altmarius

cultură şi spiritualitate

Newsletter Agentia de carte - 15 februarie 2020

“”Necuprinsul”, de Mariana Filimon” plus 6 more


”Necuprinsul”, de Mariana Filimon

Posted: 14 Feb 2020 10:49 AM PST

La Editura Tracus Arte va apărea volumul de poezie Necuprinsul, de Mariana Filimon.

Mariana FILIMON (n. 1939, Bacău), licențiată a Facultății de Filosofie, secția pedagogie, a Universității din București, doctor în pedagogie. Autoare a numeroase studii de specialitate în pedagogie și a mai multor volume de poezie, a colaborat cu revistele LuceafărulSteauaViața RomâneascăRomânia literară, Amíteatru, Tribuna, Tomis, Ateneu, Familia etc.

 

Folosesc tot mai mult

alfabetul tăcerii

cu litere mari

cu litere mici

și nu regret

trădătoarele vorbe

fals tandre

sau usturătoare

o, nu regret

și îmi e tot mai bine

cu noul meu alfabet

chiar dacă

pereții strigă din toate

puterile lor

aici nu e nimeni

aici nu e nimeni

 

(fragment din volum)

 

 https://edituratracusarte.ro/2020/02/14/necuprinsul-de-mariana-fil...

 

Număr de vizualizări :4http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/uk2qS5Tp0HU?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

România participă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO...

Posted: 14 Feb 2020 06:24 AM PST

Galeriile românești GAEP, IVAN și SUPRAINFINIT din București au fost selectate de Comitetul de organizare al celei de a 39-a ediții a Târgului Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid în secțiunile „Programul general”, respectiv „Opening”. Institutul Cultural Român de la Madrid sprijină participarea galeriile românești pentru a prezenta, între 26 februarie și 1 martie 2020, lucrări ale artiștilor Ross Taylor și Jaro Varga (Galería Ivan, în secțiunea Program General), Felipe Cohen, Vlatka Horvat, Marilena Preda Sânc și Ignacio Uriarte (Galería GAEP în secțiunea Program General) și Vlad Nancă (Galeria Suprainfinit în cadrul secțiunii Opening). Institutul Cultural Român de la Madrid susține, încă din 2012, participarea galeriilor românești la cel mai important târg de artă contemporană din Peninsula Iberică.

Colectivul artistic APPARATUS 22 participă cu o serie de proiecte la standul Galeriei Più din Bologna. Apparatus 22 este un colectiv transdisciplinar de artă înființat în ianuarie 2011 de către membrii actuali: Erika Olea, Maria Farcas, Dragoș Olea împreună cu Ioana Nemes (1979 – 2011) în București, România. Începând cu 2015, ei lucrează între București și Bruxelles.

ARCO Madrid este unul dintre principalele târguri de artă contemporană ale circuitului internațional care se desfășoară anual în februarie în capitala Spaniei. Manifestarea este în topul primelor trei târguri cu cei mai mulți vizitatori la nivel mondial cu peste 200 de galerii din 31 de țări care expun în diverse secțiuni.

ARCO Madrid 2020 va prezenta o selecție atentă a galeriilor naționale și internaționale, atât în ​​„Programul General”, cât și în secțiunile „Diálogos”, curatoriat de Agustín Pérez-Rubio și Lucia Sanromán; „Opening”, coordonat de Tiago de Abreu Pinto și Övül ö. Durmusoglu, și „It’s just a matter of time” curatoriat de Alejandro Cesarco, Mason Leaver – Yap și Manuel Segade în programul discursiv. Alături de conținutul galeriilor, ARCO Madrid va prezenta alte spații care vor lărgi viziunea vizitatorilor în jurul artei contemporane. Târgul de carte ale ediției ArtsLibris. Spații culturale cu prezentarea unora dintre principalele centre de artă din Spania.
Zonele gastronomice și de odihnă. Locuri pentru a lua prânzul, a socializa și a împărtăși descoperirile târgului. Oferirea de spații comerciale cu conținut creat special pentru prezentare la ARCO Madrid. Detalii suplimentare despre bilete și rezervări: https://www.ifema.es/arco-madrid/entradas-invitaciones

Mai multe informații despre programul ARCO 2020: https://www.ifema.es/arco-madrid/programas

 

Număr de vizualizări :31http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/KboYBGp9oBg?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Cinci experți în dezvoltare personală, artă și psihologie răspund l...

Posted: 14 Feb 2020 05:58 AM PST

„Trăim vremuri absolut extraordinare, în care dificultățile sunt pe măsura șanselor noastre de a schimba totul. De felul în care modelăm lumea noastră interioară depind toate relațiile noastre cu ceilalți oameni, cu situațiile, cu orice configurație de realitate”, explică Horia Francisc – Țurcanu, autor, fondator al școlii Maestrului Interior și unul dintre cei cinci speakeri ai conferinței Transcendis Fundamentele evoluției personale, care va avea loc  duminică, 22 martie 2020, la Hotel Caro din București. Pornind de la principiul reconectării cu noi înșine, evenimentul dedicat cunoașterii de sine îi reunește într-o singură zi pe unii dintre cei mai cunoscuți autori, traineri și coachi români în domeniul dezvoltării personale, actoriei, psihologiei și spiritualității, cu un scop comun: acela al evoluției personale, pentru o viață împlinitoare.

Alături de Horia Francisc – Țurcanu vor fi prezenți la eveniment Matei Georgescu, autor, psihoterapeut și profesor universitar, Adrian Titieni, actor și profesor universitar, Andrea Filip, autor și instructor Theta Healing, George Petre, instructor mindfulness și meditație care propun subiecte esențiale și aplicații practice, structurate în cinci teme principale: „Furia, vinovăția și alte emoții în relații”, „Introducere în tehnica și arta actorului”, „Transformarea vieții prin prezență”, „Introducere în mindfulness, meditație și antrenamentul minții” și „Reprogramarea subconștientului”.

Timp de 6 ore, cei cinci speakeri pregătesc, de asemenea, exerciții pentru facilitarea procesului de autocunoaștere, învățându-i pe participanți cum pot diminua stresul din viața de zi cu zi, cum pot gestiona emoțiile negative într-un mod echilibrat și cum pot dezvolta o mai bună comunicare cu cei din jur. Mai multe detalii despre conținutul și dezvoltarea temelor pot fi aflate chiar de la ei, într-un material video realizat special pentru această ediție a conferinței https://youtu.be/JHlCTB5ONn8.

Am descoperit, în decursul ultimilor 15 ani, foarte multe instrumente de autocunoaștere și evoluție personală. Viața poate fi trăită mult mai ușor, cu mai multă bucurie și mai puțină încrâncenare, prin simpla orientare a atenției spre universul interior. Și pentru că acest lucru ține de conștientizare și de exercițiu personal, ne dorim să oferim și să împărtășim atât informații, cât și tehnici utile cu toți cei care simt că au nevoie de mai mult echilibru emoțional și claritate mentală. Prin temele abordate la conferință, cei cinci invitați ai noștri vor explica și exemplifica, pe înțelesul tuturor, cum ne putem schimba perspectiva spre a fi mai bine în fiecare zi”, declară Oana Merișescu, ambasador Transcendis.

 

Adresată publicului larg, conferința Transcendis „Fundamentele evoluției personale” își propune să creeze un spațiu confortabil pentru toți care sunt interesați de subiectul dezvoltării și creșterii personale, alături de experți în domeniu. Evenimentul din data de 22 martie va avea loc la Hotel Caro, pe str. Barbu Vacarescu 164A, sect. 2, București, iar cei care doresc să afle care sunt condițiile de participare pot accesa site-ul https://transcendis.ro/

Număr de vizualizări :40http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/sYNpBjMO0Q0?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

”Dragobete’s Wings”: Luiza Zan cântă jazz la Sala Radio

Posted: 14 Feb 2020 05:55 AM PST

Un cadou frumos oferit de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete? Sau, pur și simplu, o seară de muzică bună în prag de primăvară?  Joi, 20 februarie 2020, ora 19.00, la Sala Radio, LUIZA ZAN – una dintre cele mai apreciate voci ale momentului în jazz-ul românesc – propune publicului un concert în ritm de swing, sub titlul ”Dragobete’s Wings”, alături de Big Band-ul Radio și Jazzpar Trio (Gaspar Almos, Gaspar Csaba, Vitalyos Lehel). O muzică vioaie, în tempo rapid, aceasta este esența proiectului Luiza Zan & Jazzpar Trio. Big Band-ul Radio va susține cu forță și vitalitate muzica invitaților săi, în vreme ce publicul va fi invitat să savureze piese celebre, precum un mic extras din “Cartea Junglei”, sau clasicele “Minor Swing”, “Lady Be Good”, “Four” și câteva surprize dedicate zilei de Dragobete. În 2014, Luiza Zan a obținut premiul al II-lea la Shure Jazz Voice Competition, în cadrul festivalului de Jazz din Montreux, Elveţia, cel mai vechi festival din Europa şi unul dintre cele mai aclamate din lume. Anul 2004 i-a adus o altă recunoaștere importantă în cariera sa: premiul I la festivalul Cerbul de Aur, secţiunea interpretare, alături de trupa Slang. Concertul extraordinar se va derula sub bagheta cunoscutului dirijor și compozitor român IONEL TUDOR. Evenimentul va fi prezentat de Ștefan Naftanailă, realizator al postului Radio România Cultural.

LUIZA ZAN a absolvit cursurile Universităţii de Arte George Enescu din Iaşi și ulterior a experimentat ea însăși ipostaza de pedagog – între anii 2008-2010 a predat jazz vocal la Universitatea Națională de Muzică București și între anii 2010 – 2014 a susținut cursul de jazz vocal în cadrul taberei de muzică IconArts. A studiat  jazz cu saxofonistul american Rick Condit şi cu pianistul american Armen Donelian.

Muzica Luizei Zan este rezultatul unei combinații inedite de influențe: New jazz inspirat de Billie Holliday, Ella Fitzgerald, Kurt Elling, Dianne Reeves şi mai ales Nat King Cole, Soul & funk inspirat de Aretha Franklin, Chakka Khan, Erykah Badu, Hip hop & R&b, inspirat de D‘Angelo, Angie Stone, Bilal.

A cântat cu nume sonore din țară, ca Sorin Romanescu, Mircea Tiberian, Pedro Negrescu, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr., Mihai Iordache, Alex Man, Abert Tajti, Liviu Butoi, Nicolas Simion, Arthur Balogh, Cătălin Milea, Sebastian Burneci, Vlad Popescu, Emil Bâzgă, Big Band-ul Radio, precum și cu muzicieni străini: Rick Condit, Dave Stamps, Petras Geniusas, Corrine Chapelle, Gyarfas Istvan, Berkes Balazs, Peter Sarik, UNC Jazz Lab 1, McNeese State University Big Band.

Luiza Zan a compus și muzică de film, pentru producțiile Carambol, Circul Vesel (o producție HBO) și Maria (nominalizat la categoria „cel mai bun film documentar” la Festivalul de la Lucarno – 2013).

Muzica ei a fost apreciată și pe scenele de teatru din România. A compus muzica pentru spectacolul Năpasta – regia: Radu Afrim – care se joacă la Teatrul Național București și în care este și protagonistă și muzica spectacolului Trei Rupturi – tot în regia lui Radu Afrim – care se joacă la Teatrul Andrei Mureșanu și în care Luiza Zan are o apariție live pe durata întregului spectacol.

 

 

             Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

            Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.

 

Număr de vizualizări :26http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/j-QD--KLPi4?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

„Povestea numărului π” – discuție cu Liviu Ornea, Radu Gologan și V...

Posted: 14 Feb 2020 05:52 AM PST

Marți, 18 februarie 2020, la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, matematicienii Liviu Ornea și Radu Gologan și Vlad Zografi, coordonatorul colecției Știință a Editurii Humanitas, vor vorbi despre π, cea mai cunoscută constantă din matematică. În cartea de la care pornește discuția, Povestea numărului π de Pietro Greco, istoria lui π este integrată în istoria matematicii – avansurile datorate unor mari minți ale științei și secolele de stagnare – și apoi în fluxul istoriei umanității.

Volumul „Povestea numărului π” de Pietro Greco a fost publicat în colecția Știință a Editurii Humanitas.

 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, și se face printr-o rezervare prin Eventbook, aici: https://eventbook.ro/other/bilete-povestea-numarului-pi

 

Nici un alt număr n-a dobândit celebritatea (matematică și nu numai) de care se bucură numărul π, raportul dintre circumferința unui cerc și diametrul lui. Urmărindu-i destinul încă din antichitatea egipteană și mesopotamiană, Pietro Greco ajunge să refacă, la nivelul evoluției conceptelor, o bună parte din istoria matematicii, în care apar personaje marcante: Arhimede, Newton, Euler, Cantor. Și, în același timp, autorul surprinde cu finețe poezia de care se înconjoară acest număr care de milenii ne stimulează imaginația.

 

„Natura tocmai dezvăluită a raportului dintre circumferinţă şi diametru pare înconjurată de o aură filozofică, iar aceasta ridică imediat constanta la nivelul unui parametru fundamental al universului şi al cercetării raţionale a realităţii. În plus, ne obligă să formulăm o serie de întrebări: care e natura acestui număr? Există cu adevărat ceva profund în constanta asta?“ –Pietro Greco

După studii de chimie, Pietro Greco s-a specializat în jurnalism pe teme ştiinţifice, fiind autorul a numeroase cărţi de popularizare, între care: Evoluzioni (1999), Pianeta Acqua (2004), Einstein e il ciabattino (2004), La scienza e l’Europa (apărută în mai multe volume între 2014 şi 2019). A condus un masterat de comunicare ştiinţifică la Şcoala Internaţională Superioară de Studii Avansate de la Trieste.

 

Număr de vizualizări :30http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/tn5JkU2VLbA?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Întâlniri în atelier: despre practici artistice în arta contemporan...

Posted: 14 Feb 2020 02:15 AM PST

Miercuri, 19 februarie 2020, de la 18:30,  la SwitchLab (Palatul Universul, Str. Ion Brezoianu nr. 23-25, corp A, etajul 5), sunteți invitați la ”Întâlniri în atelier: despre practici artistice în arta contemporană #10” . Invitat Iosif Király. Gazdă Aurora Király.

Creația fotografică a lui Iosif Király și activitatea sa desfășurată pe durata a patru decenii oferă un studiu de caz ideal pentru a vorbi despre practici artistice în fotografia contemporană.

Pornind de la proiectele sale experimentale din anii ’80 și ’90 (expuse în cadrul unei ample retrospective la MNAC, în 2018), la serii precum Reconstrucții sau Sinapse – în care putem observa tranziția de la fotografia analogică la cea post-digitală (temele predilecte fiind trecerea timpului, mecanismele memoriei, transformările peisajului urban în tranziție), la interesul pentru modul cum se raportează societatea contemporană la imagine și până la probleme fierbinți cum ar fi iluzia și manipularea, vom avea o discuție cu Iosif Király pe marginea acestor subiecte și a modului în care a navigat prin diferite perioade artistice.

 

Iosif Király este artist şi arhitect, profesor la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, unde predă din 1992. Este co-fondator al Departamentului de Fotografie şi Imagine Dinamică (în 1995), unde ține mai multe cursuri și în prezent. Din 2013 predă în paralel (profesor asociat) la Masterul de Studii Vizuale şi Societate al Facultaţii de Studii Politice din cadrul SNSPA.

 

Până în 1989 a participat la numeroase evenimente în cadrul Atelier 35 Timişoara şi Bucureşti şi a fost activ în reţeaua internaţională mail-art, o mişcare artistică alternativă, cu rădăcini în mișcarea artistică Fluxus. Ca artist, activează atât independent, cât şi în diverse alte formule colaborative, dintre care cea mai cunoscuta este grupul subREAL. După 2000 a realizat împreună cu arhitecţii Mariana Celac şi Marius Marcu-Lapadat mai multe cercetări fotografice ce investighează schimbările din peisajul urban al României post-comuniste. În 2007 a iniţiat şi de atunci coordoneaza Ro_Archive, un amplu proiect de documentare vizuală ce urmărește tranziția în România post-comunistă şi mutațiile care se petrec la nivel național în mai multe domenii (industrie, agricultură, comerț, cultură, educatie, religie, turism, etc.).

În proiectele individuale este preocupat de relaţia dintre percepţie, timp, memorie, sincronicitate.

 

A participat ca artist individual sau cu subREAL la numeroase expoziții organizate de instituții prestigioase precum: Bozar, Bruxelles; Musée des Beaux-Arts, Tournai; Royal Academy of Fine Arts, Antwerp; Technisches Museum Wien; Fotogalerie Wien; SALT, Istanbul; ICO Museum Madrid – PhotoEspagna; Museum der Moderne Salzburg; MNAC, București; Camera Austria, Graz; Espace Niemeyer, Paris; Stedelijk Museum, Amsterdam; Benetton Collection, Salone degli Incanti, Trieste; Australian Center for Photography, Sydney; Museum of Photography Braunschweig; Charim Gallery Wien; Württembergische Kunstverein (WKV), Stuttgart; Reina Sofia, Madrid; Musei Civici, Modena; Centre Culturel Suisse in Paris; Fundaçăo Calouste Gulbenkian, Lisbon; The Netherlands Architectural Institute (NAi), Rotterdam; Neue Galerie Graz am Landsesmuseum Joanneum; Essl Museum Wien; Galérie Nationale du Jeu de Paume, Paris; Académie de France, Villa Medicis, Rome; Moderna Museet, Stockholm, IASPIS Galleriet, Stockholm; Vox Gallery, Montreal; Akademie Schloss Solitude, Stuttgart; Neuer Berliner Kunstverein; Center for Contemporary Art – Ujazdowski, Warsaw; Bienala de la Venezia, Bienala de la Sao Paulo, Bienala de la Berlin, Bienala de la Istanbul, Bienala de la Praga, Manifesta, Paris Photo și altele.

 

A susținut prelegeri sau cursuri de scurtă durată (workshops) la: Universitatea București (Facultatea de Filosofie); Centrul National al Dansului București; Festival Circulations, Paris; École Supérieure des Arts de Tournai; Regensburg University;  WASP București; CESI București; New York University (Jordan Center); MNAC București; SALT Istanbul; Castrum Peregrini, Amsterdam; University College London; Teheran University; FRISE Künstlerhaus, Hamburg; Yazd University; Technisches Museum Wien; F+F School for Art & Media Design, Zürich; Mobile Akademie, Berlin; University of Art Bergen; Art & Tech Institute, Linz; Merz Akademie, Stuttgart; Kunstakademie, Stuttgart; Göteborg University ( School of Film and Photography); The Royal University College of Fine Arts, Stockholm; Universität Gesamthochschule, Paderborn; Literaturhaus Berlin; Rietveld Academie, Amsterdam; etc.

 

Mai multe detalii pe: www.lensculture.com/iosif-kiraly

 

//

 

Întâlniri în atelier: despre practici artistice în arta contemporană este un proiect care pune în legătură mai multe generații de artiști și încurajează împărtășirea de cunoștințe și experiență folosind două formate:

– interviul cu artiști contemporani din zona artelor vizuale care expun internațional și care au abordări și practici artistice diferite;

– atelierele-laborator, unde artiștii invitați lucrează cu un grup de tineri, oferind consiliere, ghidare și analiză pe proiecte.

 

Interviurile sunt realizate sub forma unor întâlniri cu public, formatul lor fiind gândit astfel încât să permită întâlnirea cu artiști din diferite generații, pentru a afla cum s-au format aceștia, cum își dezvoltă ideile, care sunt temele care îi interesează, sursele de documentare, raportul cu instituțiile de pe scena artistica românească și internațională. Este o ocazie de a vorbi și a afla mai multe despre modul cum lucrează aceștia și procesul lor de lucru, dar și cum acestea sunt integrate în existența cotidiană.

 

Întâlnirile sunt gândite pentru studenți / tineri artiști, dar ele sunt interesante pentru toate categoriile de public preocupat de arta contemporană.

 

Organizator: Switch Lab

Parteneri: Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Asociaţia pentru Artă Ilfoveanu, Asociația Galeria Nouă

Parteneri media: Radio România Cultural, RFI Romania, Modernism Punct Ro, FEEDER.ro

Proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național – AFCN

 

//

 

Aurora Kiraly abordează domeniul artei contemporane din diverse perspective – ca artist, curator, manager cultural. A absolvit Universitatea Națională de Arte București și Masterul de Management Cultural EcumEst. Din 2007 predă la Departamentul Fotografie și Imagine Dinamică al Universității Naționale de Artă din București. Între 2007-2012 coordonează Mărturii XXI – Revizitând trecutul / O colecție de interviuri video realizate cu artiști, critici și istorici de artă români din diferite generații, produs de Galeria Nouă. Tot în 2007 editează cartea bilingvă (româna-engleză) Fotografia în arta contemporană. Tendințe în România după 1989, publicată de Galeria Nouă la Editura Unarte București. Din 2012 se implică și se interesează constant să dezvolte programe educaționale care să contribuie la înțelegerea artei contemporane de către copii și adulți.

SwitchLab este o platformă inițiată de Dani Ghercă și Nicu Ilfoveanu, care reunește un spațiu de artă contemporană și un studio de fotografie, asociere ce are ca scop susținerea producției de proiecte artistice care folosesc medii precum imaginea si sunetul.

Număr de vizualizări :2http://feeds.feedburner.com/~r/AgentiaDeCarte/~4/XjUTBm4JzIc?utm_source=feedburner&utm_medium=email" height="1" width="1" alt="" class="CToWUd" />

Întâlnire cu o carte. Provocarea de Valentine’s Day pentru elevii d...

Posted: 14 Feb 2020 02:03 AM PST

Cum ar fi ca, de Valentine’s Day, să te îndrăgostești de cărți? Elevii de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București au primit această provocare de Ziua Îndrăgostiților din partea unei firme de curierat care a observat că în topul comenzilor online cărțile sunt abia pe locul 7 (22%), în timp ce locurile fruntașe sunt ocupate de produse din categoriile fashion (37%), beauty (35%) și high tech (33%). Mai mulți curieri de la DPD România le-au livrat elevilor de la prestigiosul liceu bucureștean, direct în sălile de clasă, 750 de cărți cu povești clasice de iubire scrise de autori celebri.

Printre titlurile oferite elevilor de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” se află „Pânza de păianjen” – Cella Serghi, „Rațiune și simțire” – Jane Austen, „La răscruce de vânturi” – Emily Bronte, „Douăsprezece povestiri călătoare” – Gabriel Garcia Marquez, „Jane Eyre” – Charlotte Bronte, „Marile speranțe” – Charles Dickens, „Marele Gatsby” – Scott Fitzgerald, „Piața Washington” – Henry James, „Prima iubire. Apele primăverii” – I.S. Turgheniev, „America” – Franz Kafka etc.

Potrivit unui studiu DPD Group privind comportamentul persoanelor care fac cumpărături pe internet, cărțile se află abia pe locul al 7-lea (22%) în topul comenzilor online ale românilor – la mare distanță de media europeană, care este de 33%.

 

 

 

 

„Ne-am bucura ca, în preferințele românilor, cărțile să aibă un loc mai important. Iar schimbarea poate veni de la adolescenți. De aceea, am venit să le oferim cărți. Noi știm că elevii de la Colegiul Gheorghe Lazăr sunt printre cei mai buni elevi din țară, cu siguranță că sunt un exemplu. Iar dacă ei lansează un trend vor fi urmați și de ceilalți copii. De Ziua Îndrăgostiților, i-am provocat pe elevi să-ți dea întâlnire cu o carte”, a declarat Elena Andrei, director de marketing DPD România.

În pauză, elevii s-au bucurat să răsfoiască volumele.

Copiii noștri sunt speciali cu toții și ne bucurăm foarte mult că am putut găzdui acest eveniment, pentru că și noi promovăm dragostea de carte și avem convingerea că în aceste cărți sunt probabil cele mai prețioase valori și e foarte important ca tinerii noștri să le descopere”, a declarat Mirela Chioveanu, director adjunct al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Evenimentul „De Valentine’s Day livrăm cărți de dragoste la pachet” a fost organizat de firma de curierat DPD România în colaborare cu Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, librăria online Libris și PiArt Vision.

 

 

Vizualizări: 4

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

198 state 

(ultimul: Guyana)

Numar de steaguri: 262

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Tari lipsa: 44

1 stat are peste 600,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 90.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

3 state au peste 10.000 clickuri (ItaliaFranta,  

Germania)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

23 state au un click

Rating for altmarius.ning.com 

altmarius.ning.com-Google pagerank,alexa rank,Competitor

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. BUCURESTIUL MEU DRAG

http://www.orasul.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29 ORIZONTURI CULTURALE

http://www.orizonturiculturale.ro/ro_home.html

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

33. KORUNK

http://ideakonyvter.ro/53-korunk

Insignă

Se încarcă...

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Erfolgsgeschichte Taunusbahn

Creat de altmariusclassic Sep 13, 2013 at 11:02am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Sep 13, 2013.

Schnell und Steiner

Creat de altmariusplus Iun 19, 2013 at 1:59pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Iun 19, 2013.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell &Steiner

Creat de altmariusclassic Dec 21, 2012 at 6:55pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Dec 21, 2012.

© 2020   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor