altmarius

cultură şi spiritualitate

Newsletter Agentia de carte - 30 septembrie 2020

“”Conștient – Știința și practica prezenței – Practica transformato...


”Conștient – Știința și practica prezenței – Practica transformatoa...

Posted: 28 Sep 2020 10:42 PM PDT

La editura Herald, în colecția Psihopractica, a apărut volumul ”Conștient – Știința și practica prezenței – Practica transformatoare a meditației”, de Daniel J. Siegel, traducere de George Arion Jr. Renumitul autor Daniel Siegel, cunoscut publicului român prin numeroasele titluri cu care a revoluționat în ultimul deceniu știința minții, ne surprinde și de data această prin capacitatea sa de a reuni știința și spiritualitatea sub aceeași umbrelă, susțînând cu argumente științifice că practicile de meditație au efecte benefice măsurabile asupra minții, a creierului și a stării noastre fundamentale de bine. De departe unul dintre cei mai iubiți autori din domeniul popularizării științei sănătății mintale, Siegel dă o nouă direcție ideilor sale despre minte și conștiință și, folosindu-se de principii de bază ale fizicii cuantice, ne ajută să înțelegem cum reușește meditația – ca practică de antrenare a minții – să ne ofere acces la un plan al posibilităților din care se naște de fapt conștiința, un plan în care percepția noastră asupra propriei identități și a lumii este eliberată de viziunea cotidiană despre viață, limitată și, de multe ori, rigidă. Reiterând conceptele originale de mindsight, mintea ca flux de informație și energie, Roata conștientizării etc., ”Conștient” este cartea „dedicată integrării minții” care realizează integrarea tuturor ideilor lui Daniel Siegel într-un tot coerent, flexibil și viu. Acest ghid practic te invită să meditezi și îți oferă toate instrumentele și cele mai simple instrucțiuni pentru a începe chiar de azi o practică bazată, în egală măsură, pe spiritualitate și știință.

„Cu căldură și omenie, Dr. Siegel ne oferă o trecere în revistă de excepție a noii științe a minții, care este de-a dreptul fascinantă, pe alocuri chiar ne lasă cu gura căscată, și totodată se dovedește extraordinar de utilă, în orice împrejurare. Este un mod remarcabil de a integra concepte inovatoare din domeniul neuroștiinței, teorii profund contemplative și practici experiențiale concrete. Un tur de forță de la un maestru al domeniului.”

Rick Hanson, PhD, autorul Resilient: How to Grow an Unshakable

Core of Calm, Strength, and Happiness

 

Daniel J. Siegel este un renumit specialist în educație și psihiatrie, profesor la Universitatea din California, director al centrului de cercetare Mindful Awareness din cadrul aceleiași universități și director executiv al centrului educațional Mindsight Institute. Este un pionier al domeniului de studiu numit neurobiologie interpersonală (The Developing Mind, 1999), un domeniu multidisciplinar la care contribuie stiințe precum: psihologia, antropologia, biologia, științele cognitive, psihopatologia, psihiatria, neurobiologia, lingvistică, matematică, fizică, teoria sistemelor și altele. Sub umbrela neurobiologiei interpersonale, Daniel Siegel a promovat conceptul de „mindsight” (oglindirea minții), o nouă abordare – bazată pe mindfulness – în sănătatea mintală, care are ca idee centrală „integrarea” atât la nivel intrapsihic, cât și interpersonal, în plan psihologic, dar și al bazei neurobiologice. Este unul dintre puținii psihiatrii care au propus o definiție comprehensivă a minții (Mindsight, 2010).

Este tatăl a doi copii trecuți de adolescență și autor al mai multor lucrări celebre adresate părinților și specialiștilor. Dr. Daniel J. Siegel întâlnește frecvent părinți și profesioniști din toată lumea datorită conferințelor și atelierelor pe care le susține.

 

Editura Herald 

Număr de vizualizări :46http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/V5sJvd-12uE?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

45 de povești cu poetul Emil Brumaru, un nou proiect editorial FILIT

Posted: 28 Sep 2020 10:08 PM PDT

Editura Muzeelor Literare lansează un nou proiect editorial în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT, volumul colectiv „Să fim anonimi ca dovlecii. Povești cu Emil Brumaru”, dedicat memoriei poetului. Volumul este compus din povestirile a 45 de contributori din sfera culturală (scriitori, artiști, librari etc.) ce au fost invitați să scrie întâmplări și amintiri cu și despre personajul Emil Brumaru. Cartea evocă, prin povești scrise cu umor sau tristețe, personalitatea unuia dintre cei mai apreciați poeți din România și scoate la iveală întâmplări mai puțin cunoscute de către public.

Lansarea va avea loc miercuri, 30 septembrie 2020, de la ora 20:00, în prima zi a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT, la Casa Muzeelor (str. Vasile Alecsandri nr. 6), avându-l ca invitat pe Bogdan Crețu.

Despre proiect, coordonatoarea Nicoleta Dabija a declarat: „Volumul «Să fim anonimi ca dovlecii. Povești cu Emil Brumaru» este un proiect pe care mi l-am asumat cu toată convingerea, întrucât Emil Brumaru, dincolo de talentul lui uriaș, recunoscut aproape în unanimitate de critica literară și de public, rămâne, pentru cei care l-am cunoscut, un om fabulos și de neuitat. Ce a ieșit? Un volum care se poate citi precum un roman, o poveste alcătuită din zeci de alte povești, conturând un Emil Brumaru viu și nemuritor.”

La volum au contribuit: Felix Aftene, Radu Andriescu, Fabian Anton, Liviu Antonesei, Ion Barbu, Ana Barton, Lavinia Bălulescu, Diana Bobică, George Bondor, Gabriel Caloian, Alexandru Călinescu, Cristina Căpitănița, Gabriel Cheșcu, Dan Ciupureanu, Luminița Corneanu, Jan Cornelius, Bogdan Crețu, Dumitru Crudu, Nichita Danilov, Lia Faur, Șerban Foarță, Emilian Galaicu-Păun, Mihai Dinu Gheorghiu, Florin Lăzărescu, Dan Lungu, Ioan Mateiciuc, Ioana Nicolaie, Veronica D. Niculescu, Radmila Popovici, Bogdan Suceavă, Robert Șerban, Cătălin-Mihai Ștefan, Alex Ștefănescu, Virgil Tănase, Ioana Tătărușanu, Lucian Dan Teodorovici, Sorin Trelea, Catinca Tudose, Florin Tudose, Nicolae Turtureanu, Mihai Vacariu, Mihail Vakulovski, Radu Vancu, Lucian Vasiliu, Zamfira Zamfirescu.

Volumul „Să fim anonimi ca dovlecii. Povești cu Emil Brumaru” va putea fi achiziționat atât la lansare, de pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro, cât și din muzeele literare ieșene.

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/X6gqZNYTxiU?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și iZZY iZVNE (live p...

Posted: 28 Sep 2020 10:03 PM PDT

Neobișnuita serie de transmisiuni feeder sound live se apropie de sfârșitul ediției de anul acesta cu ultimul episod care îi aduce împreună pe Bucurie și iZZY iZVNE. Sperăm că ți-au plăcut sesiunile anterioare și că vei continua să îți hrănești curiozitatea pentru cultura alternativă și underground. Cu ocazia următorului episod, îl poți asculta pe Bucurie mixând un set de două ore compus în principal din producțiile sale muzicale. În același timp, iZZY își va folosi abilitățile deprinse din arta stradală și graffiti pentru a picta o pânză imensă în stilul ei propriu, intitulat Space Calligraphy.

Urmărește feeder sound live cu Bucurie și iZZY iZVNE, Miercuri 14 Octombrie, începând cu ora 18:00 (ora României, GMT+3), pe www.feeder.ro și www.facebook.com/feeder.ro.

Despre BUCURIE

Inspirate de natură și de legăturile ei magice cu noi, producțiile muzicale ale lui Bucurie sunt o reprezentare a gândurilor și sentimentelor sale cele mai profunde și mai personale. Acestea sunt doar câteva indicii cu privire la ceea ce face ca producțiile și selecțiile sale să fie unice, în timp ce sunetul pe care îl prezintă evocă întotdeauna o vibrație energetică, eliberând sufletul și imaginația de constrângerile cotidiene.

În timp ce majoritatea materialelor lansate de Bucurie pot fi găsite pe pagina lui de Bandcamp, el a colaborat și cu label-uri internaționale precum OtakuStamp RecordsHubble RecordingsHonne Music și Depth Over Distance.

Din când în când, pășește în spatele pupitrului oferind experiențe uimitoare ascultătorilor, cu cele mai recente producții ale sale. De-a lungul timpului a pus muzică alături de artiști precum Ada KalehCrihanDraguteskuTed AmberBryzDeez și mulți alții.

În 2018 am difuzat în premieră melodia “Valsul Muzelor“, o producție remarcabilă realizată de Bucurie în colaborare cu Otaku.

Piesa “Visible Things” lansat de casa de discuri Depth Over Distance din Amsterdam pe EP-ul „Nostromo” a aterizat și în rubrica noastră exclusive premiere.

La începutul anului, am avut plăcerea să accesăm arhiva secretă a lui Bucurie și să publicăm episod-ul 251 din seria feeder sound, compus și mixat utilizând doar cu producțiile sale.

Urmărește pagina feeder.ro și în curând vei fi prima/ul care va afla ce lucrăm în secret împreună cu Bucurie.

Despre iZZY iZVNE

iZZY iZVNE este o artistă care trăiește și lucrează în Chișinău, Moldova. Dragostea ei pentru cultura hip-hop a venit din rap în jurul anului 2009, când a început să cânte, lansând piese și videoclipuri. În 2011, iZZY iZVNE a început să picteze primii pereți, iar pasiunea ei a evoluat de-a lungul anilor. După ce a trecut prin procesul de lettering și a creat lucrări comandate pentru diferiți clienți, iZZY și-a dezvoltat propriul stil de graffiti numit Space Calligraphy. Lucrările sale încorporează universuri paralele, găuri negre, white dwarfs, planete și galaxii multiple. Dacă te uiți mai atent, poți descoperi că picturile sale murale sunt realizate utilizând doar litere. Literele chirilice, pictate în diverse culori, creează acele efecte magice care îți vor atrage atenția și o vor menține concentrată în adâncimea imaginii.

În 2018, iZZY iZVNE a fost câștigătoarea Apelului Deschis Un-hidden București II motiv pentru care am invitat-o ​​să picteze un calcan imens, găzduită de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. După șapte zile lungi de muncă grea, iZZY a reușit să termine o pictură frumoasă, adăugând încă o lucrare impresionantă în spațiul public bucureștean.

Acum iZZY este în Chișinău, răspândind cunoștințe despre graffiti noilor generații de writters împreună cu Urban Spirit Family prin festivalul Urban Vibes, ateliere și evenimente culturale.

Citește mai multe despre călătoria ei și incursiunile în scena internațională de artă de stradă / graffiti în interviul extins pe care l-am publicatcu ceva timp în urmă. Explorează harta de artă stradală Un-hidden Romania și descoperă lucrările sale remarcabile din București, Iași și Chișinău.

Alătură-te evenimentului, și stai la curent cu știrile despre feeder sound live.

Text de Cristina Popa și Andrei Racovițan

Edițiile precedente feeder sound live streams au avut ca invitați artiștii Teluric și Maria Bălan // Kozo și Irlo // Cr15tina și Aeul // Miss I și Pasr // Vlad Arapasu și John Dot S. // Dan Andrei și SerebeAici poți vedea întregul line up, program și mai multe informații despre împreună cu informații care să îți hrănească pentru pentru artă și muzică underground.

Despre feeder sound

Proiectul feeder sound II este organizat de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN, Aria tematică: Artă digitală și noile media.Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vizitează pagina proiectului feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a fi la curent cu noile activități programate.

feeder sound este o investigație în activitatea artiștilor locali și internaționali, alcătuită din seturi de DJ și melodii contemporane curatoriate cu meticulozitate într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicieni din întreaga lume.

Despre Save or Cancel

Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.   // anunță  feeder.ro

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/tj5gGS3Bxts?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Lansare LIVE: Lavinia Bălulescu, Ștefan Iloaie și Adrian Mureșan de...

Posted: 28 Sep 2020 10:00 PM PDT

Sîmbătă, 3 octombrie 2020, la ora 12.00, Editura Polirom lansează LIVE, pe pagina de Facebook a Librăriei Humanitas din Cluj (https://www.facebook.com/humanitascj), volumul ”Steinhardt. Bughi mambo rag”, apărut de curînd în colecția „Biografii Romanțate”. Lansarea va prilejui un dialog al autoarei volumului, Lavinia Bălulescu, cu Ștefan Iloaie și Adrian Mureșan.

Exemplare cu autograf, disponibile în librărie, după lansare.

 

„Am dat să mă ridic, dar îmi era imposibil.

– Fir-ar să fie, am uitat să mă prezint! Steinhardt!

S-a aplecat, mi-a întins mîna, a ezitat, apoi şi-a retras-o.

– Nu puteţi să vă mişcaţi. V-a lovit o maşină. Mergeam spre casă şi mi-a părut că am auzit ceva în spatele meu. Nu ştiu, Dumnezeu m-a făcut să întorc capul! Adică nu doar să întorc capul, a fost mai mult. Am mers un colţ înapoi şi v-am găsit aici, pe drum. Vă amintiţi ceva?”

 

Lavinia Bălulescu s-a născut pe 12 martie 1985, la Drobeta-Turnu Severin. Este scriitoare şi jurnalistă. A publicat trei volume de poezie, un roman şi un volum de publicistică: Mov (Prier, 2004), Lavinucea (ediţia I, Cartea Românească, 2007; ediţia a II-a, Casa de Pariuri Literare, 2017), Zmeii sînt de treabă (împreună cu tatăl ei, Constantin Bălulescu, Paralela 45, 2018), La mine-n cap (Cartea Românească, 2013), Terasa Fericirii (Polirom, 2018). Este prezentă în mai multe antologii, iar două povestiri ale sale au fost transformate în scurtmetraje în regia lui Marius M. Bogdan. Scrie şi pe blogul personal, Ferma de gînduri. Lavinia a locuit în Drobeta-Turnu Severin, Timişoara şi Bucureşti, iar acum locuieşte în Cluj-Napoca.

 

Număr de vizualizări :10http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/offufM5hiMo?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Ce aduc ultimele două zile de FEST-FDR S.O.S. 2020

Posted: 28 Sep 2020 09:58 PM PDT

FEST – FDR – S.O.S. 2020 intră pe ultima sută de metri. Încă două zile de festival, încă două spectacole – două evenimente a căror diversitate dă măsura privirii exhaustive a selecției din acest an.

Prin urmare, marți, 29 septembrie, de la ora 20, la Sala 2, Teatrul ACT din București prezintă un spectacol marca Alexandru Dabija: Moș Nichifor, după Ion Creangă. Moș Nichifor este un spectacol despre întâlnirea dintre două generații și confruntarea între două feluri de a vedea lumea: una conservatoare, ironic-tradiționalistă și una modernă, agresivă în fragilitatea ei. Cu umorul debordant care, de fiecare dată, lasă loc reflecției, regizorul face din nou echipă cu un mare actor – Marcel Iureș, căruia i se alătură actrița Ruxandra Maniu. Spectacolul este recomandat spectatorilor peste 12 ani.

Miercuri, 30 septembrie: ultima zi a lunii, ultima zi de festival. Ultimul spectacol al FEST-FDR – S.O.S. 2020, programat la Sala 2 de la ora 20, este Constantin de Alexandru Popa, în regia lui Tudor Lucanu, o producție a Teatrului Național din Târgu Mureș. Așa cum declară însuși regizorul, spectacolul urmărește povestea lui Constantin Brâncoveanu dincolo de mit, într-o pendulare continuă între tragedia omului și comicul moravurilor, între atunci și acum, între lumea materială și cea spirituală. Spectacolul este, de asemenea, o ocazie de a aduce împreună pe scena festivalului doi actori care, în perioade diferite, au fost recompensați cu nenumărate aplauze de spectatorii Teatrului Național din Timișoara: Nicu Mihoc și Richard Balint. Spectacolul este recomandat spectatorilor peste 14 ani.

 

Biletele se pot achiziționa online pe www.tntimisoara.com sau de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), al căror orar de funcționare este, pe întreaga durată a festivalului, zilnic între orele 11 și 19. // anunță Teatrul Național din Timișoara.

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/LXGDKW9-l9g?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Expoziția ”Mătușa. Media mix pe fotografie”, la Muzeul Național al ...

Posted: 28 Sep 2020 09:06 PM PDT

Joi, 1 octombrie 2020, de la ora 17.00, Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă la vernisajul expoziției Mătușa. Media mix pe fotografie, a artistei fotograf Kathleen Laraia McLaughlin, originară din Statele Unite ale Americii. 

Artista a petrecut mai bine de un an (1999 – 2000) în satul Sârbi din județul Maramureș, trăind în comunitate și fotografiind oamenii și obiceiurile lor. De atunci, a revenit în numeroase ocazii, uneori prin intermediul unor burse Fulbright (2002, 2015, 2019) ori, pur și simplu, pentru a se reîntâlni cu familia din care simte că face parte acum. Cu fiecare călătorie a continuat să fotografieze crâmpeie din viața sătenilor, documentând schimbările care au apărut de-a lungul ultimilor 20 de ani.

Expoziția Mătușa reunește fotografii realizate Mariei, mătușa familiei, care a găzduit-o pe artistă, precum și altor membri ai familiei sale, în special soțului acesteia, Vasile, două persoane de care Kathleen Laraia McLaughlin se atașase în mod deosebit. Cum în 2018 a aflat de trecerea în neființă a Mariei, artista fotograf a decis să îi dedice o expoziție memoriei femeii care a impresionat-o, în primul rând, pentru simplitatea și firescul ei, dar și pentru că, neavând copii, urma să se spună în comunitate, la înmormântarea acesteia, că a avut o viață lipsită de sens. Expoziția își propune, astfel, să recupereze sensul vieții mătușii Maria, îmbinând obiectele personale ale acesteia cu fotografiile care o prezintă în varii ipostaze de-a lungul timpului pe care Kathleen l-a petrecut alături de familia acesteia.

Expoziția a fost găzduită în 2019 la Centrul de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului“.

Vernisajul se va desfășura în absența fizică a artistei, din motive generate de criza pandemică, însă Kathleen Laraia McLaughlin va fi prezentă virtual.

Expoziția va putea fi vizitată la Sala Acvariu, până pe 10 octombrie 2020, de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00. Lunea este închis. Intrarea este liberă.

 

 

 

Parteneri media: Radio România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, RFI România, Itsy Bitsy, Historia, Igloo, Arhitectura, Observator cultural, Infinitezimal, Ziarul Lumina, LiterNet.ro, www.ordineazilei.ro, www.modernism.ro, www.matricea.ro, www.promenada-culturala.ro, www.daciccool.ro, www.getlokal.ro, www.semnebune.ro, www.onlinegallery.ro, www.cooperativatraditionala.ro, www.iqool.ro, www.gratuitor.ro, www.Financiarul.ro, www.News24.ro, Terra Magazin.

 

Măsuri sanitare și sugestii de vizitare a expoziției 

 

În Sala Acvariu este permisă prezența a maximum 20 de persoane simultan, iar la vernisaj, care va avea loc în curtea exterioară, se va permite prezența unui număr de maximum 100 de persoane, cu respectarea regulilor de distanțare.

 

Portul măștii este obligatoriu pentru personalul Muzeului și pentru vizitatori.

 

Accesul în sală va fi permis după ce vizitatorii își vor dezinfecta mâinile la distribuitorul de gel hidroalcoolic.

 

În expoziție, vizitatorii sunt rugați să păstreze, între ei, distanța fizică de 2 m.

 

Număr de vizualizări :32http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/LBvfplKgb7A?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

”Secret Impressionists”/ ”Impresioniști secreți”, în premieră la Ha...

Posted: 28 Sep 2020 09:00 PM PDT

Cum au văzut impresioniștii lumea? Ce relație aveau ei cu tehnica, culoarea, lumina și universul de forme care le-a conturat realitatea? Cum au fost percepute lucrările lor? Cum a ajuns arta lor să fie în doar câțiva ani, una din cele mai iubite forme de artă din lume, după ce a fost inițial primită cu răceală de critică și public?

Pentru a afla, vino din 2 octombrie 2020 la Happy Cinema București din Liberty Center să vezi documentarul Secret Impressionists/ Impresioniști secreți, regizat de Daniele Pini. Filmul explorează revoluția din artă adusă de mișcarea impresionistă, și prezintă 50 de comori ascunse, expuse pentru prima dată la Roma în Palazzo Bonaparte.

Secret Impressionists este o călătorie imersivă în lumea impresioniștilor și a picturilor acestora, oferind o vizită “privilegiată” care va stimula curiozitatea spectatorilor. Filmul propune o perspectivă asupra operelor de artă care este complementară unei experiențe în muzeu, permițând publicului din sala de cinema să descopere noi detalii și nuanțe ale lucrărilor artistice.

Expoziția prezintă opere de Manet, Caillebotte, Renoir, Monet, Cézanne, Signac, Sisley și Berthe Morisot. Cei doi curatori ai expoziției, Claire Durand-Ruel (stră-stră-strănepoata lui Paul Durand-Ruel, cel mai important dealer de artă impresionistă) și Marianne Mathieu, îi vor însoți pe spectatori pe un drum întortocheat și extrem de interesant.

TRAILER: https://youtu.be/TcifoMetkmk

 

Website: www.happycinema.ro

 

 

Vizualizări: 74

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor