altmarius

cultură şi spiritualitate

PRIMIM DIN PARTEA DOAMNEI GABRIELA CIOBANU, CAREIA II MULTUMIM:

Ştiinţa pierdută a lui Zalmoxis
sau
Steaua Tetrahedronică, octagonul şi cultura carpato-danubiană

"Visul pe care îl visezi singur rămâne un vis, visul pe care îl visezi cu alţii devine realitate"
- Scripturile antice Tibetane

Nu am scris niciodată şi nici nu intenţionez să mai scriu vreodată un articol propriu-zis de istorie deoarece nu sunt istoric şi consider că nu am competenţa necesară în acest sens. Pe de altă parte însă, şi straniu în acelaşi timp, datorită preocupării mele de o viaţă cu domeniul aşa-zisului "fenomen paranormal", s-ar putea să ştiu despre istorie mult mai multe lucruri decât ştiu sau ar putea să afle vreodată cei mai străluciţi şi competenţi istorici. O chestiune de percepţie până la urmă, cine o are... înţelege totdeauna mai mult, mai repede şi mai bine.

Vreau să vă arăt ceea ce nu ştiţi poate despre dvs., vreau să vă arăt cine sunteţi şi de unde veniţi, iar unde vă îndreptaţi... din păcate, nu vă pot spune nici eu şi nu vă poate spune nimeni, pentru că locul în care vreţi să ajungeţi depinde de fiecare şi nimeni nu are dreptul să spună cuiva ce să facă.
Cu toate că din păcate, nimeni nu vă poate arăta viitorul, cred însă într-un destin bun al României şi într-un destin bun al celor 23 de milioane de oameni care în ciuda epocilor torţionare ale istoriei prin care au trecut trec sau vor mai trece, rămân aceiaşi oameni inteligenţi, creativi, spirituali, muncitori, cu simţul umorului, răbdători şi buni.
"O, Lo, ascultă şi învaţă, învaţă şi ascultă... pe Pământ nu este nimic mai grandios decât omul, iar în om nu este nimic mai grandios decât mintea" - Maşterii B
Multe părţi din acest articol le-am scris sub îndrumarea directă a unor maşteri Tibetani care spun că "România va fi salvată de spiritualitatea ei".
Maşterii Tibetani spun că toţi oamenii de pe planetă sunt legaţi de pământ prin nişte "fire" invizibile care fac conecţia între energia telurica a Pământului şi forţa vitală a corpului, cea care întreţine viaţă în organism. La rândul lor, aceste "fire" vin direct din centrul galaxiei şi ajung la Pământ filtrate şi focalizate de alte câteva stele şi de Soarele nostru care este tot o stea.
De fapt, energia telurica a Pământului şi forţa vitala a corpului sunt una şi aceeaşi energie, cea pe care maşterii Tibetani o numesc "prana". Există o corespondenţă directă între energia telurică a locurilor în care se naşte şi trăieşte o populaţie şi nivelul ei de spiritualitate. În locurile în care această energie abundă, se dezvoltă de obicei mari civilizaţii creatoare care dau umanităţii mari religii şi mari filozofii, descoperiri ştiinţifice, opere de artă, ş.a.m.d. În aceste locuri indicele de inteligenţă, simţul artistic şi fenomenul ESP (clarviziune, clar-audienţă, telepatie, telekinezie, puterea de a vindeca bolile prin biocurenţi, etc.) sunt de obicei ridicate. Astfel, datorită acestei energii a planetei, oamenii pot comunica telepatic la distanţe mari, şi multe alte lucruri care în realitatea convenţională par pure fantezii. Maşterii Tibetani spun că pământul României abundă în astfel de energie, mai ales în zonele muntoase.
Problema este însă, că nu numai românii, ci toţi oamenii planetei s-au îndepărtat de natura pe care o abuzează cu iresponsabilitate, de legile şi sursele spirituale pe care nu le mai înţeleg. Ori natura se poate întoarce oricând cu furie împotriva oamenilor, iar aceştia nu vor fi capabili să primească ajutor de la sursele spirituale deoarece au încetat să mai comunice cu acestea, nu mai "aud" şi nu mai înţeleg limbajul lor. Maşterii Tibetani spun că întreaga civilizaţie actuală este "săracă" şi debalansată, deoarece se sprijină prea mult pe tehnologie şi ignoră partea spirituală. Dacă mâine s-ar întâmpla un cataclism, oamenii nu ar fi capabili să-l împiedice în ciuda realizărilor ştiinţifice şi tehnologice extraordinare care s-au făcut în ultimul timp. Aceasta, deoarece oricât de mult se străduieşte omul, nu poate depăşi anumite bariere şi nu poate căpăta acces la alte dimensiuni până când nu evoluează spiritual.
Prins între colapsul tehnologic şi lipsa de comunicare spirituală, omul s-ar trezi dintr-odată dezorientat şi mai neajutorat decât un copil, întorcându-se în timp record la stadiul de barbarie şi semi-sălbăticie din care cu mare greutate s-a desprins acum câteva mii de ani. În general vorbind, cu cât omul are la îndemână mai puţină tehnologie, cu atât trebuie să se axeze mai mult pe partea spirituală pentru a putea compensa ceea ce îi lipseşte.
Indiferent însă ce se întâmplă în viaţă omului de zi cu zi, în viaţă popoarelor de la decadă la decadă sau în viaţa întregii omeniri de la secol la secol, mai spun maşterii Tibetani, nu vor pieri niciodată cei care îşi păstrează cele două calităţi care îi conferă omului statutul de om şi în acelaşi timp, de fiinţă Divină - identitatea şi spiritualitatea. Orice s-ar întâmpla, omul nu trebuie să-şi piardă niciodată credinţa în Spiritul Creator, încrederea în el însuşi şi speranţa într-o zi mai bună care tot va veni odată şi odată, indiferent cât de mult trebuie să o aştepţi.

"ÎNVĂŢAŢI SĂ CONSTRUIŢI VIITORUL PRIVIND ÎN TRECUT" - Proverb chinezesc

Sunt mulţi istoricii care susţin că poporul român a apărut şi el, mai din greşeală, mai din întâmplare, pe câmpiile Carpato-Dunărene la o dată improbabilă, nu se ştie când - în orice caz mai la coadă, după ce toţi ceilalţi înălţaseră civilizaţii monumentale - sau care emit teorii injurioase conform cărora romanii (deşi caracterizaţi printr-o omogenitate etnică pe care şi-ar dori-o şi alte popoare) sunt rezultatul unei amestecaturi de triburi nomade şi rămăşite ale unor imperii în descompunere.
V-aţi întrebat însă vreodată ce este istoria şi cine sunt cei care o scriu?... Se spune că diferenţa dintre Dumnezeu şi istorici este că primul nu poate schimba trecutul, pe când istoricii o fac cu uşurinţă, acesta fiind singurul motiv pentru care Dumnezeu le face o favoare tolerându-le existenţa.
Istoria este, poate, una dintre cele mai arbitrare, cele mai iluzorii ştiinţe şi tocmai de aceea, orice încercare de reconstituire a istoriei oricărui popor constituie o mare responsabilitate pe care un om cu bun simt nu şi-o ia cu uşurinţă. Aşa-zisele dovezi arheologice nu rezistă mai mult decât câteva mii de ani. Oare cât de departe poate să meargă cineva cu demonstraţiile înapoi în timp, şi pe deasupra, să mai fie şi sigur că nu greşeşte?... Sunt ridicole tentativele unora şi altora care încearcă să acrediteze teorii sofisticate, conform cărora ei "au fost cei dintâi", ei "au creat marile culturi", ei "au făcut şi au câştigat toate războaiele" la care alţii erau prea mici şi neînsemnaţi ca să participe, şi în consecinţă, ei sunt cei care au toate drepturile şi mai ales, dreptul de a hotărî identitatea altora. Dacă cineva îşi arogă vreun drept, şi-l arogă în virtutea altor considerente, dar în nici un caz acest drept nu este dat de istorie.
Celor care cred că ei "au fost cei dintâi", le amintesc totuşi că în 1959 o expediţie paleontologică chinezo-rusă condusa de dr. Chu Ming Chen, a descoperit în deşertul Gobi o piatră care s-a dovedit a avea vechimea de un milion de ani şi în care era imprimată talpa unui pantof perfect asemănător pantofilor pe care îi purtăm în ziua de astăzi. Aşa că... e cam greu de spus unde, cine şi care au fost primii.
Ce s-a întâmplat însă, înainte de acele câteva mii de ani, "istorisite" de arheologie sau teoria marilor culturi? Poate cineva să spună care a fost scenariul derulat pe Pământ acum 28 - 52 - 200.000 - 400.000 sau 1 milion de ani?... Poate să spună cineva cu exactitate cum a apărut omul pe Pământ ori dacă ciclopii sau uriaşii din miturile Biblice şi Universale au populat vreodată planeta în realitate?... Care a fost implicaţia civilizaţiilor extraterestre din galaxia Andromeda sau constelaţiile şi sistemele solare Lyra şi Vega, Hyades şi Aldebaran, Sirius, steaua Barnard, Arcturus cu Upsilon Bootes, Draco, Orion şi Alnilam, Zeta Reticula, Pleiade cu Alcyone şi Taygeta (M45) şi altele în evoluţia speciei umane?... Prin ce tehnică au fost înălţate piramidele din Egipt şi statuile colos din Insula Paştelui?... Dezlegarea enigmelor care abundă pe planeta Pământ, de la Poarta Soarelui din Tiahuanaco şi până în Sumer şi Himalaya - aceasta ar fi adevărata istorie a omului.
Aşa cum este, însă, înţeleasă şi mai ales practicată în societatea super-materialistică în care trăim de vreo trei sute şi ceva de ani, istoria este cel mai adesea un mijloc de agresiune, ceva în genul "ieşi tu din casă şi serveşte-mă la masă... şi mai fă-mi şi pantofii". De fapt, nici nu e de mirare că pe o planetă care pe zi ce trece, oferă tot mai puţin confort locuitorilor săi (datorită exploziei demografice, împuţinării resurselor materiale şi mai ales, folosirii exclusive şi intensive a energiilor convenţionale - folosire care va da naştere în curând la dezechilibre ecologice şi climaterice catastrofale), aşa-zisele "istorii" sunt făcute şi contra-făcute în funcţie de interesele teritoriale, nevoia stringentă de hrană şi energie.
Având în vedere aşadar, aceste faţete ale istoriei - definită de satiristul Ambrose Bierce că "o naraţiune (în cea mai mare parte falsă), de evenimente (cele mai multe neimportante), iniţiate de conducători (în marea majoritate escroci) şi duse la capăt de oameni de rând (în cea mai mare parte ignoranţi)", articolul de faţă nu îşi propune "să facă istorie", ci doar să expună unele puncte de vedere care fac o conecţie - zic eu, inedită - între marile culturi ale lumii şi cultura Carpato-Danubiană, şi care în consecinţă ridică interesante semne de întrebare.

CÂTEVA NOŢIUNI SUMARE DE GEOMETRIE SACRĂ PRELUATE DE LA ŞCOALA MISTERELOR EGIPTULUI ANTIC A FARAONULUI AKHUNATON ŞI TEORIA CÂMPURILOR UNIFICATE A LUI ALBERT EINSTEIN

Geometria sacră nu este sinonimă cu configurarea unor linii pe o suprafaţă plană, ci reprezintă structura morfogenetică care se află la baza realităţii şi a matematicii. Cei mai mulţi fizicieni şi matematicieni moderni consideră că numerele reprezintă limbajul realităţii, adevărul este însă că formele sunt cele care generează toate legile fizicii.
Geometria sacră reflecta mişcarea Spiritului în vid, fiind un adevărat "ghid" al mişcărilor necesare pentru a ajunge de la un punct iniţial la lumea tridimensională. Dacă dintr-un punct oarecare (considerat punctul de plecare a Spiritului în vid), se începe mişcarea, singurele direcţii în care se poate deplasa Spiritul sunt în sus, în jos, înainte, înapoi, la stânga şi la dreapta. Cele şase direcţii pot fi conectate iniţial într-un pătrat, apoi într-o piramidă şi încă o piramidă, ceea ce dă naştere la un octahedron (un corp geometric cu 8 feţe triangulare, 6 colţuri şi 12 margini). Prin mişcarea de rotaţie a octahedronului ia naştere o sferă. Dacă sfera astfel formată începe să execute aceeaşi mişcare după cele 6 axe iniţiale (în sus, în jos, înainte, înapoi, la stânga şi la dreapta), în final iau naştere 6 sfere inter-conectate, plus o a 7-a sferă în mijloc. Prin mişcarea de rotaţie a celor 7 sfere încep să ia naştere obiectele tridimensionale.
Urmează alte etape intermediare, foarte importante de altfel (formarea "florii vieţii", etc.), dar a căror descriere nu îşi găseşte locul în articolul de faţă. Cert este că în final rezultă cubul Metatron care încorporează cele 5 solide Platonice (numite astfel după Plato, deşi Pytagoras este cel care le-a descris cu 200 de ani înainte de Plato, numindu-le "solide perfecte" şi deşi în realitate, Pytagoras le-a preluat de la egipteni): cubul sau hexahedronul, tetrahedronul, octahedronul, dodecahedronul şi icosahedronul.

Cele 5 solide Platonice sunt baza lumii materiale. Nu există practic nimic în Universul material, care să încorporeze altceva decât cele 5 solide Platonice. Atomii sunt sfere constituite dintr-un centru în jurul căruia norul electronic se mişcă cu 9/10 din viteza luminii. În diferite cristale, atomii se aliniază în linie dreaptă, în triunghi, într-un tetrahedron, un octahedron, un icosahedron sau un dodecahedron.
În 1973 cercetătorii fostului imperiu sovietic au publicat în "Komsomolskaya Pravda" rezultatul unui studiu conform căruia Pământul nu este o sferă cum ne-am imaginat, ci un imens cristal cu dimensiuni angulare care după milioane şi milioane de ani de mişcare şi eroziune, a căpătat de fapt forma unei mingii. În concordanşă cu cercetătorii sovietici, laturile angulare ale cristalului se află acum sub scoarşa terestră, forma cristalului fiind aceea a unui dodecahedron. Ulterior, alşi cercetători sovietici au elaborat o altă teorie conform căreia Pământul are o grilă energetică constituită dintr-un dodecahedron şi un icosahedron (douăsprezece pentagoane şi douăzeci de triunghiuri echilaterale). De fapt, teoria grilelor Pământului nu este de loc nouă. Se spune că în antichitate Socrate i-ar fi spus elevului său Simmias că "Pământul adevărat privit de sus arată ca o minge alcătuită din douăsprezece bucăşi de piele şesute între ele".
Un studiu al sistemului rusesc a confirmat faptul că de-a lungul laturilor poligoanelor există regiuni cu activitate seismică şi vulcanică mare. Punctele corespunzătoare nodurilor grilei sunt centrele unor schimbări mari în presiunea atmosferică şi în consecinşă, uragane uriaşe se formează în aceste puncte. Curentele atmosferice şi oceanice urmează acelaşi şablon. În aceste puncte se găsesc adeseori zăcăminte bogate de minerale sau petrol. Vortexurile sunt totodată locul unor anomalii magnetice. Unul dintre ele "cade" în Estul Floridei, în aşa-numitul "triunghi al Bermudelor", cunoscut ca un loc de disparişie inexplicabilă a navelor şi avioanelor. La ora actuală, pe întregul glob, se cunosc douăsprezece astfel de arii ale anomaliilor magnetice.
Evoluţia civilizaţiei umane este afectată de energia Pământului. Multe dintre civilizaţiile antice au înflorit în punctele de intersecţie a poligoanelor. În ziua de astăzi există nenumărate aplicaţii practice legate de curentele telurice şi potenţialul electric al atmosferei Pământului, pe care unul dintre marile genii ale secolului XX, sârbul Nikola Testla, le-a intuit de altfel foarte bine. Anumite staţii atomice moderne trebuie construite în locaţii geometrice pentru a funcţiona corespunzător, iar sistemele de comunicaţii ale submarinelor se folosesc de grilele energetice. Însăşi bomba atomică este un dispozitiv geometric care necesită poziţionare geometrică pentru a fi detonată.

O SCURTĂ DIVAGAŢIE
HARTA ROMÂNIEI ÎN DIMENSIUNEA ASTRALĂ

În paranteză fie spus, sistemul grilelor este confirmat nu numai de constatările practice, dar apare şi dacă te uiţi la harta Pământului în dimensiunea astrală cu "ochii minţii" - procedeu numit generic clarviziune. Nu ştiu ce spun calculele super-sofisticate sau tehnologia ultra-avansată, însă pe harta României privită în dimensiunea astrală apar patru mari puncte energetice. Trei apar deosebit de active (ca nişte tulumbe de fum gris, uşor albăstrui), unul în zona Munţii Lotrului - Munţii Retezatului, altul în zona Miercurea Ciuc şi altul la S-V de Constanta şi N-V de Mangalia. Ultimul pare a fi deosebit de important pentru echilibrul energetic al întregului teritoriu (un fel de nod de ghidaj al energiei telurice) şi legat de alte puncte din zona Mării Negre. Acest punct avantajează din punct de vedere energetic Mangalia. În dimensiunea astrală, Marea Neagră arată puţin adâncă în comparaţie cu alte mari (ceea ce pare a fi un inconvenient), iar fundul mării coboară în trepte abrupte. Este ca şi cum ai merge pe o câmpie însorită care coboară iniţial în două - trei trepte line şi apoi aluneci dintr-odată într-un abis întunecos presărat cu caverne pe fundul marii, dar şi pe pereţii laterali stâncoşi şi roşiatici. Cu excepţia petrolului despre care se ştie, probabil că în viitor vor mai fi descoperite alte două zăcăminte, dintre care cel plasat cel mai la S-E va fi exploatat, fiind cel mai mare şi cel mai bun sau în orice caz diferit de exploatările anterioare, apărând mai gras la pipăit. În sfârşit, al patrulea punct energetic, mai puţin activ, apare în zona Braşovului.
Bucureşti-ul apare străbătut de la N-E la S-V de o linie în zig-zag asemenea cifrei 4 stilizată, care împarte oraşul în două zone, cea de N-V mai compactă, cu un pământ negru-roşiatic şi cleios, mai stabilă din punct de vedere tectonic, iar partea de S-E rarefiată, nisipoasă şi vulnerabilă, eventual puternic afectată în cazul unui seism serios. Instalaţiile de gaze par a fi un hazard, nu ţevile care se văd la suprafaţă, ci conductele îngropate în pământ şi care trec pe sub asfalt. Părţile liniare par a fi mai noi, din materiale mai bune, ceva nu e în regulă însă cu părţile de curbură şi mai ales cu joncţiunile care apar vechi şi ruginite, în pericol de a exploda şi a produce foc. Partea de S-E a oraşului apare legată energetic printr-o linie de zona Hârşova - Ţăndărei, iar din aceste puncte porneşte spre munţii Vrancei o altă linie care se întinde de-a lungul unei falii ce seamănă cu o prăjitură Doboş (alcătuită din straturi de pământ galben-argilos care alternează cu câteva straturi de rocă) şi de-a lungul căreia există în interiorul pământului o crevasă, o crăpătură mare care se întinde pe câţiva kilometri buni. Linia energetică care uneşte partea de S-E a Bucureşti-ului cu "falia Doboş" pare a fi sensibilă la energia eclipselor (mai exact a energiilor de după eclipsă), relaţia dintre cele două tipuri de energii fiind aceea dintre un pistol şi un trăgaci. Eclipsa din această vară mi se pare extrem de periculoasă şi în acelaşi timp începutul unui şir de eclipse care se vor întinde pe parcursul următorilor doi-trei ani şi care vor afecta în mod vizibil câmpul electro-magnetic al Pământului, intensificând activitatea seismică şi vulcanică, mai ales a vulcanilor din zonele calde. Astfel mulţi vulcani consideraţi inactivi vor începe să erupă şi alţii noi vor apare în locuri în care nu s-ar fi putut bănui existenta lor, toate acestea concomitent cu schimbări drastice în şabloanele climatice din jurul globului.
Un prieten bun din România pe care sincer îl respect (aşa cum îi respect pe toţi cei care au un standard moral şi sunt devotaţi ţării lor, indiferent care este aceasta şi indiferent de naţionalitatea sau religia lor, cei cărora le datoram cu toţii atât de multe) şi cu care am vorbit la telefon acum câteva luni când i-am trimis spre publicare un interviu cu subiect militar apărut iniţial în ZUM, m-a întrebat "ce cred" despre o anumită situaţie. I-am răspuns că "nu cred nimic". Aceasta însemna că nu se va întâmpla nimic, după cum de fapt nici nu s-a întâmplat. Într-adevăr, vreau să vă spun că asupra României nu planează pericol de război. În plus, în pofida presiunilor extraordinare, a tot felul de stratageme şi trucuri care se folosesc şi a "cererilor" repetate care se fac "cu jalba-n băţ", România nu va fi dezmembrată sub nici o formă, deşi pentru aceasta trebuie să plătească un preţ greu, cu care e obişnuită de altfel. În ciuda dificultăţilor economice care vor mai chinui oamenii încă un an şi jumătate - doi, România va ieşi din impas, în mare parte datorită unor resurse naturale (tot pământul, săracul...) care urmează încă să se descopere şi să fie exploatate. Singurul pericol real este acela al unei mişcări seismice de o violenţă nemaiîntâlnită. Nu vreau să sperii pe nimeni, mai ales că nu pot indica o dată anume. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că în holograma timpului viitor apare un peisaj de toamnă, este ca şi când ar fi Septembrie, şi deşi mişcările seismice se produc în general seara sau noaptea, în imagine apare ca şi cum ar fi ora prânzului a unei zile calde, însorite.
În dimensiunea astrală, pe harta Bucureşti-ului apar nori negri de fum care la ora actuală sunt concentraţi în special în partea de N-V, ca şi când în acea parte a oraşului ar exista cele mai mari dispute, neînţelegeri, certuri şi ură. Doar v-am explicat mai înainte că energia oamenilor are legătură directă cu energia telurică, precum şi cu grila energetică a Pământului care se află în atmosferă. Tot ceea ce gândesc oamenii şi felul în care vorbesc sau se manifestă se răsfrânge ulterior asupra energiei telurice şi a grilei atmosferice în acelaşi mod în care energia telurică, câmpul electro-magnetic al Pământului se răsfrânge în permanenţă asupra comportamentului uman. Ori de câte ori energia oamenilor devine mult prea negativă, dă naştere la fenomene de nedorit, cum ar fi schimbări catastrofale ale vremii, mişcări tectonice de anvergura, ş.a.m.d. Norii care planează asupra Bucureşti-ului sunt ura şi agresivitatea pe care oamenii o manifestă unii faţă de alţii, violenţa limbajului, crimele şi injusteţea care s-au perpetuat de-a lungul anilor, durerea celor asupriţi şi neputincioşi vis-a-vis de cruzimea şi egoismul celor puternici, ş.a.m.d. Vreau să vă spun că astfel de nori energetici (nori karmici) apar nu numai în acest punct al globului, ci şi în altele în care oamenii au purtat războaie sângeroase, unde au existat convulsii sociale masive însoţite de violenţă sau unde oamenii au suferit peste limita umană. Uneori aceşti nori planează asupra unor astfel de regiuni pentru ani şi ani de zile, de cele mai multe ori pentru zeci sau sute de ani, pentru ca în final să se manifeste în planul fizic sub forma calamităţilor naturale. Din acest punct de vedere proverbul românesc "nu-i mai rabdă pământul" este cât de se poate de adevărat şi înţelept. Nu vreau să mai spun nimic, însă există un continent (slavă Domnului, nu America) care a fost abuzat şi are "înmagazinate" de sute de ani astfel de stocuri de energie karmică şi care, zic eu, va experimenta probleme majore (până la dispariţie în apele oceanului) în primii câţiva zeci de ani ai secolului viitor din aceasta cauză. Nu ştiu ce planuri de jaf şi cotropire mai au oamenii pentru secolul care vine, dar să vedeţi ce planuri de anvergură are Dumnezeu cu oamenii de data aceasta! Tot ceea ce pot să vă spun este că prin fenomenul de procesiune a echinoxurilor, reorientare a stelei polare şi schimbare a câmpului electro-magnetic al Pământului, vor avea loc o "purificare" a planetei şi mai ales, a conştiinţei oamenilor. Tot ceea ce va trece "testul purificării" va continua să existe într-o altă dimensiune, iar pentru toţi ceilalţi acest fenomen Cosmic care "bate la uşă" va fi sfârşitul civilizaţiei lor.
Sunt înspăimântători aceşti nori groşi şi întunecaţi, ca de vată, care se învârtesc deasupra Bucureşti-ului şi dinspre care se aud zgomote care seamănă cu mugetele unor animale rănite. Este ca şi cum cineva ar scrâşni în permanenţă din dinţi, iar din când în când din vortexurile energetice ale norilor se aude venind câte un urlet prelung care seamănă cu urletul unor lupi înfometaţi în nopţile de iarnă - este ca şi cum s-ar auzi un urlet de moarte. După cum am spus mai înainte, norii sunt staţionaţi de mulţi ani asupra părţii de N-V. Important este să nu treacă linia care din punct de vedere energetic desparte oraşul în două, de la N-E la S-V (sos. Afumaţi, Colentina, Calea Rahovei, sos. Alexandriei).
Nu aş fi spus absolut nimic despre acest cutremur, dacă nu aş fi crezut că lucrurile pot fi oarecum schimbate, sau poate chiar oprite din evoluţia lor. Am învăţat de-a lungul anilor că nu are nici un rost să previi pe cineva dacă prin aceasta nu-i poţi schimba soarta. De multe ori, n-are rost să te previi nici chiar pe tine însăţi. Am prevenit atât de mulţi oameni şi până la urmă, aceştia au făcut ce au făcut şi tot acolo au ajuns, astfel încât am ajuns şi eu la concluzia că orice clarviziune este de multe ori inutilă. Explicaţia este dată de legea karmei, cu alte cuvinte, chiar dacă ştii ceva cu precizie, nu poţi totdeauna să împiedici sau să influenţezi desfăşurarea evenimentelor pentru că nimănui nu îi este permis să intervină şi să schimbe karma pe care o au oamenii. În 1988 i-am spus unui prieten, un băiat extrem de capabil şi un om deosebit, că dacă nu este atent, va muri la 42 de ani. Deşi a trăit cu obsesia acestor cuvinte în cap, tot nu a fost atent şi a murit în Iulie 1996, cu 3 luni înainte să împlinească 43 de ani.
Aşadar, v-am spus toate acestea despre harta astrală a Bucureşti-ului, nu ca o prezicere - deoarece ferească Dumnezeu să se împlinească asemenea preziceri şi sper să greşim noi, clairvoyanţii - ci în speranţa că oamenii vor deveni mai toleranţi unii faţă de alţii, iar clasa politică conducătoare mai responsabilă faţă de poporul pe care a fost aleasă să-l conducă, mai îndurătoare şi mai compasionată faţă de cei mulţi şi neputincioşi, în sfârşit în speranţa că oamenii îşi vor întoarce faţă spre Dumnezeu, astfel încât aceşti nori groşi de energie karmică se vor risipi şi nu se va ajunge la un climax catastrofal. Este o mare tristeţe că cei mai mulţi din clasa politică conducătoare a României (cu excepţia câtorva figuri publice şi a altor câţiva care stau în umbră - pentru care oamenii de condiţie de oriunde au respect chiar dacă nu se manifestă) sunt atât de egoişti, rapace şi lipsiţi de clemenţă faţă de oamenii care i-au ales... de altfel în mod foarte democratic, nu-i aşa?

Unde s-a mai pomenit ca într-o ţară Europeană şi într-un oraş considerat odată "micul Paris", femeile să-şi abandoneze ori să-şi vândă copiii fără să le pese unde ajung aceştia sau ce se întâmplă cu ei?... Pentru care motiv bătrânii - care de la Kominternul Anei Pauker până la democraţia originală a lui Zoe Petre, au fost generaţia măcelărită, prostită cu tot felul de sloganuri şi sacrificată fără milă - trebuie să rămână fără case şi să ajungă să cerşească pe străzi?...
Cum este posibil ca oameni amărâţi să ajungă să-şi pună reclama la mica publicitate din ziare despre vânzarea unui rinichi, pentru a-şi putea plăti datoriile ori în speranţă că astfel vor putea asigura un trai mai omenos familiilor lor?... Oare nu vă daţi seama că s-a ajuns deja la anomalii sociale absolut inadmisibile? Cum veţi răspunde pentru toate acestea în fata istoriei?... Oameni buni, în ceasul al doisprezecelea, mai întoarceţi-vă faţa către Dumnezeu, căci veţi vedea ce n-aţi mai văzut de când sunteţi. Ferească Dumnezeu, dacă acest cutremur cataclismic va avea loc, va urca undeva către limitele maxime de intensitate şi va dura îngrozitor de mult. Multe clădiri, precum şi o biserică cu pereţii albi din centrul oraşului se vor scufunda pur şi simplu, iar alte biserici tot din centru vor exploda, prefăcându-se în milioane de cioburi de cărămidă roşie. Nu e niciodată prea târziu să-ti aduci aminte de Dumnezeu. Nu ştiu ce altceva ar mai trebui spus, poate doar încă odată, să se acorde atenţie conductelor subterane de gaze şi a tot ceea ce este inflamabil sau care ar putea exploda (mai ales în centru şi partea de S-E a oraşului), deoarece se văd focuri mari care ies din pământ şi care vor necesita două-trei zile şi eforturi disperate pentru a putea fi stinse.
As putea să vă mai spun multe alte lucruri, dintre care unele "politice" ca să le spunem aşa, care "se văd" în holograma viitorului, însă nu o fac deoarece acesta nu este un articol politic în primul rând şi în al doilea rând, pentru că orice fel de preziceri politice sunt speculate şi mistificate de cei care speră că ei vor fi "aleşii Domnului" pentru scaunele prezidenţiale, regale şi de orice alt fel - nu are importanţă ce fel de scaune, numai scaune de domnie să fie.
Acum zece ani, în Iunie 1989, Doris - o americancă din Florida, clairvoyantă de excepţie când vrea ea şi prietenă bună cu care am colaborat mulţi ani - a prezis cu lux de amănunte căderea lui Ceauşescu, oamenii şi soldaţii care urmau să fie scoşi în stradă şi să moară, şi toate evenimentele pe care astăzi le numim "revoluţie", indicând cu claritate luna Decembrie 1989. Deoarece ziarul meu nu exista la acea vreme, iar în România nu se puteau publica materiale cu subiecte "paranormale", am introdus-o pe Doris la "Universul" domnului Buhoiu pe care l-am îndemnat cu insistenţă să publice prezicerile lui Doris. Era terifiantă şi în acelaşi timp alarmantă viziunea lui Doris în care pe străzile Bucureşti-ului apăreau la sfârşitul anului '89, oameni împuşcaţi plini de sânge căzând în genunchi în zăpadă, aeroportul înconjurat de soldaţi, ş.a.m.d. După câte mi-amintesc, "Universul" a publicat într-adevăr câteva articole.
Ulterior, alte preziceri ale lui Doris au mai apărut în ZUM. O faţetă nostimă a întregii poveşti este că după ce previziunea lui Doris cu privire la Decembrie '89 s-a împlinit, aceasta a fost contactată de intermediari ai unor "persoane" foarte "sus-puse" care jinduiau la conducerea României şi voiau să afle ce le rezervă viitorul. Nu mai ştiu ce aiureli le-a spus Doris, însă "persoanele sus-puse" împreună cu intermediarii lor ar trebui să afle cu aceasta ocazie că Doris, deşi este o clairvoyantă de talie, din păcate nu prea ştie unde se află România pe harta lumii.
În sfârşit, tot ceea ce pot să vă mai spun, este că următoarea schimbare politică va fi adusa de o coaliţie naţionalistă de centru (coaliţie care de fapt, şi din punct de vedere logic este singura formulă care mai poate schimba lucrurile în bine pentru România).
Eclipsa din vara aceasta va modifica multe din istoria şi politica ţării. Iniţial, efectele vor fi negative, însă impactul ulterior va fi pozitiv, marcând o schimbare în bine a conştiinţei oamenilor, un fel de "trezire" dacă vreţi, astfel încât toată lumea va pune mână de la mână pentru redresarea situaţiei generale.
Revenind la punctele energetice, logic este că trebuie să fie cu mult mai multe decât cele patru de care v-am vorbit înainte şi pe care le văd eu, luând în consideraţie numai zona Vrancei, de exemplu. De asemeni, în Transilvania trebuie să se afle astfel de puncte (pe care însă eu nu le discern), având în vedere că în zona Munţilor Apuseni apare o fâşie foarte luminoasă şi rarefiată care trebuie să fie echivalenţa unui zăcământ. Fâşia respectivă este constituită din două potcoave care se află la baza Munţilor Apuseni şi se suprapun în mare parte. Percepţia mea că în această zonă vor fi descoperite în viitor, nu mai mult de doi-trei ani, zăcăminte valoroase ale unui minereu depozitat supraetajat în două pungi aflate la adâncimi diferite. Nu ştiu despre ce minereu poate fi vorba (nu este aur, dar străluceşte puternic sub forma unor raze), însă această descoperire viitoare poate face o mare diferenţă pentru economia României. Cred însă că exploatarea lui va fi la început un motiv de discordie din cauza strategiei şi a mijloacelor de exploatare care se vor dovedi insuficiente sau neadecvate. De asemeni, exploatarea acestui minereu poate crea dezechilibre în curenţii telurici ai zonei, fiind într-un fel contraindicată, iar una dintre cele mai mari nebunii pe care o poate face omul este să se joace cu curenţii telurici.
De asemeni, la Nord de Târgu-Jiu există o zonă vulcanică în formare, respectiv a început de mult timp să se acumuleze o energie care fierbe adânc, care "huruie" la 6 kilometri în interiorul Pământului şi care deocamdată este imperceptibilă, dar care se va manifesta în viitor sub forma unui vulcan tânăr care va erupe, periclitând două masive muntoase şi trei sate aflate în panta pe masivul din dreapta.
Mai sunt multe alte lucruri care se văd pe harta României în dimensiunea astrală. De exemplu, undeva în pădurile de pe dealurile care înconjoară comuna Jariştea de pe lângă Focşani există o mică comoară care a fost îngropată de un mic domnitor, logofăt sau curtean cu un grad foarte înalt, care a fugit ca să-şi salveze viaţa şi a plănuit să se întoarcă într-o bună zi să-şi dezgroape comoara, dar nu a apucat să se mai întoarcă niciodată. Nu pot să-l localizez foarte bine în timp, cred că vorbim de cineva care a trăit în secolele XVII - XVIII, însă în orice caz în pământ se văd două lădiţe mai mari şi una mai mică, în care se găsesc vreo două perechi de paftale de aur uriaşe, podoabe femeieşti din pietre semipreţioase gen chihlimbar sau agate, monezi dintre care unele de aur cu o dimensiune neobişnuit de mare şi unele documente, câteva ceasloave legate în piele care conţin mai mult date administrative şi câteva suluri cu un scris pe care nu pot să-l înţeleg şi care într-adevăr au valoare istorică. Toate acestea vor fi descoperite într-o bună zi din greşeală de ţăranii localnici şi vor intra în patrimoniu. În Marea Neagră, după părerea mea există o zona de formă aproximativ circulara, unde apa este mică şi care apare "moartă", în care viaţa aproape că a încetat să mai existe datorită lipsei de respect a omului faţă de natură, iar alte două asemenea zone mai mici deocamdată, aflate mai la Sud şi la S-E, sunt în formare. Alte lucruri se văd pe fundul mării şi în pereţii laterali, milioane de alte lucruri în scoarţa terestră (cum ar fi zăcăminte de gaze nedescoperite încă), însă descrierea tuturor acestor lucruri nu îşi găseşte locul în articolul de faţă şi de fapt în nici un fel de articol.

Acesta este felul în care văd eu harta României în planul astral şi v-am spus toate acestea numai pentru a înţelege că nu numai oamenii sunt vii - ci planeta este o fiinţă vie, în "venele" căreia curge viaţă care generează toate bogăţiile de care ne folosim şi cu care reuşim să supravieţuim în această dimensiune frustrantă a limitărilor. Este numai în dezavantajul oamenilor că au încetat să înţeleagă ideea de unitate a naturii şi a întregului Univers. Dacă o tratezi cu înţelegere şi respect, natura îţi va oferi ea singura tot ce ai nevoie că să supravieţuieşti. În caz contrar, este atât de uşor şi simplu pentru natură să se descotorosească de prezenţa incomodă a omului încât trebuie să fii de-a dreptul inconştient pentru a sfida pământul care te ţine şi te hrăneşte.
Viaţa din "venele" Pământului este energia descrisă de modelul grilelor al cercetătorilor ruşi. Iar modelul grilelor rusesc nu este nimic altceva decât este energia "chi" descrisă de chinezi, "ki" descrisa de japonezi, "mana" în limba nativilor din Hawaii, "ka" descrisă de egiptenii antici şi "prana" descrisă de hinduşi. Aceeaşi energie "curge" în noi şi ne da viaţă, fiind energia vitală din meridianele corpului pe care medicina tradiţională chineză o "reglează" prin acupunctură şi care în planul astral apare strălucitoare, de un verde-fluorescent intens.
Solidele perfecte descrise cu multe mii de ani în urmă de geometria sacră a faraonului Akhunaton sunt cheia înţelegerii nu numai a energiei telurice a Pământului, ci a multor secrete, printre care şi cheia înţelegerii câmpului magnetic al omului.
Mitoza este procesul de diviziune celulară prin care ia naştere organismul uman. În cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovulului cu spermatozoidul) se divide în 4 celule - care nu sunt altceva decât un tetrahedron înscris într-o sferă - apoi în 8 celule care constituie o stea tetrahedronică. Steaua tetrahedronică din această fază a mitozei va alcătui centrul geometric al viitorului organism, va rămâne situată la baza coloanei vertebrale în zona perineului, toate câmpurile şi grilele energetice ale organismului rămânând centrate pentru restul vieţii în jurul acestei stele. Omul are trei corpuri: fizic, mental şi emoţional. Câmpurile energetice din jurul corpului uman, sunt alcătuite din trei stele tetrahedronice corespunzătoare corpurilor fizic, al celui mental şi al celui emoţional.

O stea tetrahedronică este alcătuită din două tetrahedroane, respectiv două piramide cu feţe triunghiulare întrepătrunse (astfel încât steaua tetrahedronică seamănă cu steaua lui David, numai că este tridimensională şi are opt colţuri). Cele două tetrahedroane reprezintă energia masculină (tetrahedronul cu vârful în sus) şi energia feminină (cel cu vârful în jos) aflate în balanţă.
Câmpul stelei tetrahedronice mentale este de natură electrică, masculină şi se roteşte spre stânga. Câmpul stelei tetrahedronice emoţionale este de natură magnetică, feminină şi se roteşte spre dreapta. Câmpul stelei tetrahedronice a corpului fizic nu se roteşte. Există un tub care străbate organismul şi care uneşte vârfurile celor trei stele tetrahedronale (ale corpurilor mental, emoţional şi fizic). Dacă învăţăm cum să circulăm energia ("prana" sau "ka" prin acest tub (interconectând corpul mental sau mintea, corpul emoţional sau inima şi corpul fizic) printr-o raţie geometrică specifică şi cu o anumită viteză, determinăm şi rotirea stelei tetrahedronice a corpului fizic. Astfel se ajunge la crearea unei "MerKaBa", adică la rotirea în direcţii opuse a câmpului electro-magnetic care încorporează atât corpul fizic, cât şi spiritul.
În egipteana veche "Mer" defineşte câmpurile de energie care se rotesc, "Ka" înseamnă spirit şi "Ba", corp sau realitate, iar în limba ebraica Mercaba se traduce prin "trăsură" (adică vehicul luminos). Câmpurile de lumină ale unei MerKaBa, care se rotesc în direcţii opuse constituie un vehicul care poate călători oriunde în timp şi spaţiu. Dacă cineva ştie să-şi activeze MerKaBa, acesta poate călători instantaneu oriunde în Univers şi se poate transpune instantaneu oriunde în timp, metode - popularizate de altfel ca "ştiinţifico-fantastice" în filmele şi romanele de ficţiune - sub numele de "teleportare" şi "tunelul timpului".
MerKaba este aşadar o metodă de propulsie anti-gravitaţională şi un vehicul de călătorie spaţiu-timp. Aceasta a fost iniţial descrisă la şcoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscută de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, maşterii şi yoghinii din Himalaya, transmisă ca "un secret" din generaţie în generaţie în jurul lumii de-a lungul veacurilor şi mileniilor. Desenul lui Leonardo da Vinci arată de exemplu, că acesta avea cunoştinţă de conceptul MerKaBa. În lumea contemporană a fost "redescoperită" de către Einstein prin Teoria Câmpurilor Unificate publicată pentru prima oara în 1925-27.
Având în vedere că depăşirea barierei spaţiu-timp implică nivele de vibraţie foarte înalte, chiar dacă cineva învaţă (prin practica yoghină) să-şi construiască MerKaBa, dacă nu are o dezvoltare spirituală corespunzătoare, nu va reuşi să controleze vibraţiile respective şi nu va reuşi să rămână în dimensiunea în care călătoreşte.
Câmpul electro-magnetic al omului are aşadar o imagine geometrică, a unei stele cu centrul în regiunea perineului la baza coloanei vertebrale care se întinde pe un diametru de 16,80 metri. Vârful tetrahedronului masculin se află totdeauna deasupra capului şi are lungimea unei mâini. Baza tetrahedronului masculin se află deasupra genunchilor dacă staţi în picioare, iar dacă vă aşezaţi, baza se mută în consecinţă, aproape de podea sau pământ. Dacă staţi întins pe pământ, jumătate din tetrahedronul masculin se află în pământ. Baza tetrahedronului feminin se află totdeauna în regiunea plexului solar, fie că staţi în picioare sau pe scaun. Dacă staţi în picioare, vârful tetrahedronului feminin intră (cât lungimea unei mâini) în pământ. Dacă staţi pe un scaun, vârful se muta în jos corespunzător. Dacă staţi întins pe pământ, mai mult de jumătate din tetrahedronul feminin intră în pământ.
Această metodă de propulsie anti-gravitaţională şi vehicul spaţiu-timp a fost folosită de mentorii spirituali sau maşterii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoaştem din religie sub numele de ascensiune sau "înălţarea la ceruri" este de fapt, o metodă de a "te muta" în mod conştient dintr-o lume dimensională într-alta, luându-ţi şi corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa. Ascensiunea este diferita de resurecţie sau "înviere" care înseamnă să mori şi să-ti refaci corpul de lumină ulterior în altă dimensiune.
Isus din Nazareth, al cărui nume real era de fapt Immanuel, a fost un astfel de maşter, care a trăit mulţi ani în Tibet înainte de a apărea că propovăduitor al religiei creştine în Ierusalim. Nu se ştie prea mult despre viaţă secreta a lui Isus în Tibet (decât câteva date sumare despre trecerea lui pe lângă muntele Everest şi şederea lui la Lasha, locul în care palatul lui Dalai Lama a fost construit în secolul XVII), cert este însă că dacă astăzi el ar trăi pe Pământ, ar fi considerat un yoghin, un sadhu, un maşter sau mahavatar - manifestarea lui Dumnezeu pe Pământ. Exista în jur de 2000 de maşteri care prin fenomenul de ascensiune au ajuns în alte lumi dimensionale ale Pământului şi contribuie în mare măsură la menţinerea echilibrului planetar. Aceştia sunt imortali, pot manifesta oricând un corp fizic apărând din când în când în lumea materială şi trăind veşnic tineri câte două - trei sute de ani, după care dispar nu se ştie unde. Sunt un izvor de învăţături şi înţelepciune, precum şi al unor minuni greu de crezut sau conceput pentru nivelul actual de dezvoltare al minţii umane - trec prin pereţi, levitează, "calcă pe apă", stau nemişcaţi fără să consume absolut nimic câte 45 de zile, stau îngropaţi cu lunile sau cu anii după care revin la viaţă, materializează şi dematerializează obiecte, comunică telepatic cu toţi cei care pot să-i "audă" indiferent unde se află aceştia, răspund la întrebări şi explică, deschid dimensiuni astrale, reversează situaţii şi intervin în legea karmei, vindecă boli, binecuvântează pomi care încep să înflorească continuu în timpul iernii şi alte lucruri care îţi taie răsuflarea.

Stelele tetrahedronice, respectiv câmpurile electro-magnetice, există nu numai în jurul corpului uman, ci şi în jurul tuturor planetelor şi al Soarelui, dovedind încă odată, în acest fel, că planetele au viaţă şi sunt vii ca şi noi. Dacă se înscrie o stea tetrahedronică într-o sferă, cele două baze ale celor două tetrahedroane vor atinge sfera la 19,5 grade Nord şi Sud. Pata roşie a lui Jupiter se află la 19,5 grade latitudine, marea pată întunecată a lui Neptun se află la 19,5 grade, se crede că şi Uranus are o pată întunecată tot la 19,5 grade latitudine Sudică, iar Saturn are două benzi ca doi nori la 19,5 grade latitudine Nordică şi Sudică. Pe Pământ vulcanul Maunakea din Hawaii se află la 19,5 grade latitudine Nordică. Activitatea petelor Solare este cea mai intensă la 19,5 grade latitudine Nordică şi Sudică. Există aşadar, pe orice planetă, o puternică concentrare a energiilor planetare la 19,5 grade latitudine Nordică şi Sudică. În jurul tuturor planetelor există trei stele tetrahedronice care se rotesc şi creează câmpuri electro-magnetice.
Având în vedere că steaua tetrahedronică reprezintă un factor cheie în înţelegerea câmpurilor magnetice ale omului, planetelor şi Soarelui, în înţelegerea vieţii, creaţiei şi evoluţiei în Univers, nici nu e de mirare că steaua lui David (cunoscută în antichitate şi sub numele de "sigiliul lui Solomon" a devenit un simbol atât de important şi de venerat. Steaua lui David cu 6 colţuri nu este altceva decât reprezentarea bidimensională a stelei tetrahedronice tridimensionale cu 8 colţuri.
Continuare aici: Ştiinţa pierdută a lui Zalmoxis (II)

Notă: de Cristina Nicoleta Sprînceană
material preluat de pe http://www.zum.com/stiintaz.html

Vizualizări: 81

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

199 state 

(ultimul: Sint Maarten)

Numar de steaguri: 263

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Tari lipsa: 43

1 stat are peste 600,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 90.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

1 stat are peste 20,000  clickuri (Italia)

2 state au peste 10.000 clickuri (Franta,  Germania)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

Rating for altmarius.ning.com 

altmarius.ning.com-Google pagerank,alexa rank,Competitor

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29 ORIZONTURI CULTURALE

http://www.orizonturiculturale.ro/ro_home.html

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

33. KORUNK

http://ideakonyvter.ro/53-korunk

Insignă

Se încarcă...

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Erfolgsgeschichte Taunusbahn

Creat de altmariusclassic Sep 13, 2013 at 11:02am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Sep 13, 2013.

Schnell und Steiner

Creat de altmariusplus Iun 19, 2013 at 1:59pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Iun 19, 2013.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell &Steiner

Creat de altmariusclassic Dec 21, 2012 at 6:55pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Dec 21, 2012.

Hermann Hesse -bucher

Creat de altmariusscience Nov 7, 2012 at 5:47pm. Actualizat ultima dată de altmariusscience Nov 7, 2012.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell & Steiner - 1

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:52pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell &Steiner - 3

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:50pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

Neuerscheinungen zum Bohlau - 1

Creat de altmarius Aug 29, 2012 at 7:30am. Actualizat ultima dată de altmarius Aug 29, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell & Steiner - 2

Creat de altmarius Aug 29, 2012 at 7:26am. Actualizat ultima dată de altmarius Aug 29, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell & Steiner

Creat de altmariusplus Mar 14, 2012 at 3:01pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Mar 14, 2012.

Grosse Kunstfuhrer: Maribor

Creat de altmariusconcurs Feb 22, 2012 at 1:08pm. Actualizat ultima dată de altmariusconcurs Feb 22, 2012.

© 2020   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor