altmarius

cultură şi spiritualitate

10:00 China, stăpâna mărilor | Acum la TV
Privită prin ochii unui aventurier modern, aceasta este povestea unui capitol unic din istoria uneia dintre superputerile lumii – povestea realizărilor maritime ale Chinei la începutul secolului XV.
n zorii secolului al XV-lea, China surprindea lumea printr-o realizare curajoasă şi fără precedent. Cu peste optzeci de ani înainte de descoperirea Americii de către Columb, una dintre cele mai mari flote alcătuite vreodată începuse să poarte politica şi negoţul Chinei către noi orizonturi, într-o demonstraţie de forţă neegalată până atunci. Privită prin ochii unui aventurier modern, aceasta este povestea unui capitol unic din istoria uneia dintre superputerile lumii.
11:00 Sf Patrick
O remarcabilă poveste adevărată despre sfântul protector al Irlandei, Sf Patrick – o aventură încărcată de pericole, îndrăzneală şi un remarcabil curaj fizic şi spiritual. Narată de Liam Neeson.
Captivantele poveşti ale trifoiului şi alungării şerpilor nu se ridică la înălţimea adevăratei poveşti a Sf Patrick – o aventură încărcată de pericole, îndrăzneală şi un remarcabil curaj fizic şi spiritual. Chiar şi cei care îl sărbătoresc în fiecare an pe 17 martie vor descoperi câte ceva nou despre sfântul protector al Irlandei în această remarcabilă dramă-documentar narată de Liam Neeson, cu Gabriel Byrne dându-i glas lui Patrick. Cuprinde un interviu cu Frank McCourt, autorul cărţii “Angela’s Ashes.”
12:00 Drumul spre Orient
Acest serial aruncă lumină asupra misterioasei dispariţii a expediţiei lui John Franklin din 1845 în căutarea Pasajului de Nord-Vest şi arată de ce norvegianul Roald Amundsen a reuşit să-l găsească.
Căutarea unei rute polare care să lege Europa de Asia – legendarul Pasaj de Nord-Vest – a fost una dintre cele mai dificile şi periculoase din istoria explorărilor. Expediţia originală din 1845, condusă de Sir John Franklin, a avut ca rezultat dispariţia a 128 de oameni. Soarta acestora este unul dintre cele mai perene mistere ale Oceanului Arctic… Abia în 1903, o expediţie condusă de norvegianul Roald Amundsen a găsit, în sfârşit, o cale de trecere. Acest serial din două părţi se concentrează asupra celor două faimoase expediţii şi spune povestea lor folosind reconstituiri şi imagini CGI. Noi informaţii ne arată ce s-a întâmplat cu expediţia lui Franklin şi arată cum Amundsen a reuşit acolo unde mulţi alţii dăduseră greş.
13:00 Giulgiul din Torino: Noile dovezi
Acest documentar analizează noile dovezi ştiinţifice privitoare la celebrul Giulgiu din Torino, considerat de mulţi ca giulgiu de îngropăciune al lui Iisus Hristos.
Giulgiul din Torino, o faimoasă pânză purtând urmele unui bărbat rănit, este şi astăzi subiectul unor dezbateri intense între oamenii de ştiinţă, credincioşi şi istorici. Păstrat în catedrala Sf Ioan Botezătorul din Torino, Italia, el este considerat de mulţi giulgiul de îngropăciune al lui Iisus Hristos. Acum 20 de ani, testele de datare C-14 realizate pe Giulgiul din Torino păreau să demonstreze că pânza sacră a fost, de fapt, ţesută la peste 1.200 de ani după moartea lui Iisus, distrugând orice pretenţie ştiinţifică de autenticitate a Giulgiului. Dar acum avem acces exclusiv la noi cercetări care dovedesc că acele concluzii au fost viciate. Aceste noi cercetări prezintă dovezi convingătoare că Giulgiul din Torino ar putea, totuşi, să poarte imaginea lui Hristos.
14:00 Ultimul doborâtor de baraje
Unul din ultimii supravieţuitori din escadronul 617 al RAF se întoarce pentru prima dată în Germania pentru a vedea barajele pe care le-a atacat în raidul care l-a uimit pe Hitler şi a făcut istorie.
Unul dintre ultimii supravieţuitori din escadronul 617 al RAF se întoarce pentru prima dată în Germania pentru a vedea barajele pe care le-a atacat în celebrul raid care l-a lăsat pe Hitler fără replică. Descoperirile pe care le va face aici îi vor schimba radical opiniile şi convingerile. Şeful de escadron George “Johnny” Johnson DFM, născut în 1921, este un personaj extrem de simpatic şi de elocvent, care timp de peste şase decenii nu s-a îndoit niciodată că el şi camarazii săi „doborâtori de baraje” au realizat o operaţiune esenţială, ale cărei merite au compensat pierderile umane. Dar când vizitează valea Ruhr-ului în cadrul pelerinajului său în trecut, Johnny Johnson descoperă surprinzătoare noi fapte despre Raidul Barajelor. El înţelege pericolele mortale care l-au pândit şi întâlneşte victimele terifiantului tsunami artificial pe care l-a dezlănţuit raidul. Documentarul este narat de Stephen Fry.
15:00 Civilizaţii secrete: incaşi, mayaşi, azteci
Acest documentar ne poartă în mijlocul misterelor care învăluie civilizaţiile incasă, mayaşă şi aztecă şi oraşe mitice ca Tikal, Machu Picchu şi Cuzco.
Maya: o lume pierdută.
Acest documentar ne poartă în mijlocul misterelor care învăluie civilizaţiile incasă, mayaşă şi aztecă, pătrunzând în adâncul pădurilor tropicale mexicane şi guatemaleze şi în oraşe mitice ca Tikal, Machu Picchu şi Cuzco. Aceste oraşe-fantomă, care odinioară aveau zeci de mii de locuitori, sfidează imaginaţia şi raţiunea. Cum au apărut aceste oraşe în medii atât de ostile? Cum au dăinuit, având puţine resurse esenţiale pentru supravieţuire? Cum au apărut niveluri de civilizaţie atât de ridicate şi un mod de organizare asemănător unui imperiu ? Acest documentar ne face să reexaminăm aceste capitole minunate din istoria omenirii, care îl umplu de admiraţie pe spectatorul de azi.
16:00 Adevărul din culise
De la cercurile din lanuri la Triunghiul Bermudelor – acest captivant serial testează veridicitatea diverselor credinţe populare sau teorii ale conspiraţiei şi încearcă să separe adevărul de ficţiune.
Povestea Arcei lui Noe şi a Potopului este una dintre cele mai controversate poveşti biblice despre dezastre. Măsurând 137 de metri în lungime şi având trei punţi, Arca lui Noe rămâne cea mai mare corabie de lemn construită vreodată... dar a existat sau este doar o poveste biblică ? Milioane de oameni cred această poveste, alţii o consideră o viziune greşit înţeleasă. Dar în munţii izolaţi din estul Turciei stă o dovadă care ne-ar putea schimba percepţia despre Arcă pentru totdeauna. Biblia spune că Arca s-a oprit pe munţii din Ararat şi mulţi dintre cei care cred această poveste au interpretat această locaţie ca fiind Muntele Ararat din estul Turciei. Folosind cea mai modernă tehnologie, călătorim alături de Ron Wyatt pentru a dezlega misterul care înconjoară formaţiunea cu aspect de corabie.
Pot cele mai cunoscute mituri şi fenomene să ţină piept analizei ştiinţifice ? Acest incitant documentar serial testează credinţe populare şi teorii ale conspiraţiei. De la cercurile din lanuri la Arca lui Noe şi la misterele care înconjoară Triunghiul Bermudelor – alăturaţi-vă experţilor care încearcă să separe adevărul de ficţiune.
17:00 Pe urmele lui Vivaldi
Pornim pe urmele lui Antonio Lucio Vivaldi, preot veneţian şi compozitor baroc, care a fost, de asemenea, şi un virtuoz al viorii.
Toată lumea a auzit de „Cele patru anotimpuri” ale lui Vivaldi – o piesă interpretată atât de des, încât am încetat să ne mai gândim la originile sale. Dar muzica şi compozitorul ei au o istorie plină de pasiune. Antonio Vivaldi a fost un compozitor şi dirijor plurivalent, impresar şi director de teatru, dar şi un preot care a dus o viaţă scandaloasă şi controversată, având relaţii cu cel puţin una dintre elevele sale, pe nume Ana Giro. Acest documentar face cronica vieţii şi muzicii lui Vivaldi, supranumit „Preotul roşu” datorită culorii părului său, cu ajutorul documentelor istorice şi al manuscriselor sale, pe fondul strălucitoarei vieţi artistice a Veneţiei secolului XVIII. Vivaldi simbolizează această fascinantă lume muzicală a barocului italian, dominată de castraţi şi dive şi condusă de o oligarhie veneţiană în care Biserica avea un rol central. Vivaldi a părăsit Italia în 1740, plecând la Viena din motive care nu au fost niciodată clarificate şi a murit la Viena un an mai târziu, sărac. Astăzi, doar o placă simplă îi marchează mormântul. Dar de atunci au existat muzicieni care şi-au dedicat întreaga carieră înţelegerii şi interpretării muzicii sale.
18:00 Povestea agriculturii
Istoria agriculturii britanice din secolul XX, cu prezentarea schimbărilor survenite în felul în care fructele şi legumele erau cultivate, recoltate şi vândute, şi impactului supermarketurilor.
Acest episod urmăreşte povestea a două rase de bovine, Hereford şi Aberdeen Angus, care dominau peisajul zootehnic britanic şi datorită cărora Anglia era considerată „ograda lumii”. Ne arată, de asemenea, cum dimensiunea vitelor din ambele rase a fostă mărită, în decursul secolului XX, cam cu o treime.
Aceasta este povestea relaţiei omului cu pământul, o poveste care urmăreşte revoluţia survenită în producţia britanică de alimente în secolul XX şi examinează impactul acesteia asupra vieţii fermierilor şi consumatorilor. Episoadele se concentrează asupra laptelui, fructelor şi legumelor, grâului şi cărnii de vită. Pe lângă intime şi impresionante filme de amator înregistrate pe parcursul vremii, serialul ne oferă o cronică originală şi în mare parte necunoscută a unui secol revoluţionar pentru agricultură.
19:00 Pionieri milionari
De la Levi Strauss la Henry J Heinz, acest serial spune poveştile a cinci giganţi ai afacerilor care şi-au lăsat amprenta asupra economiei şi culturii americane.
Impresionanta poveste a lui Henry E Steinway, care a imigrat din Braunschweig la New York în 1851 şi a devenit cel mai faimos fabricant de piane din toate timpurile.
Cinci întreprinzători vizionari din „lumea veche” au redefinit economia „lumii noi” şi au lăsat o amprentă majoră asupra culturii americane. Levi Strauss, Henry E Steinway, William E Boeing, John Jacob Astor şi Henry J Heinz – numele sau produsele lor sunt cunoscute peste tot în lume. Inovaţia, curajul, perseverenţa şi hărnicia au fost atributele care le-au asigurat succesul într-o ţară nouă şi deosebită. Cu ajutorul reconstituirilor de înaltă calitate şi a materialelor de arhivă, acest serial ne prezintă una dintre cele mai fascinante şi incitante epoci din istoria economică a Statelor Unite. Cum au reuşit aceşti cinci bărbaţi, care au început ca imigranţi, să devină prin propriile forţe milionarii prin excelenţă care simbolizează şi astăzi succesul american ?
20:00 Drumul spre Orient
Acest serial aruncă lumină asupra misterioasei dispariţii a expediţiei lui John Franklin din 1845 în căutarea Pasajului de Nord-Vest şi arată de ce norvegianul Roald Amundsen a reuşit să-l găsească.
Căutarea unei rute polare care să lege Europa de Asia – legendarul Pasaj de Nord-Vest – a fost una dintre cele mai dificile şi periculoase din istoria explorărilor. Expediţia originală din 1845, condusă de Sir John Franklin, a avut ca rezultat dispariţia a 128 de oameni. Soarta acestora este unul dintre cele mai perene mistere ale Oceanului Arctic… Abia în 1903, o expediţie condusă de norvegianul Roald Amundsen a găsit, în sfârşit, o cale de trecere. Acest serial din două părţi se concentrează asupra celor două faimoase expediţii şi spune povestea lor folosind reconstituiri şi imagini CGI. Noi informaţii ne arată ce s-a întâmplat cu expediţia lui Franklin şi arată cum Amundsen a reuşit acolo unde mulţi alţii dăduseră greş.
21:00 Faraonii care au construit Egiptul
Captivanta poveste a avansurilor tehnologice care au făcut posibilă construcţia uluitoarelor temple, piramide, baraje şi garnizoane din Egiptul antic.
Egiptul antic a fost cel mai măreţ imperiu de pe Pământ, un super-stat condus de puternici faraoni. Dar moştenirea sa durabilă este reprezentată de masivele monumente care au rezistat timp de trei milenii. Pentru aceste reuşite inginereşti, egiptenii antici nu au re-scris manualele de ştiinţe... ci le-au inventat ! Aceasta este uimitoarea poveste a avansurilor tehnologice care au făcut posibilă construcţia unor uluitoare temple, piramide, baraje şi garnizoane. Cu ajutorul graficii pe computer, documentarul demontează, literalmente, imperiul, bucată cu bucată, pentru a descoperi cum a fost construit.
22:00 Marea campanie din Dolomiţi
Acest documentar recreează una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial, lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi, văzută prin ochii a doi tineri soldaţi.
Lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi din inima lanţului muntos al Dolomiţilor italieni a fost una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial. Vârful ca o fortăreaţă adăpostea o puternică garnizoană austro-ungară. Italienii au decis să sape un tunel prin munte pe sub garnizoană, să-l umple cu explozibil şi apoi să arunce în aer duşmanul. Dar austriecii construiau, la rândul lor, un tunel care avea ca scop prăbuşirea stâncii deasupra italienilor. Campania de doi ani este privită prin ochii a doi soldaţi din tabere adverse: Fedele, care luptă pentru armata austro-ungară, şi Luigi, un recrut italian. Prin jurnalele şi scrisorile lor aflăm despre greutăţile de zi cu zi, despre frica şi epuizarea cu care s-au confruntat soldaţii pe munte.
23:00 Egipt
Documentarul se întoarce în timp pentru a releva adevărul din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie, concentrându-se asupra a trei descoperiri esenţiale ale Egiptului antic.
Aceasta este povestea felului cum un personaj extraordinar, Giovanni Belzoni, un circar italian naturalizat în Anglia, a ajuns în Egipt în 1814, în vremea când ţara începuse să se deschidă faţă de europeni, şi a devenit cel mai mare explorator al său.
Concentrându-se asupra a trei dintre cele mai importante descoperiri din lumea Egiptului antic, acest serial se întoarce în timp pentru a explora descoperirea mormântului lui Tutankhamon de către Howard Carter, descoperirile Marelui Belzoni datând din timpul domniei lui Ramses al II-lea şi descifrarea hieroglifelor de către Champollion. Însoţiţi-i pe cei trei mari exploratori care depăşesc obstacole uriaşe pentru a dezvălui secretele unei lumi încă nedescoperite. Descoperiţi secretele, miturile şi adevărurile din spatele uneia dintre cele mai măreţe civilizaţii din istorie – o lume antică aproape pierdută sub nisipuri.
00:00 Adevărul din culise
De la cercurile din lanuri la Triunghiul Bermudelor – acest captivant serial testează veridicitatea diverselor credinţe populare sau teorii ale conspiraţiei şi încearcă să separe adevărul de ficţiune.
O jumătate de milion de mile marine pătrate încărcate de mister, mituri şi presupuneri. A fost numit în bătaie de joc „tărâmul dispăruţilor”, dar dacă îl menţionaţi, aproape oricine va şti la ce vă referiţi. Milioane de oameni cred în această legendă, dar alţii se îndoiesc de veridicitatea ei. Un fapt, însă, este indiscutabil: sute de aeronave şi vapoare au dispărut aici, adesea fără urmă şi frecvent fără nicio explicaţie. Care este, până la urmă, adevărul din spatele Triunghiului Bermudelor ? Unii pun dispariţiile pe seama unor forţe extraterestre sau puteri supranaturale, alţii oferă explicaţii mai practice, dar aproape la fel de şocante. Ar putea fi de vină câmpuri electromagnetice, vortexuri temporale, sinistre ceţe electronice sau bule letale de metan ? Mulţi spun că aceşti factori acţionează în zonă şi noi vom testa fiecare dintre aceste teorii, în încercarea de a descoperi secretele Triunghiului.
Pot cele mai cunoscute mituri şi fenomene să ţină piept analizei ştiinţifice ? Acest incitant documentar serial testează credinţe populare şi teorii ale conspiraţiei. De la cercurile din lanuri la Arca lui Noe şi la misterele care înconjoară Triunghiul Bermudelor – alăturaţi-vă experţilor care încearcă să separe adevărul de ficţiune.
01:00 Pe urmele lui Vivaldi
Pornim pe urmele lui Antonio Lucio Vivaldi, preot veneţian şi compozitor baroc, care a fost, de asemenea, şi un virtuoz al viorii.
Toată lumea a auzit de „Cele patru anotimpuri” ale lui Vivaldi – o piesă interpretată atât de des, încât am încetat să ne mai gândim la originile sale. Dar muzica şi compozitorul ei au o istorie plină de pasiune. Antonio Vivaldi a fost un compozitor şi dirijor plurivalent, impresar şi director de teatru, dar şi un preot care a dus o viaţă scandaloasă şi controversată, având relaţii cu cel puţin una dintre elevele sale, pe nume Ana Giro. Acest documentar face cronica vieţii şi muzicii lui Vivaldi, supranumit „Preotul roşu” datorită culorii părului său, cu ajutorul documentelor istorice şi al manuscriselor sale, pe fondul strălucitoarei vieţi artistice a Veneţiei secolului XVIII. Vivaldi simbolizează această fascinantă lume muzicală a barocului italian, dominată de castraţi şi dive şi condusă de o oligarhie veneţiană în care Biserica avea un rol central. Vivaldi a părăsit Italia în 1740, plecând la Viena din motive care nu au fost niciodată clarificate şi a murit la Viena un an mai târziu, sărac. Astăzi, doar o placă simplă îi marchează mormântul. Dar de atunci au existat muzicieni care şi-au dedicat întreaga carieră înţelegerii şi interpretării muzicii sale.
02:00 Povestea agriculturii
Istoria agriculturii britanice din secolul XX, cu prezentarea schimbărilor survenite în felul în care fructele şi legumele erau cultivate, recoltate şi vândute, şi impactului supermarketurilor.
Acest episod urmăreşte povestea a două rase de bovine, Hereford şi Aberdeen Angus, care dominau peisajul zootehnic britanic şi datorită cărora Anglia era considerată „ograda lumii”. Ne arată, de asemenea, cum dimensiunea vitelor din ambele rase a fostă mărită, în decursul secolului XX, cam cu o treime.
Aceasta este povestea relaţiei omului cu pământul, o poveste care urmăreşte revoluţia survenită în producţia britanică de alimente în secolul XX şi examinează impactul acesteia asupra vieţii fermierilor şi consumatorilor. Episoadele se concentrează asupra laptelui, fructelor şi legumelor, grâului şi cărnii de vită. Pe lângă intime şi impresionante filme de amator înregistrate pe parcursul vremii, serialul ne oferă o cronică originală şi în mare parte necunoscută a unui secol revoluţionar pentru agricultură.
03:00 Pionieri milionari
De la Levi Strauss la Henry J Heinz, acest serial spune poveştile a cinci giganţi ai afacerilor care şi-au lăsat amprenta asupra economiei şi culturii americane.
Impresionanta poveste a lui Henry E Steinway, care a imigrat din Braunschweig la New York în 1851 şi a devenit cel mai faimos fabricant de piane din toate timpurile.
Cinci întreprinzători vizionari din „lumea veche” au redefinit economia „lumii noi” şi au lăsat o amprentă majoră asupra culturii americane. Levi Strauss, Henry E Steinway, William E Boeing, John Jacob Astor şi Henry J Heinz – numele sau produsele lor sunt cunoscute peste tot în lume. Inovaţia, curajul, perseverenţa şi hărnicia au fost atributele care le-au asigurat succesul într-o ţară nouă şi deosebită. Cu ajutorul reconstituirilor de înaltă calitate şi a materialelor de arhivă, acest serial ne prezintă una dintre cele mai fascinante şi incitante epoci din istoria economică a Statelor Unite. Cum au reuşit aceşti cinci bărbaţi, care au început ca imigranţi, să devină prin propriile forţe milionarii prin excelenţă care simbolizează şi astăzi succesul american ?
04:00 Drumul spre Orient
Acest serial aruncă lumină asupra misterioasei dispariţii a expediţiei lui John Franklin din 1845 în căutarea Pasajului de Nord-Vest şi arată de ce norvegianul Roald Amundsen a reuşit să-l găsească.
Căutarea unei rute polare care să lege Europa de Asia – legendarul Pasaj de Nord-Vest – a fost una dintre cele mai dificile şi periculoase din istoria explorărilor. Expediţia originală din 1845, condusă de Sir John Franklin, a avut ca rezultat dispariţia a 128 de oameni. Soarta acestora este unul dintre cele mai perene mistere ale Oceanului Arctic… Abia în 1903, o expediţie condusă de norvegianul Roald Amundsen a găsit, în sfârşit, o cale de trecere. Acest serial din două părţi se concentrează asupra celor două faimoase expediţii şi spune povestea lor folosind reconstituiri şi imagini CGI. Noi informaţii ne arată ce s-a întâmplat cu expediţia lui Franklin şi arată cum Amundsen a reuşit acolo unde mulţi alţii dăduseră greş.
05:00 Faraonii care au construit Egiptul
Captivanta poveste a avansurilor tehnologice care au făcut posibilă construcţia uluitoarelor temple, piramide, baraje şi garnizoane din Egiptul antic.
Egiptul antic a fost cel mai măreţ imperiu de pe Pământ, un super-stat condus de puternici faraoni. Dar moştenirea sa durabilă este reprezentată de masivele monumente care au rezistat timp de trei milenii. Pentru aceste reuşite inginereşti, egiptenii antici nu au re-scris manualele de ştiinţe... ci le-au inventat ! Aceasta este uimitoarea poveste a avansurilor tehnologice care au făcut posibilă construcţia unor uluitoare temple, piramide, baraje şi garnizoane. Cu ajutorul graficii pe computer, documentarul demontează, literalmente, imperiul, bucată cu bucată, pentru a descoperi cum a fost construit.
06:00 Marea campanie din Dolomiţi
Acest documentar recreează una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial, lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi, văzută prin ochii a doi tineri soldaţi.
Lupta pentru controlul asupra Muntelui Lagazuoi din inima lanţului muntos al Dolomiţilor italieni a fost una dintre cele mai remarcabile campanii ale Primului Război Mondial. Vârful ca o fortăreaţă adăpostea o puternică garnizoană austro-ungară. Italienii au decis să sape un tunel prin munte pe sub garnizoană, să-l umple cu explozibil şi apoi să arunce în aer duşmanul. Dar austriecii construiau, la rândul lor, un tunel care avea ca scop prăbuşirea stâncii deasupra italienilor. Campania de doi ani este privită prin ochii a doi soldaţi din tabere adverse: Fedele, care luptă pentru armata austro-ungară, şi Luigi, un recrut italian. Prin jurnalele şi scrisorile lor aflăm despre greutăţile de zi cu zi, despre frica şi epuizarea cu care s-au confruntat soldaţii pe munte

Vizualizări: 50

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

198 state 

(ultimul: Guyana)

Numar de steaguri: 262

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Tari lipsa: 44

1 stat are peste 600,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 90.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

3 state au peste 10.000 clickuri (ItaliaFranta,  

Germania)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

23 state au un click

Rating for altmarius.ning.com 

altmarius.ning.com-Google pagerank,alexa rank,Competitor

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. BUCURESTIUL MEU DRAG

http://www.orasul.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29 ORIZONTURI CULTURALE

http://www.orizonturiculturale.ro/ro_home.html

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

33. KORUNK

http://ideakonyvter.ro/53-korunk

Insignă

Se încarcă...

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Erfolgsgeschichte Taunusbahn

Creat de altmariusclassic Sep 13, 2013 at 11:02am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Sep 13, 2013.

Schnell und Steiner

Creat de altmariusplus Iun 19, 2013 at 1:59pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Iun 19, 2013.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell &Steiner

Creat de altmariusclassic Dec 21, 2012 at 6:55pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Dec 21, 2012.

© 2020   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor