altmarius

cultură şi spiritualitate

ȘTIRI CULTURALE
17 decembrie 2012
arhiva stiri culturale


 Ada Condeescu a fost selectată în programul Shooting Stars, dedicat tinerelor talente europene, care se desfăşoară între 9 şi 11 februarie 2013, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Actriţa a fost selectată în programul care a lansat de-a lungul anilor carierele internaţionale ale unor nume precum Rachel Weisz, Daniel Craig, Carey Mulligan, Mélanie Laurent. Condeescu este unul dintre cei zece actori europeni selecţionaţi în programul Shooting Stars de anul viitor. Ada Condeescu devine astfel al cincilea actor român selectat în prestigiosul program, după Ana Ularu (2012) , Dragoş Bucur (2009), Anamaria Marinca (2008) şi Maria Popistaşu (2007). Ajuns la a 16-a ediţie, programul Shooting Stars este organizat de European Film Promotion, în colaborare cu organizaţiile membre ale sale, printre care se numără şi Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, şi este sprijinit de Programul MEDIA al Uniunii Europene. Shooting Stars are ca scop promovarea pe plan internaţional a celor mai talentaţi tineri actori europeni, cărora le facilitează întâlnirea cu membri importanţi ai industriei cinematografice (actori consacraţi, regizori, producători de renume, directori de casting). Evenimentul se va încheia cu ceremonia de decernare a premiilor Shooting Stars. Născută pe 2 iulie 1988, la Bucureşti, Ada Condeescu este absolventă a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Rolul principal din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier" (regia Florin Şerban) marchează debutul său într-un lungmetraj. În 2011, interpretarea din "Loverboy" (regia Cătălin Mitulescu) i-a adus premiul The Heart of Sarajevo pentru cea mai bună actriţă. Recent, Ada Condeescu a jucat în filmul "Lupu" (regia Bogdan Mustaţă), care urmează să fie lansat pe marile ecrane anul viitor.

 Spectacole de teatru radiofonic după textele lui Caragiale, regizate de Alexa Visarion, Alexandru Darie, Alexandru Dabija şi Dragoş Galgoţiu, vor fi prezentate la postul Radio România Cultural începând de astăzi şi până pe 20 decembrie. Astfel, în această seară, de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul de teatru radiofonic "Nocturnele lu' Leonida", în regia lui Alexa Visarion, inspirat de universul lui Caragiale. Din distribuţie fac parte Florin Zamfirescu, Carmen Tănase, Anda Saltelechi. Pe 18 decembrie, de la ora 19.00, la Radio România Cultural va fi prezentat spectacolul de teatru radiofonic "O noapte furtunoasă". Adaptarea radiofonică şi regia artistică sunt semnate de Dragoş Galgoţiu. În distribuţie se regăsesc Florin Călinescu. Pe 19 decembrie, de la ora 19.00, Radio România Cultural prezintă spectacolul "O scrisoare pierdută". Adaptarea radiofonică şi regia artistică sunt semnate de Alexandru Dabija. Din distribuţie fac parte Şerban Pavlu, Dragoş Huluba, Valentin Teodosiu, Mihaela Teleoacă, Florin Dobrovici. Cântecele sunt compuse de Ada Milea. Pe 20 decembrie, de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul "D'ale carnavalului". Adaptarea radiofonică si regia artistică sunt semnate de Alexandru Darie. În distribuţie se regăsesc Cornel Scripcaru, Claudiu Stănescu, Dan Aştilean, Marian Râlea. 

 Cea de-a cincea ediţie a Bienalei Internaţionale de Gravură Experimentală care se desfăşoară până pe 28 februarie 2013, la Palatul Mogoşoaia, Victoria Art Center şi Atelier 030202 din Capitală, aduce în atenţie gravura contemporană din Austria, Polonia şi Ungaria. Evenimentul, organizat de Asociaţia Experimental Project, în parteneriat cu Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti Mogoşoaia, are ca invitate, să expună în cadrul Pavilionului Austriac, atât nume consacrate în domeniul artei contemporane, cât şi tinere talente emergente - Ilse Haider, Eva Möseneder, Sigrid Langrehr, Marusa Sagadin şi Janine Pölzl. Expoziţia celor trei pavilioane de la Victoria Art Center (curatoare Olivia Niţiş) va aduce în atenţie perspectivele experimentale asupra gravurii contemporane din Austria, Polonia şi Ungaria. A cincea ediţie a evenimentului avându-l curator pe britanicul Richard Noyce pentru secţiunea principală a bienalei, se va concentra asupra aspectelor socio-politice ale Europei centrale şi de est, puse în evidenţă prin tehnicile de multiplicare a imaginii. Richard Noyce este un reputat scriitor şi expert în artă contemporană, mai ales în zona de artă digitală. Experienţa sa în domeniu s-a consolidat pe parcursul celor 30 de ani în care a scris, pentru o serie de publicaţii din Marea Britanie, recenzii şi articole despre artişti şi expoziţii.

 Lungmetrajul "The Master", regizat de cineastul Paul Thomas Anderson, este cel mai bun film al anului 2012, afirmă editorii revistei Rolling Stone, care alcătuiesc în fiecare an o listă cu cele mai bune 10 producţii cinematografice. Filmul "The Master", despre care presa de specialitate afirmă că este inspirat din viaţa fondatorului Bisericii scientologice, Ron Hubbard, a fost lăudat de majoritatea criticilor de cinema. Actorul Joaquin Phoenix interpretează în acest film rolul unui veteran din Al Doilea Război Mondial, alcoolic şi cu moralul "complet în derivă", care îşi găseşte consolarea într-un cult religios condus de un lider carismatic, interpretat de Philip Seymour Hoffman. Românul Mihai Mălaimare Jr. a lucrat ca director de imagine pentru acest lungmetraj. Pe locul al doilea în lista întocmită de editorii revistei Rolling Stone se află thrillerul de acţiune "Zero Dark Thirty", iar poziţia a treia a revenit dramei cu accente mistice "Beasts of the Southern Wild". Peliculele "Lincoln" şi "Argo" ocupă locurile al patrulea, respectiv al cincilea pe această listă. 

 Ministagiune excepţională în această săptămână la România Cultural la finalul anului aniversar Caragiale
Patru spectacole de teatru radiofonic după textele lui Caragiale, regizate de Alexa Visarion, Alexandru Darie, Alexandru Dabija şi Dragoş Galgoţiu, vor fi prezentate la Radio România Cultural între 17 şi 20 decembrie. Primul spectacol de teatru radiofonic este astăzi, de la ora 19.00 - "Nocturnele lu' Leonida", în regia lui Alexa Visarion, inspirat de universul lui Caragiale. Din distribuţie fac parte Florin Zamfirescu, Carmen Tănase, Anda Saltelechi. Mâine va fi prezentat spectacolul "O noapte furtunoasă", a cărui regie artistică este semnată de Dragoş Galgoţiu şi în a cărui distribuţie se află şi Florin Călinescu. Miercuri, 19 decembrie, România Cultural prezintă spectacolul "O scrisoare pierdută". Adaptarea radiofonică şi regia artistică sunt semnate de Alexandru Dabija, iar distribuţia este asigurată de Şerban Pavlu, Dragoş Huluba, Valentin Teodosiu, Mihaela Teleoacă, Florin Dobrovici. Cântecele sunt compuse de Ada Milea. Spectacolul care va închide, joi, această ministagiune excepţională este "D'ale carnavalului", adaptat radiofonic de Alexandru Darie. Din distribuţie fac parte Cornel Scripcaru, Claudiu Stănescu, Dan Aştilean, Marian Râlea.

 50 de scriitori români au compus în week-end cel mai rapid roman din lume.
„Cel mai rapid roman din lume” este o poveste despre București, mizerie și miracole, şi va fi lansat oficial miercuri, 19 decembrie, la Librăria Bastilia. 50 de scriitori s-au adunat sâmbătă la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității București, pentru o demonstrație de complicitate, altruism și chef de joacă: scrierea „Celui mai rapid roman din lume”. Beneficiind de o platformă comună de editare, un „schelet” literar născocit de patru dintre ei, desemnați șefi de echipă, și - inevitabil - de inspirație, cei 50 de temerari au pus cap la cap idei, povești, personaje tipice pentru București și ceva din... spiritul sărbătorilor pentru a compune cel mai rapid roman care a fost scris vreodată în literatura universală.. Ei au trudit câteva ceasuri bune la epopeea ai căror protagoniști sunt o taximetristă, un stripper, un corporatist și niște aurolaci. Organizatorii proiectului sunt Asociaţia Culturală Aedificatio împreună cu Editura Art, Links Associates şi Universitatea din Bucureşti, iar cartea se va găsi în librării chiar de marţi, 18 decembrie.

 "Poveşti pentru copii şi oameni mari", la Bucureşti
Festivalul "Poveşti pentru copii şi oameni mari" începe astăzi la Bucureşti. Festivalul se desfăşoară până pe 21 decembrie, la Biblioteca Naţională şi Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, sub deviza „Joacă-te şi învaţă”, oferin participanţilor posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare. Scopul evenimentului constă în educarea, informarea şi implicarea copiilor şi adulţilor din Bucureşti şi din zonele limitrofe în domeniul artelor spectacolului.
Pe parcursul celor cinci zile vor fi prezentate spectacole de operetă şi musical ale Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian", spectacole de păpuşi şi marionete din România şi din străinătate, spectacole muzicale, spectacole de magie, spectacole de teatru, concerte de colinde şi o serie de ateliere dedicate artelor spectacolului (jocuri teatrale, prezentare de instrumente muzicale, introducere în butaforie, arta costumului, balet şi dans popular sau pantomima), artelor vizuale (pictură, artă foto, modelaj în lut) sau ateliere de lucru manual cu tematica sărbătorilor de iarnă. Participarea la spectacolele şi atelierele din festival este gratuită. 

 27 de autori români au fost invitaţi la Salonul Cărţii de la Paris, din 2013
Douăzeci şi şapte de autori români vor participa la Salonul Cărţii de la Paris, programat în perioada 22-25 martie 2013. Invitaţii vor reprezenta toate generaţiile de scriitori şi toate genurile literare - roman, bandă desenată, poezie, teatru, eseu - , iar publicul îl va putea descoperi în special pe Mircea Cărtărescu, descris de organizatori drept "posibil candidat la Premiul Nobel pentru Literatură”.
Printre cei 27 de autori români se numără Florina Iliş, laureată a Premiului Courrier International 2010, Norman Manea (Premiul Médicis étranger 2006), Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei şi Finanţelor, Savatie Baştovoi, Marius Daniel Popescu, şofer de autobuz şi scriitor care trăieşte în Elveţia, şi Răzvan Rădulescu, scenaristul filmului "Marţi după Crăciun", remarcat la Festivalul de la Cannes în 2010.
De asemenea, vor fi invitaţi Gabriela Adameşteanu, Radu Aldulescu, Petru Cimpoeşu, Dan Lungu, Adina Rosetti, Bogdan Suceava, Lucian Dan Teodorovici, Dumitru Ţepeneag, Eugen Uricaru, Ana Blandiana, Doina Loanid, Nicoleta Esinencu, Alina Nelega, Matei Vişniec, Lucian Boia, Gabriel Liiceanu, Andrei Oişteanu, Andrei Pleşu, Ileana Surducan şi Alex Tamba.

 Filmul "O lună în Thailanda", de Paul Negoescu, va reprezenta România la Festivalul Premiers Plans
Lungmetrajul "O lună în Thailanda", regizat de Paul Negoescu, a fost selectat pentru a participa în competiţia oficială a Festivalului de film european pentru debut "Premiers Plans", care va avea loc la Angers - Franţa, în perioada 19 - 25 ianuarie 2013. Lungmetrajul de debut al lui Paul Negoescu va concura alături de alte filme europene, din Germania, Austria, Grecia, Italia, Serbia, Muntenegru şi Suedia, informează un comunicat.
În 2012, la Premiers Plans, două scurtmetraje româneşti au fost recompensate cu premii - "Bora, Bora", debutul lui Bogdan Mirică, a obţinut marele trofeu pentru scurtmetraj european, iar "Apele tac", al regizoarei Anca Miruna Lăzărescu, a obţinut trofeul publicului.
"O lună în Thailanda" spune povestea unui tânăr care, în noaptea Anului Nou, descoperă că nu este mulţumit de viaţa lui sentimentală şi decide să se despartă de prietena sa. Porneşte într-o călătorie prin cluburile şi petrecerile bucureştene în căutarea fostei iubite.

 Spectacol aniversar Rodica Popescu Bitănescu la Sala Palatului
Spectacolul "Cinci femei de tranzitie" din această seară de la Sala Palatului din Bucuresti, o va celebra pe actrita Rodica Popescu Bitănescu, la implinirea a 50 de ani de carieră.
Rodica Popescu Bitanescu intruchipeaza spiritul, energia si umorul. De 50 de ani, publicul o adora si ii savureaza aparitiile atat de pe scena, cat si de pe marele si micul ecran. Cei 50 de ani de viata dedicati spectatorilor vor fi omagiati prin acest spectacol extraordinar, in care Rodica Popescu Bitanescu are o tripla calitate: actrita, dramaturg si regizor.
Piesa "Cinci femei de tranzitie" prezinta cinci portrete ale "eternului feminin", dezvaluite prin intermediul unui dialog atat de real si de credibil incat spectatorul intra, inevitabil, in valtoarea dramelor si bucuriilor vietii. Protagonistele piesei realizeaza cu umor si sensibilitate cate un portret al femeii care traverseaza timpurile, adaptandu-se la nevoile impuse de alegerile pe care le-a facut.
Cele cinci Eve - Rodica Popescu Bitanescu, Aimée Iacobescu, Magdalena Cernat, Vivian Alivizache si Tania Popa - isi prezinta povestile cu har si haz, prin conversatiile firesti si prietenesti, care au fost dezlegate de un pahar inchinat in cinstea gazdei.

 Festivalul Naţional de Muzică Folk „Om Bun” începe, de astăzi, la Bucureşti
Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş şi Ada Milea se numără printre artiştii care vor cânta la Festivalul Naţional de Muzică Folk Om Bun, care va avea loc până pe 19 decembrie, la Teatrul Nottara din Bucureşti.
Un eveniment de tradiţie al scenei româneşti îşi aşteaptă din nou spectatorii, pentru trei seri de muzică bună, alături de artişti de prestigiu. Ajuns la cea de-a 22-a ediţie, în fiecare seară a Festivalul Naţional de Muzică Folk Om Bun, publicul va asista la câte cinci recitaluri.
Astăzi vor cânta Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Andrei Păunescu & trupa Totuşi, Florin Săsărman şi Walter Ghicolescu.
Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci îndrăgite a folkului autohton - Maria Gheorghiu.

 Filmul "Poziţia copilului", selecţionat în competiţia oficială pentru Ursul de Aur
Cea mai recentă peliculă a regizorului Peter Netzer a fost selecţionată în competiţia oficială a celui mai important eveniment cinematografic al începutului de an - Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, care se va desfăşura în perioada 7 - 17 februarie 2013.
Pelicula "Poziţia copilului", se numără printre primele şase titluri din competiţia oficială a celei de-a 63-a ediţii a Festivalului de la Berlin. Juriul competiţiei berlineze va fi prezidat de regizorul Wong Kar Wai. 
Filmul, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan, vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de astăzi. 
Producţia "Poziţia copilului" vorbeşte cu dramatism, cu emoţie, dar şi cu umor, despre relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul său adult, este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. 

 O noua filial ICR
Guvernul Bavariei sprijină înfiinţarea unui Institut Cultural Român la Nürnberg-München. Amplasarea şi organizarea noului institut vor fi stabilite, pe 21 decembrie, la München, la o reuniune la care vor participa preşedintele Institutului Cultural Român, Andrei Marga, Martin Neumeyer, responsabil al Guvernului bavarez pentru integrare, precum şi membri ai Guvernului bavarez.
Potrivit reprezentanţilor ICR, această opţiune de înfiinţare a unei sucursale ICR la Nürnberg-München "ţine seama de ponderea culturii Bavariei în Germania, Europa şi în lume şi de importantul grup al diasporei româneşti din Bavaria".
Pe 8 octombrie, conducerea ICR şi-a anunţat intenţia de a deschide filiale în şapte mari oraşe ale lumii - Beijing, Moscova, São Paulo, Alexandria, Atena, München-Nürnberg, Kiev -, aceasta fiind una dintre măsurile prin care institutul vrea să asigure "cunoaşterea mai bună şi sporirea prestigiului culturii române în străinătate".
În prezent, reţeaua ICR din străinătate cuprinde 17 institute.

 Toţi oamenii ar putea trăi cât atleţii de la Olimpiadă
Longevitatea de care se bucură olimpicii este accesibilă tuturor, susţin experţii. O analiză publicată de British Medical Journal sugerează că atleţii trăiesc cu 2,8 ani mai mult decât media generală. 
Cercetătorii susţin însă că şi oamenii obişnuiţi pot avea un 'avantaj de supravieţuire' similar doar făcând mai multă mişcare. 
Doi profesori specializaţi în sănătate publică au ajuns la această concluzie după ce au analizat două studii privind sportivii olimpici. S-a constatat astfel că de cea mai bună sănătate se bucură cicliştii şi canotorii, cel mai puţin avantajaţi fiind practicanţii sporturilor de contact cum sunt boxul. 
Potrivit specialiştilor, şi alţi oameni pot trăi la fel de mult ca atleţii de la Olimpiadă. Nivelul recomandat de activitate fizică pentru adulţi este însă de 150 de minute de exerciţii fizice moderate spre viguroase în fiecare săptămână. Studiile indică faptul că oamenii care reuşesc să facă acest lucru trăiesc cu câţiva ani mai mult decât cei care nu o fac.

 Green Hours 2
Green Hours a deschis în week-end un al doilea centru. Noul spațiu artistic și cultural independent, Green Hours 2, este situat pe terasa acoperită a bazinului de înot și polo Dinamo, din incinta complexului sportiv cu acelasi nume, şi va încerca crearea în București a unei noi zone de producere, prezentare și diseminare a muzicii și a teatrului contemporan, a artelor vii, indrăznețe, în mișcare. 
Așa cum publicul bucurestean a fost obișnuit la primul sediu, cel din Calea Victoriei, vor putea fi urmărite şi aici, pe o latură a bazinului din Șoseaua Ștefan cel Mare, într-o ambianță inedită, chiar insolită spectacole de teatru, concerte de jazz, world music, muzică alternativă și/sau electronică, lansări de carte, expoziții …și nu numai… 
Green Hours din Calea Victoriei 120, care în 18 ani de existență a inițiat o zonă a artelor și a culturii independente, își suspendă activitatea pentru public în perioada sărbătorilor de iarnă. Spațiul rămane în continuare la dispoziția artiștilor în aceasta perioadă, avînd loc în acest moment repetiții pentru două premiere care vor ieși la inceputul anului. 

 BNR lansează o moneda cu tema Istoria aurului 
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand de astăzi, o moneda din aur cu tema Istoria aurului - Patera din Tezaurul de la Pietroasa.
Aversul prezinta un grup de personaje de pe patera din Tezaurul de la Pietroasa, valoarea nominala „10 lei” si stema Romaniei. Reversul prezinta personajul feminin din centrul paterei suprapus peste o reprezentare in perspectiva a acesteia.
Monedele, ambalate in capsule transparente, vor fi insotite de brosuri de prezentare a emisiunii numismatice, redactate in limbile romana, engleza si franceza. Brosurile includ certificatul de autenticitate al emisiunii.
Tirajul acestei emisiuni numismatice este de 500 de exemplare, iar preţul de vânzare depăşeşte 400 de lei.

 Concertul Salvatore Adamo de la Bucureşti a fost anulat
Salvatore Adamo urma sa concerteze, mâine, la Sala Palatului din Bucuresti. Din pacate, acest concert nu va mai avea loc la data stabilita. Din cauza unor probleme de ordin tehnic, organizatorii sunt nevoiti sa amane concertul.
Organizatorii evenimentului se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, insa pana la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie 2 variante: pot alege sa primeasca banii inapoi pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events, cum ar fi concertul lui ANDREA BOCELLI din 25 mai de la Romexpo sau baletul pe gheata „LACUL LEBEDELOR” in interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Sala Palatului pe 2 februarie sau la reprezentatia din Constanta din 6 februarie.

 Alcoolul, plăcere şi viciu în Braşovul de odinioară - expoziţie deschisă la Muzeul de Istorie
Muzeul de Istorie din Braşov găzduieşte până la sfârşitul lunii ianuarie 2013 expoziţia intitulată "Alcoolul, plăcere şi viciu în Braşovul de odinioară". Aceasta prezintă într-un mod inedit cafenelele, restaurantele, hanurile, distileriile din Braşov, dar şi istoria preparării, consumului şi comercializării alcoolului în Braşov în secolele XIX-XX. De asemenea, se prezintă locurile unde se producea alcoolul şi locurile unde se consumau băuturile în Braşov în ultimii 200 de ani. Căni de bere sau de vin, fotografii cu cârciumile de odinioară, sigle ale hanurilor de altă dată, reţetă de bere nemţească Kneip, toate pot fi văzute în expoziţie. Hanurile cu pivniţe şi cârciumi apar la Braşov în secolul al XV-lea şi mult mai târziu cafenelele şi restaurantele. Prima cafenea a apărut la Braşov în anul 1831, la doar 19 ani de la deschiderea primei cafenele în aer liber de la Viena. Istoria bordelurilor din oraş este prezentată în expoziţie şi se explică, de asemenea, despre consumul de alcool ca viciu, restaurantele din perioada interbelică din Braşov, dar şi cele din perioada comunistă. 

 Filmul "Top Gun" va fi relansat în format 3D
Tom Cruise la tinereţe, în primul său rol important, revine la manşa avionului său de vânătoare pe marile ecrane într-o variantă 3D a filmului "Top Gun", lansat iniţial în 1986. 
Filmul l-a propulsat pe Tom Cruise la rangul de superstar mondial şi a obţinut peste 355 de milioane de dolari din vânzările de bilete - o sumă colosală pentru perioada în care a fost lansat. Recent, studiourile Paramount au anunţat că acest film a fost refăcut digital în format 3D şi va fi relansat în luna februarie. Această relansare este văzută şi ca un omagiu adus regizorului filmului, Tony Scott, care s-a sinucis în luna august, aruncându-se de pe un pod din California. Din cauza dispariţiei regizorului, proiectul unei continuări a filmului "Top Gun" a fost de asemenea amânat.

Vizualizări: 19

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

199 state 

(ultimul: Sint Maarten)

Numar de steaguri: 263

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Tari lipsa: 43

1 stat are peste 600,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 90.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

1 stat are peste 20,000  clickuri (Italia)

2 state au peste 10.000 clickuri (Franta,  Germania)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

Rating for altmarius.ning.com 

altmarius.ning.com-Google pagerank,alexa rank,Competitor

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29 ORIZONTURI CULTURALE

http://www.orizonturiculturale.ro/ro_home.html

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

33. KORUNK

http://ideakonyvter.ro/53-korunk

Insignă

Se încarcă...

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Erfolgsgeschichte Taunusbahn

Creat de altmariusclassic Sep 13, 2013 at 11:02am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Sep 13, 2013.

Schnell und Steiner

Creat de altmariusplus Iun 19, 2013 at 1:59pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Iun 19, 2013.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell &Steiner

Creat de altmariusclassic Dec 21, 2012 at 6:55pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Dec 21, 2012.

Hermann Hesse -bucher

Creat de altmariusscience Nov 7, 2012 at 5:47pm. Actualizat ultima dată de altmariusscience Nov 7, 2012.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell & Steiner - 1

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:52pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

© 2020   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor