altmarius

cultură şi spiritualitate

Bdi
 • Masculin
 • Bucuresti
 • România
Partajare pe Facebook MySpace

Bdi's Prieteni

 • Catalin Trandafir
 • Marcela Iftenie
 • NACHE ELENA RAMONA
 • Gina Baranovschi
 • GINA GUZUMAS
 • Nicoleta Cimpoae
 • CUPSA MARIA
 • altmariusmusic
 • VOICAN MARIN
 • dorina fekete
 • Liviu-Ioan Muresan
 • Ioan Muntean
 • altmarius
 

Pagina lui Bdi

Activitatea Recentă

Postare de log efectuată de Bdi

Solutia

Scrisoarea Sf.Ioan Gură de Aur către Olimpiada - scrisă de catre Sfant din exil în anul 404, atât de potrivită pt timpurile de acum :Hai să ușuram rana deprimarii tale și să risipim gândurile care adună norul acesta! Căci ce este ceea ce-ți tulbură gândul? Faptul că furtuna sălbatică și întunecoasă care cuprinde Bisericile a cufundat toate intr-o noapte fără lună, că ea se înalță în fiecare zi producând naufragii umane și crește prăpădul lumii întregi? (...) Dar deşi ştiu toate acestea nu…Vezi mai mult
Mar 19, 2020
Postare de log efectuată de Bdi

A Happy Guru Purnima Day 2019 !

A Happy Guru Purnima Day 2019 !May Sad Guru bless us all ! [Satguru = God / The Master in the heart/Heart=Atman-Brahman=D-zeu din…Vezi mai mult
Iul 16, 2019

De ce excursus prin "alte" religii / discipline sapientiale ?

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/biserici-din-bucuresti-cu

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/o-foarte-tare-cartepoarta-de

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/ramana-cineva-care-a-reusit

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/jivanmukta-1

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/zen-din-nou

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/cel-care-cauta?xg_source=activity

Pentru a deveni mai buni crestini
(sau cum e botezat fiecare. Atentie insa: Sf Lumina vine la Ierusalim doar la slujba dreptslavitorilor ! Nec plus ultra pe Pamint.)
si a intelege/trai mai bine.

"Toate religiile sunt drumuri care duc la Acelasi Dumnezeu, dar ele nu sunt Dumnezeu."

(Ramakrishna) 

Diferente ?

"Daca gandesti exista diferente, daca nu gandesti, nu exista ! "

(Taisen Deshimaru - Zen si Crestinism)

(v. a gandi din strafundul negandirii / hishiryo / Norul Necunoasterii Divine)

 

Misticii din toate religiile se intalnesc in Inima, fiind 1 (Starea de Unitate din Dumnezeire).
Sa ne amintim conex si de viata si spusele Monseniorului Vladimir Ghika:

"Ma fac catolic pentru a deveni un ortodox mai bun." [citat aproximativ]

A fost botezat şi miruit ortodox, mama sa fiind o credincioasă foarte ataşată de Biserica Ortodoxă, tatăl său fiind în acea perioadă ministru plenipotenţiar al României în Turcia. În anul 1878 este trimis la şcoală în Franţa, la Toulouse, şi va fi lăsat în grija unei familii protestante în ceea ce priveşte educaţia şi practica religioasă, deoarece în zonă nu exista nici o biserică ortodoxă. O va termina în anul 1895, după care va urma la Paris Facultatea de Ştiinţe Politice. În paralel va frecventa cursuri de medicină, botanică, artă, litere, filozofie, istorie şi drept.

Se întoarce în România datorită anghinei pectorale, unde îşi va continua studiile până în 1898 când merge la Roma unde va urma Facultatea de Filosofie-Teologie a dominicanilor în Roma, Angelicum. Este în această perioadă (1902) când, după un misterios discernământ, pentru a fi „şi mai ortodox” face profesiunea de credinţă catolică spre stupoarea mamei sale care rămâne până la moarte contrară deciziei fiului său.
Dorea să devină preot sau călugăr, însă Papa Pius al X-lea l-a sfătuit să renunţe la idee, măcar pentru o perioadă, şi să se dedice apostolatului ca laic. Şi-a desfăşurat activitatea extraordinară în toată lumea, la Bucureşti, Roma, Paris, Congo, Tokyo, Sidney, Buenos Aires… Mai târziu, în glumă, papa Papa Pius al XI-lea îl va numi „marele vagabond apostolic”. Devine astfel unul din pionierii apostolatului laical.


Scopul unor astfel de postari este de a "raspandi" un alt unghi / mod de a vedea (realitatea). O perspective noua si totusi atat de veche si de proaspata [v. Sf Augustin] pe care ne-o daruiesc inteleptii. Ce am mai putea spune-comenta noi, oameni inca nerealizati spiritual / duhovniceste ? Decat doar sa tacem si sa ascultam cu inima si toata fiinta (nu doar cu mintea) lasandu-ne patrunsi de “cuvintele lor de Putere” spre a ne trezi-transforma si a deveni si noi, poate, candva, intelepti in “comuniunea sfintilor-inteleptilor = parampara”. Iar cata vreme nu stim si nu suntem autentici e mai bine si mai sigur sa adoptam perspectiva despre care vorbeste Sf Antonie cel Mare [redata in continuare].
In Patericul Egiptean [la Avva Antonie]: Au mers odata niste batrani la avva Antonie si era avva Iosif cu dansii. Si vrand batranul (Antonie) sa-i cerceteze pe ei, a pus inainte un cuvant din Scriptura si a inceput de la cei mai mici a intreba care este cuvantul acesta si fiecare zicea dupa puterea sa. Iar batranul zicea fiecaruia : inca n-ai aflat. Mai pe urma de toti a zis catre avva Iosif : tu cum zici ca este cuvantul acesta ? Raspuns-a : Nu stiu. Deci a zis avva Antonie : cu adevarat a aflat calea, caci a zis nu stiu.
Sau, un alt citat [sic!]. Kuei Ch'in [maestru Ch’an din sec. IX] said, "Not knowing is most intimate." (Your not knowing is the vastness of your own deep nature giving birth to the spattering galaxies, to the dark shapes of the trees in the courtyard, and to your own beating heart).” = “A nu şti este ceva extrem de intim. Acest „Nu ştiu.” al tău este vastitatea propriei tale naturi profunde care dă naştere împrăştierii constelaţiilor cosmice, umbrei copacilor din curte şi propriei tale inimi bătânde.”
Conex sa ne amintim de Norul Necunoasterii Divine si de hishiryo = a gandi din strafundul negandirii din Zen, precum si de dharma megha samadhi.

Cineva nu poate propune o perspectiva “proprie” valida asupra Realitatii [weltanschauung] atata vreme cat nu a ajuns la miezul de intelepciune din propria sa fiinta, care este miezul de Divin din oricine si orice, Sinele [in sens vedantin]. Despre care vorbeste si profetul Isaia in Biblie: "Voi pune legea Mea in inimile lor, si o voi scrie in mintile lor, asa incat nu va mai fi nevoie sa se invete unul pe altul: 'Cunoaste-L pe Domnul', ci ei-insisi de la ei o vor sti." Pana acolo totul este balbaiala mentala rationala [productie a mintii ignorante]. O data ajunsi toti inteleptii si sfintii vorbesc-impartasesc de Acolo [din Sine] aceeasi Intelepciune, doar forma de prezentare difera in functie de epoca, de ascultator si de parelnica personalitate a inteleptului [care, ca si infatisarea sa, e doar o masca pe acelasi Chip Inefabil]. Abia atunci “cineva”
[care nu mai e cineva, un ego, egoist / Buddha: “Eu nu mai sunt cineva, nu mai sunt fiul tatalui meu si al mamei mele.”]
poate sa fie original si sa-si prezinte “propria sa perspectiva” [in sensul de mai sus]. Acesta a implinit indemnul lui Hui Neng [al 6-lea patriarch al Ch’an-ului / Zen-ului]: “Nu va lasati coplesiti de Sf Scripturi, mai degraba coplesiti-le voi prin Voi Insiva / propria voastra Realizare ! ”

https://altmarius.ning.com/profiles/blogs/jivanmukta-1


"Caci niciodata nu se poate afirma cu tarie ca revelatia Divina s-a încheiat odata cu aparitia Sfintelor Scripturi [din trecut, prezent ori viitor / cu toate ca fiecare Sf. Scriptura este completa in Sine Insasi]. Daca am gândi vreodata asta, ar însemna sa limitam în mod copilaresc actiunea lui Dumnezeu. El Se adreseaza în toate timpurile atât celor care Il iubesc cât si prietenilor Sai, prin viziuni si revelatii si le comunica misterele Sale. Iar misterele lui Dumnezeu sunt în veci fara de sfârsit." (Jakob Loerber)

Sa ne amintim în aceasta directie ca apostolul Ioan este cel care a scris: "Caci trebuie sa stiti ca mai sunt multe alte lucruri pe care Iisus le-a facut si daca ar fi sa se scrie toate câte a facut cu de-amanuntul, cred ca lumea aceasta aproape ca n-ar putea cuprinde cartile care s-ar putea atunci scrie." (21 ,25).

 

Ma Ananda Mayi:

“Cum ţi-ai trăit viaţa, Pitaji? Fiecare răsuflare când nu ne gândim la DUMNEZEU, este irosită. Avem o şansă incredibilă că ne-am născut ca fiinţe umane. Ne putem apropia de DUMNEZEU pentru că suntem fiinţe umane“. Şi celor care stăteau în jurul ei: “Întrebaţi-vă ce faceţi cu timpul vostru. Uităm atât de uşor că nici o zi nu poate fi chemată înapoi. Se sting fără ca noi să observăm. Brusc, suntem bătrâni şi prea obosiţi să mai depunem eforturi. DUMNEZEU nu este munca noastră la bătrâneţe, când nu avem nimic altceva de făcut; El este munca vieţii noastre şi trebuie să ne folosim toată energia pentru aceasta. Cine nu a început, să înceapă astăzi. Acum, imediat ! “

 

Pr Arsenie Papacioc:

"Şi oamenii nu preţuiesc viaţa de libertate. Mai mult, nu preţuiesc suflarea şi răsuflarea, că tot de la Dumnezeu sunt. Nu‑i supărat Dumnezeu pe noi atât de mult pentru păcate, cât este supărat că suntem nepăsători. Asta trebuie propovăduit la toată lumea. Şi vă spun şi eu vouă, acum, tot aşa. Faceţi act de prezenţă la Dumnezeu: „Doamne, Tu m‑ai făcut, Tu mă iei”. Ne‑a creat singuri numai pentru El, nu şi pentru dracul, pentru patimi. Nu ne jucăm cu timpul vieţii noastre. Am avut ocazie să fiu chemat de multe ori la căpătâi de morţi. Că eu, peste cinci ani, împlinesc o sută de ani de viaţă pe acest pământ. Am avut o viaţă trăită cu adevărat: puşcării, viaţă intensă, viaţă care măsura suflarea şi răsuflarea zi de zi, clipă de clipă chiar. Deci te obliga să iei o atitudine. Căci nu puteai să cedezi: era proba de credinţă sau de necredinţă. Nu te jucai. Dar nu m‑am folosit aşa, până în adâncul deliberativ al lucrurilor, ca la căpătâiul morţilor. Ţipete… sentimente omeneşti… muribunzii vedeau draci, aşa cum ştim că vin. Vedeau păcatele aşa cum le‑au făcut, nu cum le‑au spovedit. Și vroiau sa le spovedească, dar nu mai puteau… Înapoi nu se mai putea, căci venise aia, moartea. Moartea nu vine să‑i faci o cafea. Vă daţi seama ce spaimă era, că erau suflete trezite acum, înainte de moarte, şi intrau într‑un necunoscut şi începeau să apară toate aşa cum ni se arată în Scripturile divine. Spune aşa un Sfânt Părinte: „Aş vrea să înţelegeţi: dacă chinurile iadului sunt la nivelul chinurilor din ziua morţii, este destul”. Este groaznic. Şi uite, toţi doreau să mai trăiască o zi. Şi zicem noi, care ne scăldăm în ani: „Ce faci într‑o zi?” Nu într‑o zi, într‑o clipă! Poţi să faci mult! Că Dumnezeu n‑are nevoie de cuvintele noastre, are nevoie de inima noastră. Şi putem să I‑o dăm într‑o clipă."

 

“Adică simt o mare dorinţă, o adevărată nevoie de a deveni sfânt. Nu credeam că aş putea deveni sfânt aşa uşor. Dar acum, când am înţeles că pot deveni sfânt rămânând vesel, vreau neapărat să devin sfânt.”

„Dacă nu devin sfânt" - spunea odată Sf Dominic Savio - „viaţa mea nu va fi decât un mare nimic. De ce este nevoie ca să pot ajunge sfânt?"

„De curaj, nu de ani", a fost răspunsul lui Don Bosco.

 

Sf Calinic de la Cernica: “…toti cei ce urmam invataturilor divine intreolalta sintem una si cu Dumnezeu asemenea.”

"Aceasta este marea speranţă ce rămâne la sfârşit: noi singuri nu putem căuta Adevărul, ci Adevărul, care este o Persoană, ne caută pe noi.

Adevarul nu este o idee, un concept sau o stare de spirit.

Adevarul este o Persoana si este Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu."

(Sf. Augustin)

 

Spun Mantuitorul si Maica Domnului: „Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra. Nu va temeti !”

 

„Imparatia este in inima voastra. Si pretutindeni in jur. Iar nu doar in cladiri din piatra si lemn. Taiati lemne, Eu sunt acolo. Ridicati o piatra si Ma veti gasi.” (Ev. Toma)

"ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ TE TREZEŞTI DIN VIS; DAR, CA SĂ FII LIBER, TREBUIE SĂ TE TREZEŞTI ŞI DIN STAREA DE VEGHE."

(Poonja / Ramana)



Lucruri frumoase, pretioase si importante care merita impartasite cu ceilalti.

Bdi's Blog

Vaccin Covid vs Vaxine Covid - date stiintifice si implinirea profetiilor

Postat în Ianuarie 16, 2021 la 1:00pm 857 Comentarii

profetii-si-marturii-crestine-pentru-vremea-de-acum.pdf

 

Ce nu se spune în discursul official (= fake news de stat) despre vaccinurile anti-Covid, masti scl:

 

Viruses are usually much smaller than bacteria with the vast majority being submicroscopic. While most viruses range in size from 5 to 300 nanometers (nm) [= 0,005 - 0,3…

Continuare

Solutia

Postat în Martie 19, 2020 la 8:27pm 5 Comentarii

Scrisoarea Sf.Ioan Gură de Aur către Olimpiada - scrisă de catre Sfant din exil în anul 404, atât de potrivită pt timpurile de acum :

Hai să ușuram rana deprimarii tale și să risipim gândurile care adună norul acesta! Căci ce este ceea ce-ți tulbură gândul? Faptul că furtuna sălbatică și întunecoasă care cuprinde Bisericile a cufundat toate intr-o noapte fără lună, că ea se înalță în fiecare zi producând naufragii umane și crește…

Continuare

A Happy Guru Purnima Day 2019 !

Postat în Iulie 16, 2019 la 12:00pm 7 Comentarii

A Happy Guru Purnima Day 2019 !

May Sad Guru bless us all…

Continuare

Cuprinsul Blogului

Postat în Iulie 6, 2019 la 7:22pm 4 Comentarii

 

 

Cuvinte cheie : antropologie, artemartiale, biologie, biserici, budism, catolicism, crestinism, filosofie, fizica, icoane, istorie, maestri, medicina, mitologie, moaste, nexialism, psihologie, ortodoxie, religie, science-fiction, sfinti, spiritualitate, shamanism, yoga, zen

 

V. fisierul atasat acestei postari:…

Continuare

Panou de comentarii (12 comentarii)

La 10:00pm în Noiembrie 9, 2009, Nicoleta Cimpoae a spus...
Buna seara! Am primit o prezentare deosebita si m-am gandit ca v-ar face placere sa o vizionati! Numai bine va doresc si o saptamana cu multe impliniri!
Fecioara Maria_Icoane.pps
La 8:58am în Decembrie 8, 2009, Nicoleta Cimpoae a spus...
Oaze de liniste in tumultul vietii de zi cu zi ... Ganduri bune si urari de bine!
Manastiri din Romania.pps
La 10:15pm în Decembrie 14, 2009, Nicoleta Cimpoae a spus...
La 10:15pm în Decembrie 15, 2009, Nicoleta Cimpoae a spus...
Multumesc si eu, am aflat lucruri deosebit de interesante! Postarea aceasta este dinainte de inscrierea mea in Altmarius :) ...
Ma intreb uneori daca oamenii chiar au nevoie de miracole pentru a crede!?! Sunt sigura ca fiecare dintre noi crede in ceva - in prietenie, iubire, dreptare, sinceritate, solidaritate, in puterea cuvantului sau a gandului ... in Dumnezeu. Fara aceasta credinta nu am putea pastra un echilibru in viata noastra! Poate ca miracolele ne ajuta doar sa ne intarim credinta ...
Ganduri bune si o noapte linistita!
La 2:23pm în Decembrie 17, 2009, Bdi a spus...
Apoi, tăcînd puţin, a zis: "Nu ţi se pare şi ţie a fi acestea astfel, o! filosofule? Pentru ca să te încredinţezi de adevăr, ia aminte la acest mic lucru, măcar că nu se cade să asemănăm firea cea îndumnezeită şi mai presus de fiinţă, cu făptura zidită şi stricăcioasă. Dar, de vreme ce ochii sînt mai credincioşi decît urechile şi cel care este puţin credincios, nu crede cu înlesnire, dacă nu va vedea ceva cu ochii cei trupeşti, pentru aceasta voiesc să vă încredinţez pe faţă cu această cărămidă, care este alcătuită din trei.

Acestea zicînd sfîntul, a făcut semnul Sfintei Cruci cu dreapta, avînd în stînga cărămida şi a zis: "În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfîntului Duh". Şi îndată strîngînd cărămida, o! prea slăvită minune! focul s-a ridicat în aer, apa s-a vărsat pe pămînt, iar lutul a rămas în mîinile sfîntului. Cei ce vedeau s-au înspăimîntat şi mai vîrtos filosoful, care, înspăimîntîndu-se cu sufletul, tăcea, ca şi cum nu mai ştia să vorbească, neavînd gură s-o deschidă împotriva cuvintelor sfîntului, în care lucra o putere dumnezeiască, încît s-au împlinit cele scrise: "Nu stă în cuvînt împărăţia lui Dumnezeu, ci în putere".

Apoi, filosoful a zis: "Cred că aşa sînt cele grăite de tine". Atunci bătrînul a zis: "Vino dar şi primeşte semnul sfintei credinţe". Iar filosoful întorcîndu-se către prietenii şi către ucenicii săi, a zis: "Ascultaţi-mă: pînă cînd era cu mine întrebarea din cuvinte, am adus cuvinte împotriva cuvintelor, iar cu meşteşugul iubirii de întrebare, biruiam pe cele puse înainte. Dar de cînd, în locul cuvintelor, a ieşit din gura acestui bătrîn puterea şi facerea minunii, nimic nu mai pot cuvintele împotriva puterii, pentru că nu poate sta omul împotriva lui Dumnezeu. Deci, dacă şi dintre voi cineva poate să înţeleagă ca mine, să creadă în Hristos şi, împreună cu mine, să urmeze acestui bătrîn, prin a cărui gură Dumnezeu a grăit".

http://paginiortodoxe.tripod.com/vsdec/12-12-sf_spiridon.html
La 6:04pm în Decembrie 17, 2009, Nicoleta Cimpoae a spus...
MULTUMESC pentru tot! Stiam cate ceva despre viata si minunile Sfantului Ierarh Spiridon din acatist ... si pot spune ca a mai savarsit o minune, ajutandu-mi fiica sa-si revina dupa o perioada extrem de dificila. Miracole se intampla inca! ... O seara buna!
La 11:11pm on Ianuarie 02, 2010, Nicoleta Cimpoae i-a dăruit utilizatorului Bdi un cadou...
Cadou
LA MULTI ANI! ... Cele mai frumoase ganduri si urari pentru noul an!
La 3:35pm on Ianuarie 28, 2010, altmarius i-a dăruit utilizatorului Bdi un cadou...
Cadou
Medalia de aur pentru postarile tale
La 9:33am în Aprilie 3, 2010, Nicoleta Cimpoae a spus...
Să fie această Sărbătoare Sfântă o încununare a calităților fiecaruia dintre noi și un rezervor de fapte nobile, o celebrare a prieteniei și comunicării interumane!
Sărbători Binecuvântate! ... cu iubire și Lumină!

La 7:52pm on August 09, 2010, judit ionescu i-a dăruit utilizatorului Bdi un cadou...
Cadou
La multi ani, sanatate si mult noroc in toate!

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

Google Docs

 
 
 

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

206 state 

(ultimul: Ciad)

Numar de steaguri: 270

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 36

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

6. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

7. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

8. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro 11. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

12. PALATUL VECHITURILOR

https://www.palatulvechiturilor.ro/carti

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. BOOKS EXPRESS

https://www.books-express.ro/search?q=national+geographic+traveler

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. DAFFY'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/toate-produsele/filtre/3f-editura,polirom

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. LIBRĂRIA DELFIN

https://www.librariadelfin.ro/librarie-virtuala/carti-noi

32. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2022   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor