altmarius

cultură şi spiritualitate

La editura De Agostini apare primul numar al unei noi publicatii, Mari Corabii, care va da posibilitatea construirii unei machete a unui galion din secolul al XVII-lea. Primul numar al acestei publicatii se va gasi la chioscurile de ziare va costa 6,90 RON.

 

In paralel, anuntam si aparitia unei alte reviste cu aparitie saptaminala, tot la De Agostini: MARI BATALII. Aceasta serie debuteaza cu Batalia de la Waterloo (1815), pretul prinului nmar este 2,90 RON, urmatoarele numere costa 6,90 RON

 

Va recomndam urmatorul forum:  http://corabii.webs.com, unde veti gasi o comunitate dedicata constructiei acestui galion

Vizualizări: 2458

Comentariu publicat de altmariusistoric2 pe Ianuarie 28, 2011 la 2:56pm
Da, eu locuiesc in Tirgu Mures, si am vazut aceasta publicatie la toate chioscurile de presa. Numarul 1 costa 2,90 ron si este dedicat Bataliei de la Waterloo. Nu am deocamdata programul acestei reviste, dar sper sa-l pot furniza saptamina viitoare.
Comentariu publicat de altmarius pe Ianuarie 28, 2011 la 5:36pm
Da, a aparut marti la chioscurile de ziare
Comentariu publicat de Savin BADEA pe Februarie 14, 2011 la 7:13pm

O RUGĂMINTE - O SUGESTIE - Către DeAGOSTINI, colecţia "MARI CORĂBII"

e-mail la info@deagostini.ro


Către DeAGOSTINI, 
Am luat numerele 1 şi 2 din colecţia MARI CORĂBII. M-am documentat şi pe INTERNET şi am constatat că s-au mai făcut 2 încercări, rămase la numerele 1, 2, 3 şi 4, în anii 2007 şi 2009. Am luat legătura telefonică, în două rînduri, şi mi s-a confirmat că se vor edita 100 de numere şi doar o corabie, o singură corabie. 
Vă semnalez următoarele: 
- să realizezi o corabie în 2 ani e peste poate, ca îndemînare şi răbdare; trebuie să ţii evidenţa de a nu pierde nici-un "şurub", pe parcursul a 2 ani sau să ai răbdare să construieşti corabia la sfîrşit, după 2 ani de aşteptare, chin şi răbdare. Copiii şi bătrînii nu au atîta răbdare colosală! Cine a gîndit acest proiect, nu s-a gîndit bine.
- am 69 de ani şi la 71 de ani cu greu o să fac faţă: uit şi de ce m-am aplecat peste corabie, uit s-o fac! Ori şi bătrînii dau în mintea nepoţilor, mai uită! Nici alte categorii de vîrstă n-au răbdare 2 ani, îi copleşesc alte evenimente. 
- preţul total de ceva mai puţin de 15x100=15oo roni (15 milioane lei vechi) este enorm, oricît de atractivă ar fi jucăria. 
- acest sub-punct îl scriu cu majuscule, să lua
Comentariu publicat de altmariusconcurs pe Februarie 14, 2011 la 7:23pm

Domnule Badea,

Este interesant ceea ce ne scrieti: numai ca De Agostini nu-si are sediul in Romania, noi nu colaboram cu ei si este putin probabil sa ne citeasca, mai ales in limba romana. Cei care realizeaza publicatiile De Agostini sunt italieni, iar publicatiile in limba romana sunt realizate in Grecia...

Mi se pare contraproductiv sa realizezi 100 de numere de revista pentru o singura corabie, chiar si daca aceasta este un galion de secol XVII.

Pe de alta parte, lipseste ultima parte a comentariului dumneavoastra. Cred ca ar fi bine ca intr-un comentariu separat sa terminati ce aveati de spus!

Comentariu publicat de Savin BADEA pe Februarie 14, 2011 la 7:36pm
Urmăriţi linkul scris cu albastru şi veţi vedea că v-am luat de ajutor. Redacţia în limba română (tel. 021.40.10.888) m-a îndrumat să scriu la info@deagostini.ro, iar Dumnealor vor lua legătura cu şefii (mai sus) din Grecia şi Italia. Vor propunerea scrisă. Blogurile noastre pot lua atitudine, vă rog să mă susţineţi, pentru că o singură corabie este EXPLOATARE CURATĂ, exploatarea pasiunilor noastre şi prostia lor. Funcţionarii de la numărul telefonic m-au încurajat să le scriu propunerea - eu trebuie să am cît mai mulţi adepţi, care să-mi susţină şi să-mi îmbunătăţească PROPUNEREA. Este principalul motiv care m-a făcut să ader la blogul altmarius, pe care îl apreciez de ani buni. Savin BADEA
Comentariu publicat de Savin BADEA pe Februarie 14, 2011 la 7:49pm
(continuare de la comentariul anterior) ...aţi bine aminte: NU SÎNTEŢI SINGURII PE PIAŢĂ! - NOI, CUMPĂRĂTORII, SÎNTEM ASALTAŢI DE TOATE ZIARELE ŞI REVISTELE, CARE VÎND PRODUSE SIMILARE, CĂRŢI, DVD ŞI CD, încît, unii dintre noi, ÎMPĂTIMIŢII, plătim, lunar, în total, jumătate sau chuiar TOT, din cît ne costă corabia Dvs., adică 600 sau 800 sau 1500, lunar, îndatorîndu-ne la bănci, la prieteni, la vecini, c-aşa-i în capitalism: SĂGEATA DE AUR A PUBICITĂŢII ne vîră tot mai adînc în SOCIETATEA DE CONSUM. De dragul meu, fiţi, vă rog, şi mai INTELIGENŢI decît v-aţi propus cu actuala colecţie "MARI CORĂBII"!

PROPUNEREA MEA: 
- revizuiţi PROIECTUL "MARI CORĂBII" din mers şi în loc de 1 (o, una) corabie, să ne livraţi 4 (patru) corăbii diferite, (adică alte 3 corăbii diferite, plus asta); 
- se ajunge la un preţ convenabil: să zicem că scumpiţi revista la 20 de roni, dar ne daţi 4 corăbii, cîte una la 25 de numere (un ritm mai alert) -  2000:4=500 roni o corabie şi nu 1500 roni  (este doar o sugestie didactică, că doar nu eu vă fac preţul, ci doar vă implor SĂ NU NE EXPLOATAŢI PASIUNILE, mai ales ale COPIILOR (tineri sau bătrîni), cărora vă adresaţi, în primul rînd, mai ales educativ, instructiv, misia cu care v-a înzestrat DeAGOSTINI bătrînul. O fi ea CRIZA criză şi-oţi fi Dvs. CAPITALIŞTI-capitalişti sadea, dar la o adică, Dvs. sînteţi cei care v-aţi putea pierde muştereii, ca în eşecurile trecute.
- puneţi-vă, vă rog, oamenii la treabă să iuţească livrarea în 25 de numere a corabiei cu care aţi început (cîte 4 pliculeţe cu repere pe număr!) şi pregătiţi de pe acum livrarea celorlalte trei corăbii. Odată cu prima corabie, grăbiţi şi livrarea instrucţiunilor de montaj scrise, ree
Comentariu publicat de Savin BADEA pe Februarie 14, 2011 la 7:50pm
...şalonate de la 100 de numere (una la cîte 4 numere) la 25 (una pe număr). Aveţi suficient timp (o jumătate de an, cel puţin) să vă refaceţi şi pregătiţi restul proiectului modificat, AVEŢI destui bani (v-am "răbdat" 4 ani şi MAI BINE cu colecţia "ATLAS", pe care am fost nevoit s-o leg în 14 CĂRŢI, că şi acolo aţi gîndit repede!* - PESTE CELE 11 MILIOANE DATE Dvs. AM MAI PLĂTIT ÎNCĂ 2 LEGĂTORULUI, BANI PIERDUŢI ÎN CONTUL Dvs.) şi destulă imaginaţie şi profesionalism.
- ATENŢIE: revista de specialitate despre MARI CORĂBII este prea firavă în informaţii, în comparaţie cu ENCICLOPEDIA AVIAŢIEI, de pildă. Îmbogăţiţi conţinutul sau scădeţi din preţ că tot Dvs. ne-aţi învăţaţi cu produse de calitate, excepţionale, şi nu uitaţi cît de inteligenţi sînt românii!
Sper că m-am făcut bine înţeles.Ţineţi seama că sînt bătrîn şi în materie de brainstormig am o experienţă dureroasă.
* V-aţi putea revalorifica produsul ATLAS (eu mi l-am organizat în 14 volume a cîte 400 de pagini fiecare, pe mari probleme şi pe continente şi am avut şi un prieten care "m-a copiat"), ARBORELE VIEŢII sau oricare altele, re-tipărindu-le ca volume distincte, la preţuri convenabile. Toate mapele sînt sub orice critică, le-am dat dracului! Voi lega toate colecţiile!
AŞTEPT UN RĂSPUNS... şi personal şi în 4 corăbii! Cu salutări cordiale!
P.S Materialul acesta a apărut şi pe blogul meu MIRACOLUL IUBIRII. 
Cu salutări cordiale!, al Dvs., ing. Savin BADEA
Comentariu publicat de altmariusconcurs pe Februarie 14, 2011 la 8:01pm
Da, acum am inteles pina la capat demersul dumneavoastra! Subscriu, insa va trebui sa tineti seama de faptul ca preocuparile noastre trebuie sa acopere toate domeniile cunoasterii, nu numai revistele De Agostini. V-as ruga ca in masura posibilitatilor sa ne tineti la curent cu noutatile care apar pe piata. Chiar nu stiam ca Mari Corabii este un proiect pe 100 de numere... Ma gindeam ca acest proiect ar putea descrie - cu succes - corabii existente de-a lungul istoriei, cu fotografiile necesare, si eventual insotite de DVD-uri (exista foarte multe documentare in domeniu)
Comentariu publicat de Savin BADEA pe Februarie 14, 2011 la 8:25pm
Scrie-le, te rog. Susţine-mă, scriindu-le, şi adaugă-ţi propunerile. Savin BADEA
Comentariu publicat de Savin BADEA pe Februarie 14, 2011 la 8:43pm
La DeAGOSTINI: AVIAŢIA - 180 numere; Interiorul corpului uman - 180 numere; Mari corăbii - 100 numere; In jurul lumii (DVD) - 115 numere (informat astăzi, telefonic, de la 021.40.10.888) . Savin BADEA

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al altmarius !

Alătură-te reţelei altmarius

STATISTICI

Free counters!
Din 15 iunie 2009

200 state 

(ultimul: Micronesia)

Numar de steaguri: 242

Record vizitatori:    8,782 (3.04.2011)

Record clickuri:

 16,676 (3.04.2011)

Steaguri lipsa: 42

1 stat are peste 600,000 clickuri (Romania)

1 stat are peste 90.000 clickuri (USA)

1 stat are peste 40,000 clickuri (Moldova)

1 stat are peste 20,000  clickuri (Italia)

2 state au peste 10.000 clickuri (Franta,  Germania)

6 state au peste 5.000 clickuri (Olanda, Belgia, Marea Britanie, Canada, UngariaSpania )

10 state au peste 1,000 clickuri (Polonia, Rusia,  Australia, IrlandaIsraelGreciaElvetia ,  Brazilia, Suedia, Austria)

50 state au peste 100 clickuri

24 state au un click

altmarius.ning.com-Google pagerank,alexa rank,Competitor

DE URMĂRIT

1. ANTICARIAT ALBERT

http://anticariatalbert.com/

2. ANTICARIAT ODIN 

http://anticariat-odin.ro/

3. TARGUL CARTII

http://www.targulcartii.ro/

4. PRINTRE CARTI

http://www.printrecarti.ro/

5. MAGAZINUL DE CARTE

http://www.magazinul-de-carte.ro/

6 ANTICARIAT PLUS

http://www.anticariatplus.ro/

7. DEPOZITUL DE CARTI 

http://www.calinblaga.ro/

8. CARTEA DE CITIT

http://www.carteadecitit.ro/

9. ANTICARIAT ON-LINE
http://www.carti-online.com/

10. ANTICARIATUL DE NOAPTE

 http://www.anticariatuldenoapte.ro/

11. ANTICARIATUL NOU

http://www.anticariatulnou.ro

12. ANTICARIAT NOU

https://anticariatnou.wordpress.com/

13. ANTICARIAT ALEPH

https://www.anticariataleph.ro/

14. ANTIKVARIUM.RO

http://antikvarium.ro

15.ANTIKVARIUS.RO

https://www.antikvarius.ro/

16. ANTICARIAT LOGOS

http://www.anticariat-logos.ro/

17. ANTICARIAT.NET

http://www.anticariat.net/informatii-contact.php

18. TIMBREE

www.timbree.ro

19. FILATELIE

 http://www.romaniastamps.com/

20 MAX

http://romanianstampnews.blogspot.com

21. STAMPWORLD

http://www.stampworld.com

22. LIBMAG

https://www.libmag.ro/oferta-carti-polirom/?utm_source=facebook-ads-7-99-polirom&utm_medium=banner-facebook&utm_campaign=7-99-polirom-facebook&utm_content=new-3

23. DAFFI'S BOOKS

https://www.daffisbooks.ro/

24. MAGIA MUNTELUI

http://magiamuntelui.blogspot.com

25. RAZVAN CODRESCU
http://razvan-codrescu.blogspot.ro/

26.RADIO ARHIVE

https://www.facebook.com/RadioArhive/

27.EDITURA UNIVERSITATII CUZA - IASI

http://www.editura.uaic.ro/produse/colectii/documenta/1

28. EDITURA ISTROS

https://www.muzeulbrailei.ro/editura-istros/

29 ORIZONTURI CULTURALE

http://www.orizonturiculturale.ro/ro_home.html

30. SA NU UITAM

http://sanuuitam.blogspot.ro/

31. MIRON MANEGA
http://www.certitudinea.o

32. NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

https://www.natgeo.ro/revista

33. KORUNK

http://ideakonyvter.ro/53-korunk

Insignă

Se încarcă...

Anunturi

Licenţa Creative Commons Această retea este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creativ

Note

Erfolgsgeschichte Taunusbahn

Creat de altmariusclassic Sep 13, 2013 at 11:02am. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Sep 13, 2013.

Schnell und Steiner

Creat de altmariusplus Iun 19, 2013 at 1:59pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Iun 19, 2013.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell &Steiner

Creat de altmariusclassic Dec 21, 2012 at 6:55pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Dec 21, 2012.

Hermann Hesse -bucher

Creat de altmariusscience Nov 7, 2012 at 5:47pm. Actualizat ultima dată de altmariusscience Nov 7, 2012.

Grosse Kunstfuehrer zum Schnell & Steiner - 1

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:52pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell &Steiner - 3

Creat de altmariusclassic Oct 8, 2012 at 7:50pm. Actualizat ultima dată de altmariusclassic Oct 8, 2012.

Neuerscheinungen zum Bohlau - 1

Creat de altmarius Aug 29, 2012 at 7:30am. Actualizat ultima dată de altmarius Aug 29, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell & Steiner - 2

Creat de altmarius Aug 29, 2012 at 7:26am. Actualizat ultima dată de altmarius Aug 29, 2012.

Neuerscheinungen zum Schnell & Steiner

Creat de altmariusplus Mar 14, 2012 at 3:01pm. Actualizat ultima dată de altmariusplus Mar 14, 2012.

Grosse Kunstfuhrer: Maribor

Creat de altmariusconcurs Feb 22, 2012 at 1:08pm. Actualizat ultima dată de altmariusconcurs Feb 22, 2012.

© 2020   Created by altmarius.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor