârsta minimă recomandată pentru spectacol este de 3 ani. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua bilete.ro și au prețuri cuprinse între 50 și 200 de lei.

 

Eveniment susținut de Europa FM

 

Parteneri media: România liberă, Radio România Cultural, Metropotam, Cațavencii, A List Magazine, Revista Avantaje, Fashion Premium Magazine, e-zeppelin.ro, MovieNews.ro, TVMANIA, Agenția de carte, Bookhub, Iqool, Kids News, Revista Margot, totuldespremame.ro, Qbebe.ro, mamadeprofesie.ro, mamicaautentica.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinacalin.ro, gabrielamaalouf.ro, pauldutu.eu, pisicapearma.ro suntparinte.ro, unsoideblog.ro, kreatoria.ro, 9vremparinti.ro, SiBlondeleGandesc.ro, garbo.ro,  www.sfatulparintilor.ro.

Mai multe informații despre program găsiți pe www.worldartsproduction.com și pe conturile de social media: FB și Event FB.

 

 

Număr de vizualizări :14http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/WeSEdUIsJUo?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Rezidența21, noul proiect MATKA dedicat muzicii independente

Posted: 03 Feb 2020 08:00 AM PST

Rezidența21, prima inițiativă MATKA dedicată artelor performative ia startul în februarie 2020 cu concerte ale artiștilor spanioli Brașov, Sagan Ummo și Andy Tziouras în București, Brașov și Cluj-Napoca. Rezidența21 este o rezidență de creație dedicată artelor performative, care încurajează experimentul și susține cercetarea și producția de muzică independentă. Noua inițiativă propusă de Asociația MATKA urmărește să sprijine artiști deja activi pe scena de muzică independentă, dar și să descopere noi talente în domeniu, oferindu-le ocazia să participe la sesiuni de pregătire alături de artiștii invitați în rezidențele de creație. Proiectul susține, cu sprijinul asociațiilor Blend In Studios și Letea în UNESCO, 6 rezidențe de creație și producție artistică, dintre care 3 în satul Richiș, jud. Sibiu, și 3 în satul Letea (Delta Dunării), jud. Tulcea. Selecția pentru prima ediție îi pune la lucru pe: Brașov (Andreea Irimia) x Sagan Ummo x Andy Tziouras (Spania), Poetrip (Oana Maria Zaharia și Ștefan Botezatu), Corp. (Admina, Chlorys și Cosima von Bülove), Diana Miron, Simina Oprescu și Sillyconductor/Rochițe (Cătălin Matei).

Prima rezidență o aduce pentru a doua oară în România pe artista de origine română, dar care trăiește și lucrează în Spania, BRAȘOV, alături de artiștii spanioli Sagan UMMO și Andy Tziouras, amândoi pentru prima oară în țară. Publicul îi poate întâlni pe artiști la concertele programate în:

 

  • Brașov @ Visssual (str. Fabricii) – 08.02.2020
  • Cluj-Napoca @ Urania Palace (str. Horea nr. 4) – 14.02.2020
  • București @ Krănuț (Calea Moșilor nr. 91) – 28.02.2020

 

În cursul lunii februarie se vor lansa și 2 apeluri deschise în urma cărora vor fi selectate 12 persoane pasionate de domeniu, care vor lucra în sesiuni speciale pe două direcții actuale de dezvoltare ale scenei muzicale: muzică experimentală și djing.

 

Urmărește Rezidența21 pe:

https://www.facebook.com/rezidenta21/

https://www.instagram.com/rezidentza21/

 

Proiect co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Blend In Studios, Letea în UNESCO, Krănuț, Galeria Suprainfinit, Galeria Mobius, Visssual, Urania Palace, Colectiva Gazette, Spațiul 2/2, Simultan Festival, In Context/Slănic Moldova

Parteneri media: Radio România Cultural, Scena9, FEEDER.ro, Stiri.ong, Revista Atelierul

Număr de vizualizări :16http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/NpjIlcUlDvM?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

„Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba”, pe scena Teatrului Bu...

Posted: 03 Feb 2020 07:59 AM PST

Unul dintre cele mai aclamate spectacole de teatru produse de Primăria Capitalei, prin ARCUB, „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba” regizat de Eugen Jebeleanu va avea loc luni, 17 februarie 2020, la Teatrul Bulandra – Sala Liviu Ciulei, de la ora 20:00. O montare, care la ARCUB s-a jucat mereu cu casa închisă, „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba” beneficiază, în luna februarie, de un spațiu mai generos pus la dispoziție de Teatrul Bulandra – Sala Liviu Ciulei, care dispune de o capacitate de 300 de locuri. Astfel, ARCUB, cu sprijinul Teatrului Bulandra, vine în întâmpinarea cererii mari a publicului de teatru de a viziona acest spectacol. La aproape o lună de la participarea din cadrul Festival Amiens Europe din Franța (14 ianuarie 2020), reprezentația spectacolului „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba” de la Teatrul Bulandra se va desfășura în prezența juriului de nominalizare al Galei Premiilor UNITER 2020.

Declarat spectacolul anului 2019 de cei mai mulți critici de teatru din România, în cadrul unei anchete realizate de revista Dilema veche, „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba” este o coproducție teatrală internațională, realizată de ARCUB și Compagnie des Ogres. Pe un text scris de tânărul dramaturg francez Yann Verbugh, spectacolul lui Eugen Jebeleanu se înscrie în stilistica teatrului contemporan, care interoghează valorile societății în care trăim și reflectă schimbările sociale și politice de astăzi.

 

Spectacolul își propune să chestioneze tineretul european de azi, pornind de la povești intime, de la mica istorie, pentru a da relief marii istorii, pentru a vorbi despre poveștile personale, despre propriile noastre frici, bariere, limite, frontiere de depășit (…).” (Eugen Jebeleanu, regizor)

 

Creația decorului și a costumelor îi aparține Velicăi Panduru, iar creația sonoră, lui Rémi Billardon. Designul video este conceput de Ioana Bodale și Vlad Lăzărescu. Din distribuție fac parte: Ioana Bugarin, Nicholas Cațianis, Clémence Laboureau, Radouan Leahi, Ilinca Manolache, Claire Puygrenier, Alex Călin (voce din off și video).

 

Cu un traseu spectaculos încă din momentul lansării, „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba” a fost inclus anul trecut în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru, ediția 29, și a făcut parte din programul Sezonului România – Franța 2019, cu reprezentații în țară și în străinătate. În luna martie 2020, spectacolul „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba” se va juca pe scena Gallia Théâtre din Saintes (13 martie) și la Théâtre Cinéma din Choisy-le-Roi din Franța (17 martie).

 

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe arcub.ro sau bilet.ro, precum și de la casa de bilete ARCUB (str. Lipscani, nr. 84-90) și a Teatrului Bulandra – Sala Liviu Ciulei.

 

Preț bilete: 50 lei.

 

ITINERARII. ÎNTR-O ZI, LUMEA SE VA SCHIMBA

 

Textul și adaptarea: Yann Verburgh

Regia: Eugen Jebeleanu

Cu: Ioana Bugarin, Nicholas Cațianis, Clémence Laboureau, Radouan Leflahi, Ilinca Manolache, Claire Puygrenier, Alex Călin

Scenograf: Velica Panduru

Sound creation: Rémi Billardon

Light design: Marine Le Vey & Alexandru Macrinici

Video design: Ioana Bodale & Vlad Lăzărescu

Asistent regie: Ugo Léonard

Asistenți scenografie: Ana Ienașcu & Nina Tanné

Supratitrare live:  Zamfira Năstăsache (după un soft realizat de Panthea)

Foto credit: Adi Bulboacă

 

Durata spectacolului: 150 min.

 

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

 

Spectacol în limbile română, engleză, franceză, germană, berberă. Supratitrarea existentă face parte din conceptul spectacolului multilingvistic, asigurând înțelegerea de către public a tuturor momentelor.

 

Spectacolul este realizat în coproducție cu Maison de la Culture d’Amiens, Le Phénix Scène nationale Valenciennes, Théâtre de Choisy-le-Roi, Le Gallia Théâtre, La Comédie de Béthune și Centre Dramatique National du Nord-Pas-de-Calais, cu sprijinul Centrului Național de Scriere pentru spectacole La Chartreuse din Villeneuve-les-Avignon, al SPEDIDAM și al Fondului de donații POROSUS.

 

 

 

 

 

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street! și al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival.

 

 

 

 

Număr de vizualizări :17http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/AvNBT_RLoxI?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Poziția Academiei Române privind proiectul Roșia Montană

Posted: 03 Feb 2020 07:51 AM PST

Academia Română a transmis un comunicat de presă pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro în care prezintă poziția sa privind proiectul Roșia Montană. Vă prezentăm textul integral al comunicatului.

”Academia Română, consecventă cu poziția sa fermă de apărare a valorilor culturale naționale, de conservare a bogățiilor subsolului României și de protejare a mediului natural – poziție exprimată în repetate rânduri (https://acad.ro/forumuri/doc2013/d0619-ProiectulRosiaMontana-Analiz...) – salută decizia Guvernului României de reluare a procedurii de înscriere a sitului Roșia Montană în lista patrimoniului mondial al UNESCO.

Totodată, Academia Română, cel mai înalt for de consacrare a valorilor intelectuale, de cercetare și de creație din România, este gata să sprijine în continuare autoritățile statului și alte entități interesate în conservarea, restaurarea și punerea în valoare a monumentelor istorice și culturale de la Roșia Montană, în elaborarea grabnică a unui Plan Urbanistic General, în dezvoltarea durabilă a unor activități economice benefice locuitorilor și în stimularea turismului cultural de interes național și internațional în această importantă regiune a Munților Apuseni.

Biroul Prezidiului Academiei Române

București, 3 februarie 2020”

Număr de vizualizări :18http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/PEVCxfDFUJs?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Concert FIRMA la Doors Club

Posted: 03 Feb 2020 07:50 AM PST

Vineri, 7 februarie 2020, fanii trupei FIRMA au ocazia să asiste la unul dintre cele mai frumoase concerte ce trasează o direcție nouă a trupei, anunțând lansarea iminentă a albumului „Deșteptarea Primăverii”.

Firma – trupă de rock alternativ, practică un fusion de rock, trip hop și blues, cu influențe din jazz și funk. Este considerată un pioner al rockului alternativ din România.

După nominalizările la MTV European Music Awards 2004, la categoria ”Best Romanian Act” din 2004 și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” din 2005, Firma devine prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională. Aceasta se intitulează New Sounds of Europe și este găzduită de MTV EMA 2007, eveniment ce are loc în data de 1 noiembrie 2007 la München, Germania. Firma a reușit să ajungă printre cele trei finaliste ale categoriei, devansând alți 15 artiști printre care și Sunrise Avenue (Finlanda) și The Klaxons (Marea Britanie).

Datorită apariției la acest eveniment, Firma s-a bucurat de aprecierile unor artiști precum Wyclef Jean, Snoop sau Foo Fighters. Peste puțin timp, Firma a reușit o performanță remarcabila, devenind prima formație româneasca care a intrat în playlist-ul cunoscutului post muzical VH1 Europe, cu videoclipul piesei Baby is crying, primul extras pe single de pe albumul Exit.

În octombrie 2014, după 7 ani de absență, trupa Firma a revenit pe scena muzicală cu un nou album, intitulat Descântece (vol I). În 2017 apare volumul II Descântece, iar în 2018 – Poezii alese, vol.I – nouă acte sonore realizate pe versurile unor poeți clasici și contemporani (o dorință comună atât a trupei FiRMA, cât și a Editurii Casa Radio), pentru a da un semnal de întoarcere a muzicii și muzicienilor către poezia românească, o pledoarie pentru un alt fel de muzică.

Prețul unui bilet este 40 de lei (presale) și 50 de lei la intrare la eveniment. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info: 0763 661 622.

 

Număr de vizualizări :21http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/ROTbaA1Wufc?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Un alt început… „Trupa din vis”, turneul național Compact 2020

Posted: 03 Feb 2020 07:45 AM PST

”Trupa din vis…” anunță  continuarea turneului național Compact 2020.

14 februarie 2020 – ARAD – Filarmonica de Stat Arad
15 februarie 2020 – TIMIȘOARA – Filarmonica Banatul
17 februarie 2020 – ORADEA – Casa de Cultură a Sindicatelor
18 februarie 2020 – SATU MARE – Casa de Cultură a Sindicatelor
19 februarie 2020 – ZALĂU – Casa de Cultură a Sindicatelor
22 februarie 2020 – DEVA –Casa de Cultură ”Drăgan Muntean”
23 februarie 2020 – ALBA IULIA – Casa de Cultură a Sindicatelor
24 februarie 2020 – BRASOV – Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași
29 februarie 2020 – TULCEA – Teatrul Jean Bart
1 martie 2020 – GALAȚI – Casa de Cultură a Sindicatelor
7 martie 2020 – TÎRGU JIU – Cinema ”Sergiu Nicolaescu”
8 martie 2020 – DROBETA TURNU SEVERIN – Palatul Cultural ”Theodor Costescu”

Bilete sunt disponibile online pe entertix.roiabilet.romyticket.ro precum și offline la
casele de bilete ale sălilor de spectacole, hypermarketurile Carrefour, magazinele
Flanco, librăriile Cărturești, IQ Box și pe terminalele Self Pay, Pay Pall, carduri de
tichete culturale SODEXO, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin
curier oriunde în țară.

Număr de vizualizări :18http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/TWQYdPAPS6o?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

La Doors Club vin Niște Oameni

Posted: 03 Feb 2020 07:44 AM PST

Joi, 6 februarie 2020, de la ora 19,00, ești așteptat la Doors Club, în Constanța să te vezi ca să râzi cu (sau de) Niște Oameni.

Cu niște cariere încă neîncepute, dar, totuși, aproape de final, cu o încredere oarbă și o pasiune pentru umor (și fin și de ultimă speță), #NișteOameni reprezintă un grup folcloric diversficat în ceea ce privește atât orientarea sexuală, cât și zona de baștină.
La ei pe YouTube veți regăsi un „podcast”, adică o oră din viața lor în care se strâng la masă și discută subiecte de foarte mare interes. Și-au luat angajamentul de a posta și alte videoclipuri super ultra mega amuzante, care vor face trimitere la problemele din societatea noastră, dar mai vedem.

Niște oameni susțin că nu au cum să fie misogini pentru că au si o femeie în grup. Șah mat. 

Poate i-ai mai văzut pe la open mic-uri, poate prin deschideri, poate pe internet, poate deloc. NișteOameni sunt Drăcea, Băra, Mitran, Virgil, Mirică și Luiza. Dacă vrei să știi care-i care, aruncă un ochi la ei pe YouTube: https://bit.ly/2tgBuQ5

Hai pe 6 februarue de la 19:00 în Doors Club ca s-arunci cu flori în sau după ei.
Intrarea costa doar 25 de lei, în speranța că o să facă rost de bani de bere și să se întoarcă în București.

Info: 0763 661 622

 

 

Număr de vizualizări :21http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/1fhp3FKbnXw?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Lansarea volumului ”Critice. Arheul Marginii și alte narațiuni”, de...

Posted: 03 Feb 2020 07:41 AM PST

Joi, 6 februarie 2020, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumului Critice. Arheul Marginii și alte narațiuni, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Emilian Galaicu-Păun. Alături de autor vor participa: Vitalie Ciobanu, Lucia Țurcanu, Alexandru Burlacu. Moderator: Emilian Galaicu-Păun.

Preț promoțional în ziua lansării.

Sesiune de autografe.

„Andrei Țurcanu privește în urmă, fără menajamente, la istoria literaturii române din Basarabia, la viața literară și la gustul public din provincia înstrăinată, văzute din perspectiva integratoare a culturii române (…). Criticul a reprezentat la Chișinău, și înainte de 1991, și după, intransigența criteriului estetic, într-o literatură nu numai ideologizată, ci și deznaționalizată. A făcut-o, adesea, cu prețul retragerii într-un refugiu poetic – avanscena critică fiind ocupată de primadonele oficiale și de campionii «moldovenismului» –, din care a câștigat optzecismul basarabean, care a avut în Andrei Țurcanu o valoare sigură, chiar dacă a mers pe o poetică personală, divergentă față de cea a grupului. Din când în când, conștiința sa morală și estetică a răbufnit însă prin cărți ca Bunul-simț (1996) ori Sabatul sau Noaptea vrăjitoarelor politicii moldovenești (2000), care au așezat o oglindă necomplezentă în fața intelighenției basarabene.” (Răzvan Voicu)

Andrei Țurcanu (1 septembrie 1948, Cigârleni, Ialoveni), critic literar şi poet. A absolvit Şcoala Medie din Hânceşti (1966) şi Facultatea de Filologie a Universităţii de Stat din Chişinău (1971). Doctor în științe filologice. Între 1975 şi 1990 este cercetător ştiinţific la Institutul de Limbă şi Literatură al Academiei de Ştiinţe a Republicii Moldova. Ales, în 1990, deputat în primul Parlament democrat, în 1992 va fi numit consilier prezidenţial, apoi din nou consilier şi purtător de cuvânt al preşedintelui Republicii Moldova (1997–1999). Profesor, din 2002, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chişinău. Din 2010 este șef al Sectorului de literatură română contemporană al Institutului de Filologie Română „B.P. Hasdeu” al AŞM. Alături de cărţi de critică literară – Martor ocular (1983); Regăsirea numelui (în limba rusă, 1990); Bunul-simţ (1996); Arheul Marginii și alte figuri (2013); Cartea din mâna lui Hamlet. Andrei Țurcanu de vorbă cu Nina Corcinschi (în colab.) (2017) –, a tipărit și culegerile de versuri Cămașa lui Nessos (1988, ed. a II-a – 1996); Elegii pentru mintea cea de pe urmă (2000); Destin întors (2005); Iisus prin miriști (2006); Estuar (2008); Plânsul Centaurului (2008); Interior în roșu aprins (2012); Verde regal (2014, ed. a II-a – 2015); Zăpezi în august (2015); Rost (2018); precum şi eseul Sabatul sau Noaptea vrăjitoarelor politicii moldovenești (2000). I s-au decernat Premiul Centrului Independent de Jurnalism (1999), Premiul Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova (2000), Premiul „Grigore Vieru” al Uniunii Scriitorilor (2012), Premiul Național pentru Literatură (2016), Premiul Opera omnia al revistei Convorbiri literare (2018).

 

Critice. Arheul Marginii și alte narațiuni, de Andrei Țurcanu (Rotonda). Broșată, 404 pag. Preț: 39 RON/ 169 MDL

Poți procura cartea și online, oriunde ai fi. E simplu. Intră pe shop.cartier.md/

Ebooks Cartier sunt pe iBooks sau pe shop.cartier.md/

 

În Rotonda au mai apărut:

Cum se inventează un huligan? Mihail Sebastian, ziarist la “Cuvîntul”, de Laszlo Alexandru

Jurnal la sfârșitului lumii, de Vasile Ernu

Lagărul 33 (roman), de Lilia Bicec-Zanardelli

Vișinul baronului Münchhausen (stări), de Valeriu Turea

A(II)Rh+eu  (poem) & Apa.3D (Poemelnic), de Emilian Galaicu-Păun

Să vină sirienii, bețivii și Donbasul (portrete și reportaje), de Polina Cupcea

Hrișca & Masala (blogograme), de Sorin Hadârcă

Woldemar (roman), de Oleg Serebrian

Ultima amantă a lui Cioran (roman), de Constantin Cheianu

Sebastian (roman), de Gelu Diaconu

Câinele de bronz (roman), de Emanuela Iurkin

Limba de hârtie (eseu), de Tamara Cărăuș

Duși cu Titanicu  (proză), de Valentin Guțu

Zece femei (eseu), de Al.Cistelecan

Manierismul românesc (eseu), de Lucia Țurcanu

 

În curând:

Cocoșatul în hanorac (roman), de Constantin Cheianu

Canon (roman), de Ghenadie Postolache

Idei și fantasme. Lecturi în hialin (eseu), de Adrian Ciubotaru

Antimediul (roman), de Arthur Suciu

Al nostru (roman), de Mihai Răcilă

 

 

 

 

Număr de vizualizări :44http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/vUc-8HSgaxI?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Vizualizări: 73

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor