altmarius

cultură şi spiritualitate

Newsletter Agentia de carte - 24 iulie 2019

“Soprana Rodica Vică și Musica Ricercata, în concert la Ateneul Ro...


Soprana Rodica Vică și Musica Ricercata, în concert la Ateneul Român

Posted: 23 Jul 2019 03:39 AM PDT

Soprana Rodica Vică, stabilită în capitala internațională a muzicii – Viena, revine la București pentru a susține un concert inedit:BaRockIN’ Transylvania. Evenimentul face parte din cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional „Vară Magică”, organizat de Lanto Communication, sub conducerea Ing. Dorin Ioniță. Joi, 25 iulie 2019, ora 19.30, pe scena Ateneului Român, soprana Rodica Vică va prezenta publicului bucureștean capodopere muzicale în primă audiție națională. Printre compozitorii ce se vor auzi în inima capitalei cu această ocazie se numără  Georg Philipp Telemann, Johann Sartorius, Carl Philipp Emanuel Bach, Anton Hubatschek și Wolfgang Amadeus Mozart. Lucrarea principală „Die Fürstengrille” („Capriciile unui prinț”), este o operă compusă la Sibiu, în 1797, de către Anton Hubatschek (1763-1813). Hubatschek a dirijat pentru prima dată în Transilvania, la scurt timp după premiera vieneză, opera „Flautul fermecat” de Wolfgang Amadeus Mozart. Această operă are o valoare inestimabilă pentru noi, fiind  una dintre primele opere compuse pe actualul teritoriu al României.

Rodica Vică este o solistă invitată a multor opere și filarmonici atât din țară, cât și din străinătate, fiind, de asemenea, și câștigătoarea a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale: Premiul I la Concursul Internațional de muzica barocă „La Stravaganza” Cluj- Napoca, Premiul II la Concursul Radiodifuziunii Române „Drumul spre celebritate”, Premiul pentru cea mai Buna Interpretare Muzicală în cadrul Trofeului „Ion Dacian” pentru Tineri Interpreți. Odată̆ cu debutul său internațional în 2010, aceasta devine promotoarea muzicii vocale baroce pe plan național, propunând an de an programe repertoriale inedite și necunoscute publicului din România.

BaRockIN’ Transylvania, ingeniosul proiect al renumitului ansamblu Musica Ricercata, are ca misiune interpretarea, după trei secole de liniște, a unor lucrări muzicale compuse în Transilvania. Manuscrisele cărora li se va da viată au fost descoperite de către dirijorul Gabriel Bebeșelea în arhivele Sibiului. Acesta din urmă susține și conducerea muzicală a concertului.

 

Evenimentul încheie un turneu național, cu același nume, și este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Cu acest prilej Musica Ricercata lansează un parteneriat valoros cu European Union Youth Orchestra (EUYO), considerată a fi cea mai importantă orchestră de tineret la nivel mondial.

 

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a festivalului, deschisă la Ateneul Român (intrarea din str. Benjamin Franklin nr. 1-3), de luni până vineri, între orele 14:00 – 19:00 sau online pe bilete.rohttps://www.bilete.ro/festivalul-vara-magica/festivalul-vara-magica...

 

Număr de vizualizări :13http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/kJc5iA-NsJs?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Concerte de excepție, la EUROPAfest Summer Edition

Posted: 23 Jul 2019 03:34 AM PDT

Festivalul EUROPAfest, eveniment sub Înaltul Patronaj al Casei Regale, aduce în cadrul ediției de vară de la Sinaia 5 concerte de muzică clasică și jazz, cu muzicieni din 10 țări: Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Belgia, Polonia, Turcia, Brazilia, Bulgaria și România. Devenită deja o tradiție, Gala festivalului are loc la Castelul Peleș, în Sala de concerte a reședinței regale. Astfel, pe 28 iulie 2019, la ora 16:00, jmEvents și partenerii festivalului – Primăria Sinaia, Hotelul Mara, Muzeul Peleș și Kafka Management, invită publicul să se bucure de o seară de muzică în compania unora dintre cei mai apreciați tineri artiști ai zilelor noastre.  Gala EUROPAfest Summer Edition de la Castelul Peleș este precedată de concertul Classic in the Park din fața Casinoului Sinaia.

Joi, 25 iulie, începând cu ora 19:00, parcul central va răsuna pe acorduri de muzică clasică. În program: lucrări de J.S. Bach, N. Paganini, T. Vitali, P.I. Ceaikovsky și E. Lalo. Capul de afiș al concertului este Remus Azoiței | Marea Britanie, produs de renume al școlii românești de vioară, stabilit în Anglia după terminarea studiilor la Juilliard School – New York, face parte azi din elita muzicii londoneze. A concertat în săli prestigioase precum Carnegie Hall din New York, Concertgebouw Amsterdam, Salle Cortot Paris, Konzerthaus Berlin, St-Martin-in-the-Fields și Wigmore Hall în Londra, Teatro La Fenice Veneția, Auditorio Nacional Madrid și Konzerthaus Viena. A colaborat cu artiști renumiți precum Lawrence Foster, David Geringas, Gerard Causse, Michael Sanderling, Adrian Brendel. The Strad l-a numit „un virtuoz incurabil cu suflet și tehnică fabuloasă”.

 

Agenda EUROPAfest Summer Edition mai inlude alte două concerte la Sala King’s Valley de la Hotel Mara pe 27 și 29 iulie, ambele de la ora 19:00. Pe 29 iulie, Jeunesses in Concert va prezenta cei mai tineri muzicieni din cadrul Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

 

Toate concertele sunt deschise publicului. Accesul se face pe bază de invitații, dar se acordă și intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

 

Directorul EUROPAfest Summer Edition, dl. Luigi Gageos invită iubitorii de frumos la Sinaia: “Bucurați-vă de eleganța muzicii clasice într-o seară de vară la Castel !”.

 www.jmEvents.ro

Număr de vizualizări :18http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/7iY7xlXRRUo?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Premiera spectacolului ”Ludwig Van Bethy”, la Teatrul Arte dell’Anima

Posted: 23 Jul 2019 03:00 AM PDT

Miercuri, 31 iulie 2019, orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la premiera spectacolului ”Ludwig Van Bethy”, scris și regizat de Andrei Adam. Spectacolul este o producție Breasla Actorilor, găzduit de Teatrul Arte dell’Anima. 

Unde începe şi unde se termină familia? Unde începe şi unde se termină dorinţa de a avea un copil? Cât înseamnă dorinţa şi cât înseamnă ego? Societatea oferă un cadru ideal sau cadrul existent dă notă unei societăţi care se vrea ideală? Întrebările acestea dau naştere unei poveşti care, la rândul ei, dă naştere unor alte întrebări. Spectacolul LUDWIG VAN BETHY înseamnă alăturarea unor principii psihologice în sfera unor oameni cu anumite trăiri, traume şi bagaje, fiecare cu imaginea sa distinctă despre copilărie şi familie.

Lumea, după cum ştim cu toţii este o perspectivă a adultului, însă spectacolul apasă şi pe perspectiva copilului. Ce anume îşi doreşte copilul? Cât din ce îşi doreşte copilul este şi ce îşi doreşte adultul? Oare adultul se asigură că e pregătit să întâmpine copilul? Avem copii pentru că ne dorim să construim alături de ei sau ei sunt produsul unei construcţii individuale? Iată o altă serie de întrebări asupra cărora se apleacă povestea unei piese care nu şi-a propus doar urmărirea unui fir epic a personajelor!

Personajele sunt construite pe scheletul unor evoluţii diferite ca perspectivă, însă asemenatoare ca statut existenţial. Un doctor generalist care a devenit un specialist în profesia sa tocmai pentru a da o notă pozitivă dramatismului propiei vieţi. Este un om care nu face alegeri de dragul de a le face, ci doar după ce se asigură că totul are substanţă demnă de luat în seamă. Copilul, pentru el, nu e o prioritate, dragostea însă e. Bethy, un psiholog care îşi doreşte un copil cu orice preţ şi care nu vede structurarea unei familii că esenţa, ci ca o urmare a unei direcţii formate în jurul unui copil. Ludwig, un artist care îşi orientează toată viaţa către un concert foarte bine pus la punct. Sloganul şi ideea pe care îşi formează viaţa este „De la do la do sunt două opriri!”. Asta e şi ideea centrală a spectacolului! În orice linie a lumii sunt două puncte, două opriri, două începuturi.

 

Distribuție: Robert Poiană, Massimiliano Nugnes, Teodora Colţ

Regie și Text: Andrei Adam

Proiecţii video: Dorel Mihăilă

Durată: 1h 15 min fără pauză

Preț bilet: 35 lei

 

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro

 

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/ludwig-van-bethy-1834?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima. 

 

Număr de vizualizări :12http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/1rExhWLM3dc?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

JazzyBIT, la clubul Porgy & Bess din Viena

Posted: 23 Jul 2019 02:52 AM PDT

Duminică, 28 iulie 2019, de la ora 20:30, Trio-ul timişorean JazzyBIT susţine un concert la prestigiosul club de jazz Porgy&Bess din Viena. Trupa este formată din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) și oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk. 

După ce câștigă premiul pentru debut al Fundației „Muzza“ din București (2013), JazzyBITajunge în finala competiției European Jazz Award din cadrul festivalului Tuscia in Jazz în 2014, câștigă trofeul Timișoara Jazz Award pentru grupul anului în 2016, iar în 2017 toți membrii grupului primesc trofeul Banat Jazz Award pentru muzicienii anului, ultimele două fiind acordate de către Fundația Culturală Jazz Banat. În 2014 trupa lansează albumul de debut „Touch the Sky“, urmat de albumul „Horizon“ în 2016 şi desfășoară o bogată activitate concertistică, numărând aproape 200 de concerte în primii 6 ani de activitate.

Până în prezent, JazzyBIT a concertat în 9 țări, pe 2 continente, participând la câteva dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume (Jarasum International Jazz Festival în Coreea de Sud, Vilnius Mama Jazz Festival în Lituania sau Belgrade Jazz Festival în Serbia), dar și în câteva dintre cele mai renumite cluburi de jazz din Europa (Reduta Jazz Club în Praga, Sunset Sunside în Paris, sau Budapest Jazz Club). Pe lângă circuitul jazz, trupa a cântat și în cadrul unor festivaluri cu muzică de mai multe genuri, precum festivalul Sziget din Ungaria, Exit din Serbia sau Untold din România, dar și în cadrul unor cluburi cunoscute din circuitul european, precum A38 din Budapesta sau Control din București. Alături de grupul de folclor contemporan Subcarpați, JazzyBIT lansează în 2017 proiectul Subcarpați x JazzyBIT / SUBJazz, o contopire a muzicii celor două grupuri. În 2017 JazzyBIT a mai concertat în cadrul Young Jazz Vienna Festival de la Teatrul Pygmalion şi în cadrul Festivalului de Jazz de la Belgrad, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Viena.

Teodor Pop s-a îndrăgostit de pian la vârsta fragedă de 4 ani și a studiat muzica clasică până la 14 ani, când a fost admis la secția de jazz din cadrul Școlii Populare de Arte „Francisc Hubic“ din Oradea. În 2001 obține un certificat de acreditare în muzică cu specializarea jazz, în urma unui examen final perfect. Un an mai târziu se mută la Timișoara, unde continuă să cânte jazz și blues în mai multe proiecte muzicale. În 2004 a câștigat premiul pentru cel mai bun pianist în cadrul concursului memorial „Iuliu Merca“ din Cluj-Napoca.

Mihai Moldoveanu a început să cânte la bas în liceu și este autodidact. Cu un background rock și învățând jazz din mers, Mihai este interesat de mai multe stiluri de muzică și artă. Pe lângă JazzyBIT, Mihai cântă și cu Alexandrina, Amalia Gaiță, Sunset in the 12th House și Paperjam, iar în trecut a cântat de la muzică electronică la black metal.

Szabó Csongor-Zsolt a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă“ din Cluj-Napoca, iar în prezent este masterand la secția Percuție a Facultății de Muzică din cadrul Universității de Vest Timișoara. A participat și a câștigat premii la numeroase olimpiade naționale de muzică și concursuri internaționale de percuție.

 

Mai multe informaţii despre activitatea JazzyBIT: http://jazzybit.ro/

 

www.rkiwien.at

www.facebook.com/RKIWien.ICRViena

 

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/tTmKTOxe_VE?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Tabăra urbană UTOPICA #prinartă – cinci zile de joc, creativitate ș...

Posted: 23 Jul 2019 12:47 AM PDT

Proiectul Utopica #prinartă, o producție a Asociației Da’DeCe, co-finanțat de Administrația Națională a Fondului Cultural, a debutat printr-o tabără urbană, între 8 și 12 iulie, la Conacul Golescu Grant – Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală al DGASPC Sector 6, partenerul proiectului. Au participat 15 copii, marea lor majoritate fiind din cartierul Giulești Sârbi al Bucureștiului.

Utopica #prinartă se înscrie în demersul constant al Asociației Da De Ce către fondarea Muzeul Copilului din Romînia. Raluca Bem Neamu, președinte al asociației declară: În asociația Da’DeCe toate drumurile duc spre ”Muzeul copilului”: o idee, un vis, un concept, întâlniri cu copiii,  expoziții interactive, o serie de metode dinamice de mediere între copii, patrimoniu și arte contemporane. O intersecție incandescentă care va duce la maturitatea organizației spre un muzeu activ care să le cuprindă pe toate. Un muzeu bazat pe opiniile copiilor și adunând ce este mai valoros și formativ din cele două domenii majore ale culturii. Un spațiu al întrebărilor mai degrabă decât al răspunsurilor, al atitudinilor responsabile, mai degrabă decât al pasivității extatice, al creativității fără  limite.

UTOPIC #prinartă își propune să exploreze și să analizeze percepția pe care o au copiii asupra societății în care trăiesc prin intermediul artei și educației muzeale. Ideile, poveștile și provocările lumii imaginate de copii în cadrul atelierelor vor fi transformate în instalații interactive care ne vor călăuzi în câteva zone: Casa, Școala, Muzeul, Strada în cadrul unei expoziții interactive. Procesul de realizare a conceptului se bazează pe principiul co-creației în cadrul unei echipe multidisciplinare formată din copii și specialiști (curator, educatori culturali, artiști, antropologi).

Ana, Ana R., Maria, Maria I., Marta, David, Lucian, Nicoleta, Florin, Cami, Cosmin, Robert, Eva, Petru și Elisabeta s-au luptat cinci zile cu boala numită plictisită cu ajutorul desenelor, jocurilor,   bricolajului și teatrului, participând astfel activ la co-crearea unei noi săli din Muzeul (încă virtual) al Copilului.

Cum arată Școala ideală? Dar Casa și Lumea perfectă? Chiar așa, cum văd ei Muzeul ideal? Toate aceste întrebări au traversat subtil cele cinci zile de joc creativ, printre care s-au strecurat o întâlnire magică cu pictorul Ștefan Câlția, chiar la el în atelier, și o vizită la Muzeul Theodor Pallady.

Copiii mai mari Iulia Iordan, Alexandra Cucu, Mădălina Muscă, Sorina Vasilescu,  Anca Simitopol, Codruța Cruceanu, Raluca Iacob și Matei Câlția, echipa proiectului, au primit de la copii energia lor creatoare și au transformat alchimic zgomotul și forfota în cele mai diverse forme de expresie, care au variat de la două scenete de teatru la construcția unui parc ideal și la discuții despre drepturile copiilor.

Ne-au însoțit pe tot acest parcurs reprezentanții DGASPC Sector 6, Raul Domereschi, Iulia Georgescuși ZZZ, asistenți sociali care sunt alături de acești copii în lupta contra abandonului școlar și pentru a le oferi oportunități de dezvoltare personală cât mai variate.

Multă înghețată (gratis, desigur!) a curs prin Școala ideală, unde orele de curs au 10 minute și pauzele 50 de minute, iar profesorii sunt prieteni cu elevi. În Muzeu se poate juca fotbal, există statui care cântă și exponatele plutesc prin apă sau sunt lipite de tavan.

 

Casa. Strada și Lumea ideală? Le lăsăm să vă surprindă, alături de alte idei – unele emoționante, altele șugubețe – ale copiilor, în expoziția interactivă, destinată copiilor +8 ani, care se va deschide în luna octombrie, la Conacul Golescu Grant și va putea fi vizitată timp de o lună atât de familii, cât și de școli din cartierele Crângași, Militari, Giulești, Drumul Taberei, precum și de publicul larg. Veți fi invitați să explorați cu ajutorul gândirii critice și a imaginației provocările culturale ale unei societăți ideale.

Iulia Iordan, managerul proiectului, declară: Utopia este o invitație la visare, utopia este un act de reflecție, utopia este ceva subînțeles naturii umane. De la aceste trei premise a început căutarea și a pornit ideea acestui proiect cultural pentru copii: cât de greu este să visezi la o lume mai bună atunci când locuiești la marginea ei?! Cât curaj aduc visele în viața noastră? Ce stă în puterea mea să schimb la lumea din jur? Deoarece căutarea nu ține cont doar de explorator, ci și de drum, timp de cinci zile experiențele copiilor au reformulat în permanență premisele inițiale, adăugând mereu alte puncte de vedere. Dintre ele, unele care au dus la răsturnări ale ideilor inițiale, așa cum îi stă bine oricărui proces de (co-)creație. „Cum este lumea ta ideală?” „O lume în care sunt ascultați copiii!”

Până atunci, cât timp echipa proiectului lucrează intens să contureze expoziția, ne puteți urmări progresul pe site-ul și paginile de Facebook și Instagram ale Asociației Da’DeCe. Și vă puteți întreba copiii cum cred ei că arată Casa, Școala, Muzeul și Lumea ideală. S-ar putea să vă surprindă.

 

# # #

 

UTOPICA #prinartă

O producție Asociația Da’DeCe

Co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

În parteneriat cu DGASPC Sector 6

Echipa proiectului: Iulia Iordan, Alexandra Cucu, Mădălina Muscă, Sorina Vazelina,  Anca Simitopol, Codruța Cruceanu, Raluca Iacob, Monica Grigore, Roxana Crișan și Matei Câlția, Liviu Pop

Asociația Da’DeCe reinventează și adaptează conceptul de Muzeu al Copilului, prin expoziții tematice itinerate în zone și comunități diverse. Muzeul Da’DeCe este locul unde patrimoniul și artele contemporane dau naștere la noi idei, întrebări și emoții. Este locul în care copiii se implică ca persoane creative și curioase, adoptă atitudini și valori noi și responsabile față de patrimoniu și explorează forme inedite ale artelor contemporane, ca parte dintr-o comunitate conștientă de sine și de valorile acesteia. www.asociatiadadece.ro https://www.facebook.com/asociatiadadece/

 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vizualizări: 80

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor