altmarius

cultură şi spiritualitate

Newsletter Agentia de carte - 19 iunie 2020

“Contactless Art Wall și Inside/Ouside. Două concepte expoziționale...


#Contactless Art Wall și Inside/Ouside. Două concepte expoziționale...

Posted: 18 Jun 2020 03:45 AM PDT

Galateca se redeschide cu două noi concepte expoziționale. Proiectul online inițiat de galeria Galateca în plină perioadă de izolare, în urmă cu două luni, #Contactless Art Wall, este prezentat pentru prima oară în spațiul de artă al galeriei, timp de o săptămână, între 15 și 22 iunie, într-o arhitectură de expoziție specială. Astfel lucrările celor 200 de artiști sunt expuse într-un mod original, ce combină realitatea virtuală cu redarea digitală, respectând pe deplin ideea de #contactless.  De la debut proiectul a atras peste 50.000 de aprecieri ale lucrărilor, peste 100.000 de vizualizări ale evenimentelor de tip artist talk și o audiență de sute de mii de persoane, beneficiind de suportul a 10 parteneri. Lucrările din #Contactless Art Wall vor putea fi văzute în continuare, într-o nouă formă, ca parte din noul concept Inside/Ouside, într-una dintre vitrinele Galateca. În contextul condițiilor actuale de distanțare socială, Galateca propune Inside/Outside un nou proiect adaptat, gândit până la finalul acestui an, care sa completeze programul curatorial al galeriei. Proiectul expozițional are la bază un program curatorial special cu 5 secțiuni, pentru 5 dintre spațiile din vitrine, fiecare în colaborare cu parteneri eterogeni, ce va fi lansat vineri, 19 iunie ora 18.30, când va avea loc conferința de lansare on-line, live pe facebook. AgențiadeCarte.ro este partener media.

În cadrul conferinței on-line, împreună cu partenerii proiectelor va fi prezentată expoziția #Contactless Art Wall, se vor acorda bursele George, primul banking inteligent și premiile acordate de Domeniile Samburești, și se va inaugura noul concept Inside/Outside, având ca primă perioadă de expunere două luni, cu următoarele secțiuni:

 

  1. Arta video – #contactless art wall – în parteneriat cu George, primul banking inteligent
  2. Instalatie – Măiastra – concept creat de arhitectul și scenograful Octavian Neculai
  3. Design – Ronativ – un concept creat de Cătalin Năstasoiu
  4. Artist in focus – Mihaela Tulea, fotografie de teatru – în parteneriat cu Teatrelli, ce continua parteneriatul început on-line
  5. Parteneri in focus – Raid – un concept expozițional în parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, ce marchează și noua colaborare dintre cele două instituții culturale până la finele anului.

 

“În cadrul evenimentului on-line de mâine, publicul va putea fi alături de invitații noștri, artistul vizual Raid si Mihaela Păun de la Expo Arte,  Mihaela Tulea, fotograf și Roxana Lepadat director artistic Teatrelli, cei doi câștigători ai concursului nicio zi fără artă #contactless, Alina Tofan și Fernando Alexandru Diaconu,  ce vor primi bursele de la Cornelia Pleșoianu și Alex Ilie reprezentanți ai George, primul banking intelligent, Octavian Neculai, scenograf invitat permanent în cadrul conceptului și Anca Boeriu, co-organizator al proiectului. Inside/Outside se va dezvolta atât în vitrinele Galateca cât și într-o o retea de spații antreprenoriale sau care lucrează cu produsul cultural și împreună cu partenerii noștri să dezvoltăm o nouă formă de prezentare care să se regăsească în mai multe puncte importante ale orașului. “

 

Despre #contactless art wall

Artistii selectati prin apelul de proiecte sunt Daniel Rădulescu, Andra Nedelcu,Florin Zhu, Mădălina Andronic, Miruna Gheordunescu, Silviana Rădulescu, Mălina Ionescu și Andreea Medar, Bogdan Cazacincu, Cătălin-Emil Popa, Anca Smărăndache, Mircea Moroianu, Dana Catona, Bogdan Racles, Andreea Alexandra Vrabioiu, Ada Moisa, Monica Stănescu, Iarina Tava, Diana Matilda Crisan, Liliana Zaharia, Ana – Maria Panaitescu, Aris Tureac, Petre Staicu, Alina Tofan, Roxana Bloju, Teodor Ștefan, Cristina Ștefan, Adriana Blendea, Alex Manea, Andreea Cioară, Diana Drăghici, Petre Chirea, Raluca Băjenaru si Maria Bucurenciu. O prezenta speciala au avut si Studenti UNARTE Moda Design. anul I, clasa Lect.univ.dr. Sergiu Chihaia, au animat mediul online cu lucrările lor.

Cincisprezece artiști vizuali recunoscuți național și internațional,  Christian Paraschiv,  Magdalena Pelmuș, Alec Vianu,  Elena Scutaru,  Sergiu Chihaia, Vlad Tenu, Reka Csapo Dup, Raluca Ilaria Demetrescu, Mihai Zgondoiu, Ion Isaila, Marcel Scutaru Mirela Anura, Cosmin Paulescu, Mariea Petcu Chioibas si Octavian Neculai au fost invitați să participe în cadrul proiectului.

 

Colajul de lucrări ce formează peretele de artă este realizat de Larisa Sitar, iar experiența VR, creată Nic Prodromou, facilitează vizualizarea celor peste 100 de lucrări înscrise în concurs.

Proiectul nu se încheie aici, ci se transformă într-o platformă culturală on-line ce pornește de la materialele documentare #contactless art wall și care va fi inaugurată în această vară, împreună cu un sistem de burse și evenimente dedicate.

 

 

Proiect inițiat și organizat de galeria Galateca

Co-organizator: Asociația culturală Neo Art România

Proiect susținut de George – primul banking inteligent

In parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, Dinu, Urse si Asociații, Asociatia Love Art, AQUA Carpatica, 360 Revolution

 

Parteneri media Biz, modernism.ro, agentiadecarte.ro, Radio Romania Cultural

 

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/4KcP4jEOXZg?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Galeria 1001 ARTE și Centrul Cultural Expo Arte lansează proiectul ...

Posted: 18 Jun 2020 03:30 AM PDT

Galeria 1001 ARTE se redeschide publicului timp de 3 ore pe zi, cu proiectul expozițional 3A2G4N – 3 tineri artiști pe Calea Victoriei. Începând din 23 iunie 2020, veți descoperi 3 tineri artiști ce aduc spectacolul artei contemporane cu poezie, emoție, nostalgie și umor fantastic pe Calea Victoriei. Numele de ținut minte sunt, în ordine: Alexandra Grigore, Otto Constantin și Theodor Grigoraș. Proiectul este compus din trei părți, câte o expoziție dedicată fiecărui artist.

Alexandra Grigore: ”Originea unei zile de vară”

Alexandra Grigore s-a născut la 20 ianuarie 1986 în orașul Constanța. A absolvit Liceul de Artă Constanța, secția Design Industrial în 2004, iar apoi urmează cursurile Facultății de Artă Constanța, secția Pictură.

Din 2014 începe să creeze colaje manuale. În anul 2019, expune în expoziții de grup la Galeria 1001 Arte în București, iar în 2020 lucrările ei sunt selectate pentru expoziția Retravangarda din Varșovia, Polonia. Portofoliul ei cuprinde peste 100 de colaje. „Originea unei zile de vară” este prima ei expoziție personală ce tratează creația artistică și arta colajului ca pe un act profund autobiografic de descoperire a identității personale și a rolului sinelui creator într-o economie a atenției tehnologizate.

Otto Constantin: ”Of, ce dor, check-in, ce jale”

Absolvent al UNARTE, promoția 2012, Otto Constantin instaurează în lucrările sale o stare de mirare asupra lucrurilor aparent banale, asupra a cum e cu putință profanul într-o lume magică. Umorul și nostalgia creează atmosfera propice pentru o meditație specială asupra lumii obiectelor imediat înconjurătoare, o meditație proprie mai degrabă unui Homo Ludens perfect asumat decât vreunei trestii cugetătoare.

„Inspirat din copilăria mea din anii 90, “Of, ce dor, check-in, ce jale” e o interpretare a momentului în care comunismul s-a lovit de capitalism. E locul în care estul se întâlnește cu vestul, vechiul cu noul, simplitatea cu opulența şi umorul cu tristețea.” (Otto C.)

Theodor Grigoraș: ”Delectatio Morosa”

Absolvent al UNARTE în 2017, multiplu bursier al fundației Margareta și bursier Erasmus în Spania și Cehia, Theodor Grigoraș s-a impus repede ca unul din cei mai valoroși și prolifici artiști ai generației foarte tinere. ”Delectatio Morosa” e o delectare a sufletului în gânduri poate mai puțin pioase, câteodată chiar clar răutăcioase.

„Nu este despre o formulă magică deși sună a incantație vrăjitorească, cât despre o formulă scolastică ce vizează contemplarea dorinței în sine, într-o așteptare fără deadline și fără implicarea ecuației morale, sau, pe un ton mai profund, despre originea comună a daimonilor mâniei, urii și a creației artistice. (…)Ceea ce pentru Toma D Aquino putea deveni un păcat capabil de a lipsi sufletul de grația divină, actul numit Delectatio Morosa (Lat. Moratus), acum poate fi văzut ca un act de cercetare interioară artistică. Personajele lui Theodor Grigoraș au trunchi, ochi și picioare, dar nu au mâini pentru că sunt existențe pur contemplative. Au extirpat nevoia de acțiune într-un demers stoic de amputare a dorințelor pentru lucruri ce nu le stau în puteri.” (Cristian Cojanu, curator)

Detalii despre program și condițiile de vizitare se găsesc pe www.expoarte.ro și www.1001arte.ro.

Proiectul 3A2G4N – 3 tineri artiști pe Calea Victoriei este realizat de Asociația 1001 ARTE și Fundația Ana pentru Cultură și Arte în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte.  / anunță Centrul Cultural Expo Arte.

 

Număr de vizualizări :3http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/U-l5pCFkLp0?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

„Folding Mirrors“, la ATELIER 030202

Posted: 18 Jun 2020 12:53 AM PDT

Joi, 18 iunie 2020, ora 19:00, la ATELIER 030202 (Sala Nouă a Teatrului de Comedie, str. Sfânta Vineri, nr. 11) din  București, are loc vernisajul expoziției „Folding Mirrors” semnată de Georgian Bărbieru și curatoriată de Ana-Daniela Sultana. Realizată la invitația coordonatorului spațiului de artă contemporană ATELIER 030202 Mihai Zgondoiu, expoziția „Folding Mirrors“ poate fi vizitată în perioada 18 iunie – 18 iulie 2020. AgentiadeCarte.ro este partenerul media al evenimentului.

«Personala „Folding Mirrors“, prima dintr-o serie de trei expoziții care constituie rezultatul unei cercetări de lungă durată întreprinse de Georgian Bărbieru, pornește de la ideea de fashion ca mijloc de definire a identității. Livrate în alb-negru, printr-o lentilă al cărei filtru distorsionează imaginea asemeni unei oglinzi sparte, lucrările lui Georgian Bărbieru mută centrul de greutate de la latura glamour a modei la fața mai puțin cunoscută și mediatizată a acestui domeniu, care derivă spre exemplu din poluarea excesivă produsă în industria textilă sau din lipsa de etică din sweatshop-urile din Bangladeș, Tailanda, China, India, Vietnam, Brazilia sau Mexic. Abordând tehnici de process art, Georgian Bărbieru se concentrează mai degrabă asupra procedeului de prelucrare a imaginii provenite din fashion advertising, abstractizând tot mai mult forma, după cum vom vedea în următoarele două expoziții din trilogia sa și alternând adesea, într-un mod subtil și surprinzător, între reprezentările 2D și 3D.», a scris  Ana Daniela Sultana în textul curatorial al expoziției „Folding Mirrors“.

 

Georgian Bărbieru este asistent universitar în cadrul Universității Naționale de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, Departamentul de Artă Murală și membru al Uniunii  Artiștilor Plastici din România, Filiala Pictură București. Practica sa artistică este complexă și se desfășoară pe două paliere: pe de o parte, ca profesor, predă artă murală, pe de altă parte, ca artist, experimentează cu pictură, sculptură și process art.

 

Ana Daniela Sultana este curator și consultant artistic la creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. A colaborat cu instituții precum ICR Viena, Centrul Cultural Internațional de la Cracovia, Forumul Cultural Austriac București sau Muzeul de Artă din Timișoara, iar de un an are o rubrică de comentariu de artă în Agenția de Carte.

 

Mihai Zgondoiu este artist, curator, galerist cu studii doctorale în domeniul artelor vizuale și profesor la Universitatea Națională de Arte din București și la Facultatea de Arte și Design din Timișoara. A curatoriat numeroase expoziții la Muzeul de Artă din Timișoara, Muzeul Național de Artă Contemporană din București și ICR Viena, iar cele mai recente proiecte curatoriale ale sale au avut loc în cadrul celei de-a şasea ediții Art Safari și în cadrul festivalului EUROPALIA.

 

În vederea desfășurării evenimentului în condiții de siguranță, mizăm pe discreta cooperare a vizitatorilor privind noile reglementări și restricții referitoare la manifestările în spațiile publice (respectarea distanțării de minimum 2 m față de alte persoane, folosirea soluției dezinfectante aflate la intrarea în spațiul expozițional, precum și purtarea măștii pe toată durata vizitei expoziției).

 

Organizator: ATELIER 030202

Parteneri:Teatrul de Comedie, Asociaţia Euro CulturArt

Parteneri media: Agentiadecarte.ro, Radio România Cultural, Revista ARTA, Feeder.ro

Sponsori: Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti

Număr de vizualizări :49http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/e3DFZ1qMqPs?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

#FITSonline: Therme Forum. Teatru și arhitectură. Puterea de a cred...

Posted: 18 Jun 2020 12:39 AM PDT

Astrid Cora Fodor – Primarul Municipiului Sibiu, Constantin Chiriac – Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Robert Hanea – Fondator, Președinte și CEO Therme Grouphttps://s.w.org/images/core/emoji/11/72x72/2122.png" alt="™" class="CToWUd" />, Louise Herron – CEO Sydney Opera House, Anthony Sargeant – CEO, Luminato Festival Toronto, Alison M. Friedman – Director Artistic, Performing Arts, West Kowloon Cultural District Authority, Alicia Adams – Vicepreședinte International Programming, John Kennedy Center for the Performing Arts, Matthias Woo – Director Executiv, Zuni Icosahedron, Hong Kong, Neil Barclay – Președinte și CEO, Charles H. Wright Museum of African American History sunt doar o parte dintre invitații celei de-a treia ediții a evenimentului „Therme Forum. Teatru și Arhtiectură”, organizat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu în parteneriat cu ARUP și Therme Group. Ediția din acest an a evenimentului, organizată sub tema „Puterea de a crede: cum pot mediul construit și tehnologia împuternici artiștii să modeleze lumea în care trăim?” va avea loc online, ca toate celelalte evenimente din programul FITS, în perioada 18 – 20 iunie 2020 și va fi transmisă pe site-ul oficial al FITS, dar și pe pagina de Facebook FITS. 

 

În cel de-al treilea an al acestui forum despre relația dintre mediul construit și teatru, invitații ediției, arhitecți, formatori de opinie și lideri ai unor cunoscute organisme naționale și internaționale, analizează modul în care mediul fizic și cel virtual pot susține și inspira excelența în comunitatea teatrală. Pe parcursul a trei zile, invitații vor discuta despre modul în care noile tehnologii și designul inovator al spațiilor fizice au impact atât asupra procesului creativ, cât și asupra interacțiunii cu publicul. Va fi analizat, de asemenea, modul în care aceste tendințe se reflectă în evoluția gândirii în jurul finanțării și viabilității financiare ale facilităților pentru artă și cultură, precum și oportunități mai mari de dezvoltare a relațiilor dintre activitățile artistice, educaționale și comerciale.

Program Therme Forum. Teatru și Arhitectură. Ediția 2020

Joi, 18 iunie 2020

Ora 14:00: Sydney Opera House – O instituție de referință, comunitatea sa și condiția lumii artelor spectacolului – discuție cu Louise Herron – CEO Sydney Opera House, despre cum această instituție emblematică de spectacole, recunoscută la nivel mondial, reprezintă și reflectă identitatea orașului Sydney, impactul pe care îl are în comunitate și felul în care lumea artelor spectacolului a fost afectată de pandemie.

Invitați:

  • Louise Herron – CEO Sydney Opera House
  • Tateo Nakajima – Arup Fellow

 

Ora 14:30: Tendințe majore privind modul în care mediul construit fizic și virtual modelează lumea artelor spectacolului. Tateo Nakajima – Membru Arup, lider global al artelor, culturii și practicilor de divertisment Arup – va oferi o prezentare introductivă (de aproximativ 10 minute) cu privire la tendințele și provocările din domeniu.

Invitați: 

  • Tateo Nakajima – Membru Arup (moderator)
  • Anthony Sargent – CEO, Luminato Festival Toronto, 2015-2020, Founding General Director, Sage Gateshead, 2000-2015
  • Alison M Friedman – Artistic Director, Performing Arts, West Kowloon Cultural District Authority
  • Neil Hubbard – Partner & Group Leader, Heatherwick Studio
  • Takashi Kudo – Branding Manager/Communications Director, teamLab
  • Fahrudin Salihbegovic – Wallscourt Fellow, Performance and Performance Technologies at UWE Bristol, Co-founder, Studio for Electronic Theatre

Vineri, 19 iunie 2020

Ora 14:00: Expresia artistică și transformarea povestirii. În lumea noastră în continuă schimbare, cum a afectat proiectarea tehnologiilor captivante și a mediilor fizice inovatoare, povestirea și procesul creativ? Ce oportunități oferă noile spații fizice și virtuale și cum se schimbă gândirea liderilor culturali și a creatorilor despre spațiu? Pe parcursul zilei, vom explora modul în care mediul nostru inspiră și susține creativitatea.

Invitați: 

  • Matt Atwood – Theatre Consultant, ARUP (moderator)
  • Alicia Adams – VP International Programming, John Kennedy Center for the Performing Arts
  • Chilly Gonzales – Grammy-winning Canadian pianist and entertainer
  • Matthias Woo – Executive Director, Zuni Icosahedron, Hong Kong
  • Steven Chilton – Founder, Steven Chilton Architects

Ora 14:30: Therme Forum: Teatrul și Arhitectură 2018-2020 – Obiective și retrospective

Invitați:

  • Constantin Chiriac – President, Sibiu International Theatre Festival, General Manager, Radu Stanca National Theatre Sibiu
  • Robert C. Hanea – Founder, Chairman and CEO, Therme Grouphttps://s.w.org/images/core/emoji/11/72x72/2122.png" alt="™" class="CToWUd" />
  • Tateo Nakajima – Arup Fellow

Sâmbătă, 20 iunie 2020

Ora 14:00: Viabilitatea culturală și impactul social: Explorarea gândirii evolutive despre finanțare și valoare în domeniul artelor.Evoluțiile în utilizarea povestirii fizice și virtuale, combinate cu nevoia în creștere pentru un stil de viață durabil, ne determină să punem întrebări despre valoarea teatrului pentru societate. În aceste sesiuni avem în vedere valoarea socială și economică a teatrului modern și a povestirii. Cum inspirăm și comunicăm această valoare? Și ce răspunsuri non-tradiționale asupra finanțării rezultă din aceste noi abordări?

Invitați : 

  • Tateo Nakajima – Arup Fellow
  • Claire McColgan – Director, Culture Liverpool
  • Lorena Sander – Partnership Development Specialist, UNDP
  • Rachel Dickie – Investment Director, Legal & General’s Future Cites business
  • Neil Barclay – President and CEO, Charles H. Wright Museum of African American History
  • Shain Shapiro – Co-Founder & CEO, Sound Diplomacy
  • Yaroslava Babenchuk – Fulbright Global Scholar 2020 – 2022 (Romania; Singapore)

Ora 14:30: Cultura și identitatea orașului, economie și bunăstare socială. O discuție cu Astrid Fodor, Primarul Municipiului Sibiu, Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, și Robert Hanea, președinte și CEO al Therme Group cu privire la rolul pe care îl joacă cultura în conturarea orașului Sibiu și o perspectivă asupra dezvoltării viitoare.

Invitați: 

  • Astrid Fodor – Primarul Municipiului Sibiu
  • Constantin Chiriac – President, Sibiu International Theatre Festival, General Manager, Radu Stanca National Theatre Sibiu
  • Robert C. Hanea – Founder, Chairman and CEO, Therme Grouphttps://s.w.org/images/core/emoji/11/72x72/2122.png" alt="™" class="CToWUd" />
  • Tateo Nakajima – Arup Fellow

Spectacolele și evenimentele din cadrul ediției speciale #FITSonline sunt difuzate gratuit, în limbile română și engleză, exclusiv pe site-ul festivalului www.sibfest.ro/fits-online și pe pagina de Facebook FITS, în limba română. Pe site, spectacolele sunt transmise și în reluare, în fiecare seară, după încheierea premierelor.

Pe pagina de Facebook sunt difuzate doar premierele, conform programului de pe site. Spectatorii care întâmpină probleme în accesarea online a transmisiunilor din cadrul festivalului au la dispoziție un info call #FITSonline, apelabil în fiecare zi de festival, între orele 9:00 și 00:00, la numărul de telefon 0728 048 830.

 

Număr de vizualizări :1http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/vWIpuLaERoU?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Casting pentru trupa de improvizație a Teatrului Arte dell’ Anima

Posted: 17 Jun 2020 11:35 PM PDT

Teatrul Arte dell’ Anima anunță organizarea unui casting pentru trupa de improvizație.

”Dăm drumul înscrierilor pentru castingul „ImproArt Show” în cadrul proiectului  „Anima pentru Societate”, ediția a VIII-a!

Teatrul Arte dell`Anima organizează CASTING în vederea formării trupei de improvizație a teatrului, ImproArt Show, formată din actori sau studenți la actorie în ultimul an. Proiectul face parte din conceptul Anima pentru Societate, proiect de susținere a artiștilor independenți.

Ești actor sau student în ultimul an la o facultate de teatru? 

Trimite-ne documentele necesare înscrierii până la data de 24 iunie 2020 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro, cu titlul „Casting ImproArt Show”:

  • CV-ul tău + 1 fotografie
  • O filmare de maximum 1-2 minute în care să ne spui câteva lucruri despre tine și să ne răspunzi la întrebarea De ce impro?

În cadrul acestui proiect, viitorii membri ai trupei vor fi pregătiți de către Mihaela Sîrbu, alături de care vor face workshop-urile și repetițiile pentru primul spectacol al trupei ImproArt Show. Pregătirea și repetițiile se vor desfășura, zilnic, în perioada 01.07.2020-05.08.2020, 6h/zi. Programul de repetiții va fi stabilit ulterior.

Trainer: Mihaela Sîrbu

Mihaela Sîrbu este actriță de teatru și film. Din 2003 este conferențiar universitar doctor la UNATC. A făcut parte din prima trupă de improvizație din țară: IMPROSHOW. Din 2003 a predate improvizație pentru actori profesioniști (UNATC, Teatrul Național Tîrgu Mureș, Teatrul Municipal Baia Mare, Teatrul „Anton Pann”, RâmnicuVâlcea), copii și adulți în cadrul unor workshop-uri și sesiuni de teambuilding. În 2007 a fondat Şcoala de Improvizaţie.

 

Selecționații vor fi anunțați la data de 30 iunie 2020!


Calendar Concurs:

 

  • 06.2020 – 24.06.2020 – Înscrierea candidaților
  • 06.2020 – 29.06.2020 – Selecționarea candidaților
  • 06.2020 – Anunțarea selecționaților
  • 07. 2020, 12:00-17:00– Workshop de selecție a trupei

Pentru mai multe detalii despre Teatrul Arte dell` Anima și povestea noastră:

transmite Teatrul Arte dell’ Anima

Vizualizări: 27

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

209 state 

(ultimul: Eswatini)

Numar de steaguri: 273

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 33

1 stat are peste 700,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 100.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 50,000 clickuri (Moldova)

2 state au peste 20,000  clickuri (Italia,  Germania)

4 state are peste 10.000 clickuri (Franta, UngariaSpania,, Marea Britanie,)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia,  Canada,  )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

20 state au un click

Website seo score
Powered by WebStatsDomain

DE URMĂRIT

1.EDITURA HOFFMAN

https://www.editurahoffman.ro/

2. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

3.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

https://www.editura.uaic.ro/produse/editura/ultimele-aparitii/1

4.ANTICARIAT UNU

https://www.anticariat-unu.ro/wishlist

5. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

6. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

7. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

8. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

9. ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

10. LIBRĂRIILE:NET

https://www.librariileonline.ro/carti/literatura--i1678?filtru=2-452

11. LIBRĂRIE: NET

https://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?&page=2&t=opere+fundamentale&sort=top

12.CONTRAMUNDUM

https://contramundum.ro/cart/

13. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

14. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

15.OKAZII

https://www.okazii.ro/cart?step=0&tr_buyerid=6092150

16. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

17.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

18. ANTICARIAT URSU

https://anticariat-ursu.ro/index.php?route=common/home

19.EDITURA TEORA - UNIVERSITAS

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=09&action=view_product&productID=%20889&category=01

20. EDITURA SPANDUGINO

https://edituraspandugino.ro/

21. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

22 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

23.LIBREX

https://www.librex.ro/search/editura+polirom/?q=editura+polirom

24. LIBMAG

https://www.libmag.ro/carti-la-preturi-sub-10-lei/filtre/edituri/polirom/

25. LIBRIS

https://www.libris.ro/account/myWishlist

26. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

27. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

28.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

29.IDEEA EUROPEANĂ

https://www.ideeaeuropeana.ro/colectie/opere-fundamentale/

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. CERTITUDINEA

www.certitudinea.com

32. F.N.S.A

https://www.fnsa.ro/products/4546-dimitrie_cantemir_despre_numele_moldaviei.html

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Hoffman - Jurnalul cărților esențiale

1. Radu Sorescu -  Petre Tutea. Viata si opera

2. Zaharia Stancu  - Jocul cu moartea

3. Mihail Sebastian - Orasul cu salcimi

4. Ioan Slavici - Inchisorile mele

5. Gib Mihaescu -  Donna Alba

6. Liviu Rebreanu - Ion

7. Cella Serghi - Pinza de paianjen

8. Zaharia Stancu -  Descult

9. Henriette Yvonne Stahl - Intre zi si noapte

10.Mihail Sebastian - De doua mii de ani

11. George Calinescu Cartea nuntii

12. Cella Serghi Pe firul de paianjen…

Continuare

Creat de altmariusclassic Dec 23, 2020 at 11:45am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Ian 24, 2021.

© 2024   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor