altmarius

cultură şi spiritualitate

10:30

Misterele mumiilor | Acum la TV

Acest incitant serial examinează un număr de mistere ale istoriei antice, inclusiv mumiile găsite în mlaştinile irlandeze şi rămăşiţele a 1.000 de războinici celtici găsiţi decapitaţi în Franţa.
Câmpul oaselor. Lângă un sătuc din nordul Franţei, săpături arheologice de rutină la un sit din Epoca Fierului generează o descoperire macabră – mii de oase omeneşti. Mai şocant este faptul că aceste schelete nu au capete. Au fost oare aceşti oameni ucişi în cadrul unui ritual sau într-o bătălie de proporţii?
Acest incitant serial examinează circumstanţele în care s-au produs morţi suspecte din antichitate, inclusiv cazul mumiilor găsite în mlaştinile irlandeze şi rămăşiţele a 1.000 de războinici celtici găsiţi decapitaţi în Franţa. Folosind tehnici ştiinţifice de ultimă oră, fiecare episod urmăreşte un arheolog în misiunea sa de a afla exact cum şi de ce şi-au aflat victimele înfiorătorul sfârşit.
11:00 Normanzii
Istoria normanzilor – o cronică a rădăcinilor societăţii, religiei şi politicii moderne şi legenda originilor noastre ancestrale ca europeni.
Istoria normanzilor este o istorie globală, o cronică a rădăcinilor societăţii, religiei şi politicii moderne şi o legendă a originilor noastre ancestrale ca europeni. Au fost un grup de asasini care a civilizat o naţiune, a cucerit un regat şi a descoperit un continent. Odinioară, au fost cei mai civilizaţi oameni de stat, cei mai neînfricaţi şi abili războinici şi cei mai galanţi şi pricepuţi exploratori. Au fost pionierii Lumii noi şi deschizătorii de drumuri ai societăţii moderne. Au urcat pe scara ierarhică la domnia Franţei, au cucerit Anglia prin frică şi teroare, apoi Scoţia prin invitaţie, după care au trecut în Irlanda cu permisiunea Papei. Oriunde au mers, au pătruns în elita puterii – axa dublă a Bisericii şi Monarhiei – şi şi-au lăsat amprenta.
12:00 Pol Pot şi câmpiile morţii
O privire asupra vieţii lui Pol Pot, liderul khmerilor roşii, care a condus Cambodgia între 1975 şi 1979 şi a fost responsabil pentru exterminarea a peste un milion de cambodgieni.
n secolul care a trecut au trăit mulţi dictatori nemiloşi, care au ucis milioane de oameni pentru a-şi câştiga sau păstra puterea. Dar puţini au reuşit să facă atât de mult rău unei ţări atât de mici. În timpul celor patru ani cât a condus Cambodgia, Pol Pot şi-a exterminat aproape o treime dintre compatrioţi. Între un milion şi trei milioane de cambodgieni au murit în aceşti trei ani, opt luni şi 20 de zile de regim totalitar.
13:00 Călători în timp
Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, acest popular serial cu temă arheologică dezvăluie secretele lungii şi bogatei istorii britanice.
Tony Robinson şi echipa caută prima fabrică Liberty, în sudul Londrei. Mătăsurile Liberty încă evocă imaginea opulenţei şi frumuseţii, a rochiilor diafane şi „vremurilor de aur”. Dar căutarea se dovedeşte a fi dificilă. Ziua a treia aduce mult-aşteptata descoperire, precum şi o extraordinară încercare de recreare a tehnicilor de secol XIX de vopsire şi imprimare a minunatelor mătăsuri.
Dintr-un subiect aparent banal, echipa de la „Călători în timp” face din arheologie un subiect popular datorită entuziasmului dovedit în dezgroparea secretelor lungii şi bogatei istorii britanice. Excavând situri din orice perioadă, din vremurile Paleoliticului şi până în trecutul recent, realizatorii acestui documentar vă vor distra şi, în acelaşi timp, vă vor îmbunătăţi cunoştinţele de istorie.
14:00 n vreme de război
n acest serial, o familie modernă se confruntă cu provocările vieţii în Anglia celui de-al Doilea Război Mondial. Un experiment unic, care acoperă şase ani de război comprimaţi în 9 săptămâni.
n necunoscut. Timp de două luni, familia Hymers este transportată înapoi în timp, pentru a trăi aşa cum au trăit milioane de britanici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Pe lângă lumea necunoscută a gătitului la domiciliu şi regimurilor de frumuseţe din vreme de război, există şi provocări mai mari. Membrilor familiei li se cere să-şi camufleze geamurile şi să-şi construiască un adăpost antiaerian. Dar când este introdusă raţionalizarea şi sună alarma antiaeriană, rezistenţa familiei este pusă cu adevărat la încercare.
Acest serial ne oferă o fascinantă lecţie de istorie despre cel de-al Doilea Război Mondial, pe baza unei experienţe virtuale. O familie modernă se confruntă cu provocările vieţii în Anglia celui de-al Doilea Război Mondial. Acest unic experiment temporal acoperă perioada din 1939, când a izbucnit războiul, până în Ziua Victoriei din 1945, comprimând evenimentele din şase ani de război în doar nouă săptămâni. Deşi ameninţarea militară este, din fericire, metaforică, nu este vorba doar de căşti de metal şi măşti de gaze – alte privaţiuni sunt reale şi presiunea creează tensiuni care nu există în societatea modernă. Acest serial revelator devine, inevitabil, o critică la adresa materialismului şi delăsării moderne. Familia noastră se întoarce în timp, într-o vreme când bunătatea şi nobleţea aduceau o răsplată mai mare decât egoismul şi lăcomia.
15:00 Ziua în care a murit James Dean
Adevărul din spatele infamului accident de maşină care l-a ucis pe legendarul actor hollywoodian James Dean.
James Dean e o legendă. La peste 50 de ani de la accidentul mortal care i-a răpit viaţa lângă un orăşel californian, imaginea sa este încă cea mai apreciată din lume. Aducem la viaţă incredibila poveste a maşinii lui James Dean şi examinăm impactul care l-a omorât pe unul dintre cei mai faimoşi tineri actori hollywoodieni pe 30 septembrie 1955. Familia şi prietenii săi aduc lumină asupra controversatei cariere de pilot de curse a lui Dean şi asupra dragostei sale pentru viteză, iar cu ajutorul ştiinţei de ultimă oră investigăm tragicul accident care a ucis un star, dar a dat naştere unei legende.
16:00 Vânătorii de nazişti
Poveştile organizaţiilor, grupărilor şi indivizilor care i-au vânat pe criminalii de război nazişti, a hăituirii acestora şi a luptei pentru echilibrarea balanţei justiţiei.
Heinrich Himmler a fost un bătăuş care a preluat controlul asupra uneia dintre cele mai temute maşinării hitleriste ale terorii – Einsatzgruppen – a cărei sarcină era depopularea Europei de Est şi a Rusiei, ca “rasa pură” să ia locul evreilor. Naziştii puseseră ochii pe Himmler încă de la începutul războiului, datorită persecuţiei sistematice exercitate de el asupra evreilor şi a non-arienilor. Eficienţa sa şi controlul deplin asupra acestui proces au fost observate de britanicii care descifrau codurile. Churchill a fost informat. Există procese-verbale ale cabinetului lui Churchill care susţin asasinarea lui. Iniţial, forţelor aliate li s-a ordonat să-l captureze, iar acest lucru a declanşat vânarea lui chiar înainte de sfârşitul războiului. Totuşi, se crede că comandanţii aliaţi aveau la cunoştinţă ordinul de a-l asasina, aşa că sinuciderea lui prin otrăvire cu cianură a fost privită de unii cu scepticism. Unitatea specială însărcinată cu asasinarea lui l-a ajuns din urmă la Lüneburg, unde a fost găsit mort în captivitate.
Vânătorii de nazişti i-au hăituit pe unii dintre cei mai detestaţi oameni de pe pământ, criminalii de război nazişti. Uneori au făcut-o cu cele mai nobile scopuri, alteori în feluri care, dezvăluite, i-ar oripila chiar şi pe propriii lor susţinători. Crimele celor urmăriţi fuseseră oribile şi, pentru ele, aceştia trebuiau să plătească. Mulţi erau pregătiţi să-i urmărească pe făptaşi până când se va fi făcut dreptate – de la Churchill la SAS, de la strategii care au plănuit debarcarea din Normandia până la Mossad. Aceste poveşti despre hăituire şi despre lupta pentru echilibrarea balanţei justiţiei sunt pline de dramă şi tragedie.
17:00 Pe urmele lui Verdi
Biografia lui Giuseppe Fortunino Francesco Verdi – faimosul compozitor romantic şi politician italian, implicat cu toate forţele în lupta pentru unificarea Italiei.
i-a început viaţa ca fiu al unor umili hangii dintr-un cătun aflat în ducatul Parmei. A sfârşit prin a deveni unul dintre cei mai importanţi compozitori italieni, revoluţionând opera şi revitalizând flacăra „bel canto”. Verdi a dus o viaţă tumultuoasă: pe lângă faptul că a scris 28 de opere, a fost implicat cu toate forţele în lupta pentru unificarea Italiei, sprijinindu-l pe Garibaldi şi mişcarea Risorgimento. Numele său a slujit chiar drept slogan politic şi, pentru o vreme, Verdi a fost şi deputat în Parlament. Alături de istoricul Pierre Milza, pornim din casa părintească de la Po, locul naşterii lui Verdi, apoi vizităm biserica locală, unde viitorul compozitor a descoperit frumuseţea muzicii şi explorăm Villa Sant’Agata, casa pe care a cumpărat-o după ce soarta i-a surâs şi unde a locuit până la moarte alături de soprana Giuseppina, care i-a devenit a doua soţie, după ce şi-a pierdut în mod tragic prima soţie şi pe cei doi copii. Pe fondul muzicii, examinăm colaborarea lui Verdi cu cele mai renumite teatre din Italia, precum La Scala din Milano şi Fenice din Veneţia, teatrul Apollo din Roma, San Carlos de la Napoli şi La Pergola din Florenţa, precum şi cu diverse teatre din străinătate, de la Paris la Cairo, Londra sau Sankt Petersburg.
18:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Când submarinul USS Squalus s-a scufundat în Oceanul Atlantic în 1939, invenţia inginerului Charles Momsen, fost comandant de submarin, a salvat echipajul.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
19:00 Războinici
Povestea războiului psihologic dintre cei mai importanţi patru lideri militari ai secolului XX: Adolf Hitler, Iosif Stalin, Winston Churchill şi Franklin Roosevelt.
Primul episod relevă detaliile duelului psihologic dintre Hitler şi Stalin, doi mari dictatori ai epocii moderne, duel purtat în timpul extraordinarei perioade când aceştia ar fi trebuit să fie de aceeaşi parte a baricadei. De asemenea, examinăm procesele exacte şi adesea foarte raţionale care i-au lăsat pe ambii lideri pradă unor uriaşe amăgiri.
O poveste epică, nespusă până acum, a celui de-al Doilea Război Mondial, povestea din culise a războiului psihologic purtat între cei patru mari lideri militari ai secolului XX: Churchill, Hitler, Roosevelt şi Stalin – spusă cu propriile lor cuvinte şi cu cuvintele celor care i-au observat la vremea respectivă. În timp ce naţiunile lor purtau un război al armelor, liderii purtau un război al minţilor, în care complotau, minţeau, fermecau, flatau şi trişau pentru a câştiga. Aceste dueluri psihologice au decis strategia celor mai importante bătălii din istorie. Ele s-au aflat, de asemenea, la epicentrul unei transformări a balanţei puterii pe glob, trecerea de la era imperiilor europene la o eră definită de două superputeri cu ideologie opusă, cu consecinţe devastatoare pentru sute de milioane de oameni.
20:00 Trăiască Pakistanul !
Folosind filmări de arhivă şi interviuri necunoscute până acum, acest documentar oferă cheia înţelegerii prezentului Pakistanului prin intermediul istoriei sale politice.
ncă de la crearea sa în 1947, Pakistanul pare să fi fost prizonier al unei moşteniri geopolitice încărcate de conflicte care impietează asupra dezvoltării sale politice şi economice. Folosind filmări de arhivă şi interviuri, acest documentar prezintă personajele-cheie care au influenţat istoria ţării: Mohamed Ali Jinnah, fondatorul Pakistanului, Zulfikar Ali Bhutto, generalul Zia ul-Haq, Nawaz Sharif, Benazir Bhutto şi preşedintele actual, generalul Pervez Musharraf. Divizarea politică are cauze multiple, precum antagonismul faţă de India, relaţiile cu vecinul Afganistan, strategia alianţelor schimbătoare cu marile puteri ale lumii, precum şi steagul Islamului, care, în loc să unească sub el diferitele grupuri etnice, a exacerbat uneori conflictele dintre musulmanii din această ţară cu 150 de milioane de locuitori care joacă – şi va continua să joace mult timp de acum înainte – un rol important în strategiile şi politica internaţională.
21:00 Sora reginei
Această dramă prezintă viaţa prinţesei Margaret, rebela monarhiei britanice contemporane, caracterizată de strălucire, controversă şi suferinţă sentimentală.
Prinţesa Margaret a fost rebela monarhiei britanice contemporane şi s-a definit prin strălucire, controversă şi suferinţă sentimentală. Prima prinţesă a Marii Britanii care a îmbrăţişat stilul de viaţă al celebrităţilor, Margaret a ajuns, din model de comportament şi idol care dădea tonul în modă, ruda cu care tuturor le era ruşine. Această dramă pune sub microscop personalitatea colorată, complicată şi controversată a prinţesei, urmărindu-i relaţia mult discutată din anii 1950, viaţa rebelă şi boemă pe care a dus-o în „sălbaticii ani 60” şi încheind cu izolarea unei femei respinse de clasa ei socială.
23:00 Samuraii de la Soma Noma-Oi
O uimitoare călătorie către festivalul milenar Soma Noma Oi, ultimul bastion al autenticei culturi japoneze a samurailor, care se ţine la sfârşitul lui iulie în estul Japoniei.
O uimitoare călătorie către festivalul milenar Soma Noma Oi, ultimul bastion al autenticei culturi japoneze a samurailor. Acest festival este organizat la sfârşitul lunii iulie în estul Japoniei de către descendenţii uneia dintre cele mai vechi dinastii feudale a Japoniei, mândrii bărbaţi şi femei din Soma, şi include o probă unică şi dură creată pentru a testa măiestria ecvestră şi rezistenţa samuraiului călare şi a armăsarului său.
00:00 Sporturile Chinei antice
Prin reconstituiri şi interviuri cu experţi, explorăm lumea sportivă a Chinei antice – de la primele meciuri de fotbal din lume la rolul ceremonial al tirului cu arcul şi până la artele marţiale.
Sporturile Chinei antice” ne poartă în centrul unei lumi sportive care prospera cu secole înainte de Jocurile Olimpice. De la primele meciuri de fotbal din lume la rolul ceremonial al tirului cu arcul şi până la artele marţiale, povestea noastră aduce la viaţă lumea unică a sportului din China antică. Prin reconstituiri dramatice şi interviuri cu experţi, explorăm această lume puţin cunoscută pentru a dezvălui o altă faţă a Chinei.
01:00 Pe urmele lui Verdi
Biografia lui Giuseppe Fortunino Francesco Verdi – faimosul compozitor romantic şi politician italian, implicat cu toate forţele în lupta pentru unificarea Italiei.
i-a început viaţa ca fiu al unor umili hangii dintr-un cătun aflat în ducatul Parmei. A sfârşit prin a deveni unul dintre cei mai importanţi compozitori italieni, revoluţionând opera şi revitalizând flacăra „bel canto”. Verdi a dus o viaţă tumultuoasă: pe lângă faptul că a scris 28 de opere, a fost implicat cu toate forţele în lupta pentru unificarea Italiei, sprijinindu-l pe Garibaldi şi mişcarea Risorgimento. Numele său a slujit chiar drept slogan politic şi, pentru o vreme, Verdi a fost şi deputat în Parlament. Alături de istoricul Pierre Milza, pornim din casa părintească de la Po, locul naşterii lui Verdi, apoi vizităm biserica locală, unde viitorul compozitor a descoperit frumuseţea muzicii şi explorăm Villa Sant’Agata, casa pe care a cumpărat-o după ce soarta i-a surâs şi unde a locuit până la moarte alături de soprana Giuseppina, care i-a devenit a doua soţie, după ce şi-a pierdut în mod tragic prima soţie şi pe cei doi copii. Pe fondul muzicii, examinăm colaborarea lui Verdi cu cele mai renumite teatre din Italia, precum La Scala din Milano şi Fenice din Veneţia, teatrul Apollo din Roma, San Carlos de la Napoli şi La Pergola din Florenţa, precum şi cu diverse teatre din străinătate, de la Paris la Cairo, Londra sau Sankt Petersburg.
02:00 Voiaje ale descoperirilor
Acest documentar ne prezintă numele pionierilor mărilor şi evenimentele majore din istoria descoperirilor geografice.
Când submarinul USS Squalus s-a scufundat în Oceanul Atlantic în 1939, invenţia inginerului Charles Momsen, fost comandant de submarin, a salvat echipajul.
Bogata tradiţie a navigaţiei a avut un impact dramatic asupra vieţii noastre de astăzi. Acest serial cartografiază influenţa puternică a cinci voiaje uimitoare. Exploratorul şi inginerul Paul Rose recreează aventuri maritime legendare pentru a investiga cum au influenţat direct descoperirile făcute în timpul acestora toate aspectele lumii moderne în care trăim. De la remarcabilul voiaj de opt ani încărcat de dispute care a adus cauciucul, scorţişoara şi sistemul metric în Europa, la „micşorarea globală” generată de umila busolă magnetică, dragostea autentică a lui Paul Rose pentru ştiinţă şi aventură şi darul povestirii aduc aceste poveşti pasionante la viaţă.
02:30 Misterele mumiilor
Acest incitant serial examinează un număr de mistere ale istoriei antice, inclusiv mumiile găsite în mlaştinile irlandeze şi rămăşiţele a 1.000 de războinici celtici găsiţi decapitaţi în Franţa.
Câmpul oaselor. Lângă un sătuc din nordul Franţei, săpături arheologice de rutină la un sit din Epoca Fierului generează o descoperire macabră – mii de oase omeneşti. Mai şocant este faptul că aceste schelete nu au capete. Au fost oare aceşti oameni ucişi în cadrul unui ritual sau într-o bătălie de proporţii?
Acest incitant serial examinează circumstanţele în care s-au produs morţi suspecte din antichitate, inclusiv cazul mumiilor găsite în mlaştinile irlandeze şi rămăşiţele a 1.000 de războinici celtici găsiţi decapitaţi în Franţa. Folosind tehnici ştiinţifice de ultimă oră, fiecare episod urmăreşte un arheolog în misiunea sa de a afla exact cum şi de ce şi-au aflat victimele înfiorătorul sfârşit.
03:00 Războinici
Povestea războiului psihologic dintre cei mai importanţi patru lideri militari ai secolului XX: Adolf Hitler, Iosif Stalin, Winston Churchill şi Franklin Roosevelt.
Acest episod examinează cum primii doi ani ai relaţiei dintre Churchill şi Roosevelt, două figuri centrale ale democraţiei secolului XX, au fost fundamental diferiţi de imaginea pe care o avem despre ei, de prietenie şi loialitate. În schimb, în aceşti ani s-a desfăşurat între cei doi lideri un duel psihologic al promisiunilor false, eschivărilor şi minciunilor.
O poveste epică, nespusă până acum, a celui de-al Doilea Război Mondial, povestea din culise a războiului psihologic purtat între cei patru mari lideri militari ai secolului XX: Churchill, Hitler, Roosevelt şi Stalin – spusă cu propriile lor cuvinte şi cu cuvintele celor care i-au observat la vremea respectivă. În timp ce naţiunile lor purtau un război al armelor, liderii purtau un război al minţilor, în care complotau, minţeau, fermecau, flatau şi trişau pentru a câştiga. Aceste dueluri psihologice au decis strategia celor mai importante bătălii din istorie. Ele s-au aflat, de asemenea, la epicentrul unei transformări a balanţei puterii pe glob, trecerea de la era imperiilor europene la o eră definită de două superputeri cu ideologie opusă, cu consecinţe devastatoare pentru sute de milioane de oameni.
04:00 Trăiască Pakistanul !
Folosind filmări de arhivă şi interviuri necunoscute până acum, acest documentar oferă cheia înţelegerii prezentului Pakistanului prin intermediul istoriei sale politice.
ncă de la crearea sa în 1947, Pakistanul pare să fi fost prizonier al unei moşteniri geopolitice încărcate de conflicte care impietează asupra dezvoltării sale politice şi economice. Folosind filmări de arhivă şi interviuri, acest documentar prezintă personajele-cheie care au influenţat istoria ţării: Mohamed Ali Jinnah, fondatorul Pakistanului, Zulfikar Ali Bhutto, generalul Zia ul-Haq, Nawaz Sharif, Benazir Bhutto şi preşedintele actual, generalul Pervez Musharraf. Divizarea politică are cauze multiple, precum antagonismul faţă de India, relaţiile cu vecinul Afganistan, strategia alianţelor schimbătoare cu marile puteri ale lumii, precum şi steagul Islamului, care, în loc să unească sub el diferitele grupuri etnice, a exacerbat uneori conflictele dintre musulmanii din această ţară cu 150 de milioane de locuitori care joacă – şi va continua să joace mult timp de acum înainte – un rol important în strategiile şi politica internaţională.
05:00 Sora reginei
Această dramă prezintă viaţa prinţesei Margaret, rebela monarhiei britanice contemporane, caracterizată de strălucire, controversă şi suferinţă sentimentală.
Prinţesa Margaret a fost rebela monarhiei britanice contemporane şi s-a definit prin strălucire, controversă şi suferinţă sentimentală. Prima prinţesă a Marii Britanii care a îmbrăţişat stilul de viaţă al celebrităţilor, Margaret a ajuns, din model de comportament şi idol care dădea tonul în modă, ruda cu care tuturor le era ruşine. Această dramă pune sub microscop personalitatea colorată, complicată şi controversată a prinţesei, urmărindu-i relaţia mult discutată din anii 1950, viaţa rebelă şi boemă pe care a dus-o în „sălbaticii ani 60” şi încheind cu izolarea unei femei respinse de clasa ei socială.

Vizualizări: 27

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

199 state 

(ultimul: Sint Maarten)

Numar de steaguri: 263

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Tari lipsa: 43

1 stat are peste 600,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 90.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

1 stat are peste 20,000  clickuri (Italia)

2 state au peste 10.000 clickuri (Franta,  Germania)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

Rating for altmarius.ning.com 

altmarius.ning.com-Google pagerank,alexa rank,Competitor

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29 ORIZONTURI CULTURALE

http://www.orizonturiculturale.ro/ro_home.html

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

33. KORUNK

http://ideakonyvter.ro/53-korunk

Insignă

Se încarcă...

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Erfolgsgeschichte Taunusbahn

Creat de altmariusclassic Sep 13, 2013 at 11:02am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Sep 13, 2013.

Schnell und Steiner

Creat de altmariusplus Iun 19, 2013 at 1:59pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Iun 19, 2013.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell &Steiner

Creat de altmariusclassic Dec 21, 2012 at 6:55pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Dec 21, 2012.

Hermann Hesse -bucher

Creat de altmariusscience Nov 7, 2012 at 5:47pm. Actualizat ultima dată de altmariusscience Nov 7, 2012.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell & Steiner - 1

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:52pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell &Steiner - 3

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:50pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

Neuerscheinungen zum Bohlau - 1

Creat de altmarius Aug 29, 2012 at 7:30am. Actualizat ultima dată de altmarius Aug 29, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell & Steiner - 2

Creat de altmarius Aug 29, 2012 at 7:26am. Actualizat ultima dată de altmarius Aug 29, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell & Steiner

Creat de altmariusplus Mar 14, 2012 at 3:01pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Mar 14, 2012.

Grosse Kunstfuhrer: Maribor

Creat de altmariusconcurs Feb 22, 2012 at 1:08pm. Actualizat ultima dată de altmariusconcurs Feb 22, 2012.

© 2020   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor